Orkar inte så skönt att jag snart tar helg! Ska träna efter jobbet sen tänkte vi se rekordmatchen på Norvalla. Ser dock ut som att de ska spöregna. Känner mig lite mindre taggad då men😑💦 efter det måste jag packa innan jag ska mysa med Annelie tills hon ska skjutsa mig mitt i natten. Blir en bra dag!

Rut igår då vi solade 😂 hon är ju för söt den lilla spionen!

  • 979 readers

Likes

Comments

Har shoppas alldeles för mycket i veckan. Får typ ångest, men kommer samtidigt må bra när det börjar dimpa ner paket. Två bikinsar, två jumpsuits, en klänning, en hoodie och nu även två solbrillor är de jag väntar på. Är tydligen min nya grej, solglasögon. Vill ha 1000st! Tror dock dessa kommer va feta, hoppas de😎 Men nu måste jag dock dra åt plånkan. Någon måtta får det väl ändå vara!

  • 1017 readers

Likes

Comments

Hej hej!
Jobbat klart för helgen och det gick smärtfritt. Så skönt!😊 nu ska jag fortsätta lyssna på rättegångspodden om styckmordet i Boden. Så sjukt men samtidigt så spännande att lyssna på. Så tips till er! Natti natti:)

  • 1030 readers

Likes

Comments

Hellloooo:) har gått ett par dagar sen sist. Som vanligt, haha! Men har haft fina dagar! Varit i Umeå & shoppat och firat bästaste Eve som nu är färdig nurse!💗 sen åkte jag direkt till Piteå där de hanns med lite mys och fest innan vi åkte hit till skell igen. Har även hunnit med fest och utgång här hemma. Första gången jag var ute i Skellefteå sen december!!! Lite sjukt ändå😅 annars är jag ledig i morgon så skönt! Ska sova ut kan jag lova:) sen jobbar jag lördag och söndag.. Men känns okej och jobbar hela helgen med mor min:))

  • 1093 readers

Likes

Comments

Alltså åh jag blir så irri på mig själv! Vill verkligen blogga men gör det aldrig ändå... SKA verkligen försöka nu! Litegrann, ibland i alla fall, hehe! Löns då inte berätta allt som hänt sen senast jag bloggade då de skulle bli en mindre novell. Men fint väder nu och jag jobbar bara mån-ons denna vecka. Känns👌🏼👌🏼👌🏼. Jag tror & hoppas att den här veckan kommer bli superbra!

  • 1289 readers

Likes

Comments

Äntligen har jag fått ligga lite i solen☀️ spenderade ju förra veckan i norra delar av landet och missade riktiga värmen hemma. Men klagar inte för hade de så sjukt kul& bra😊 Och idag har jag och rutan hängt i solen i östra. Har ätit middag här också och ska snart åka till Bureå och träna. Första träningen på riktigt gräs! Planen är väl lite hård och gul men må vara😋

  • 1591 readers

Likes

Comments

Idag hade jag behövt lilla rutan här hos mig i sängen!

  • 1646 readers

Likes

Comments

Vilket skitväder!!! Idag vill man helst ligga inne:) jobbar till 12 sen har vi möte och sen ska jag gå på stan en sväng. Har lite ärenden jag måste fixa!

Ikväll ska jag hämta Rut och ha henne tills imorgon! Saknar henne sååååå!!! Sen ska jag städa lite, börja packa och kanske fara förbi Alicia en sväng. Jag har tagit semester nästan vecka så snart väntas lite ledighet! så underbart:)

  • 1870 readers

Likes

Comments

Äääntligen jobbat klart för helgen! Den har varit tung! Dubbla delade och match & jobb på ladan med laget på mina lediga timmar så har knappt vart hemma något i helgen. Slutade 12 idag så efter det så sov jag lite och så håller jag på att tvätta!

Ikväll kan jag inte bestämma mig om jag ska hitta på något eller bara dega hemma. Har lyckats glömma lösenordet till routern så är utan wifi. Märkte dock nu att Appletvn funka YEEEEY😀

  • 1901 readers

Likes

Comments

Jag är en riktigt dålig bloggare. Ibland blir jag sugen på att sätta lösenord på den här lilla bloggen så att jag bara kan skriva ut exakt vad jag känner! Det kan vara skönt att få skriva av sig lite. Känner inte att jag riktigt vill skriva vad som helst här då jag inte har en aning om vilka som läser.

Jag fick i alla fall ledigt imorgon så jag kunde åka iväg. Så glad för det:):):):):)

Gjorde klart min tatuering i början av veckan också!

  • 2071 readers

Likes

Comments