Efter jobbet mötte jag upp en kompis för mys på vapiano. I helgen väntas jobb!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ledig dag mitt i veckan innebär nya naglar, promenad och bröd från fabrique. Jobbar hela helgen så fick njuta av lite ledighet idag istället!

Likes

Comments

Idag vakna jag vid 8 och känner mig för första gången på länge riktigt utvilad. Känns som en lättnad. Nu blir det frulle bestående av grön juice, ägg, kaffe och smörgås. Sen blir det städning och en snabb sväng på stan!

Likes

Comments

DRÖM-lördag. Först en lång frukost framför Nyhetsmorgon, följt av en långpromenad runt Djurgården i strålande sol. Hörde jag att det är vår snart?!

Likes

Comments

Fredags-känslan är på topp! Jobb, ett glas vin följt av glass hemma i soffan! 10/10. Kommande 2 veckor ska jag supporta i en H&M butik utanför city. Så redo!

Likes

Comments

Fin-fint!

Likes

Comments

Från H&M HOME.

Likes

Comments

Igår var det sol + blå himmel, och idag vaknar man istället upp till ett lite snöigt Stockholm... Låt denna kalla period gå fort, nu vill jag ha vår!!

Likes

Comments

Sol + lördag, vilken dunderstart på helgen. Började dagen med en brakfrulle, följt av en promenad runt djurgården. Sakta men säkert försöker jag gå tillbaka till träningen. Nu blir det städ och tvätt! Ger mig på lite grönkålschips och musli. Trevlig helg!!

Likes

Comments