Dagene går i ett for tiden. De neste ukene blir spennende, så alt for spennende. Om nøyaktig 16 dager flyr jeg ned til Oslo og starter livet mitt der. For nesten en måned siden ble jeg oppringt med jobbtilbud, det tok meg litt mindre enn 10 sekunder før jeg tok jobben. Så nå, pakker jeg livet mitt i en koffert og flytter nedover.

Jeg kan nesten ikke vente, dette blir en fantastisk reise.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 85 lesere

Likes

Comments

Sååå, jeg trenger virkelig en skinnjakke, nå.

  • 117 lesere

Likes

Comments

Et par kjappe bilder av de nye klærne mine, trengte en liten fornyelse til det nye året. Fortsetter 2016 slik som 2015 gikk; klassisk, basic og comfy.

Likes

Comments

Nytt år, 2016. Håper på et like godt år som 2015, litt sent godt nyttår til dere alle! Håper dere har hatt en fin start på det nye året.

  • 123 lesere

Likes

Comments

-Røde lepper. Har fått helt hekta på røde lepper. Skulle gjerne hatt mørk røde, men grunnet smale lepper er det ikke alle fargene som passer. Fremmover skal jeg prøve å bruke mer røde lepper, både til hverdag og til fest.

-Platina blondt hår. Av en eller annen grunn har jeg fått en ting for helt platina blondt hår, gjerne hvitt. Så akkurat nå er det det jeg skal ha, så får vi se hvor lenge det varer før det blir en ny farge jeg vil ha.

-Skinn. Akkurat nå trenger jeg ny skinnjakke, et nytt skinnskjørt som faktisk ikke er for stort og gjerne en skinnbukse. Skinn er like kult blandet med skinn, som med tekstil, og like fint til fest som til hverdag.

-Pelsjakker. Akkurat nå trenger jeg nye pelsjakker, i alle farger. Øverst på ønskelisten står en mørk grønn og en brun. Men jeg vil gjerne ha en lys beige, grå og kanskje en mørk blå?

-Undertøy. Jeg craver etter nytt undertøy, gjerne fine blondebher i sort, beige, rødt og hvit.

-Kåper. Jeg mangler tykke ullkåper nå som været blir kaldere, jeg har kun en sort som er tykk og trenger derfor en beige og en grå til. Alt jeg har av kåper som er i andre farger enn sort er alt for tynn for det kalde været som er nå.

-Blondekjoler. Jeg har aldri vært noe særlig glad i blonder, da jeg føler det kan bli litt for sukkersøtt, men en sort blondekjole blandet med skinn derimot, det kan bli perfekt. Liker at det blir litt mer rocka utrykk av det, og jeg vil gjerne blande det med røde lepper og røde negler.

-Olivengrønn skinnjakke. Har fått litt hekta på grønt, ikke slik knæsj grønn, men en mørk grønnfarge. Olivengrønn hadde passet perfekt med røde lepper og røde negler.

Likes

Comments

Elsker trege dager før jobb hvor man ikke trenger å gjøre noe som helst. Etter jobb er det litt slik at man føler seg obligatorisk til å fortsette dagen slik den var med å få unna mest mulig, men om morgenen liker jeg best å ligge i senga og se serier mens jeg surfer rundt på nettet i noen timer.

Nå derimot, skal jeg selvfølgelig gjøre det samme. ​Ha en fin kveld!

  • 136 lesere

Likes

Comments

For å starte, jeg er Elise, jeg er 20 år gammel og bosatt i Molde. Jeg bor i en leilighet sammen med samboeren min, som vi kjøpte sammen i vår.

Jeg er så heldig å ha den beste jobben en jente kan ønske seg, butikksjef hos Bianco Molde. Den kapret jeg 1. mars i år, og bare på denne korte tiden har jeg fått uendelig mye kunnskap om både sko, meg selv, drift av butikk og hvordan andre mennesker fungerer.

Når man starter i en slik jobb med en interresse for sko, øker bare denne nesten til det ekstreme(bare nesten). Så i forbindelse med dette måtte det jo selvsagt en egen kategori til for det som jeg liker å kalle mitt andre hjem: Bianco.

Denne bloggen ble ikke opprettet for å publisere 3 innlegg om dagen, tvert imot, den ble opprettet for at jeg skal få koble litt av fra alt annet når jeg ønsker det, ha en liten Elise boble hvor det kun omhandler meg og mitt. Fra tid til annen vil det komme opp innlegg her, noen ganger flere om dagen, andre ganger ikke på en uke.

Som person er jeg distré, utadvendt og morsom(mener jeg selv). Stilen min er enkel, og går for det meste kun i svart, grått og hvitt, men til tider kan jeg slå til med blått eller beige. Til tross for dette vil jeg ikke si at den er direkte kjedelig, det kan være alt fra pelsjakker, hatter og de spisseste skoene jeg finner i butikken.

Den neste tiden er det mye spennende som skjer, noe kan røpes om kort tid(forhåpentligvis), og andre tinger kan ikke røpes før om lenge. Her får dere sett alt om min verden, både når det kommer til jobb, stil og hverdag.

Likes

Comments