View tracker

Har lyssnat på Storytel. Är min första bok av Jojo Moyes, som bland annat har skrivit "Livet efter dig" som har fått mycket beröm och blev filmatiserad.

Det tog ett tag innan jag kom in i boken. Den handlar om en änka som flyttar in i ett gammalt hus, som hon har ärvt, tillsammans med sina två barn. Huset är i mycket dåligt skick, trots det är det flera andra karaktärer som vill äga huset, till varje pris...

Det händer inte så mycket, det är en så kallad feel good bok. Den var ändå intressant att lyssna på. Störde mig på flera karaktärer som inte har fått vad de förtjänar, men annars helt ok. Kan rekommendera som kvälls läsning/lyssning innan man ska sova☺.

Likes

Comments

Snart (31 jan) fyller min älskling 2 år och vi kan inte bestämma vilken tårta vi ska beställa😁. Vi ska fira nästa sön, för M jobbar den 31. Jag vill ha antingen en café latte tårta, ser jättegott ut eller en schwarzwaldtårta, ser också jättegott ut😁. M hatar kaffe och allt som har med kaffesmaken att göra och gillar inte maräng☹️. Han vill ha en princesstårta, bläää🤢, gillar inte alls den för mycket grädde och gillar inte marsipan toppen. Blir nog 2 tårtor i så fall, han får ha princess och en annan som jag väljer antingen schwarzwaldtårta🤤 eller cafe latte🤤.

Ska även beställa någon typ av planka, kanske exotisk tyckte den var jättegod, men vi får se😁.

E sover nu och ska till fsk imorgon🙂.

Cafe latte☝️. schwarzwald☝️

Likes

Comments

Blev det😁, en tidig födelsedagspresent😊

Jag har beställt en kapselhållare från Kaffekapseln.se, så har vi bättre översikt över alla smaker😁.

Likes

Comments

Har varit nyfiken på kapselmaskiner ett tag nu😁. Verkar finnas stor variation av drycker, kaffe, choklad, te och chai latte.

Funderar nu på att önska mig en kapselmaskin som 30 års present. Är osäker vilken antingen en Tassimo eller Dolce Gusto. Just nu lutar det åt Tassimo men vi får åka till någon butik och titta närmare😁.

Likes

Comments

Testar Storytel, en prenumerationstjänst för ljudböcker och e-böcker. Är nöjd än så länge, riktigt skönt att lyssna på en bok innan man somnar😁. Ibland är det dock bättre att läsa om t.ex. uppläsaren är jobbig😄.

Likes

Comments

View tracker

Nu har vi varit hos mamma sen i onsdags. Elise trillade vid trappan på fsk när M hämtade henne. Har rivmärken på näsan och hade en bula på pannan❤.

Hon har nu lärt sig säga mormor (momo) och amma😁.

Imorgon åker vi hem...

Jag skriver mkt mindre nu, för jag vill inte skriva längre utan läsa och på så sätt vila från mobilen/plattan, internet och allt digitalt. Har spontanköpt 2 pocketböcker, på Akademibokhandel, och läser när Elise sover. Jag köpte "Sjuka själar" skräck/rysare och "Kvinnan på tåget" thriller, som går på bio. Har läst mer än hälften i sjuka själar och boken är mkt intressant, hoppas det håller i sig😁. Tycker dock inte om pocket utgåvor, men billiga är de iallafall. Sen har jag böcker som jag får i julklapp att plöja genom😁

Spännande och lättläst bok👇

Söt liten tavla som E har målat på fsk❤😊.

Likes

Comments

Idag ringde de och sa att tjänsten gick till någon annan... så klart... Det gissade jag när de inte hörde av sig när de lovade.

Jag ammar fritt igen, Elise har varit så låg och ledsen så jag offrar min sömn och frihet för att hon ska vara glad😁.

Jag har äntligen läst ut Stalker i telefonen, tog 4 månader😂. Riktigt spännande och jag är jättesugen att läsa ännu mer😁. Så jag har önskat mig böcker i julklapp. Var inte lätt att hitta något jag verkligen vill läsa men jag hittade några böcker som verkar vara jättebra och fått bra recensioner. Samtliga böcker är rysare/skräck så ska bli jätteintressant att börja läsa. E ska nu vara hemma i 2 veckor, så jag ska nog börja när hon är på förskolan, så kan jag koncentrera mig bättre. Kanske går det att läsa när hon somnar på kvällen, dock så blir det en del uppvak och avbrott i läsningen. Får se hur jag gör, vill så klart läsa på kvällen också😁.

Av M har jag önskat "Mannen mellan väggarna". Mamma har gett mig pengar i julklapp och då beställde jag "Inga kelgrisar, inga styvbarn" och "Färjan". Färjan ska även bli en film😁.

Likes

Comments

Idag var vi ute och gick en längre bit för att få Elise att tänka på annat än amning😁. Hon somnade i vagnen på vägen hem. Idag hade jag henne i bärselen varje gång hon ville amma, hon gallskrek lite men blev sen lugn och glad igen.

Inatt vaknade hon kl 4 och var pigg till typ 6, blev sen övertrött och hysterisk så M hade henne i bärselen till hon somnade... Hon vaknade igen och då ammade jag henne. Nu vill jag verkligen komma bort från amningen... Nu somnade hon i selen, innan dess ville hon amma... Får se hur länge hon sover inatt... Kan bli jobbigt att ha henne i selen flera ggr per natt😓.

Likes

Comments

Nu är jag sjuk igen och Elise med. Hennes feber har gått ner men hon hostar till och från. Hon fick amma på natten och är idag glad och lugn, skönt. Jag tänkte trappa ner och inte amma alls på dagen. På natten kan hon amma om hon inte somnar om😊.

Idag ska jag passa på att städa😁.

Likes

Comments

Omöjligt att lägga ikväll. Hon ville bli buren hela tiden.... M har burit henne i 1 timme, så fort han la ner henne vaknade hon och började gallskrika och ville upp igen... Hon verkar inte vara redo att sluta än och jag vill inte tvinga henne. Får väl trappa ner.... Det gick så bra första dagen, sen vet jag inte vad som hände. Vi kan inte ha så hysteriska nätter och dagar som vi har nu, speciellt när M ska jobba nästa vecka.

Likes

Comments