Brukar gilla måndagar men idag är det segt... jag är ledig hela dagen men har noll energi och lust till något.. skall röra mig mot gymmet snart och hoppas att jag blir något piggare efter.

Längtar så sjuuukt mycket till sol o värme!! Bara 6 månader kvar... väldigt negativt inlägg hahah men man har sina dagar!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu så letar jag efter någon bra pvo eller fettförbrännare. jag vill ha något som ger mig den där extra energin på gymmet till att orka lite mer, jag skall vara noga med att jag kan noll om sånt här och jag kommer att testa mig fram med vad som passar för mig, är super taggad på att se vad som funkar för mig. jag är heller inte världs bäst på gymmet men jag jobbar på att hitta alla tekniker och vikter som passar mig. sååååååå taggad på att sätta igång på riktigt, och jag hoppas att dem dagarna jag har noll motivation att jag skall läsa detta inlägg och bli super motiverad. men nu är det dags för sängen och en bra film!!!! zzZz

 

Likes

Comments

Gud så läskigt och spännande att föra "dagbok" som en öppen blogg, förväntar mig noll läsare men man vet aldrig det kanske trillar in någon liten läsare nån enstaka gång.                                          Jag har inte bloggat förut och inte heller läst sådär jätte mycket andra bloggar, men ibland behöver man bara skriva av sig osv. Jag kommer skriva om precis vad jag känner och tänker i stunden då jag bloggar men också om min träning, har precis bestämt mig för att gå all in och bygga muskler och bli stark i min kropp, så kan va kul att titta tillbaka på i framtiden osv.

Likes

Comments