Ikväll blev det en tur till Göteborg där vi träffade Emmas kusin aaron. De är så söta ihop ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var det inte många knop gjorda här! Vi lekte på lekplatsen, åkte o handlade blommor. Det blev en pelargon och två jordgubbsplantor. Hoppas på att det blir några goda jordgubbar också. Snart fyller ju jag år ☺️det ska bli spännande, tänk att jag blir hela 31 år. Swooosh vart tog tiden vägen liksom?

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Sverige igen :) borta bra, men hemma bäst! Det är helt klart o vilket fint väder vi kom tillbaka till. De två sista dagarna har det regnat o vart mulet så detta var helt solklart bäst nu!

Likes

Comments

Likes

Comments

Då var sista kvällen kommen! Idag vaknade jag o det öste ner med regn o blixtrade o åskade. Hela dagen fortsatte ända tills nu ikväll då solen behagade att titta fram.

Likes

Comments

Vi har det underbart! Sol och fint väder med inslag av regn!

Likes

Comments

Vi befinner oss på ön Thassos, som också kallas för smaragdön. Hotellet heter Alexandra beach och ligger vid byn potos. Sol, sol och åter sol.

Likes

Comments

Äntligen! Snart är det dags o bege sig mot flygplatsen. Kan knappt fatta att det är sant. Att vi faktiskt ska åka till Thassos. Jag får nästan nypa mig i armen, den feelingen är det just nu :)

Packat o gjort iordning hemma så nu är jag redo. Klämde in ett träningspass på gymmet ikväll. Kände att jag behövde det efter denna vecka, men jag körde inte stenhårt. Fick lägga band på mig själv lite.

Citat är ju nått som jag håller väldigt kärt så jag har även pinterestat lite idag ju. Kommer ju nya asbra citat varje dag.

Likes

Comments

Idag är det min morfars födelsedag 💕 16e maj o det känns bitterljuvt att skriva detta inlägg. Han är i minneslunden i Berg och jag kommer ikväll att besöka en annan minneslund för att hedra honom och alla minnen utav honom! Han var en klok man han.

Likes

Comments