Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Fick hem klänningen idag och den passade och var verkligen super fin. Det enda var att den kändes både lite klumpig att ha på sig och så var den väldigt kort tyvärr… Jag tror faktiskt att jag kommer behålla den ändå men att jag inte använder den på studenten utan någon annan fin sommardag. Skulle tippa på att det skulle bli finaste midsommarklänningen, men får som sagt se hur jag gör.


Och jag har verkligen kommit in i ett shoppingperiod. Nu hittade jag precis klänningen ovan på bubbleroom och vips va det var så råkade jag slänga iväg en beställning efter den också. Det är nog tur man bara tar studenten en gång i livet och jag vill inte ens tänka på hur jag kommer vara när jag gifter mig. Men visst var den fin, är helt kär i den.

Började förresten på min detoxkur idag som jag ska hålla på med i 14 dagar och jag blir alltid så fruktansvärt trött första dagen. Har gått runt och sett som en levande spöke idag men jag vet ju att jag blir jätte pigg när det här är över så det är verkligen värt det. Rekomenderar faktiskt alla att göra en detoxkur då och då eftersom vi samlar på oss så himla mycket gifter och slaggprodukter i vår kropp ifrån maten vi äter. Man blir inte bara piggare utan både hud och hår brukar också bli bättre utav det. 

Likes

Comments
Dessa två alltså❤️ & den kvällen!

Likes

Comments

Hallå på er älsklingar. Är faktiskt lite förvånad över att jag ens har fått några läsare.. haha japp så nu får jag ju faktiskt försöka hålla upp det här. Jag har ju en dålig vana av att endast orka blogga i typ 2 veckor men den här gången ska jag faktiskt försöka anstränga mig! 

Idag är det måndag och jag är otroligt nog på ett strålande humör, jaha tänker ni är det så himla konstigt? Men folk som känner mig vet att jag varken är en morgon eller måndags person, iallafall inte när man har lektioner till 16.30…

Jag har börjat fått lite smått vårkänslor äntligen om man nu kan få det i februari men jag har iallafall börjar kolla lite vårjackor. Det står nog mellan de 3 över, den gröna är väldigt praktisk som man kan ha till det mesta men är helt såld på den ljusblåa kappan. 


Likes

Comments

Idag beställde jag hem den här känningen ifrån www.imso.com som förhoppningsvis ska bli min studentklänning.

har tidigare beställt hem några klänningar men alla har känts fel på något sätt, Jag har någon sådandär förväntning på att man ska få en this is the one-känsla när man provar sin studentklänningen. Men nu när jag har min studentmössa hemma redan så kommer det nog bli ganska lätt att avgöra om that is the one! Haha Åh vad ni kommer få läsa mycket om min längtan efter studenten.

Likes

Comments
Igår åkte jag till Degerfors ihop om att hitta en balklänning. Och jag blev förälskad i klänningen ovanför, den va så himla fin och jag kan knappt bärga mig att få bära den som en prinsessa på balen!

Tyvärr fick jag inte med dem hem igår för de va tvungen stt sy upp och in den då den va lite stor! Så nu när jag hittat ett par skor att ha till den hör skönheten ska jag åka dit och få den fixad! Längtar så himla mycket till studentveckan

Likes

Comments

Idag har jag haft en sådan där tuff dag som man kan ha ibland, har högar av läxor och inlämningar som jag måste bli klar med och jag ska sitta och plugga hela fredagskvällen. Har hittills gjort allt annat än vad jag ska och har gått runt och städat rummet (inbillar mig att jag kommer plugga bättre då). Ja de var helt enkelt en pissig dag, framtills jag såg den lilla svarta lådan ovanför texten trillar ner i brevlådan och jag sprang ut och hämtade den.

Har varit så hysteriskt nervös över att mössan ska vara för liten. Det är väll lite typsikt mig att inte mäta huvudet för att kolla vilken storlek jag ska utan att köra uteslutningsmetoden. En klasskompis sa det till mig häromdagen när jag berättade att jag endast provat Marcus mössa (som var alldeles för stor) och tog 2 storlekar mindre att ''haha du vet hur mycket du gamblat nu va elise? ''. Det hade jag självklart inte insett innan och har varit så himla nervös. Ni kanske tror jag överdriver när jag säger att det fått mig att ligga vaken om nätterna av oro, men jag är fullt seriös! Så känslan av att få prova den och inse att jag gamblat rätt kan jag leva på ett tag framöver!

Nu ska jag ställa studentmössan framför mig och försöka plugga lite. studiemotivationen blev iallafall lite större nu.Likes

Comments