Hellu. idag ska jag och min bästa kompis åka på birsta och sånt och jag kommer göra en haul här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon börjar jag skolan, och jag är så taggad. Dock inte på att kliva upp. Jag vet inte om ni vet, men jag börjar 6:an och i 6:an har vi nationella INTE TAGGA haha. men det var bara ett litet inlägg om imorgon, och förhoppnings vis, tar inte skolan min tid till att blogga. men jag kommer vara aktiv minst 3 dagar i veckan:) Helst mer men det får vi se. Hejdå har det bra (En fråga har ni börjat skolan eller ska ni??)

Likes

Comments

Nu är jag hemma och är med en kompis, maten var jättegod. Sedan vart det efterätt hos mormor.

Likes

Comments

Hej idag var jag hos tandläkaren och drog ut en tand, det var läskigt men spännande hade aldrig gjort det innan. Men det gick bra, och snart ska jag, mina två kusiner, moster och min syster Matilda på en pizzeria och äta mat. Lovar att ta bilder på maten, och det är roligt för Matilda jobbar där, men inte idag, ses senare idag, hejdå

Likes

Comments

Hej på er. Jag börjar fundera om jag ska börja med "Dagens fråga" eller "veckans blogg" skriv vad ni tycker eller har ni kanske ett eget förslag? bara ett litet inlägg. skriv gärna vad ni tycker så ses vi imorgon, hejdå!!


Likes

Comments

Postad i: update

Jo det är så att jag har gjort illa foten rejält och haft ont och sen har jag varit i ö-vik och sen har jag varit upptagen med fotbollen, men nu kommer jag vara mer aktiv, men jag har fortfarande ont i foten så ni vet.

Likes

Comments