Elises favoritord, det lärde hon från Masha och björnen. Hon sa det någon enstaka gång, men har nu börjat säga det hela tiden till dockan, så gulligt☺️. Mamma vill köpa en lite större docka i julklapp till henne. Vi får åka till Leklust sen och titta vilka dockor de har😊.

Dockan har en rosa mössa men den vill Elise inte ha på den😄.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är vi hos mamma. M körde oss hela vägen för E är förkyld... igen. Stackare tycker så synd om henne. Hon är bokstavligen sjuk varannan vecka, ungefär. Har ingen feber, den här gången, men är jättesnuvig och vaknar ofta.

Jag har börjat spela Hay Day, Bakery Story och Restaurant Story igen😄. Får se när jag tröttnar😂. Rätt kul tills man tröttnar😊.

Har handlat lite på Ica och där fanns mindre dockor, ca 20 cm, så jag köpte en till E för att se om hon ska tycka om den. Så kan man köpa en större docka med tillbehör sen. Hon tyckte det var kul i början men verkar ändå gilla mjukisdjur mer. Får se om hon fortsätter leka med dockan😊.

Likes

Comments

Medan E var på förskolan åkte vi till Rusta och XXL. Jag köpte en fleecekofta och handskar. Kan ha koftan under min tunna höstjacka🙂.

Imorgon åker vi till mamma, tror vi stannar i 2 dgr den här gången🙂.

Likes

Comments

Fick jag som svar från läkaren, låter väl lite så där att man kan ha ärr efter en infektion🙄. Hon tyckte inte att det såg farligt ut iallafall. Får väl hålla koll på den... Det är ju svårt för mig att säga om fläcken har växt något alls eller inte. Det har den kanske gjort... Jaja, nu har jag fått den kollat iallafall.

Likes

Comments

Nu har jag varit hos sköterskan, hon tog blodprov, temp och halsflussprov. Ingen infektion. Hon sa att hon inte vet vad det är och att det ser konstigt ut😱. Hon har aldrig sett nåt liknande. Jag fick en läkartid idag 10.20.

Jag har alltså gått med detta i 5 år utan att kolla upp det, får hoppas att det inte är nåt allvarligt😰.

Likes

Comments

Jag har en vit fläck ovanför min västra halsmandel. Har haft detta rätt länge och bestämde nu för att kolla upp det. Så imorgon ska jag till distriktsköterskan, 9.20, får se vad hon säger. Vill ju att mandeln återgår till sin ursprungliga storlek och vill ha bort fläcken. Jättestörigt när man inte vet vad det är. Fläcken har jag nu haft jättelänge och man blir ju orolig... Jag hade ju ont i mandeln igår och i förrigår och idag är det bra igen, känns pyttelite, men gör inte lika ont. Lite orolig att hon säger "nä, det är ingenting att oroa sig över", men tänk så utvecklas det till cancer om några år då😰😱😖. Tycker att fläcken borde kollas upp och avlägsnas.

Likes

Comments

Passar perfekt😄. Hon är så söt i den☺️.

Nu har tabletteffekten avtagit och jag har ont igen😔. Får hörda ut och tar ny omgång när jag ska lägga mig. M köpte en blåbärssoppa så den ska jag äta, brukar lindra😊. Vänstra ögonlocken har även börjat klia, jättestörigt... Tänkte sitta inomhus fram till fredagen eller lördagen, då ska vi till mamma. Hoppas det blir bättre.


Jag har vilat lite under dagen. Det är sovväder ute😴 och jag känner mig jättetrött. Var skönt att sova lite😊.

Vi har haft inbrott i vår källarförråd, är tydligen några idioter som bor i huset bredvid som tar sig in och klipper upp dörrar. De tog bland annat Ms dyra cykelolja och nåt verktyg. Så dåligt att källardörrarna är så fattiga och lätta att klippa upp...

Ikväll ska vi göra fish and chips. Senare på kvällen ska jag försöka mata E och kanske lägga henne lite senare. Hon sov bra inatt, förmodligen för hon var trött efter förskolan igår.

Likes

Comments

Vaknade vid 2 för det började göra ont att svälja på vänstra sidan av halsen.

Min vänstra halsmandel är förstorad, sen jag fick halsfluss på en resa till Italien för några år sen. Jag hade inget feber men hade sjukt ont att svälja och hade beläggningar på båda halsmandlar. Innan resan har jag ALDRIG haft halsfluss. Nu flera år senare har min förstorade mandel börjat göra ont. Jag tar värktabletter och de hjälper jättebra, tar bort all smärta, men det kommer tillbaka efter några timmar. Är orolig att jag smittat E om det är halsfluss eller liknande.

Får se om det går över eller om det blir värre då får jag kontakta Vårdcentralen.

Annars har E sovit riktigt bra, vaknat några enstaka gånger men somnade snabbt om😊.

Likes

Comments

E somnade vid 20, hon var jättetrött. Hoppas nu att hon att hon inte vaknar på natten och förblir vaken i flera timmar. Hon är ledig imorgon iallafall så man kan sova ikapp, om det blir en dålig natt igen.

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN stöda och byta sängkläder. Sätter igång tidigt, direkt efter frukost, vill få det gjort medan man är pigg och utvilad. Skönt att få det gjort och sen h hela dagen till att göra annat.

Läste en artikel på Aftonbladet om att 2!!!!! barn blev bortglömda av förskolepersonalen utanför grinden. Jag blev så jävla arg när jag löste det. Inte bara ett utan två barn, hur i helvete gör man för att "glömma" två barn... Idioter😡. Finns inga som helst ursäkter... Kvinnan som hittade och förde tillbaka barnen blev förvånad över att personalen har inte ens tackat för hjälpen, utan sa att de glömde bort barnen. Stackars barn de grät förtvivlat...

Kan bara säga att det är tur att en normal person hittade barnen, vem som helst hade ju kunnat föra bort dom... Då hade förskolan och den ansvariga personalen suttit i skiten, minst sagt...

Jag hade bytt förskola på direkten och anmält personalen för bristande tillsyn... Man litar att de ska ta hand om ens barn och när sånt hör inträffar säger dom bara att de har glömt... Avskeda idioterna😡😡😡.

Likes

Comments

Stekte jag idag, efter M har vaknat. De blev jättegoda😄. Blev kanske för mycket O'boy, men jag älskar chokladsmak. M klagar att han mår illa för det blev för mycket O'boy🙄.

M ska hämta matkassen snart, får se vad vi lagar. Jag har pasta med sås till E som hon kan äta, ifall det blir mån konstig recept🙂.

Likes

Comments