Header

Godaste körsbären någonsin!

Hej! Nu är det torsdag och jag tänkte göra en liten throwback från i somras när jag var hos min mormor!

Det är jättemysigt att det är höst nu men jag vill såklart ta tillbaka sommaren! Jag var nere hos min mormor i Småland i ungefär 5 dagar tror jag.. och det var jättehärligt! Vi hade det så mysigt och gjorde utflykter typ varje dag haha! Nu när man ser på bilderna vill man bara tillbaka. Fast jag är en sån person som ser framåt, det som varit har varit men det är rätt självklart att man saknar det. <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det en riktigt regnig tisdag, inte roligt :( Jag och en i klassen drog till ett sushiställe då vi hade lång håltimme. Det blev avokado bitar för mig, mums! 😋

Nu ska jag plugga... 😕

Likes

Comments

Bilder tagna från Pinterest.

Hej alla fina! Denna vecka var det riktigt klurigt att bestämma en veckans favorit, visste inte riktigt vad jag har varit beroende av denna vecka men jag kom på! Pinterest.

Ni som inte vet vad Pinterest är för något, då har ni missat en grym app!! Den är till för alla att finna inspiration och tips. Man får själv välja kategorier, som man är intresserad av. T.ex. mat och dryck och inredning. Då finns det jättemånga mat recept, inrednings tips att skrolla igenom, som en katalog.

Jag har alla möjliga olika kategorier, men mina favvo är nog inredning, mat och dryck och mode och skönhet! Så när jag behöver ideér till bloggen eller inspirationsbilder så hittar jag det här!

Jag kan sitta och skrolla igenom Pinterest som om det vore Instagram haha!

Jag rekommenderar verkligen den här appen! Den gör mitt liv lite enklare när man har brist på ideér och inspiration :)

Likes

Comments

I veckan så kom böckerna jag beställde, fortsättningen på den första boken jag läste ur denna serie. Och jag har nu börjat med tvåan och älskar den! Så skönt att känna att jag har trean också så att jag kan börja direkt sen med den. Jag har nog aldrig varit så intresserad av en bok som nu så det är superroligt!!

Men idag så måste jag städa mitt rum, plugga lite och förbereda lite inlägg inför nästa vecka. Det är inge roligt väder idag så det blir att stanna inne förutom när man ska ut med hundarna :( Likes

Comments

​Hej! 

Idag fick jag hem handkrämer från CCS som Therese Lindgren varit med och skapat tillsammans med dem! Nu när det är kallt ute så måste jag köra med handkrämer för mina händer blir så torra och får små sprickor. Så nu tänkte jag testa dessa och se om dem funkar. Dem luktar supergott iallafall! Kostade 199 kr och finns på apoteket. Jag köpte dock dessa på nätet, jag kände att jag inte ville springa runt och leta i butik. 

Men jag uppdaterar hur dem fungerar om nån vecka sådär. <3 Kram

Likes

Comments