En gang så skal jeg teste ut protein pannekaker siden jeg er en pannekake elsker altså . Ikke minst så er det lurt med proteinpulver hvis man vil komme opp i muskelmasse . Håper jeg kan engang kan teste ut disse her tingene . Har lyst til å kjøpe det med engang men jeg tenker at jeg bør heller vente med det siden jeg har brukt så mye penger den siste tiden så det er nok lurt å spare penger fremover . Linker til legge produktene under i dette her innlegget .

LINK : https://www.bodylab.no/shop/bodylab-whey-100-2991p.html

LINK : https://www.bodylab.no/shop/bodylab-proteinpannekaker-3025p.html .

Gjerne gå inn på nettsiden som dere finner her : https://www.bodylab.no/shop/frontpage.html .

Håper dere likte dette her innlegget selvom det kanskje ble litt kort og ikke så spennende innlegg men bedre enn ingenting eller hva dere .

Instagram : https://www.instagram.com/eliseehaug/ . Gjerne følg meg der om dere ønsker det .

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet om dere ønsker det og beklager for mange linker i dette her innlegget .

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle .

ELISE

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Vi som har en blogg lever ikke på en sky og får alt vi vil ha i denne her verden . Vi er helt vandige mennesker som alle andre som ikke har en blogg . Det eneste som er ulikt er at vi skriver ut til verden enn de som ikke har en blogg . Vi har dårlige dager og silter like mye som alle andre mennesker og nede noen ganger vi også som vandige mennesker . Vi er ikke noe mer spesielle enn andre mennesker eller . Vi eier heller ikke verden . Vil bare si at selvom vi som blogger er helt like som alle andre mennesker siden det er jo noen som tror at de som har en blogg har et sykt perfekt liv men jeg selv har ikke et perfekt liv selvom jeg har en blogg . Grunnen til at jeg driver med blogg er at jeg liker å skrive ned tanker og dele ting . Det er ikke sånn at jeg bare har en blogg for å bli en kjent person eller tjene masse penger siden da hadde jeg ikke ennå blogget og da hadde jeg ikke likt å skrive innlegg hver eneste dag eller . Selvom man kanskje ikke har motviasjon til blogg så betyr det ikke at man vil bli kjent person og bli en toppblogger . Man kan ikke ha motviasjon til alt hele tiden og det vet vi alle mennesker siden alle har noen dager der man har null motivasjon til noe og sånn er bare livet . Heldigvis så kommer motivasjonen etterhvert tilbake og man vet aldri hvor lang eller kort tid det tar å komme tilbake til motivasjon til jobb , trening og blogg . Vil si at jeg lever hvertfall ikke på en sky selvom jeg har en blogg .

Håper dere likte dette her innlegget og skjønte at vi er helt vandige mennesker alle de som driver med blogg , youtube .

Gjerne kommenter hva du synes om dette her innlegget i kommentarfeltet om dere ønsker det .

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle.

ELISE

Likes

Comments

_ mørke lepper året rundt , det er så sykt fint _

_ Løse bukser siden det er så deling å gå med enn trange busker _

_ Rolige sanger enn party sanger _

_ Instagram , Følg meg her om dere ønsker det , https://www.instagram.com/eliseehaug/ _

_ Innbakte reker . det er så sykt godt _

_ Varmt vann med sitronskriver _

_ Sommer _

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet om dere ønsker det .

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle .

ELISE

Likes

Comments

Hei kjære dere . Tenkte å lage et innlegg der jeg forteller dere hva jeg skal denne her lørdagen så kan vi bare begynne med dette her innlegget .

- Spise en god og sunn frokost .

- Trene hele kroppen min , en liten god økt .

- Lage noen innlegg klart til den uken som kommer nå .

- Lage en god og sunn middag som er hjemmelaget kyllinghamburger .

- Se på youtubevideoer og se ting på internett . Spise bare sunne og bra ting for kroppen min .

Det er disse her planene jeg planlagt til morgendagens så jeg får se om jeg gjør alt det jeg har skrevet eller ikke hahaha .

Instagram : https://www.instagram.com/eliseehaug/

Håper uansett dere likte dette her innlegget siden det er så koselig med kommentarer fra dere så gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet .

Ha en koselig lørdag videre siden det fortjener dere alle .

ELISE
Likes

Comments

Hei kjære dere . Nå er jeg helt tilbake igjen og skal prøve å blogge hver eneste dag fremover siden det er jo dette her jeg brenner for + trening og kosthold . Idag tenkte jeg å lage et innlegg der jeg skriver om fem ting jeg vil bli flinkere til å gjøre hver eneste dag og hver eneste uke og da kan vi bare begynne med innlegget .

Trening : Jeg har jo sagt at jeg skal trene hver eneste uke og gjøre det annen hver dag og da skal jeg trene ulike muskelgrupper enn å trene det samme hele tiden siden det er viktig å ikke trene det samme hver eneste gang man trener så det skal jeg bli flinkere til .

Kosthold : Jeg prøver alltid å finne ut nye og bra ting som er viktig for kroppen min siden jeg er ikke så flink på kosthold og hva som gjør at man får muskler og sånt så det skal jeg bli flinkere til fremover . Må bare finne en bra nettside der jeg kan lese hva jeg bør spise og hva som er viktig å få i deg .

Drikke vann : Jeg er alt for dårlig til å drikke vann og det må jeg seriøs bli flinkere til men jeg gjemmer det også er jeg ikke så ofte trøst eller men det skal jeg også bli flinkere til hver eneste uke og hver eneste dag . Vann er sunnest enn alt annet .

Sosiale medier : Jeg elsker å legge ut bilder på Instagram men jeg blir liksom aldri fordrøyd med de bildene jeg tar og vil legge ut så det er jo derfor jeg aldri legger ut bilder men det må jeg bli flinkere til men jeg er en person som må ha alt perfekt til Instagram og bloggen selvfølgelig .

Ikke bry meg om hva andre mener : I det siste så har jeg brydd meg så altfor mye om hva folk synes om meg og jeg er seriøs lei av folk som alltid klager på hvor redd jeg er for ting og jeg kan ikke gjøre noe med det dressverre . Så jeg må slutte å bry meg om de som klager på hva jeg er redd for og de som klager på hva jeg har på meg hver eneste dag .

Dette her er de fem tingene jeg vil bli flinkere til fremover også prøver jeg meg på å ikke spise noe sukker eller godteri , chips , brus , kjeks , is og kaker i 100 dager og har klart meg i 12 dager nå idag noe som jeg er litt stolt av siden jeg bare fått til 8 dager før så det er en bra start . 2 måneder og 10 dager igjen og jeg er ganske sikker på at jeg klarer det nå enn det jeg har gjort .

Instagram : https://www.instagram.com/eliseehaug/

Håper dere likte dette her innlegget og skal også bli flinkere på å bruke litt lenger tid i innleggene mine enn å bruke kort tid på hvert innlegg .

Gjerne kommenter hva du synes om dette her innlegget i kommentarfeltet og gjerne fortell meg hva du vil se på bloggen min fremover i kommentarfeltet også .

Ha en utrolig koselig kveld videre siden det fortjener dere alle .

ELISE

Likes

Comments