sponset

Hallo vakre deg! 

For en tid siden(midt i sommerferien faktisk..) fikk jeg en pakke med fem ansiktsmasker, som sikkert mange har hørt om før - the incredible face mask. Ansiktsmasken skal gi deg renere, friskere og sunnere hud, og den er blitt så populær på grunn av det gode resultatet mange får. Masken forebygger også acne, fjerner hudormer, fjerner bort død hud og urenheter og gir deg ett rent og fint resultat. 

Ut i fra at jeg har ganske ren hud i fra før, merket jeg ikke så veldig stor forskjell på dette med acne og hudormer. På en annen side merket jeg godt hvordan den gjorde huden veldig myk og glatt etterpå, samt å ta bort "fettete hud". Jeg er utrolig dårlig på å fjerne sminke om kvelden, og spesielt det som er på huden. Dette fører jo til at huden blir ganske oljete og ekkel etter en stund, så det merket jeg at masken hjalp mot. Jeg vil også tro at den vil fungerer godt på den urene huden om du sliten med det, bedre enn jeg merket det. 

Litt praktisk informasjon: Det er anbefalt å bruke masken en gang i uken, og den skal da sitte på i 30-40 minutter til den har tørket. Ansiktsmasken går dypt inn i porene, og jeg låver dere - det vil dere kjenne når dere skal dra den av. Følte jeg rev opp hele ansiktet første gangen. Men det ble også bedre når jeg hadde gjort det noen ganger. Det du ikke drar av, skyller du av med varmt vann etterpå. Det kan også være greit å bruke masken når du ikke skal noe rett etterpå, for jeg opplevde i alle fall at jeg ble veldig rød i ansiktet en god stund etterpå. Og det tror jeg de fleste blir etter den.

Alt i alt synes jeg den gjorde en god rensing på huden. Og siden den går inn i porene så renser den jo også godt der. Jeg har vært så heldig å få gi leserne mine en liten fordel også. Om du trykker inn på DENNE linken vil du få 30% rabatt på ansiktsmasken. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Kveldsbad ? Sykestell på skolen ? Koselig cafè-besøk med fine folk ?


? Har fått låne sykepleierskolen (HSH)  noen av skoledagene, kjekt og lærerikt! ? 


? Hadde en bra dag på Bømlo sist helg, med digge folk ? 


? Grill- og strandkos ? Fisketur ? Vakkert kveldsbad i solnedgangen ?


? Ut på sjøen en tur ? Spontantur til Bergen ? Deilig bade- og grilldag på Bømlo ? 

Så dette er litt av det jeg har drevet med i det siste. Vi har egentlig hatt en del fint vær nå på slutten av sommeren, så det har vært deilig. Men nå er jeg også klar for høsten, synes det er en koselig og fin årstid. Jeg våknet egentlig ganske tidlig i dag, så kanskje jeg får noe nyttig utav dagen. Men akkurat nå skal jeg bare spise og se på serie, og komme meg i dusjen om en stund. Så snakkis vi! 

Likes

Comments

Hei beauties! Hvordan har dere det? 

Desverre kommer ikke bloggingen like naturlig for meg lengre, og det synes jeg er dumt. Men fortsatt kjekt å komme med noen innlegg her og der. Merket godt at det var uvant(og litt ukomfortabelt) å stille seg opp framfor kamera igjen i går, etter nesten tre måneder uten noe sånt. Hehe, det kommer heller ikke så veldig naturlig lengre, og det var egentlig bare kleint. Og litt morsomt, hehe. Vi var på klassetur til Bergen i går, og jeg var egentlig ganske utkjørt når jeg kom hjem - men fikk plutselig veldig lyst å gå ut å ta bilder, i det fine lyset som var. Var også veldig keen på nytt profilbilde på facebook, ettersom jeg var blond på det jeg hadde. Hahah, viktig informasjon som dere sikkert bryr dere veldig om. 

Anyways...

