So hey, i know it's been a while.
I just have some problems right now. I'm just really tired, I'm tired of;
1. Fake friends
2. Drama
3. Liars
4. Being ignored
5. Getting hurt

They have happend to me Way to Much lately and i kinda wish i could just end it. But hey. I'm still fighting. And i guess that is a good thing?

Anyway I'll try to write more..

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heiiiii sweets! ❤️

So, jeg hopper til poenget, jeg har ikke noe ideer til noe å skrive. Så jeg tenker å litt om ting jeg tenker eller bare alt av shit som jeg trenger å få ut😅😫 og ja jeg skal nå kalle dere sweets❤️❤️


Hilsen Elise

Likes

Comments

Jeg har aldri vært 'den jenta'. Den jenta som kommer ut av et forhold og umiddelbart finner seg i en annen uanstrengt. Som det var det var en destinasjon. Jeg antar at det bare aldri er bestemt for meg å være "den jenta". Den jenta som aldri slutter å ha Folk, bekjenner sin unilielding kjærlighet til dem. Den jenta som Folk ikke kan slutte å snakke om hvor pen de er. Den jenta som vet hvordan man flørter riktig, den jenta som kan sette på sminken hennes feilfritt. Den jenta som kan legge inn et bilde til instagram og ikke finne en million usikkerheter som lurker på fingertrådene mens hun trykker på deleknappen. Og jeg vet at jeg ikke bør la disse tingene definere min femininitet, jeg vet at jeg ikke bør la disse tingene plage meg, men de gjør. Det er som å ha mangel på mannlig oppmerksomhet i denne verden, sett på som en unormalitet, det ses som mindre enn kvinnelig, og jeg er alltid tvunget til å spørre meg selv «hva er galt med meg?» Men det er kanskje fordi jeg aldri var bestemt til å Vær "den jenta". Kanskje det er fordi jeg var bestemt til å være noe mer. Å være den jenta som lever sitt liv, den jenta som elsker seg selv for hvem hun er og ikke stoler på mannlig oppmerksomhet for å få det til å føle seg helt riktig. Den jenta som vet hva hun vil og kjemper til det er hennes, den jenta som fortsatt har usikkerhet, men på slutten av dagen, bare si «uansett». Fordi vi alle vet hvem som driver verden.

Ja, jeg vil være den jenta

Likes

Comments

-Du sier at jeg ikke vet at jeg er vakker. Men hva om jeg gjorde det?

-Du sier at jeg ikke vet at jeg er vakker, men hva om jeg gjorde det? Ville du ikke bare kalt meg en 'bitch' ? Ville du ikke si at jeg ble sittende fast eller forgjeves, eller noen annen form for unødvendig bullshit? Ville du ikke prøve å kutte mitt selvtillit til halvparten av størrelsen, slik at du kunne komme inn og fortelle meg at jeg ikke vet at jeg er vakker. Som om dette var en slags overraskelse? Vel, jeg har nyheter for deg. Jeg er ikke en parkeringsbillett på jakt etter validering. Dine sanger fylt med søte nothings får ikke lov til å parkere gratis. De har ikke lov til å redusere selvtillit.

Du sier jeg vet ikke jeg er vakker, men hva om jeg gjorde det? Hva om jeg så i speilet og egentlig likte det jeg så? Sminke eller ingen sminke, feil og alt. Hva om jeg våknet virkelig føler meg selv og kunne legge inn en selfie til instagram uten noen tvil? Ingen spørsmål, kontemplasjoner eller nøling fordi den eneste persons bekreftelse jeg trenger, er min egen.

Du sier jeg vet ikke jeg er vakker, men hva om jeg gjorde det? Hva om jeg aksepterte komplimenter til pålydende i stedet for å konstant føle behovet for å devaluere meg selv for en andres skyld.Ingen stopp. Du sier bare det for å være snill. Du sier bare det fordi du er min venn. Hvis du noen gang har tatt deg selv med å si disse ordene, vennligst ta et øyeblikk og tenk igjen. Please,  take a moment to marvel at the radiance of your beauty, both from the outside and from within.

Ikke vær redd for å være en kvinne som liker seg selv. Det er ikke nødvendig å elske kroppen din med begejstelse fordi den bunnløse piten av tøft du føler er bare falske forventninger som virker ekte. Ikke la din frykt bli det beste av deg fordi alle deler av deg er det beste av deg. Og, hvis det er en gråt, hvis dette bare skjer for å fornærme alle andre, antar jeg at jeg skal gjøre vondt for meg selv.

