Vi lämnar nu 2017 bakom oss och satsar på 2018! Jag vill kort sammanfatta 2017 innan jag går vidare för nyårsfirandet.

Året började med att vi tittade efter D-ponny efter att ha kämpat med en C-ponny på ridskolan som inte ville hoppa högre än 60 cm. Till sist 16 maj, skrev vi under papperna som sa att vi nu stod som ägare till Simon - som gett mig sååå mycket om man ser vad jag var några månader innan det.

Vi åkte till Venedig, Falsterbo Horse Show och gjorde ett försök att gå upp för Kebnekaise (vi kom till berget bredvid).

Jag och Simon tränade och tävlade ända fram till nu, vintervilan då. Vi startade tufft och alldeles för högt så jag flög av de tre första tävlingarna, men jag gick tillbaka att bara lära känna Simon och träna på lagom nivå hemma för att sen göra nya tag mot tävlingar vilket verkligen lönade sig! Hade ingen tanke av att få bra resultat utan en bra känsla, vilket jag i slutet verkligen fick!

Jag har även fått mina första betyg, de e väl kul?

Men detta blev väldigt kort med tanke på att jag skulle summera ett år men detta år har gått så himla snabbt! Simon och jag vilar oss i form för 2018 och tävlingssäsongen igen! Ska bli så otroligt kul att komma igång på riktigt och högre klasser för förhoppningsvis! c: 2 januari gör vi ett stort kliv och byter stall efter att ha under hela min ridning varit på samma stall, jag har tack vare alla de som är där lärt mig allt jag kan idag och lite tack vare de att jag nu har egen häst! Fortsätter med min nuvarande tränare då det går riktigt bra med henne men kommer också att träna för andra då.

Nu ska jag avrunda men så tacksam över allt jag fått detta år och vill verkligen tacka alla som finns i mina dagar på något sätt!

GOTT NYTT ÅR! <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Julafton! Men blev ingen snö hos mig...

Eftersom Simon har vintervila blev det en snabb runda ut till stallet. Simons julklapp blev två stora grangrenar med fastknyta morötter, lite skeptisk mot det i början@ men efter en stund kom han på att det var riktigt gott att blanda med höet och maschen😉

Inte så jätte bra kvalité på bilderna men men..

Likes

Comments

Nu har även jag jullov, sett jätte många som fick redan i onsdags och igår. Jahap, skönt att kunna pusta ut och inte behöva stressa upp på morgonen och rida i mörkret men kan ju inte sova längre än 7-8 ändå så.

Och på söndag är det JULAFTON! Hur länge har man längtat? Idag tror jag planerna är att åka på julbord, eller nåt liknande sen ska jag ut och mocka, göra mat och mysa med Simon. Efter det tror jag vi ska äta middag här hemma, baka pepparkakor, klä julgran (?).

När fick ni jullov, om ni fått det? Och hur ser julhelgen ut?

Likes

Comments

Igår var sista ridningen för året då Simon får vintervila från och med idag till 1 januari (dock kommer jag ju inte rida förän 4 januari eftersom Simon byter stall den 2 jan.

Hur som helst, Simon får då vila ungefär 2 veckor med undantag för uteritter och pulka åk, om det nu kommer snö. Man är ju inte jätte motiverad till att göra hårda ridpass eller rida ett pass över huvudtaget när det är runt -7... Känner Simon, efter om han bara ska få gå i hagen och stå i boxen i 2 veckor kommer han totalt flippa hur sen när lovet är över så kommer nog vara tvungen att longera, lösgaloppera och rida ut som sagt.

Sen måste jag ju också påpeka att det är julafton på söndag?! Från den första advent gick det skit fort, när man var liten kändes det ju som ett halv år när man gick där och öppnade en lucka i taget.

Likes

Comments

Jag har länge tänkt på att starta blogg. Följer många hästpersoner som bloggar och blir alltid lite sugen när jag läser deras inlägg. Ikväll har jag då tagit tag i detta och skapat en blogg, tanken är att jag ska ge lite updates om mitt liv, framför allt kring hästeriet då.

Har inte tänkt så långt siktigt, vet ju inte om jag fortfarande har kvar bloggen till nästa vecka? Men jag hoppas såklart detta blir som jag tänkt, har som sagt varit väldigt sugen på detta ett bra tag nu.

Jag vet att många säkert kommer tycka det är töntigt att blogga, framför allt då bland vänner som känner mig bra och så. Men jag tycker ändå detta är roligt!

Som första inlägg vet jag inte riktigt vad jag ska säga, en beskrivning om mig tänkte jag först men det kan ju få rulla in lite efter hand! Kan ju i alla fall säga att jag är en hoppryttare med en d-ponny, satsar på att nå ponny SM inom några år! Kommer självklart flika in med noggrannare beskrivning om Simon och mig, 99% av denna blogg blir om min hästvardag! :)

Likes

Comments