Header

HELSE


Onsdag er som oftest en dag jeg tilbringer mye tid på trening. Jeg pleier å trene rundt tre dager i uka, men onsdagene går jeg aldri glipp av. Jeg elsker å ta en god treningsøkt på morgen/dagen, og på kvelden drar jeg alltid på zumba gruppetime i 55 minutter. I starten av dette året kjøpte bestemor en treningdagbok til meg fra TGR til 30kr. Fin måte for meg å få oversikt over utviklingen min.


I treningsdagboken kan man skrive inn mål, hva man har eller skal trene av både vekter, cardio og hjernen. I tillegg er det avkrysning av hvor mye du har ledd, sovet, og hvor mye kaffe og vann du har drukket. I tillegg kan man føre inn måltidene man har hatt igjennom en dag. En kjempefin måte å følge med på utvikling innenfor trening, helse, og ikke minst det mentale!

Elise Kristiansen

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Home

Jeg må skrive i hvitt


Hei! Som jeg tidligere skrev, så handlet jeg inn litt nytt interiør til leiligheten her om dagen. Vi har tenkt til å male veggene og kjøpe ny sofa, så det skal se mye mer gjennomført ut, men jeg satt det frem så lenge likevel! Vi tenker å ha en del i gull og grønt, det er så fine farger sammen, og det kommer til å bli utrolig bra når vi får fikset alt som vi vil ha!

Elise Kristiansen

Likes

Comments

REISE

Hei! Det snør som bare det i dag, derfor drømmer jeg meg bort til varmere strøk og andre land. Derfor tenkte jeg at det passet fint å vise dere de stedene jeg skal reise til i år.

BUDAPEST i UNGARN
En venninne av meg studerer i Budapest. Derfor skal to andre venninner av meg og jeg dra til Budapest for å besøke ho, så firkløveren blir samlet igjen! Har hørt så mye bra om Budapest., så jeg gleder meg skikkelig både til å oppleve byen, og se venninnene mine igjen!

PALMA DE MALLORCA
Kjæresten til venninnen min er programleder i et nytt program på NRK, og heldige meg får lov til å bli med til Palma på første innspilling av programmet. Gleder meg skikkelig til å se på showet, og komme meg ned til varmen.

LIVERPOOL I ENGLAND
Kjæresten min er Liverpool-fan, og har alltid drømt om å dra til Liverpool for å få omvisning på Anfield, og selvfølgelig se på favorittlaget spille fotballkamp. Jeg har vært på klassetur i England før, og da var vi innom Liverpool, utrolig fin by det lille jeg fikk se. Gleder meg til å bli bedre kjent med byen.

CANNES I FRANKRIKE
Vår årlige tur til Cannes har blitt en tradisjon som har holdt på i ti år, så vi kan ikke gå glipp av det i år heller. Venninnen til mamma har tre leiligheter der nede, og vi er så heldige som får lov til å bli med dit hvert år! Det er veldig deilig å være litt lokalkjent i et helt annet land enn Norge og Sverige. Må lese meg litt opp på fransken da dessverre, har vært så dårlig på å holde den vedlike - angrer!!

Elise Kristiansen

Likes

Comments

Mote


Hei igjen! Denne mandagen har virkelig vært blå! Jeg pleier å like mandager, og det har for så vidt vært en grei dag på skolen. Men sensurfristen for den siste eksamen min er i dag, og vi har enda ikke fått karakteren! Det er så nervepirrende og irriterende å vente, spesielt når jeg såvidt har sovet på natten pga det. Jeg krysser alle fingrene mine for at den kommer i kveld, for jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt respektløst å ikke holde sensurfristen når vi som har eksamen ikke får levert hvis det er ett minutt for sent engang. 

Jaja, nå skal irritasjonen og de negative tankene bort, for nå må jeg lade til en ny, snøfylt dag med nye muligheter i morgen. 


I WEAR

Genser fra Brodie Cashmere
Cardigan/blazer fra Zara
Bukse fra Monki
Klokke fra Olivia Burton

Elise Kristiansen

Likes

Comments

Hei alle fine! Nå har Nouw startet en #nouw30daychallenge som går ut på at man skal blogge hver dag i 30 dager, hvor man skal utvikle seg og blogge på en mer strukturert måte. Den bloggeren som har utviklet seg mest på de 30 dagene vinner en tur til Paris - og det må jeg bare være en del av! Gleder meg masse til dette, og til at dere kan bli bedre kjent med meg! Meld deg på du også nouw.com/nouw30daychallenge

Elise Kristiansen

Likes

Comments

Mote, Hverdag


Heihei! I dag har kjæresten min og jeg vært på harryhandel i Sverige for å kjøpe inn litt mat, såpe og andre nødvendige ting. Vi har også kjøpt litt interiør i dag, fordi vi skal pusse opp litt fremover. Kan prøve å få vist dere bilde av det en dag. Etter Sverige dro jeg en tur på trening med et par venninner før middag hos svigerforeldrene mine! En god søndag spør du meg!


I WEAR
Genser fra Brodie Cashmere
Bukse fra Monki
Cardigan fra H&M
Belte fra Cala & Jade

Sko fra Nelly

Elise Kristiansen

Likes

Comments


Hei alle fine! Jeg hadde tenkt til å legge ut dette antrekket i går siden det var da jeg hadde dette på, men tiden løp fra meg. Etter skolen i går var jeg nemlig på besøk hos bestemor, og bare slappet helt av. Senere på kvelden dro jeg på klubbkveld i kirken, noe som var utrolig hyggelig!


I dag var det så godt å sove lenge, og når klokka ble ett, så ble jeg henta av Sofie og Ola, for vi har nemlig vært på wrestlingshow i Oslo for å se på kompisen våres - det var dritgøy, og jeg trodde skikkelig på det. Det så så utrolig vondt ut. I mellomtiden av showene, så fikk vi shoppa litt også, så jeg gleder meg skikkelig til å vise dere ♥


I WEAR

Genser fra Brodie Cashmere
Skjørt fra Kristine Vikse
Lua er hjemmestrikket

Elise Kristiansen

Likes

Comments


Ææ, på tirsdag så dro jeg til frisøren for å klippe av det lange håret mitt. Det er jo på en måte langt enda, men for meg som alltid har hatt langt hår, så er dette veldig kort! Det var fryktelig deilig og nødvendig, og jeg er veldig fornøyd!

Elise Kristiansen

Likes

Comments

Elise Kristiansen

Likes

Comments

@elisekr