Header

Gott nytt år! Det är en sån klyscha att börja med "nytt år nya möjligheter", men man kommer ju aldrig ifrån hur sant det faktiskt är. I alla fall för mig som tycker om nystarter. Säkerligen så kan inte alla känna igen sig i det. Jag var som sagt på Gullbranna camping och firade tillsammans med min tonårsgrupp ifrån Värnamo. För första gången så tog jag med mig familjens systemkamera någonstans. Jag tog så mycket bilder jag kunde bara för att öva egentligen och några blev ändå väldigt bra. De flesta av dem tog jag på stranden där vi både plockade skräp och tittade på när några andra från lägret badade. Hela lägret var så roligt och jag är väldigt nöjd med hur jag avslutade 2017 och började 2018. Vad gäller nyårslöften så har jag bestämt mig för två stycken:

1: Läsa 100 böcker innan årets slut

2: Läsa Bibeln varje dag.

Jag har de senaste åren tappat min vana av att läsa och jag vill verkligen ta upp den igen. Jag har redan bunkrat upp med ca 10 böcker att läsa. Får se om jag pratar lite extra om några av dem någon annan gång. Varför Bibeln då? Jag har varit kristen hela mitt liv och jag tror på vad som står i Bibeln, men jag har inte läst allt så långsiktigt är det mitt mål men just nu börjar jag med att läsa något kapitel varje dag. Hoppas att ditt nyårsfirande blev som du önskade och hoppas att ditt år blir det bästa hittills. Vill du ha tips på nyårslöfte? Efesierbrevet kapitel 6 vers 6.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​​

Nu var julafton över än en gång. Det var lagom trevligt och hyfsat mysigt, det var inget speciellt för mig i år. Jag är nöjd med mina julklappar​ och köpte en liten present till mig själv idag med de pengar jag fick. Nämligen en mobilskrivare som jag kallar det. Jag har velat ha en sedan jag såg den första gången och jag är så taggad för att få hem den och filmen till den. Tyvärr fick jag beställa dem på två olika hemsidor men båda två är snabba på leverans och jag vill så gärna få hem dem innan den 27:e då jag drar ner till västkusten för att spendera nyår på läger. Förhoppningsvis så kommer de och jag kan få skriva ut några fina bilder. Imorgon ska jag jobba, men tack och lov så är det inget långt pass. Bara 5 timmar och dessutom OB så det kommer vara värt det. Men nu tror jag att jag ska ta och stoppa i mig lite choklad under min nyinköpta filt (mellandagsrea, världens mjukaste filt för mindre än 100(!?) kronor). Gonatt! hoppas att julen har varit bra :). 

Likes

Comments

22:e december är det idag. Granen är pyntad och julklapparna inslagna. Julkänslan finns där men jag tänkte spendera dagen med att höja den så mycket som möjligt. Lyssna på julmusik samtidigt som jag pysslar med något juligt eller ritar. Personligen så äger jag inga riktiga julfilmer och utbudet på Netflix lockar inte jättemycket så jag struntar nog i julfilmerna i alla fall. Något som jag känner är väldigt juligt är faktiskt att städa upp. Att städa generellt tycker jag är så lugnande. Låter inte som ett bra sätt att höja julkänslan men hur som helst så behövs det. Just för tillfället sitter jag med datorn i knät och tittar på Zoe Suggs vlogmas. Hon är en av mina favorityoutubers och hon höjer julkänslan med några steg med sin sprudlande personlighet och besatthet av julen. Så med andra ord så håller jag mig till planen hittills. Nu ska jag lägga ner telefonen och börja dagen. God jul! Ha en bra dan före dan före dopparedan.

Likes

Comments

20:e december 2017 gick jag på mitt sista (officiellt kallat) jullov. Blir nog inte det lugnaste jullovet jag har haft. inlämningar, prov och seminarier väntar bara i januari. Men efter terminen väntar studenten. Kanske borde man vara mer taggad för just det. Jag vet inte hur alla andra treor känner sig men jag är livrädd. Eller livrädd är väl att ta i men orolig i alla fall. Orolig för vad som ska komma efter allt firande av att man till slut har tagit examen, vad man ska göra med sitt liv och vilken utbildning man ska bestämma sig för att läsa vidare på. Det så otroligt många frågor om framtiden som man helst skulle vilja ha besvarade på en gång. Hur som helst så står julen för dörren och det finns för mycket att njuta av för att oroa sig för dessa frågor nu. Det blir umgänge med familjen och släkten på julafton och sedan nyårsläger på Gullbrannagården utanför Halmstad över nyår för min del. God Jul och Gott Nytt År!

Likes

Comments