Likes

Comments

Jenta bak masken forstår ikke at skjønnhet er i øyets øye, og det spiller ingen rolle hvor mange ganger jeg har fortalt henne, hun stoler fortsatt på meninger fra folk som ikke skjønner , At det de ser som sjenert, er faktisk følelsen av ensom, de føler seg uansett godt nok, følelsen av å stadig skuffe folket nærmest som bare vil se henne lykkelig. Men i stedet må de se på forverringen og ikke gjøre noe, kan bare gjøre noe, men håper og ber at en dag kan jenta bak masken endelig si med innhold og ærlighet til seg selv ... Jeg er glad. Jeg kan sette disse følelsene uten selvværdi på hyllen og leve videre og bygge opp livet mitt og reparere meg selv fra fortiden, og kan endelig si til meg selv at jeg endelig har gjort det. Jeg har slått demonene i min sjel, demonene som bare gjorde mine tanker og mitt liv kaldt. De som fikk meg til å tenke på livet mitt, min tillit, eksistens og fremtid, fikk meg til å føle vondt som ikke kan løses med kirurgisk sutur.

De som gjorde meg panikk da jeg selv forlot rommet mitt som om verden var ute for å få meg som om en dag snart min dag skulle komme. Når jeg ikke kan ta lenger, har belastningen av depresjon forlatt meg for sår, det er ikke noe annet valg, ingen annen måte, det er tid ... tid til å gi livet mitt borte. Jenta bak masken ser ikke at hennes styrke lyser så mye lysere, skjønner du, jenta bak masken vet ikke hva hun er i stand til, det er som om hun er blind for hvor glad hun lager alle, legger et smil På ansiktet av en person føler seg ned, er hun blind for at hun kan slå en trist dag rundt, og få folk til å smile fra øre til øre, men når hun tar av masken, er hun full av ingenting annet enn frykt, frykt for hva Neste dag kommer til å være for henne, som om hun venter på sin setning og det er ingenting, men rykter blir spredt om henne. Jenta bak masken er definisjonen av skjønnhet, betydningen av styrke, hun trenger å vite at det er plikten til alle som bryr seg å hjelpe i kampen, for å få henne til å innse at hennes liv er hennes liv, for å forstå at det ikke er noe Å være redd for, hun har familie og venner som vil vise depresjon hva de er laget av. Jenta bak masken trenger å løfte hodet opp og åpne øynene og innse at hun aldri vil være alene og så mye som hun kan føle det, smerten hun føler nå ... lykke vil helbrede det. Så vær sterk og stolt av personen du er, for med styrke og kraft er slutten av disse følelsene ikke langt.

Og du kan smile, synge, danse rundt og leve livet du har blitt fratatt, livet du ikke har følt, livet du har levd, vurderer en overdose eller et belte. Livet du har bodd der du spiser, blir levende helvete, livet du har bodd der alt går galt, men jeg lover at du en dag kan synge sangen av mod og mod, og du vil være fri for følelsesmessige Smerte av mental angst. Stå med meg nå, jenta bak masken, hør på disse ordene, til deg selv må du spørre hvorfor lar jeg dette ta over og se i speilet og vitne til din skjønnhet, og så hardt som det ser ut til at du må smile, er det Din plikt. Og så se smerten din som en følelsesmessig reise, en ujevn tur, men så lenge det ser ut, husk at det sikkert vil være et mål som venter på deg, hvor du kan være glad, men vær så sterk, Jenta bak masken .

Likes

Comments

Folk spør deg hvordan du er og du sier bra, men du er ikke bra, og de vet aldri det. Du er ikke god nok, ingen elsker deg, du kan ikke gjøre dette, du kan ikke gjøre det. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!

Og jeg begynte å tro at jeg ikke var god nok. Jeg begynte å tro at jeg var en fiasko. Og alt jeg trengte var at en person til å fortelle meg at jeg ikke var god nok, og jeg kommer til å ligge der nede. "Hvis de ikke liker deg, hvem vil det?"

Jeg vil spørre deg hva skal du tro på? Tror du på deg selv, eller vil du tro på alle andres dom på deg? Tror du på folk når de sier at du er en feil? Hvem tror du?! Jeg bryr meg ikke hvordan du ser ut. Jeg bryr meg ikke om du er tykk, kort, høy, tynn. Vel, jeg bryr meg ikke, jeg bryr meg virkelig ikke. Men jeg kommer og forteller deg at 'du er fantastisk akkurat slik du er! Jeg elsker deg!'


