Hej finisar! Idag hade jag tänkt att ta upp ett litet ämne som kallas hösten...

Nu är sommaren officiellt över, så nu måste vi välkomna hösten. Kylan och regnet har kommit till Malmö, vilket är riktigt tråkigt då jag bara hatar kylan. Själv så gillar jag hösten eller jag hatar den inte iallafall, men jag måste säga att det känns lite tråkigt att sommaren är över för i år. Nu är det bara att börja längta tills nästa sommar och bara hoppas att den kommer att blir varmare nästa år än vad det var denna sommaren.

Hösten är ju faktiskt inte bara dålig. Om man ska se på den positiva sidan så är hösten den finaste årstiden (enligt mig) så det betyder att det är lättare att ta bättre och finare bilder. En annan bra sak är ju att man äntligen får ta på sig sina oversized sweaters och hoddies som man har längtat efter att ha på sig hela sommaren. Hösten leder också upp till julen vilket är min absoluta favvis högtid! Det finns såklart också dåliga saker med hösten, men det tänker jag inte ta upp idag, jag sak försöka att bli lite mer positiv.

Hösten är ju den finaste årstiden, så därför har jag hittat några fina höst bilder till er för att både ni och jag, ska bli lite mer taggade för hösten. Enjoy!

Hoppas att ni fick lite höst feeling iallafall,

Kisses till next time xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej finisar! Jag hade faktiskt tänkt att börja med något som kommer att föregå varje vecka på tisdagar! Jag är inte riktigt säker på varför jag har valt att göra detta just på tisdagar, men jag tyckte att det lät som en bra idé, så jag kör på det!

Veckans lookbook kommer att gå till så att varje vecka väljer jag en ny hemsida eller tar looks från någon speciell känd person eller liknande. Veckans lookbook är från hemsidan Tigermist


I.AM.GIA - CollectionI.AM.GIA Collection - Här

Tropical Paradisco Collection -

Tropical Paradisco Collection - Här

Sophia x Tiger mist Collection -

Sophia x Tiger mist Collection - Här

Jag hoppas att ni gillade veckans lookbook,

Kisses til next time xx

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur snabbt helgen går... Nu är det måndag igen och jag är redan trött på skolan, men vilken tur att jag finns här och delar med mig av vad jag tänker på - med en "Monday Moodboard"Denna moodboarden, är väldigt blandad, men det är också mina tankar.

Den första bilden är på en gestalt som hoppar. Denna bilden fick mig att tänka på gymnastik och det är något som är en stor del av mina tankar idag.

Den andra bilden är en gucci väska. Denna väskan är min nya obsession. Jag älskar bara allt med den och jag kan inte sluta tänka på den, men den är så otroligt dyr och jag känner inte för att lägga så mycket pengar på något som jag kanske inte kommer att gilla sen (det kommer antagligen aldrig att hända men ändå)

Den tredje bilden är nog något alla kan relatera till - plugg och prov. Denna veckar har jag så mycket plugg, redovisningar, inlämningar och prov! Jag orkar verkligen inte.

Den sista bilden är en bild av blad och det får mig att tänka på hösten. Hur tråkigt det än är att tänka på det, så måste vi acceptera det faktumet att sommaren är över och hösten är på väg.

Kisses til next time xx

Likes

Comments

Outfit 1 - Denna outfiten är till en lite varmare höst dag skulle jag nog säga. Jag bara älskar denna outfiten! En lite tjockare tröja med fina detaljer, kostym byxor, några sköna slip ons, en lite speciell väska och släng på en jeans jacka på axlarna, så är looken komplett!

Jeansjackan - Byxorna - Tröjan - Skorna & Väskan

Outfit 2: Jag bara älskar denna looken. Den är lite "finare" än den första outfiten, men den är inte för fin för att ha i skolan. Du kan ha ett vanligt linne och man behöver självklart inte ha skorna, man kan välja att ha sneakers om man nu vill det, men jag tyckte att detta passade tillsammans.

Byxorna - Väskan - Linnet - Skorna - Ponchon & Blazer/koftan

Outfit 3: Jag valde att matcha tröjan med ett vanliga svarta håliga jeans, eftersom att det är ganska mycket detaljer på tröjan redan. Tröjan är lite gucci inspererad och jag älskar den., den är dock ganska dyr. Som ni kanske märker så älskar jag slip on skor, jag är inte riktigt säker på varför, men det gör jag bara helt enkelt.

Tröjan - Byxorna - Bältet - Skorna & Väskan


Jag hoppas att ni fick lite inspiration,

Kisses til next time

Likes

Comments

Jadu... Om jag ska vara helt ärlig, så vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Jag fick bara idén om att start en egen blogg just eftersom att jag själv älskar att läsa om andras intressanta liv. Jag antar väl att jag gillar det för att då slipper jag att tänka på mig tråkiga och rätt så ointressanta liv. Ibland så kommer jag på mig själv med att önska att mitt liv var som i en serie eller en film, men detta är verkligheten, inte en serie och definitivt inte en film.

Vem är jag?

Svaret på den frågan, är jag själv faktiskt inte så säker på att jag har kommit på än. Jag menar jag är trots allt bara 15 år och ung och dum, det är iallafall så många beskriver oss unga. Visst vi är unga och vi vet inte allt än, men det betyder inte att vi är dumma. Vi kanske inte har lika många livserfarenheter som vuxna har och vi kanske inte har listat ut vad vi vill göra med vårt liv, men det har vi hela livet på oss att göra (och med hela livet menar jag såklart inte tills man blir gammal och dör, utan man har tills man är ungefär 25 år kanske, alltså hela roliga delen av livet).

Jag kanske inte kan svara på vem jag är men jag kan berätta lite om mig själv. Jag är 15 år, bor i Malmö och heter Victoria. Jag älskar mode och jag skojar inte när jag säger att jag är en shoppaholic. Jag är en snål shoppaholic, därför är det oftast min mamma som betalar mina kläder. Nu när jag skrev det inser jag att jag låter som en riktig snobb, men oroa er inte, det är jag inte.

Anledningen till varför jag sa att det är min mamma som betalar mina kläder och inte mina föräldrar, är för att mina föräldrar är skilda. De skilde sig ungefär två år efter att vi flyttade tillbaka hem till Sverige från Nice, Frankrike - aka där jag föddes. Jag kommer inte ihåg hur det var när de fortfarande var tillsammans, så därför kan jag inte heller bli ledsen över att de är skilda, det är bara något de (för mig) alltid har varit. Jag och min syster bor till mestadels hemma hos vår mamma, men vi bor även hos vår pappa någon gång ibland. Vi ska egentligen bo hemma hos vår pappa varannan helg eller det var det som var tanken iallafall, men så har det aldrig blivit. Det var kanske så i början, men nu är det helt kaos. Pappa reser nämligen HELA tiden och han är borta två till fyra veckor per gång. Han brukar resa till Thailand och Spanien de flesta gångerna eftersom att vi har lägenheter i både Marbella (Spanien) och i Pattaya (Thailand). Eller tekniskt sett så har vi bara lägenheten i Marbella eftersom att lägenheten i Pattaya håller på att byggas, men min pappa reser ändå dit för att kolla hur det går med den osv.


Jag kommer inte riktigt på vad mer jag ska skriva så jag lägger in bilder istället,

Kisses til next time <3

Likes

Comments

Instagram@victoriaabugge