Header


"Du är så jävla fin" sa han och tog ett steg närmare.
"Du är så jävla full" skrattade jag och kysste honom igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min mamma gillar inte att visas ute på internet. Men jag måste bara få visa. Detta är min mamma, 22 år gammal som väntar min storebror. Bilden är tagen på Vindö, hos mormor och morfar i deras gamla villa.
Min mamma. Min förebild och styrka. Jävlar vilken kvinna!

Likes

Comments

Där kom söndags(måndags)ångesten. Hittade gamla cd-skivor som jag brände till min 17-års fest som vi hade på en strand. Vi skulle bara vara några stycken. Det kom över 200 personer. Jävligt rolig kväll! Men i alla fall. Vart fan tog alla åren vägen? Glider runt inne på youtube och slussas tillbaka till 2010, sju år sen. SJU. Hamnat på "Toppen - vad söt du är". Haha, vilka minnen som ploppar upp. Sjukt egentligen hur allt bara står stilla men egentligen går så jädrans fort. Tio år sen vi satt på skolgården sent inpå natten, spelade fotboll och hade bara det så jävla gött. Har det jävligt gött idag också men då, tio år sen, var det annorlunda. Jävlar vilken grym tonår jag hade, tycker synd om mamma dock som fick gå igenom allt elände jag gjorde, men JÄVLARRRRR va kul vi haft. Sjukt att jag träffade lika sjuka gäris som en själv. Söndags(måndags)ångesten försvann. ÅÅÅÅH minns ni denna gamla dänga?!

Likes

Comments

Alltså!!! Nyss var det två och ett halv år. Nu är det bara några få ynka månader kvar tills vi flyttar till våran egna nybyggda lya. Det är blandade känslor gällande att flytta hemifrån. Glädje, nyfiken, som ett barn på julafton, tacksam, lycklig, överlycklig, frågvis, ivrig, nervös, spänd, bortkommen, skräckslagen, förkrossad för att lämna mamma och pappa. Men jävlar va gött det kommer vara att få bo tillsammans med mitt hjärta. Att bara sluta med det här varannan vecka. Att bara kunna laga middagar tillsammans, inte behöva anpassa sig till alla andra hela tiden och kunna bjuda hem vänner när man känner fört/är sugen på vin.

Likes

Comments

Välbehövt! Avokado, olivolja, honung och ägg. Superenkelt. Luktar inte sådär jätte smurrsmarr men min hud is heaven. Nu blir det Wallander, ost & kex. Vilken superdag det varit! Godnatt på er ♡

Likes

Comments

Började dagen med att kolla första avsnittet av SKAM som kom ut igår(!!!!). Satt och surade för att vi inte hade kommit fram till vad vi skulle hitta på idag. Tillslut kom han med förslaget att åka in till stan. Kletade på lite smink, satte upp håret och drog på mig pälsjackan och begav oss till tunnelbanan. När vi klev ut på Sergels Torg kände jag klumpen i halsen komma. Människor som stod med blommor, vissa grät, jag grät. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Hel trappan var full med blommor, ljus och kärlek. Så jävla hemskt men samtidigt så jävla fint. Gav några tysta minuter och fortsatte upp på Drottninggatan - kollade i lite butiker. Lite folk på gatorna och inget sug till att shoppa. Jag som älskar att spendera pengar. Men idag, när man såg alla blommor och all kärlek på gatorna. Nej, det enda som fanns i huvudet var tankar åt anhöriga och alla som var med och såg detta. Vackra Stockholm, vi klarar oss tillsammans.

Att man nyss stod på den plats där människor skrek av panik. Människor låg på marken. Poliser sprang mot och inte från. Man står där och håller sin käraste i handen, en vecka efter, och känner att man har det trotts allt bra. Nyss stod vi där. Kommer hem och vandrar in på affären och ställer frågan "vad ska vi äta till middag idag?". Känns så jävla komiskt. Tragiskt. Som om ingenting hade hänt. Kan inte släppa det. Alla blommor, ljus och kärlek som fanns i luften på Sergels Torg.

Likes

Comments

Som jag skrev i tidigare inlägg hamnade vi i Uppsala. På en resturang som heter Java. Thai & sushi buffé. Inget märkvärdigt, helt okej gott. MEN så jävla dryg personal. Plocka inte bort våra tallrikar när vi skulle få efterrätt, så där satt vi med sex tallrikar på vårt lila bord. Och något jag störde mig på så något sjukt... Ni vet när man fått bra service på en resturang och när ni ska gå därifrån då säger både ni och dom som jobbar där i något i stil med "tack så mycket!" . I alla fall gör man det om man är trevlig. Och jag är trevlig. Oftast. Men på denna resturang... Jag drar ut mitt kort ur automaten, påväg till dörren säger jag "tack tack" och får tillbaka ett yyyynkligt "varsegod". VAFAN?! Det är ni som ska tacka. Detta blev samtalsämnet i cirka trettio minuter. VARSEGOD?! Pfft. Bortsett från drygpittpersonalen så va vårrullarna goda.

Likes

Comments

Hej på er. Det har varit mycket. Höll jag på att skriva. Men det har det ju verkligen inte varit Den senaste veckan har jag sovit, jobbat, ätit, gått upp i vikt och busat med min guddotter... Faktiskt hela förra helgen, då Micke har börjat plugga, så då hängde jag med syster och Charlie heeeeela helgen. Supermysigttttt. Se bilder i inlägg under.

I torsdags, skärtorsdag, slutade alla tidigt. Alla utom jag dåra. För jag stängde på jobbet. Vilket försig inte gjorde mig någonting då vi bara skulle iväg på middag och lite mys hos Festis. Vi invigde balkongen och självklart var barefoot bjuden. Än va det lite kyligt för balkonghäng men vi klarade oss enda till midnatt. Igår packade jag ihop garderoben i flyttkartonger. Tog bara fem timmar. Puh. Hoppade in i duschen och begav oss till stan där jag blev hämtad av Limpus för att åka in till city för lite middag och bio. Vi hamnade i Uppsala. Thai & sushi buffé, en runda inne på universitetet och en liten tripp på torget. Sjukt mysigt! & jävligt roligt.

Idag är det påskafton och vi kollar Stig-helmer story, skulle kunna somna. Mickes familj är på besök så blivit mycket mat också firade vi hans syster som fyllt år, så då blev det tårta. Efter den här helgen blir det till gymmet. Nu kom det en liten filur och ville se tecknat. Glad påsk!

Likes

Comments

Instagram@missmaow

Nouw Magazine