God jul mina kära vänner. Julafton spenderades för första gången hemma hos mig och juldagen startade med frukost på diplomat följt av en promenad runt Djurgården. Skönt med en promenad efter all julmat och allt godis! Kramkram

Likes

Comments

Hade inte tackat nej till något av detta.

Likes

Comments

Japp. Såhär ligger det till. Har suktat efter dessa tofflor sedan i augusti. Låg och solade i Spanien samtidigt som jag kikade på net-a-porters nyheter. Såg dessa och blev KÄR. Tyvärr hann jag aldrig slutföra köpet före dom var slut. Och tro mig, jag har letat, sökt och efterlyst dessa underbara tofflor nu i snart 5 månader. Sen i förrgår kom de in på hemsidan, och PANG så var dom mina. Leverans mellan 1 januari till 15 februari. Och JA jag är lycklig. 

Likes

Comments

Nu är vi snart där. Pepparkakor, glögg, julskinka, vin och ett berg av godis. Julafton 2016 spenderas hemma hos mig i min lägenhet med mina föräldrar. Brukar alltid åka hem till Göteborg över jul, men pga jobb så är jag tvungen att vara kvar. Så mina föräldrar bestämde sig för att åka upp för att fira jul med mig! Vilka föräldrar! Stor kram.

Likes

Comments

För ett par veckor sedan hade vi snö här i Stockholm, men den försvann ju såklart lagom till julafton. Typiskt!

Likes

Comments

Julbord med bästis hos Ulla Winbladh stod på schemat och det blev en fullträff! En flarra vin och ett magiskt julbord följt av soffhäng hos mig. Tänk vilken bra kompis man har!

Likes

Comments

NK granen är uppe och det är redan andra advent. Idag bockade jag av dom sista julklapparna, skönt att inte behöva stressa med det i sista sekund!

Likes

Comments

Ledig onsdag firas med nyttig frukost. Yoghurt, havregryn, hallon, linfrön, pumpafrön, solrosfrön, chiafrön och färska blåbär. 10/10.

Likes

Comments

Söndag och ledig från jobb. Har jag sagt att frukost är min grej? En nyttig variant idag!

Likes

Comments

Min fina mamma kom upp och hälsade på mig här i Stockholm. Det blev middag på Tures, frukost på Wienercafeet och lunch hos Sally Voltaire. Matta, skor och mobilfix stod på schemat.

Likes

Comments