Nå er det bare 40 dager igjen til jeg drar til USA og alt er nesten klart. I helgen var jeg i Oslo for å få mitt visum og vi hadde avreisemøte, der jeg fikk møte mange andre utvekslingstudenter som reiser med EF. Det var kjempe kjekt. Så nå er det bare en vaksine igjen, så er jeg klar til å dra!

For en stund siden fikk jeg vite hvor jeg hadde fått vertsfamilie! Så neste skoleår skal jeg tilbringe i Huntsville, Alabama! Familien virker utrolig koselig, og jeg er kjempe fornøyd. Avreisedatoen er den 19.juli. Da drar jeg til New York for å være med på camp. campen varer i 10 dager, og deretter flyr jeg videre til Huntsville, Alabama!

Jeg har alltid vist at jeg ville dra på utveksling helt siden mamma fortalte meg om hennes utvekslingsår! For et par år siden begynte jeg å se på forskjellige utvekslingsorganisasjoner. Etter å ha lest mye, sett på mange yt videoer og sett på flere utvekslingsorganisasjoner, falt valget raskt på EF - education first! Jeg er veldig fornøyd med de så langt.


Om du er interessert i å dra på utveksling kan du betsille brosjyre : her!!


Likes

Comments

Første innlegget her! Denne bloggen her har jeg tenkt å ha for meg selv (sånn jeg kan se tilbake på året senere), men også for familie og venner, og alle andre som vil følge med på hva jeg gjør på borte i Amerika. Jeg skal prøve å oppdatere så mye som mulig i det kommende året og det kommer selvfølgelig masse bilder. Så håper dere vil følge med videre!

Likes

Comments