View tracker

Ledig onsdag firas med nyttig frukost. Yoghurt, havregryn, hallon, linfrön, pumpafrön, solrosfrön, chiafrön och färska blåbär. 10/10.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Söndag och ledig från jobb. Har jag sagt att frukost är min grej? En nyttig variant idag!

Likes

Comments

View tracker

Min fina mamma kom upp och hälsade på mig här i Stockholm. Det blev middag på Tures, frukost på Wienercafeet och lunch hos Sally Voltaire. Matta, skor och mobilfix stod på schemat.

Likes

Comments

Måndag och ny vecka! Lite nya blommor blev ett måste.

Likes

Comments

Lanseringen av Kenzo gick över förväntan! Heja heja heja!

Likes

Comments

Eftersom jag har arbetat med Kenzoplaggen nu under två veckor tycker jag att detta eventet är extra roligt. Kanske inte för att jag personligen tycker att det är den starkaste kollektionen, men desto mer man tittar på plaggen desto mer börjar man att gilla dom. GO KENZO.

Likes

Comments

FLOS är min favoritdesigner när det kommer till ljus & lampor. Jag har två lampor från FLOS och här är en av dem. Båda är i mässing och jag är verkligen så nöjd med dem. Och ja, mitt inredningsintresse har gjort mig några tusen fattigare, men försöker se det som en investering i min framtid....!

Likes

Comments

Nu är det snart dags för lanseringen av KENZO X H&M. Vi får se plagg fulla med mönster, fina materialval och lite annorlunda plagg. Jag tycker att kollektionen avspeglar sig Kenzo och företagets vision, originellt och lite galet. Det franska modehuset grundades 1970 av Kenzo Takada och har sedan dess hällt sig starka i modevärldens djungel. Ikväll har H&M en VIP kväll till en hemlig plats och på torsdag, 3 november, släpps kollektionen i utvalda butiker och online från kl 09. Hoppas på att få tag i en scarf, de är magiska!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen beställt hem mina 4 Y-stolar som är designade av den danska arkitekten Hans J Wegner. Hur underbara? Har tänkt att beställa dem, men tvekat pga priset. Men nu är dem äntligen mina! Fyra stycken i svart ek med natursits. DRÖM. Vi säger hejdå till Kartell och hej Hans J Wegner. 

Likes

Comments