I dag er det endelig fredag igjen, og jeg skal nok bare bruke kvelden på å spise og slappe av her hjemme til en forandring. Er alltid med folk på fredagskvelden, men tror jeg trenger å bare slappe av litt. Ellers har jeg ingen store planer for helgen, skal vel inn på bedehuset i morgen kveld, og ellers får jeg ta ting som det kommer. Jeg har vært så sliten og trøtt denne uken, så er i alle fall godt med helg!

 

Som dere ser så har jeg startet helgekosen allerede, hehe. Hadde egentlig planer om å ha litt sunnere snacks denne helgen, men jaja. Pleier å gå denne veien hver helg, så det er ikke noe nytt. Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive som kan interessere noen, men tenkte å dele litt mer bilder fra de siste ukene litt senere. Kommer også ett innlegg med en liten rabatt på ett produkt i løpet av helgen, så dere kan jo følge litt med om det interesserer dere. 

Vi skravles senere. God helg!

?

 

Likes

Comments
Årh. Dagen i går var det nærmeste jeg kan komme en perfekt dag. Jeg hadde det så utrolig bra og kjekt! Og det var nok også den siste dagen vi fikk med skikkelig sommer(kan jo håpe på en dag og to til), så det var en bra avslutning på både sommeren og helgen. Vi var på Bømlo på besøk hos to venninner vi har der, suuperkoselig? Det var også endelig varmt nok i sjøen til å ikke få pusteproblemer, haha! 

Uansett - som dere sikkert har merket har jeg vært borte en stund. Og det kommer jeg til å fortsette å være. Men for første gang på altfor lenge tok jeg i bruk kamera i går, og måtte derfor bare dele litt bilder med dere, hehe. Siden sist har jeg begynt på skolen igjen og liker meg veldig godt - som i fjor. Jeg kommer ikke til å blogge fast fremover, så vet dere det. 

Håper alle dere som fortsatt gidder å titte innom her hver dag(og alle andre) har det bra! 

Likes

Comments

Altså...sånn her utsikt har jeg fra sengen min nærmere hver kveld. Utrolig vakkert! Helt uredigert også forresten ;-) 

Og blogglysten, den er ikke fullt så vakker. Det er sikkelig kjipt og kjedelig egentlig, men når jeg er sliten og trøtt har jeg ikke blogglyst en liten plass. Blitt noen sene netter i det siste, og jeg som blir så trøtt. Jaja, hva ofrer vi ikke for å få være litt sosiale mens det først er ferie?

I går kveld kom jeg meg heldigvis i seng ganske tidlig.. eller jeg sovnet nå der jeg lå. Og i dag våknet jeg før klokken åtte, til min store fortvilelse. Liker ikke å stå opp såå tidlig - men tok meg en tur på trening når jeg først var oppe. Noe som er blitt en stund siden, så det var egentlig veldig deilig. Resten av dagen har jeg bare slappet av, og nå i kveld var jeg og mamma ute å lærekjørte litt, begynner å bli litt mer gøy enn skummelt nå! 

I morgen har jeg sagt ja til å vaske ut hele huset for mamma, så det kommer nok til å ta så og si hele dagen kan jeg tenke meg. Håper jeg våkner tidlig da også egentlig, så jeg får tid å trene først. Ellers så går dagene mye likt. Serie, spiser, sover. Hehe.. 

Også litt sosialt inni mellom. Har også gått opp for meg at det bare er tre uker til skolen begynner....

Men før deeeet SÅ ER DET LEIR!!! Haha, leir er liksom høydepunktet med hele sommeren. Men rett etter leir er det skole. Men gleder meg egentlig til å begynne igjen, blir litt lange dager når jeg ikke har så mye å gjøre. Skulle hatt meg en sommerjobb når alt kommer til alt. Får være litt mindre lat neste år, og få fingen ut før alt er tatt. 

Var forresten på kinoen Paper Towns i går, den var veldig bra! Anbefales. 

Men nå skal jeg finne meg litt kvelds og så prøve å ta kvelden før midnatt. Håper vi prates snart!

Loveyah

Likes

Comments


Arkivbilde fra instagramen min. @elisesteinsland - også kveldens chill-outfit, hihi. 

