Hej!!!

Nu sitter jag och äter halloumisallad på jobbet och längtar hem. Igår fyllde jag 20 och därför ska jag påväg hem köpa öl till pappa!!!!!! Har lovat honom det. Hoppas det slutar regna så jag och han kan ta varsin öl på min balkong :-----)

Jag är så glad över alla mina fina paket men mest glad är jag över min familj och mina vänner.

Tänkte köpa lite choklad strax.

Kramis

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 27 readers

Likes

Comments

Hej! (Förlåt Tilda I'm back)

Idag var jag först på läkarbesök inne i stan och fick höra att jag måste operera mig för att säkerställa vad det är som är fel, vilket inte är så kul. Jag ska känna av lite under hösten hur jag mår osv, och om medicinen jag fick utskriven ändå kanske kommer fungera så jag slipper operation. Sen åt jag lunch med Corne och det va nåt kött i min halloumiburgare vilket va en downer. Sprang lite ärenden och väntade på om Adecco skulle ringa, men de gjorde inte det så I went home.

Nu ska jag strax åka in till stan för att dricka lite vin med Emma och Maria. Dock fick jag precis mens (lol tänk om jag fått det i gynekologstolen) och jag kanske kommer behöva ta en Citodon. Den får jag absolut inte blanda med alkohol, så frågan är om det är värt med mensvärk för att få dricka alkohol? Nope. Men än så länge är inte värken allt för jobbig. Måste också laga nån slags middag kom jag på. Ugh.

KRAM

  • 31 readers

Likes

Comments

Förstår inte hur det kan vara så svårt för vissa att vara ärliga. Speciellt när ALLT annat ligger på bordet. Om man ber att få höra som det är så pls sweetie säg bara som det är. Jag har varken tid eller ork att inte veta. Jag släpper inte saker utan att ha gjort det tydligt varför, men när det bara är eko så liksom... Jag fattar ju men jag tycker ändå att jag förtjänar mer än så. Det är genomskinligt men ändå grumligt. Men det är väl sånt här som gör att man inser vilka människor man inte vill ha i sitt liv - och ännu mer vilken människa man INTE vill vara.

Det är det som är så knäppt med förhållanden. När man tröttnat så bara slänger man bort personen som någon slags förbrukningsvara. Så gör inte vänner eller familj om man verkligen inte har anledning till det, men förhållanden är fan det konstigaste fenomenet någonsin. Ena dagen delar man allt och andra så är personen som bortblåst. De cray fam

  • 36 readers

Likes

Comments

Klockan är 07:12 och jag fryser

Saker som suger:
Att lämna en varm säng där någon ligger som får sova vidare
Att äta för mycket pasta
Att inte äta tillräckligt mycket pasta
När kaffet är slut
När kaffet inte är slut och du dricker alldeles för mycket
Människor som tränger sig före i köer

Saker som äger:
Hösten
Att jag snart fyller år
Anteckningsblock
Datorspel som får tiden att gå
Att bara behöva byta buss en gång (!) på väg till jobbet

Igår åt jag och Anna massa sushi, och nu är det fredag!!! Om 9,5 h slutar jag och då ska jag hem och duscha. Har inte tvättat håret sen söndag. Har heller inte något torrschampoo så ni kan ju gissa hur mitt hår ser ut nu. Igår träffade Sissel en viss mr Turner och jag dog lite inombords. I am so happy 4 her.

Dagens låttips: End of the Day - One Direction

  • 37 readers

Likes

Comments

Hej igen

Just nu sitter jag i Frösunda och väntar på bussen. Det står att den ska komma om 12 min, sen 2 min, sen 7 min.

Took a trip down memory lane och läste min gamla blogg från högstadiet. Då var jag 14 och var kär i en snubbe som jag inte borde varit kär i som höll på med kampsport. Vartannat inlägg handlade om honom. Det var så hemligt, bara Tilda och Mathilda visste någonting. Kommer ihåg att min kompis i klassen anade att det var någonting för jag la upp så många quotes om att vara kär, och jag panikade. Nu är jag fan en öppen bok angående ALLT. Tänk vad man kan förändras på bara sex år. Önskar jag var 14 igen.

Ikväll ska jag och Anna göra sushi för vi är ensamma hemma. Hej Anna :)

Tror det är bra att jag har en blogg så skriver jag allting här istället för att lägga ut snaps eller spamma mina kompisar. Tänk att de står ut med mig. Coolt att ha såna människor i ens liv ändå.

  • 42 readers

Likes

Comments

Hej

Det här är mitt första inlägg. Jag blev så inspirerad av Karin o Iris blogg (madderfakkinghybris.wordpress.com). Vill också va rolig.

Sitter på jobbet och har köpt en sallad men den va äcklig så jag måste slänga den. Jag har försökt lyssna på Spotify i mina hörlurar från mobilen men det har inte funkat. Har klickat på samma låt hela tiden men inget händer. Sen kom jag på att min Spotify är kopplad till kontoret just nu och att jag styr musiken i högtalarna från mobilen. Så alla anställda (kontoret är tre våningsplan) har alltså hört de första 10 sekunderna av Nobody Compares med One Direction om och om igen i en timme. lol.

Det är kul att jobba. Jag tänker på annat än att mitt liv just nu är en Melissa Horn-låt, plus jag tjänar para. Imorgon ska jag dricka alkohol för första gången på 1 1/2 månad. Fett!!!!!! Hej Karin om du läser det här: jag vill ha fyra starköl. Märke: surprise me

Jag kommer skriva massa inlägg idag för absolut INGENTING händer på kontoret idag. Har tänk kinkshamea lite för Mathilda smsar mig om det just nu.

Stay TUNED 😘

  • 49 readers

Likes

Comments