Header

Hverdag


- THURSDAY MOOD -

Hei! Akkurat i dag merker jeg at dette er en drittdag. Jeg elsker å være positiv, men det har jeg funnet ut av at det kan man ikke alltid kan være. For å være ærlig, så er jeg veldig usikker på om jeg har valgt riktig utdannelse for meg, og jeg merker at jeg blir lite motivert når det gjelder enkelte ting, og at jeg merker mer og mer at dette ikke er noe for meg. I tillegg går det utover energien min til andre ting.

Jeg har alltid hatt i bakhodet at hvis jeg noen gang begynner på et studie, så skal jeg fullføre det første året i hvert fall - for all erfaring er god erfaring. Men jeg føler meg litt hjelpesløs, spesielt siden jeg ikke ser for meg hva jeg kommer til å jobbe med om 10 år, i det hele tatt. Uansett, så har jeg lagt fra meg fagbøkene for i dag, og koser meg nå med noe jeg virkelig liker - mote!

Elise Kristiansen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Mote


- GREEN WEDNESDAY -


Heihei! Dagens skoledag er lang, og med nesten to timers pause i lunsjen, rekker jeg å blogge litt også. Nå skal vi ha tre timer med IKT opplæring, noe som kan bli spennende. Senere i kveld skal jeg på Zumba, og jeg gleder meg så fælt! Håper alle får en veldig fin onsdag ♥


IF YOU WONDER:
Cardigan fra H&M
Skjørt fra Mango
Skjorte fra Mango
Sko fra Asvlt

Elise Kristiansen

Likes

Comments

Favoritter, HOME


God dag! I dag starter en ny uke med nye muligheter. Jeg merker godt at skolen er i gang nå når alle innleveringsfristene nærmer seg, så denne uka blir det mye jobbing med skole!

Uansett så var kjæresten min og jeg og handla nye puter for et par dager siden, og vi gikk for oransje, hvite og en som er litt sånn grå/brun. Deilig med en liten forandring av og til. Tenkte å vise dere et par bilder fra leiligheten vår!

Elise Kristiansen

Likes

Comments


God morgen! Det er søndag, og jeg fikk fri fra jobb i dag. Det er så utrolig deilig, for jeg merker at jeg trenger en dag av før skolen igjen. I helga har vi hatt besøk av fetteren min som bor i Tønsberg, så det har vært kjempekoselig.

I går dro onkel og jeg på hytta for å ta opp båten, og jeg fikk æren av den siste båtturen for i år. Det er det tristeste med høsten, for da vet du at sommeren virkelig er over. Heldigvis var jeg veldig heldig med været i går, så jeg fikk meg en nydelig tur på vannet, helt alene!

Ha en fin søndag! ♥

Elise Kristiansen

Likes

Comments

Heihei! I dag er det torsdag, noe som betyr qt det snart er helg! Jeg har som sagt vært i praksis på en barneskole i en mottaksklasse - noe som er utrolig spennende og ikke minst lærerikt! Det er den siste dagen for denne gangen i morgen, og det synes jeg egentlig er litt trist. Det er så merkelig hvor fort man blir glad i enkelte barn.

Uansett så var kjæresten min og jeg en tur i Sverige på tirsdag. Der fikk vi handlet inn litt mat for å fylle opp fryseren, og vet dere hva jeg fant? Det beltet som jeg har på meg på bildene under her! Jeg har lett etter et slikt belte helt siden april og endelig er det mitt! ♥ Elsker det!

Nå skal jeg straks på jobb, håper dere har en super torsdag videre!

Elise Kristiansen

Likes

Comments

Heihei! I år begynte jeg på høyskolen, og nå som jeg har flyttet hjemmefra, så laget kjæresten min og jeg mat hver eneste dag. Er det en ting jeg er lei av, så er det brødskiver. Det har jeg spist på skolen omtrent hver dag i 13 år. Da jeg begynte på høyskolen, bestemte jeg meg tidlig for at jeg skulle ha med meg matpakke hver dag, for å spare penger. Derfor tenkte jeg å komme med noen gode tips og forslag for å sprite opp matpakken!

♥ Lag litt større middager - på den måten kan du ta med deg rester fra dagen før. Du kan til og med lage salater hvis du feks har spist taco, laks, biffsnadder eller strimlet svine- eller kyllingfilet.

♥ Salater er en stor favoritt - Tacosalat, laksesalat, og ikke minst denne: smårettsspekeskinke eller choritzo, pesto, pasta, mozarella og tomater. Du kan være så kreativ, og hvis du er lei av pasta, prøv couscous da vel?

♥ Wok - Når vi lager wok til middag, sørger jeg for å lage ekstra mye, da steker jeg grønnsaker, strimlet biff, svin eller kylling, og stekte nudler. I tillegg tar jeg med soyasaus, og Gud som den lunsjen blir fort spist opp.

♥ Frukt - Ta med deg, druer, eple, blåbær, nøtter, tørka frukt eller you name it! Det slukker søtsuget og fristelsen til å kjøpe seg noe i kantina!

♥ Wrap - Omg det er så godt. Jeg kjøpter tortilla som man bruker til tacoen, og forrige uke hadde jeg wrap med philadelphia, spekeskinke, salat og tomat. Det er så godt! Her kan du også være kreativ med taco, fiskepinner, og alt mulig rart.


♥ Kjøp en pakke med engangsbestikk, du vil takke deg selv dersom du skal ha med deg mat hver dag. Og ha alltid en vannflaske i sekken!

♥ Rett i koppen - På de litt kortere dagene, så er det så greit med litt rett i koppen. På den måten blir maten din variert, og du blir mett den lille tiden du er der. Og hvis det ikke er varmtvann på skolen din, ta med en termos eller en termoskopp som holder godt på varmen.


♥ Knekkebrød eller brødskiver - hvis du skal ha med deg de berømte brødskivene eller knekkebrød, anbefaler jeg å ta med litt forskjellig pålegg hver gang. I tillegg er det lurt å ha brødet og pålegget hver for seg, på den måten unngår du svett pålegg.

♥ Shake - Hvis du har en kort dag, så passer en shake perfekt for et mellommåltid. Jeg bruker Leanshakene fra Zinzino, og på den måten får jeg i meg alle vitaminer og mineraler jeg ellers ville fått i et vanlig måltid. Jeg bruker også denne til trening. Den kan til og meg brukes som en måltidserstatter for de som vil slanke seg, men det har ikke jeg behov for.

♥ Yoghurt - Dette passer også perfekt som et mellommåltid. Jeg prøvde denne cottage cheesen med fruktsmak og fruktbiter i fra Nordby - kjempegod! Det går også an å ta med seg litt granola eller havregryn i en pose eller boks.

Elise Kristiansen

Likes

Comments

@elisekr