Jag hittade dessa godinagar på NA-KD.com igår kväll och tänkte visa dom för er. Min favorit är nogtredje på första raden. Som ni märker så gillar jag svart spets hehe... men asså det är så snyggt och sexigt. Ni kan ju inte söga att den svarta bodyn inte e sjukt sexig.

Men å andra sidan, onsdag. Egentligen skulle jag ha haft en danslektion idag men det blev inställt. Sedan skulle vi sluta halv 3 också på vi gick halv dag och slutade då 11:40 istället vilket var sjukt nice. Så nu ska jag skriva klart arbetet inom hemkunspaen och sedan ska jag läsa igenom en text till engelskan några gånger så att jag kan den. Men sen blir det bara chill med lite Game Of Thrones!!!

Hoppas ni har en bra onsdag så hörs vi! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag igen då:/
Som ni vet så har jag precis varit förkyld, så jag kommer tillbaka till skolan med en snorig näsa och hosta, yey! Mår ju inte riktigt på topp, men som tur är slutar vi redan 13:40 idag. Så det är inte en speciellt lång dag. Sedan när jag kommer hem igen måste jag skriva på spökhistoria som ska vara inlämnad hos min engelska lärare senast imorgon och jag är inte klar än!! 


Men såhär ser min dag ut, jag hoppas att ni har en bra dag idag så hörs vi!

Likes

Comments

Dom senaste dagar har jag varit sjuk, det finns både något positivt och negativt i det. Under tiden jag har varit hemma nu från skolan har jag kunnat få så sjukt mycket skolarbeten klara. Men jag missar exakt lika mycket, vilket suger!

Det känns som att jag, just nu, hostar ut mina lungor. Jag har hostat så extremt och jag hatar det, jag hatar det nästan lika mycket som att vara täppt i näsan.
Att vara täppt i näsa är ju det värsta som finns, eller är det bara jag som tycker det?

Men jag hoppas att ni är friska och mår bra!

Likes

Comments

Vad skriver man egentligen i ens första blogginlägg? Jag vet liksom inte vad jag ska skriva eller posta på bloggen för att göra folk intresserad. Men jag kan ge er en hint om vad som kommer komma och så får jag hoppas att ni faktiskt vill fortsätta läsa min blogg.

Min "hint" är att det kommer många inlägg om inredning och mode. Sedan kommer jag självklart också posta inlägg om min vardag och om mitt liv.
Enjoy!

Likes

Comments

Subscribe