Emma har nu hittat ett nytt favoritställe och det är voltflip i Alingsås som precis har öppnat! Det är 3e dagen i rad som hon är här och det är så kul att se att hon är så glad och lycklig! Voltflip är en trampolinpark. Senare idag blir det även gymnastik för lillfröken!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bus eller godis! Vi var ute en sväng på tisdagen då det var halloween. Vi besökte bara de som hade pumpor eller smyckat ut sitt hem på något sätt med halloween saker. Det blev godis och inget bus!

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon är det dax för ultraljud av magen så får vi se vem som bor därinne 😍

Likes

Comments

Idag åkte jag till Nääs fabriker just för att det var höstmarknad i helgen. Ärligt talat så trodde jag att det skulle vara större och fler som sålde i sina stånd, men icke. Jag blev därför inte långvarig där. Dock så var det många där och det fanns knappt parkering. Jag hade förväntat mig mer utav det helt enkelt.

Likes

Comments

Igår var vi hos frisören och det var verkligen ett efterlängtat besök för både mig och Emma, det var svårt att få en tid, men nu är vi inne i rullarna igen och har bokat nästa tid också! Emma fick tvätta håret för första gången ☺️då var hon lycklig och nöjd min lilla tjej.

Likes

Comments

Igår gick vi på Lights in Alingsås och det var fint, speciellt vid momenti liberi.

Svårt att få till bra bilder med mobilens kamera!

Likes

Comments

När vi kom hem från förskolan lekte vi en timme i sandlådan innan det var dags för middag!

Likes

Comments