YouTube
elisabeth hedlund

Men när ja ändå håller på kan jag berätta lite vad som hänt. Jag jobbar inte kvar på Sibylla i Ljusdal nå mer pappa sålde de till en annan som inte vela ha mig där eftersom jag va pappas dotter men dom andra vela ha alla som pappa hade som sina anställda så han gav mig en chans. Dock så gjorde han allt för att jag skulle bli irriterad på han över grejor så till slut sa han upp mig. Men jag har fått ett nytt jobb nu i Uppsala så har sagt upp min lägenhet i Arbrå och flyttat till Gävle 😍. Så i sommar ha jag jobbat för det mesta men i helgen var jag och hjärtat på Gävle Pride väldigt roligt 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!👌🏻
Va ett tag sen jag skrev här men följ mig på youtube ist mkt roligare med film än lite text och bilder
😏 har lagt till min kanal på startsidan så klicka där så kommer ni dit men kan även länka min senaste video här 👌🏻

Likes

Comments

Hallå! :)
Vaknade vid halv11 så jävla skönt att sova ut 😍. Vid halv12 så tog ja bussen in till Bollnäs käkade på Kina mums 😘✌🏻️. Sedan strosa ja runt på stan en sväng sedan så tog ja 1 tåget hem. När jag kom hem så laddade ja telefon så när telefon var klar stack ja ut för ett intervallpass 👌🏻. Nu så ligger ja i sängen framför under samma tak.

PUSS!😘❤️❤️

Likes

Comments

Hallå! 😊
Då vare måndag igen då jobbade 10-16. Nu så sitter jag på tåget hem när ja kommer hem så tänkte ja körs ett intervallpass när de är så himla fint väder och min hemska förkyldning är borta helt. Fine ja kanske har vilat lite för länge men när jag höll på med friidrott så började jag alltid att träna alldeles för tidigt och jag blev aldrig riktigt ok och jag blev sjuk igen. När jag slutade så sa ja till mig själv att nu när jag inte håller på med elitidrott längre så om jag blir sjuk så ska ja bli helt frisk sen om de tar 1 vecka lr 5 veckor då får de göra det. Men innan jag börjar träna igen så ska jag vara helt frisk.

PUSS!❤️❤️

Likes

Comments

Hallå 😘
Hjärtat kom till mig redan i torsdags så hon va hos mig i helgen trots att jag hade jobbhelg KÄÄÄÄRLEK😍😘. I fredags var jag som sagt ledig så vi gjorde inte så mkt mer än stt rå om varandra och kika film.

I lördags så hämtade pappa mig då ja jobbade 10-16. Btw jag vet inte vad jag hade gjort utan Sofia i detta läge då hon är min pärla!😘. Hade hennes mamma inte varit borta och hon hade varit där ändå hade hon aldrig vetat de. Innan årsskiftet gick de en buss vid 8 men eftersom den bussen va 9 i Ljusdal sov ja alltid i Ljusdal lr fixade skjuts. Iaf så fråga Sofia hur ja skulle åka till jobbet så sa ja buss och hon sa de går ju ingen osv 🙈. Ren panik ringer ja farmor och frågar om hon kan hämta men de gick inte. Så vid 19 tiden hämtade Lennart mig och Ellinor så fick vi sova hos farmor igår natt. Men då fick hon ju även träffa en liten del av min släkt 😘.

Planen imorse var att Ellinor skulle stanna lite längre än 10 och ta tåget då vi öppnade eftersom Sofia skulle pront lära känna henne sa hon och hon va as taggad att träffa henne igår kväll 😁. Men imorse så ringde hennes mamma och sa att hon skulle hämta henne i Gävle klockan 12. Sofia fick iaf träffa henne en stund då vi hämtade henne på vägen så hon är ju as mallig nu hon att hon har fått träffa henne först av alla på jobbet haha så störd 😂. Aja då vart de iaf jobb 10-16

När jag kom hem i torsdags så fick jag det här av min finaste 😘. Du är det bästa jag har och jag älskar verkligen dig! 😘❤❤❤

Likes

Comments

Nått jag stör mig och nått jag har stört mig på väldigt länge. Det är när Folk har så tråkigt liv så dom måste bry sig om vad andra gör. Jag skulle aldrig ifrågasätta varför nån gör si och så 😳. Nä har bättre saker för mig att tänka på än att bry mig vad andra gör faktiskt. Sedan tänker jag såhär dom gör ju en viss grej för att dom tycker det är kul lixom. Om man vill ut och supa varenda helg ja då gör dom det för att dom tycker det är kul. Vissa tycker inte det är kul alls men då tränar dom 24/7 istället eller är hemma och myser med sin pojkvän/flickvän. Alla tycker om att göra olika saker och så är det men gör ju det för att man tycker det är kul. Men då vill man helst slippa att höra från folk varför man gör si och så 😳. Enligt mig så har man väldigt tråkigt liv och inge bättre för sig om man ska göra så. Jag skiter fullständigt vad folk gör det får dom sköta bäst själva ✌🏻️

  • 788 Readers

Likes

Comments

  • Godmorgon! 😊
  • Vaknade ungefär vid 8 tiden så snoozade ja lite åå så. Nu så sitter jag på tåget till Ljusdal för ett pass 10-18. När ja kommer hem så är min finaste hos mig. Hon är så söt åker till mig fast jag har jobbhelg 😍, de är kärlek de tur ja är ledig imorn iaf 😘. 

  • PUSS!❤️❤

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som har uppdatera sin IPhone?. Asså smileysarna är så jävla fula så jag tror ja dör 😂. Fast tror nog de där handlar mer om att man ska vänja sig ja.

  • 809 Readers

Likes

Comments

Var ju i Gävle idag som sagt så hittade ett par jeans då 👌. Iaf beställde en ny keps förra veckan och idag stod den att den va i GBG. Men när jag väl kom hem så hade jag fått den haha 😂. Är iaf sjukt nöjd över den jag och Sofia hade en diskussion förra veckan ja sa att röd keps är snyggt men hon höll inte med. Sen idag när ja skickade bild så sa hon att de va ju inte så farligt 👊. Beställde grejor från fyndiq för ett tag sen också och dom tar ju lite tid så mina andra brillor kom idag 😍.

Likes

Comments

Hallå! :)
Idag blev de lite tidigare än vanligt. Hade klockan på 7 men som vanligt så snoozar ja ju i hundra år 😏. Det posetiva med att jag är morgontrött är att jag är snabb att fixa mig 😝. Aja 8.40 så tog ja tåget med Carola och Sofia till Gävle för kurs igen. Det slutade klockan 3 så vi hann kika på affärer. Hittade ett par jeans så jävla nöjd 😍✌️. Hade likadana förut som va ett utav mina favoritjeans så vart glad att ja hittade lika nu åh😘. 16.15 tog vi tåget hem Sofia fick åka själv till Ljusdal då ja åå Carola klev av i Arbrå. När ja kom hem så hade ja fått paket 😍. Mer om det i nästa inlägg. Nu så ligger ja i sängen framför ex on the beach Sverige.

PUSS!😘❤️❤️

Hahah hittade den här roliga bilden på mig som Sofia tog 😂. In och kika på hennes blogg vettja hon är en väldigt rolig person så alla hennes roliga funderingar skriver hon. Så man får ju ganska många skratt när man läser den iaf jag Haha✌️. Så klicka på bilden så kommer du till hennes blogg ❤️

Likes

Comments