View tracker

Hej på er! Förlåt för lite sent inlägg men jag har varit sjuk under dagen och inte haft ork. Jag är fortfarande sjuk men jag ville göra detta inlägg. Jag har alltid drömt att ha en sminkspegel med belysning, det känns så proffsigt! Nu tror jag verkligen att det skulle passa i mitt rum då jag har mitt sminkbord mot en vägg och inte mot ett fönster. Jag har kollat lite på nätet, hur mycket det kostar samt vart det finns att köpa. Priset är ganska högt, nämligen över 2 000!? Det tycker jag är lite dyrt men eftersom det var det lägsta pris jag kunde hitta så får det kanske bli för det priset. Jag tror nämligen att det kommer bli bra att ha en sminkspegel. För då kommer jag kunna få bättre ljus på morgonen och kväll när jag sminkar mig.

Jag ska tänka på saken men vad tycker ni? Är det värt att investera en sådan spegel? Skriv gärna här nere i kommentarerna, är nyfiken på vad ni har att säga. Kram <3

Likes

Comments

Godmorgon! Det är ju nytt år nu vilket jag tycker är väldigt spännande! Förra året så hände det en del, jag var med i tidningen Metro, var i Danmark och hade en fantastisk sommar med både sommarjobb och sol! Något jag vill göra om från förra året måste isåfall vara sommaren 😊 Detta året har precis börjat och allt kan hända! Jag ska försöka få mer gjort detta år, testa på nya saker och ha roligt!!

Hur var ert 2016? Vad har ni planerat detta år? Kram 🤗

Likes

Comments

Hej på er! Det blev ett sent inlägg idag men jag hoppas att det inte gör något! Dessa tre låtar är mina favoriter just nu, dem går på repeat haha! Just nu så lyssnar jag väldigt mycket på the weeknd eftersom jag ska gå på hans konsert i februari. Ska bli så himla coolt!! Hans låtar är en slags stil som jag har börjat gilla, innan har jag varit mer för "glada" pop låtar om ni förstår vad jag menar. Låtar som One Direction sjunger till exempel men nu har jag ändrat mig lite grann. Jag älskar ALLA låtar från the weeknd och det ska bli roligt att se honom live :)

Nu ska jag plugga, har prov och inlämningsuppgifter som ska in så jag är inte sådär jättetaggad haha! Tack och lov för musik som hjälper pluggandet! Kram <3

Likes

Comments

Jag fick denna bok i julklapp och jag ska precis till att börja läsa den! Therese Lindgren är en av många youtubers jag kollar på. Jag gillar att kolla på Therese vloggar och där har hon nämnt väldigt mycket om boken, hur hennes skrivprocess har varit. Så nu vill jag se resultatet. Jag tror att boken kommer att vara spännande. Jag gillar att läsa självbiografier, för då får man lära känna personen på ett annat sätt. Nu när jag tänker på det så skulle jag vilja skriva en bok om mig haha! Isåfall hade den handlat om min sjukdom, hur det är att leva med den osv. Det hade kanske blivit en bra bok, fast det lär nog aldrig hända haha! :)

Har ni läst denna bok? Var den bra? Skriv gärna det i kommentarerna isåfall <3

Likes

Comments

Kuddfodral från hm home, pläd från hemtex

Byrå "malm" från IKEA

Tavlor från desenio.se

Under jullovet så gjorde vi om mitt rum. Vi målade om, köpte ny byrå, nya kuddfodral, tavlor och lite annat. Känns så skönt att börja det nya året med nytt rum! Det enda som saknas nu är en matta. Jag älskar inredning och nu har jag fått inreda mitt rum precis så jag vill ha det. Det kommer att se så mycket bättre och ljusare nu när jag fotar till bloggen än hur det var innan med dem limegröna väggarna. Jag är nöjd iallafall och vi får se vad mer jag köper till rummet.. Jag funderar just nu på att köpa en sminkspegel med belysning. Tror det skulle vara snyggt samt bra när jag sitter och sminkar mig på morgonen eller kvällar när det är mörkare ute och i rummet.

Ha en bra dag allesammans! <3

Likes

Comments