Header
View tracker

Hej! Min frukost varierar ganska ofta, ibland blir det mackor, ibland gröt eller en tallrik filmjölk. Om man vill köra på en lätt frukost så rekommenderar jag denna!

- Filmjölk eller yougurt

- Frukt (jag använder blåbär & päron)

- Flingor

Som sagt, väldigt enkelt och snabbt att göra! Detta kan jag göra som mellanmål eller när jag har tidig lunch i skolan.

Ni får självklart experimentera er fram med olika frukter och topping. Man kan också göra en smoothie bowl med massa nyttigheter på! Det blir nog gott :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Just nu använder jag dessa rätt flitigt. Jag brukar sminka mig när jag ska till skolan och det är just för att jag har smink som intresse. Jag tycker det är roligt att testa nya grejer och våga använda lite mörkare färger. Det är inte för att höja självkänslan eller så utan för att det är roligt.

Många säger att denna mascaran klibar och faller ner på kinden osv. Jag tycker dock att denna är grymt bra för mina fransar! Jag har redan väldigt långa ögonfransar men med denna så ser det nästan ut som att jag har lösögonfransar. Vilket jag älskar!

Denna palette fick jag rätt nyligen. Jag älskar dessa färger och som ni kanske ser så har jag använt denna palette rätt mycket! Till vardags så tycker jag att det är väldigt snyggt att bara ha lite ögonskugga i globlinjen eller över hela ögonlocket.

Denna bronzer är den bästa! Man ser inte så orange, utan som att man har varit i solen. Jag gillar att använda denna som typ contour och att ta Nars "Laguna" bronzer som bronzer. Det blir perfekt!!

Denna spontan köpte jag, eftersom den jag hade förut tog slut så hittade jag inte den och då fick det bli denna! Nått jag gillar med denna är att den är transparent. Och ansiktet håller sig matt under hela dagen, så det är ju ett stort plus!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Helt sjukt att det snart är jul!

Jag älskar julen! Det är för att det är så fint alltihop, så mysigt. Att se ljusstakar i fönstren och julbelysningen. Maten är så god och att se julgrannen lysa och sedan alla julklappar under den. Det är ju bäst!

Jag lever just nu i en julbubbla med musik och jultröja. Tycker det är så härligt att julen är snart här och att vi denna helg sätter upp juldekorationerna! Can't wait!

Vad tycker ni om julen? <3

Likes

Comments

Älskar att sitta och skrolla igenom Pinterest på morgonen! Man får massa idéer och inspiration.
Idag blev det lite inredning som jag tittade på. Älskar denna stilen!
Den dag man flyttar hemifrån och får inreda såhär, det kommer bli så roligt! Fast har några år kvar men man kan alltid få drömma! <3

Likes

Comments

Hej! Här kommer fler tips på julklappar! Hoppas dessa två inlägg har hjälpt lite iallafall. Jag vet hur det känns ibland att man aldrig tycks hitta den perfekta presenten... <3

Likes

Comments