Livet er ikke alltid bra, men livet er verdt å leve.

Likes

Comments

Jeg vil at du skal love meg noe.

Hvis du elsker noen.

Så forteller du dem.

Selv om du er redd for at det ikke er riktig, sier du det & du sier det høyt.


Og så går du derfra.

Likes

Comments

Da jeg var barn, gjemte jeg hjerte mitt under sengen fordi moren min sa at "hvis du ikke er forsiktig, en dag kommer noen til å knuse det." Jeg har blitt skutt ned så mange ganger jeg får høydesykdom bare fra å stå opp for meg selv. Men det var det vi ble fortalt, "stå opp for deg selv." Det er vanskelig å gjøre når du ikke vet hvem du er. Vi ble forventet å definere oss selv, og hvis vi ikke gjorde det, gjorde andre det for oss. Se de spurte meg hva jeg ønsket å være da fortalte meg hva jeg ikke skulle være. Jeg ble fortalt å forventer identiteten som andre ville gi meg. Og jeg lurer på 'hva gjorde drømmen min så lett å avvise?' Se mine drømmer ble kalt navn også, dumt, tåpelig, umulig, men jeg fortsatte å drømme.

Som en boomerang kommer de tingene jeg elsket tilbake til meg.

Likes

Comments

Jeg har selv gjort selvskade, og det er ikke det riktige svaret. Jeg vil ikke at folk skal gjøre den samme feilen. Så jeg gir noen tips til hvordan å stoppe selvskading. Selvskade kan være en måte å håndtere problemer på. Det kan hjelpe deg å uttrykke følelser du ikke kan sette inn i ord, distrahere deg fra livet ditt, eller slippe følelsesmessig smerte. Etterpå føler du deg sannsynligvis bedre, i hvert fall for en liten stund. Men så kommer de smertefulle følelsene tilbake, og du føler deg trang til å skade deg selv igjen. Hvis du vil slutte å kutte eller selvskader, men ikke vet hvordan, husk dette: 'du fortjener å føle deg bedre, og du kan komme deg uten å skade deg selv.'

--------------------

1. Tegn på kroppen din med en markør. Hvis du finner tankene dine kontinuerlig drevet tilbake for å skade deg selv, er et alternativ å trekke på kroppen din med en markør. Tegn på stedet der du tenker på å skade deg selv. Blekk vil ikke etterlate et arr.

2. Prøv positiv selvprat. Positiv selvprat refererer til din indre stemme og måten du snakker med deg selv. Denne indre stemmen påvirker motivasjonen, utsikterna, selvfølelsen og det generelle velvære. Positiv selvprat er en måte å snakke med deg selv for å få tillit, bygge en sunnere livsstil og redusere negative tanker.

3. Distrahere deg selv. Prøv sommerfuglmetoden. Når du har lyst til å kutte, tegne en sommerfugl hvor du vil skade deg selv og gi den et navn det etter en kjære eller noen som vil at du skal bli bedre. Hvis du kutter, dør sommerfuglen. Du må vaske den av. Hvis den slites av og du ikke kuttet, blir den frigitt i naturen for å være fri.

4. Snakk med en profesjonell. Hvis du har problemer med å bryte syklusen ved å kutte gjennom håndteringsteknikker eller andre metoder, kan du trenge profesjonell hjelp til å endre situasjonen. En rådgiver, klinisk psykolog eller psykiater vil snakke med deg om hvorfor du skader deg selv og de vil snakke med deg om hva du føler og hvordan du endrer atferdene dine i forhold til disse atferdene.

Likes

Comments

Mitt motto er 'Life begins at the end of your comfort zone'. Jeg er en person som stenger folk ute, jeg sier egentlig ikke noe om hva jeg føler, hva jeg tenker, hva jeg trenger og/eller vil. Når jeg skal få ut alt av følelser, ender jeg opp med en bok i hendene eller tegner. Når jeg gjør noe, får jeg vist hva jeg føler via ting jeg gjør uten å si noe.

Jeg har bygd høye & sterke vegger rundt meg for å ungå å bli såret. Alikavel slipper jeg folk inn, og den dagen jeg tror de er til å stole på, stikker de en kniv i ryggen på meg. Hadde det ikke vært for tre folk, som nå er de beste jeg noengang har kjent. hadde jeg aldri vært her.


Jeg elsker dem veldig høyt.❤

Likes

Comments