Igår blev det Göteborg! - Efter ett två timmars försenat tåg. Det var strul mellan Töreboda.-Skövde med elen vad jag vet och genom det så kunde jag äta min frukost på tåget ifred. I stort sätt hela resan bestod av musik, lite skratt och mellanstopp.

Vi träffade Jonna och Gabriella framme vid Liseberg och började med Spinrock som första attraktion. Sedan flöt det på med massa roligheter. Fick en hjärtattack vid Balder, men överlevde gjorde jag i vilket fall. Haha.

Göteborg, i miss you already!

Här kommer en going med Tablo's version av Eyes, nose, lips, som Taeyang gjort. Väldigt bra resultat!

Likes

Comments

Blev väldigt ledsen när jag fick höra att 4minute skulle splittras (Ett ex. antal låtar nedan). Hyuna stannar och ska fortsätta med sin musik, men alla andra bandmedlemmar drar åt varsina håll. Hoppas att allting går väl för dom vad dom nu än väljer att göra.

Som sagt så blev det ännu en till hemmakväll som troligtvis spenderas med lite mera musik och umgänge med systrarna.

Vad brukar ni göra en vanlig kväll som denna?

Likes

Comments

Måndag

För två timmar sen anlände jag i Mölltorp- imorgon bär det av hemåt.
Händelserik dag minst sagt- Ett sista adjö av Allan Karlsson. Mycket känslor som kommer upp och det är lite svårt att uttrycka sig. Men det är okej att vara ledsen.

Min morbror, hans fru & min kusin höll på att bli påkörda av en idiot till förare vid en parkering. Tror han körde i 90 om inte mer. Lite omskakade, men inget som skedde.

Som tur var.

En låt som har fastnat rätt mycket på senaste har varit VIXXLR- beautiful liar. Väldigt fin och avslappnande låt med fina höga toner.
Ni kan lyssna på den här under!

Likes

Comments

>Länk till låtar finns nedan< (fanns bara live framträdande på white t-shirt, så den får ni nöja er med) :)

Annyeong people's.

Just i detta ögonblick såg jag att Got7 har fått sin kategori på spotify, dom har dock inte lagt till låtar, men det händer väl snart det också. Men som sagt så spelas det Jonghyun just nu, en medlem från Shinee som jag följt ett bra tag. Stolt över hans comeback som gjorts, minst lika bra som hans bandmedlem, Taemins.

Kvällen har gått åt av throwbacks på weekly idol då jag ska kolla från början på den, vilket kommer ta ett bra tag det med. Men om man kan kolla ikapp serier så är inte detta helt dumt heller. Sov vanorna ställde in sig på den här tiden ungefär sen dag 1 på sommarlovet, men det är okej. Vi har ju framförallt ledigt.

Vi ses på Måndag och kickar igång en nystart, nu ska allt vara bra. Headern kommer förmodligen vara där då. Eller inte, är inte säker.


Likes

Comments