Gaaah!!!!! Den 24 augusti fyllde min lillasyster år. Vi hade släktkalas och Signe fick en jättefin röd cykel med stödhjul och korg där fram. Hon ÄLSKADE den!!! Men nu imorse upptäckte vi att cykeln inte längre stod ute på trappan. Det visade sig att någon under natten snott den. Fyfan vilket hopp man får om mänskligheten asså! Fyfan!

Likes

Comments

Hej!!!

Idag har vart en fullspäckad dag. Jag har sprungit ett lopp, där jag för övrigt kom 6:a. Yej.... (Okej, det var bara 6 st som sprang i den års-klassen) *host*
Jag fick förövrigt medalj.

Men också:
•fyndat lite på en välgörenhetsloppis
•trott att jag tappat bort min medalj
Vi tar historien nu. Jag satt i bilen när jag plötsligt kom på: shit, min medalj. Som sedan följde upp med tillbaka blickar på hur jag ger Signe min medalj när hon sitter i kundvagnen och tänker hon tappade den, eller glömde den i kundvagnen så jag säger till mamma och hon ringer till Ica och dem säger att dem inte har sett den. Sen åker vi hem och mamma hittar den i sin kasse.

•käkat glass,duh!

lärt mig att baka in en fläta på mig själv. Det tog typ åtta timmar.

Tja, godnatt<33

Likes

Comments

Hej!
Nu när jag har börjat blogga här på
Nouw tänkte jag passa på att skriva ett första inlägg, och sen tänkte jag: först inlägg? What about something about.... Me!!! Och så får det bli.

2002: Jag föds den 19 Juli på Ystad BB vid första anblick såg dem på mig och tänkte " varför inte döpa denna unge till något som hon aldrig kommer vilja stå för att hon heter! Låt oss döpa henne till
Alva-Elise!"
Det är sant. Jag har ett dubbelnamn. Och nej! Jag har inget emot dubbel namn så länge jag slipper detta moment:


"Nu ska vi göra en namn lek. Jag heter Mia"
"Anna"
"Hanna
"Ida
"Moa
"Emma"
" *host* Alva Elise"
"......Sara,Lena,Kajsa......"


Eller typ såhär :
"Ja, då ska jag bara skriva in ditt namn här då... Vad sa du att du hette?"
"Alva Elise"
"Va?"
"ALVA. ELISE."


Och att det, sen när man ser vad denna skrivit, står:

Alva-Lisa
eller Alva-Lise!!


Jag själv stavar mitt namn UTAN bindestreck och är tacksam att om någon, mot förmodan, läsa detta och sedan skriva en liten kommentar, gärna skriva bara Alva eller bara Elise eller Alva Elise utan bindestreck.

2004: kom min lillebror Olof till världen.

2006:
mina föräldrar skiljer sig. Pappa flyttar till Ale.

2008
: mina föräldrar bestämmer sig för att flytta ihop igen och köper en villa i utkanten av Göteborg. Jag säger farväl till den gamla villan i kärra och flyttar iväg till det nya huset i skogen.

2011 : min halvsyster som då är 15 flyttar ut på heltid till sin pappa i Majorna. Adjö syster.

Min pappa upptäcker också muskelryck i armarna.

2012: den 12/12-12 friar pappa till mamma. Samma år mellan jul och nyår berättar pappa till mig och Olof att har ALS under en kvällsmåltid. Dem mystiska muskelryckningarna var tydligen ALS och pappa blev allt svagare.

2013
: mamma och pappa kommer med dem goda nyheterna om ett småsyskon och både jag och Olof börjar böla. Hon kommer samma år i augusti. Hon får heta Signe.

2014: pappa blir sämre och kan nu inte äta mat själv. Han fyller 50 och vi åker till Spanien för att fira. Pappa kan ännu gå men bara korta sträckor.

På SO i skolan visar dem lillaaktuellt med ett asnit om ALS och hur
dödlig och smärtsam den är. Jag börjar gråta och nu mera vet alla att min pappa är sjuk.

2015: pappa får rullstol, permobil, andningsmask och assistans. Jag fyller 13, Olof 11, Signe 2, mamma 45 och min äldresyster, Lovisa, 19. Vi har nu tappat kontakt och hon är nu mer som en moster för oss.

Okej, nu vet ni väldigt mycket om mitt liv hittills och om min familj. Jag hoppas att ni tycker att jag värkar intressant och vill fortsätta läsa om mig och mina vardagliga fasoner.

Likes

Comments