Header

​Beställde hem denna lilla skönhet i början på veckan. Tycker den är så himla snygg, och perfekt till utgångar men även till vardags. Och dyr var den inte heller!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte ta och kicka igång denna blogg med ett fånigt välkomstinlägg. Så, Hej och välkomna hit! Denna blogg kommer till stor del handla om resor samt mitt lilla äventyr jag ska ge mig ut på i början på nästa år, men det kan även komma inlägg av annan kategori också. Hoppas ni stannar och lämna gärna en kommentar om det är något ni undrar.Likes

Comments

​Sitter och drömmer mig bort till Kap Verdes magiska stränder där jag befann mig för 2 år sedan. Aldrig besökt en mer stressfri och vacker Ö. Alla människor var så trevliga och jag fick vakna upp till dessa stränder varje dag. Något som blir en stor kontrast till höstvädret hemma i Sverige. Jag kan iallafall glädjas med att jag befinner mig i ett annat paradis om två månader. Inget mindre än Sri lanka dessutom. Ska bli så härligt att få komma bort till värmen igen då jag verkligen inte är någon fan av kylan.

Likes

Comments