Äntligen börjar det bli lite bättre i ryggen. Stygnen ska bort på fredag och efter det är det inte långt kvar tills det är HELT bra. Får börja träna igen om 2 veckor. Ska bli så skönt! Denna söndagen spenderar jag här i soffan :)

  • 11 readers

Likes

Comments

Min bästa vän från Gbg hade vägarna förbi Stockholm. Det firades såklart på bästa sätt!

  • 13 readers

Likes

Comments

Att välja soffa är sååå svårt. Speciellt när man inte bor så stort (38kvm). Tycker inte att det tillverkas några snygga soffor i 2-stis, vilket gör det hela lite svårare. Sen är det kanske inte värt att lägga ner så mycket pengar på en 2-sits då jag i min nästa lägenhet antagligen kommer vilja ha en större soffa. Har just nu kvar min gamla soffa från min förra lägenhet men den är så extremt tråkig. Vit, 2-stis och thats it. Skulle mer än gärna slå till på en i sammet, helst i mörkblå... Aja, kanske värt att försöka hålla sig...

Likes

Comments

Detta måste vara bland dom bästa platserna i Stockholm. Möblerna är fantastiska och jag ljuger inte när jag säger att mitt hjärta slår några extra slag här inne. En rosa sammets fåtölj eller en vacker spegel i guld. Här inne betalar man för vad man får, unika och himmelska möbler som kostar en slant. Har man inte lust att slå till på möbler för över 70.000 kan man alltid handla med sig en bukett blommor påvägen ut. Det ligger nämligen en blomsterbutik vid butikens entré! Hit måste man bara gå om man gillar inredning. Tips tips!

  • 25 readers

Likes

Comments

​Efter totalt 7 månaders väntan, fick jag mina D R Ö M tofflor. Som jag har väntat. Svarta sammets tofflor. Eftersom jag bara kommer ha dessa inomhus valde jag svarta i sammet. Först tänkte jag köpa de svarta i skinn utan päls vilket är ett bättre alternativ om man ska använda dem utomhus, men efter många om och men, så blev de dessa. Så nöjd! Tur att jag gick upp 1/2 storlek! 

Likes

Comments

I fredags var jag hos läkaren och tog bort ett födelsemärke på ryggen. Fick sy 8 stygn och jag får inte lyfta saker på 3 veckor. Skulle såret gå upp, kan man inte sy om det, därav måste jag vara försiktig. I helgen väntades egentligen jobb, men pga min rygg, fick jag vara ledig istället. Får inte heller träna/ta promenader på 3 veckor, vilket känns lite tungt. Så min helg har varit extremt lugnt, oproduktiv och nästan lite tråkig. Hann med en fika i lördags, helgens största händelse. Ja, ni hör ju.

Likes

Comments

Köpte ett nytt mobilskal, blev en blommig historia från gucci. Blått kändes lite mer moget än rosa, så det fick det bli.

Likes

Comments

Här har vi en bild på en av mina y-stolar som jag köpte för några veckor sedan. Ett av de bästa köpen jag har gjort och jag förstår inte varför jag inte har investerat i dessa stolar tidigare. Snygga, bekväma, tidlösa och eleganta. Även om prislappen är saftig, är jag väldigt glad över att jag köpte dom. :)

Likes

Comments

God jul mina kära vänner. Julafton spenderades för första gången hemma hos mig och juldagen startade med frukost på diplomat följt av en promenad runt Djurgården. Skönt med en promenad efter all julmat och allt godis! Kramkram

Likes

Comments