Header

Ja, hvem er hu derre egentlig? Det er et spørsmål jeg har stilt meg selv hver dag de siste ti årene. Det er ikke til å stikke under en stol at det er vanskelig å finne seg selv og sin plass i denne verdenen. Ungdomstiden har ikke akkurat gjort det lettere, da alle skal gå med samme sko og jakke, og ha samme hårfrisyre. Glad det kapittelet er over.

Først nå begynner svarene å komme til meg, og jeg kan ikke beskrive hvor godt det føles. Å finne seg selv er ikke bare, bare, så det feirer vi med fem usaklige fakta om meg. Hurra!
Bonus: Selfie av meg x3

Jeg har en tvangstanke. Blir jeg våt på den ene hånden, MÅ jeg våte til den andre også.

Parfyme før leggetid er et must. Elsker å våkne opp og føle at jeg ikke lukter sur morgen. Ekstra deilig når S lukter sånn - Da føler jeg meg SÅ fab.

Jeg drikker aldri opp. Brekker meg av tanken på å drikke det ekle bunnslevet.

Har aldri så mye energi som når jeg skal legge meg. Noe S ikke ikke er særlig fan av, da han som regel sovner under tannpussen.

Jeg går aldri på do alene. Dette er ikke frivillig, jeg har bare en unge og samboer som ikke klarer å holde seg unna. Flaks at jeg bare bæsjer sommerfugler og regnbuer da.

Nå er det din tur! Gi meg en usaklig fakta om deg selv 😝

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Bananpannekaker er sikkert gammelt nytt.. Men det bryr meg midt bak. Så absolutt min nye favorittlunsj!! Enkelt og godt. Denne oppskriften er akkurat nok til å mette min lille mage😄

Så om du er like treg som meg; sleng deg på pannekaketrenden med denne supre oppskriften.

Likes

Comments

Tenk at mitt lille pjusk skal bli storesøster😃 Så blid og enkel hun er å ha med å gjøre (stort sett), så tror jeg det skal gå kjempe fint. Fire små føtter som skal ligge og sprelle i været og to hjerter som skal stå og rope "pappa!" når klokken bikker halv syv om morgenen. Så koselig det skal bli.....om noen år.

Dette er det verste jeg vet. Overskrifter som skriker "klikkhore", og innlegg som ikke gjør noe annet enn å provosere. Altså... Hva er det egentlig bloggere som gjør dette til en hver tid, tenker? Hurra for tusen klikk! Men er det ikke faste følgere vi vil ha? Mammatilmichelle er jo dronningen av disse innleggene. Jeg orker ikke la meg provosere lenger, så den bloggen gidder jeg ikke å klikke meg inn på. Regner med jeg ikke er den eneste..

Vi har alle hørt historien "Ulv, ulv", og vet hvordan den ender. Så det er bare å nyte klikkene så lenge de varer😉 Kvalitet foran kvantitet!

Sorry hvis jeg ødela humøret ditt nå.

Likes

Comments

Da starter vi innlegget med å få ut alle de dårlige vitsene om å ha gin og vodka i vannglasset😝

Ikke det jeg ville anbefalt... Personlig er jeg stor fan av vann med agurk og sitron. Men av en eller annen (dårlig) grunn, drikker jeg det veldig sjeldent. Faktisk, så drikker jeg generelt veldig sjeldent. Det er jo ikke bra, så det er noe jeg ønsker å forbedre!

Altså... NAM! Jeg får faktisk lyst på vann av å se på disse bildene👅💦

Likes

Comments

FOR en deilig og frisk lunsj! Kjempe lett å hive sammen😃 ...etter du har studert videoer på YouTube om hvordan dele opp mango og granateple.

Salat til lunsj er ikke hverdagskost! Skal ikke skryte på meg at jeg er sunn, for det er jeg over hodet ikke. Slukte en kokosbolle så fort salaten traff magen😉

Kom gjerne med tilbakemelding, hvis du tester ut oppskriften! Ha en fin kveld, alle hjerter.

Likes

Comments

Hver dag står jeg opp og dypper trynet i sminkepungen, før jeg starter dagen. Fresher opp huden og dekker litt ekstra til kvisene på haka, ett par ganger iløpet av dagen. Slik har det bare blitt, og jeg tenker ikke så mye over det.. Helt til jeg går en dag uten alt dette sparkelet. "Så sliten du ser ut." "Har Olivia vært vrien i natt, eller? Hehe." "Er du ikke helt frisk i dag?" Jeg er frisk som en fisk og har faktisk sovet syv timer i strekk. Det er bare slik jeg ser ut.

Sist gang jeg fikk slike kommentarer, var jeg nydusjet, fin på håret og hadde på meg helt vanlige hverdagsklær - bare ikke sminke. Alle har kviser, poser under øynene og ujevn hud. Hvorfor har det blitt slik at man må nødt til å male ansiktet, for å se skikkelig ut?

Dette var serriøst det eneste sminkefrie bildet jeg fant, og her var jeg faktisk sliten. Ikke at det var nødvendig å informere om da.

Likes

Comments

Må klype meg selv i armen av og til.. At det går an å være så nydelig! Heldige meg som får være mamma til dette pjusket her😃

Bilder tatt av min kjære svigerfar

Likes

Comments

Hei og hopp, alle sammen!

Ohyes, enda en mammablogger! Mitt navn er Elise, jeg er 20 (snart 21) år og er som alle unge mødre, veldig kjedelig. Jeg gjentar vanligvis alt to-tre ganger og avslutter alle ord med "is". Lekis, bleiis, buksis, melkis , pappsis and so on.

Alt av ungdomsaktiviteter er lagt på is, men det hender jeg tar meg ett glass vin og danser til Dum og deilig, før jeg svimler i seng til Trollmors vuggevise. Hverdagen tilbringes for det meste på gulvet, på alle fire (tolk det som du vil) blant leker og annet som lille pjusket har dratt ut av skuffene.
Dagenes høydepunkt er bæsjebleia (hurra)! Da vet mamma at systemet til prinsessa fungerer som det skal. Dette blir også gjerne samtaleemnet under middagen, da det ikke skjer så mye annet spennende i livet mitt. Ellers vasker jeg og lager mat, slik kjedelige mødre skal gjøre
😊Eller, nei. Mitt lille mål med denne bloggen er å motbevise inntrykket og fordommene mot unge mødre. Vi er fortsatt kule og 20 i hue altså😎 Enten du nå tenker "Dette virker spennende og interessant!" eller "Herregud LOL. Hu derre var rar ass.".... Stay tuned.

Likes

Comments