Allmänt, Skolan

Fick idag hem mina första böcker som jag ska ha till skolan. Det börjar kännas mer på riktigt nu, är både taggad och nervös. Kommer få lära känna så många nya människor och få upptäcka en helt ny stad. De flesta jag har pratat med säger att Karlskrona är jättefint och lite som Kalmar fast större och finare. Det enda som fattas i detta lilla pussel är boende där nere. Letar dag ut och dag in efter boende. Men som det ser ut just nu så får jag pendla till och med den 15:e september, då har jag boende hos en bekant. Håller iallafall tummarna för att jag hittar något snart. Hoppas att ni har en bra dag, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Igår, den 3:e Augusti fick jag det andra antagningsbeskedet för högskolan. Det flesta beskedet sa att jag blivit antagen till Luleå universitet och bara reserv på BTH i Karlskrona. Valde att tacka ja till båda och igår fick jag veta att jag kom in på Fysisk Planering på BTH. Jag ska alltså flytta, om mindre än en månad bor jag i Karlskrona. Programmet är på 180hp, det vill säga 3 år. Är så fruktansvärt taggad, behöver lite nytt i livet. Kommer under "sommarlovet" fortfarande jobba på Ica, känns tryggt. Hoppas att ni (som också sökt till högskolan) kom in på det programmet ni ville!

Likes

Comments

Mat, Träning

Impulsköpte Ripped Hardcore häromdagen och idag kom de med posten. Det är alltså piller för fettförbränning, och de kommer från chained nutrition. Vi har haft de hemma innan men pappa klagade på att jag åt upp dom så köpte egna denna gången. Väldigt nöjd!

Likes

Comments

Vänner & familj

Har spenderat denna underbara dag på stranden med familjen och liten del av släkten. Det är hur fint väder som helst här på Öland just nu, dock skulle det bli lite gråare imorgon, men då jobbar jag haha. Är mer eller mindre återställd efter halsflussen nu och körde första passet igår, axlar och bröst fick det bli. Igår fick jag även hoppa in och jobba eftersom att två kollegor hade blivit sjuka, antagligen hade jag väl råkat smitta dom haha.

Ska iväg och träna efter middagen, tanken är att jag ska köra rygg men jag får se vad jag känner för när jag kommer dit. Anledningen till att jag åker dit så sent är för att slippa turisterna. Det är värre än förra året, nu är det oftast helt fullt där. Hoppas att ni har en bra dag, kram!

Likes

Comments

Allmänt, Mat

I måndags var jag och mina två kollegor Malin och Linnéa ute och åt på Pappa blå och efter det tog vi en glass. Hade lite ont i halsen och frös lite men tänkte att det inte var mer med det. När jag vaknade klockan 05 dagen efter hade jag så ont att jag knappt kunde prata. Hörde av mig till min chef och berättade att jag inte kunde jobba. Åkte till sjukhuset och fick då veta att jag hade halsfluss. HALSFLUSS?? Har haft det innan men har glömt hur ONT det gör. Fick antibiotika och mår mycket bättre nu, skulle jobbat idag också men så blev det ju inte, är ledig imorgon och på fredag kan jag nog jobba igen. Kommer heller inte kunna träna på ett par dagar, jag som verkligen kände att "nu är det dags", motivationen var verkligen på topp i måndags. Finns inte mycket jag kan göra än att vila och ta de där tabletterna. Hoppas att ni har en bra dag iallafall, ska kolla lite film och bara ta det lugnt resten av kvällen. Kram på er!

Likes

Comments

Mat

Jag gillar inte kaffe men gav NOCCOs en chans. Älskar ju verkligen deras andra drycker men denna tror jag att jag inte kommer köpa igen. Är som sagt inget fan sav kaffe. Dock så var den väldigt fin haha. Har under morgonen hunnit träna, duscha och ta det lugnt. Börjar jobba vid 14 och slutar 21, stängning med andra ord. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Likes

Comments

Vänner & familj

Oj det var ett tag sen. Har haft en del saker att tänka på de senaste veckorna. Har hur som helst nu tagit studenten och har även varit på bal, va även på Kornelia och Addes student. Det har verkligen varit helt fantastiskt. Känns så skönt att äntligen ha slutat, började jobba veckan efter att jag tog studenten och sen dess har det bara rullat på. Träningen har fått lite stryk då jag prioriterat annat men nu är jag äntligen på banan igen. Det har hänt så mycket roligt de senaste veckorna och jag är så oerhört tacksam för de människorna jag har i mitt liv. Ska försöka hinna med att skriva lite oftare här, har glömt hur kul det är! Nu ska jag sola (äntligen). Dåligt väder har vi haft ett tag så nu får man passa på. Hoppas att ni har en underbar dag, kram!

Här är lite bilder från balen och studenten. Vi gjorde "Klassens..." precis innan vi sprang ut och jag blev klassens fitspo, lite roligt haha. Vilka underbara dagar.

Likes

Comments

Mat

Hemma efter endast en lektion idag, satt på resurs innan och har även hunnit träna. Sitter nu här och kollar på Hawaii five-o och äter. Har börjat uppskatta ketchup mer, har det idag med ris, kyckling och broccoli. Så gott! Testa! Enkelt och hur gott som helst.

Likes

Comments

Bild 1: Jag och Alicia fikade i Stora rör.
Bild 2: Från måndagens ryggpass
Bild 3: Adde och jag åt på pappa blå i Borgholm.
Bild 4 & 5: Churros från Liseberg. Jag, Adde, Anton och Love hyrde en bil åkte dit under dagen bara. Var den enda med körkort så var rätt mör när jag kom hem.
Bild 6: Dagens middag på det nyöppnade stället här i närheten. Helt ok men kommer nog inte äta där på ett tag haha.

Likes

Comments

Allmänt

Avslutade fysiken idag, allt tar verkligen slut. Känns så overkligt, jag tar studenten om 27 dagar. Idag har vi fixat klart lakanen som ska sitta på flaket, så roligt. Dock kommer perfektionisten i mig fram haha.

Jag och Adde har även börjat planera en roadtrip till Göteborg för att gå på Liseberg. Vi har frågat två andra om de vill hänga med och detta kommer bli av torsdag nästa vecka eftersom att vi är lediga då. Det är så mycket roligt som händer nu, roadtrip, bal, pubrunda och själva studenten. Livet är verkligen på topp. Kollar fortfarande Five-0, är verkligen helt fast. Ska fortsätta kolla nu, redan på säsong 3 haha. Hoppas att ni har haft en bra dag, kram!

Körde ben med Adde idag, det gick sjukt bra och vi båda är nu helt slut. Invigde det nya half racket, fantastiskt. Bara en spegel framför som fattas, men det ska fixas imorgon tydligen!!

Likes

Comments