Header

Flög till rivieran i tisdags! Och igår var vi i Cannes och strosa/shoppa! Så mysigt Cannes är en av mina favorit städer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lite inredingsinpiration som jag har plockat på mig. Ska nämligen flytta hemifrån snart och är där mycket inne och kolla på inredning osv. Självklart kommer jag kanske inte kunna gör så mycket med stället eftersom jag kommer att hyra men detta är hur jag vill att min hus eller lägenhet ska ser ut om några år! Älskar verkligen att inredning och bara tanken på att jag ska få inreda min egna lägenhet får mig att hoppa (inombords) av glädje. Nu ska jag gå och kolla lite mer inredning ciao!

Likes

Comments

Köpte ett par nya skitsnygga solglasögon idag från Le specs. De kostade 649 kr och tycker det är ett fett bra pris för ett par solglasögon om man inte vill lägga 2000kr eller kanske tycker att 50kr ger för dålig kvalite tycker jag att 649 är ett bra mellanting!

Likes

Comments

Är så skönt att vara ledig från skolan mitt i veckan. Ska bara chilla och senare idag träna!

Likes

Comments

Lite snapshots från dagen, vi tog en runda espresso house för att köpa lite med fika till plugget.

Likes

Comments

Snacka om slö dag idag, hade engelska slutprov igen sen historia sen gick jag hem. Sov 3 timmar inatt så har varit jättetrött hela dagen, så har bara varit hemma och sett på serier efter jag kom hem från skolan, har försökt plugga lite också kanske inte gått jättebra haha. Ska iallafall försöka lägga mig tidigt ikväll så att jag inte är så trött imorgon. Är verkligen en sådan person som påverkas av att sova för lite, även fast det bara gäller 1-2 timmar för lite sömn. Imorgon är det modelektioner hela dagen vilket är skönt. Vi gör ju mest bara kreativa grejer så som att sy och skissa på plagg så det är väldigt skönt om man är lite sliten haha. Är mest fokuserad på gymnasiearbetet nu som ska vara inne om 2 veckor, efter det är det bara ett fåtal inlämningar kvar och sen är det STUDENT är så taggad verkligen. Beställde min balklänning i söndags också så hoppas jag får den denna veckan så att jag kan verkligen prova den och så, även fast det är en tag kvar.

Likes

Comments

Gjorde världens godaste tacos igår. Tog soyafärs med tacokrydda, och gjorde liksom vanlig tacos fast istället för tacobröd så använde jag romansallad, blev så gott och man blir så där perfekt men plus att du kan äta hur mycket som helst.

Likes

Comments

Fikade med Charlotta och Madelene efter en jobbig dag i skolan. Började med att vi hade slutprov i Engelska 7 som var svinsvårt dessutom fick vi nästan ingen tid alls på oss, så tyckte att vi förtjänade lite gott efteråt. Charlotta har dessutom 50% på espresso house eftersom hon jobbar det så fikorna blir lite billigare! Åt en yoghurt med blåbär och müsli. Efter fika åkte jag direkt hem och byte om och sen till gymmet. Och är nu hemma efter ett jobbigt pass. Är jättehungrig så tror att jag ska äta något, köpte soyafärs som jag ska göra någon med.

Likes

Comments

Madelene!

Shake shack.

West Kensington

Fina Charlotta

BRGR.CO

Louise!

På höstlovet så var jag och min tre kompisar (samma som var med i Bahamas) i London. Det var så himla roligt och framförallt att åka med sina tre bästa vänner helt ensamma! Vi shoppade och va ute och festa (bara en gång dock) sen var vi också ganska mycket ute och åt, vi åt dock alla middagar hemma för att spara på lite pengar. På bilderna så ser ni att vi åt ganska mycket hamburgare haha, men det är nog bara för alla vi gillar plus att de har så många goda hamburgeställen i London, speciellt shake shack, väldigt gott och väldigt instagram vänligt och ligger i Covent garden, ett tips om ni åker till London.

Har varit ganska mycket i London den senare tiden eftersom min familj har skaffat en lägenhet där! Vi köpte den för ungefär ett år sedan men den har renoverats så den blev klar nu i somras. Den ligger i West Kensington som är bara 20 min från centrala London. Hade gärna gjort typ någon reseguide eller resetips eller något i ett framtida inlägg om ni vill ha det, skriv gärna i kommentarerna isf. Om det är något speciellt ni vill veta eller så!

Likes

Comments