Hei! I dag har jeg hatt min andre kjøretime med skolen jeg kjører med. Var ganske stolt over meg selv da jeg klarte å kjøre meg selv hjem, ettersom jeg ikke får så mye til enda. Men jeg gjør jo egentlig det også..hehe. Skal ha to til timer i sommer, så håper det kommer seg etterhvert. Begynner å bli gøy å kjøre, da! 

Etter timen forhastet jeg i meg noe middag før jeg sprang for å rekke bussen, for å trene litt. Ble ikke så lang økt, men alt er bedre enn ingenting - ikke sant? Etter dette dro jeg til David og har vært der i kveld med en gjeng med koselige folk. Laget og spist taco og is, og så har vi for det meste bare hørt på musikk og skravlet. Kjekk kveld! Nå skal jeg straks sove, så får jeg komme sterkere tilbake i morgen. 

God natt mine fine lesere? 

Likes

Comments

HEHE, jeg må bare hive meg på denne bølgen. Ser det er mange som har sånne "ukens" for tiden, og jeg synes det er kjekke innlegg å lese - så tenkte å prøve det ut selv. Får se hvor langt jeg kommer med det, er ikke hver uke det skjer så veldig mye spesielt. Men jeg prøver så ser vi hvor det ender :-)

Ukens happening: 

Kanskje det rett og slett må bli dagen jeg hadde med Mathea. Det var en skikkelig feelgood-sommerdag, hvor vi fikk gjort mye forskjellig. Super koselig! 

Ukens nedtur: 

Hmm..kanskje at jeg ikke er helt i form. Spesielt akkurat i dag, det da. Men kjipt uansett! 

Ukens blogg:

http://styleconnection.blogg.no/ - åh, jeg digger den dama! Jeg får så masse inspirasjon og glede av bloggen hennes.. definitivt en fargerik og glad-blogg! Bildene under er lånt fra bloggen til Kristin. 

Ukens dilla: 

SOLO! Hahah, jeg har fått i meg så ekstremt med solo-bokser. Synes generelt brus på boks er mye bedre, selv om det sikkert egentlig smaker helt likt(?) Jeg innbiller meg i alle fall at på boks er det bedre, og i alle fall nå om sommeren..mm! 

 Ukens elsk: 

Sånne her...Så freshe og fine! Say no more.  

 Hvordan har deres uke vært? 

Likes

Comments

For 2 år siden satte jeg meg ned å laget denne bloggen, den gang - fordi jeg kjedet meg en sommerdag...

Nå har bloggen blitt mye mer enn tidsfordriv for meg. Tiden har gått fort altså! La oss ha ett lite tilbakeblikk..HAHA. Jeg gikk tilbake i arkivet. Hvordan jeg tar bilder, måten jeg skriver på og egentlig alt er stort forandret. Dette er gøy, og morsomt. Jeg har jo også forandret meg litt, i alle fall på hårfarger. 

Første bildet jeg la ut på bloggen..HAHAH se øyenbrynene mine. Bra noe er forandret!

Da høsten kom var jeg, mamma, pappa og Maria en tur til Bergen å bodde på hotell.. det var gøy! 

Og bildene fra denne photoshooten husker jeg at jeg var sjukt fornøyd med, haha! Og så tror jeg måten jeg tar outfit-bilder på også har forbedret seg litt..

Og mobilbilder ble mye brukt i starten. Eller webcamera.. 

Og dette..hva er dette hahaah


To år med mange endringer i livet mitt. Men for såvidt to kjekke år, spesielt i forhold til bloggen. Dere har gidd meg så mye glede, og det å kunne få dele bilder og ting som jeg ikke hadde hatt muligheten til om jeg ikke hadde hatt en blogg - har vært veldig gøy. Og jeg håper det fortsetter å være gøy noen år til! :-D 

Hvor lenge har du følgt bloggen min? Noen som husker da jeg startet opp?

Likes

Comments

Jeg er så sjukt trøtt i dag. Vi blogges i morgen, haha. 

Likes

Comments