Header

Åndelighet

Nå har jeg brukt en hel dag på å ladde opp batteriene, rett og slett en fridag. Og det har jeg alltid hver mandag etter seminarene. Først og fremst fordi jeg har vært "på" hele helgen i det spirituelle også reiser jeg rett hjem til Danmark etter seminaret er ferdig og da lander jeg i vår stue som regel alt mellom 23- 01 på natten. Og da er jeg veldig sliten. Jeg sitter enda å venter på baggasjen min, for den fikk jeg ikke med meg hjem. Den ble igjen i Oslo da jeg reiste videre derifra. Litt surt, fordi jeg visste det kom til å skje da jeg gikk ut av flyet i Oslo. Gikk bort til de som lastet ut av flyet og spurte om jeg kunne ta med meg baggasjen, men de var skråsikre på at den skulle bli med til Billund. Jeg sa til og med at det var kun 30 min til flyet gikk, men de forsikret meg om at det skulle gå helt fint. Heldigvis har jeg ingenting som jeg "trenger" i den, så den kommer når den kommer.

Jeg trenger alltid mye kjærlighet etter en slik helg så det var ekstra deilig å komme hjem til familien min igjen! Jeg får sånn glede når jeg ser dem, fordi det føles ut som det er flere uker siden jeg så dem sist. Jeg tenkte til og med at det er for lenge å være i fra dem at jeg begynte å tenke på muligheter for å ta med meg familien neste gang jeg reiser. Herregud det er jo bare knappe 2 netter jeg er ifra dem. Så jeg vet at det ikke er noe stress, men jeg vet det er fordi jeg er litt sliten når jeg tenker disse tankene og ønsker bare å ha dem rundt meg. 💗Det er jo ikke noe galt i det. Hadde vært verre om jeg gruet meg til å dra hjem igjen.

Uansett det var mega godt å komme hjem igjen, etter en helg med fult av åndelig føde og utvikling. Det å lære bort er vanvittig givende, spesielt når jeg ser det vokser inni både meg selv og de som deltar. Jeg møter mennesker som har samme tanker, samme syn, samme jordnære og ærlige væremåte, det gir ekstra mye for meg bare det. Vi vokser sammen! 💗

Av og til så stopper jeg litt opp når jeg er på vei til jobb og tenker at dette kan jeg ikke, hvorfor iallverden er jeg på dette flyet. Fordi jeg tror ikke helt jeg skjønner det haha. Men når jeg stiger inn i lokalet der jeg skal lære bort, dele av meg selv så skjønner jeg det med en gang. Linken kobles på umiddelbart. Og det er litt kult synes jeg, kult at den er så lett tilgjengelig, at jeg klarer å gå så fort ut av usikkerheten og rett inn i sikkerheten. Fra det jordiske til det spirituelle. Dette skillet har jeg manifestert lenge, å skille mellom jobb og privat og det har jeg nå💗 Deilig !

Det som jeg synes er så fint med seminarene mine, det er ikke bare for mennesker som utvikler seg spirituelt men det er også mennesker som ikke er det. Men de ønsker å få hjelp til både å få en god hverdag med seg selv, verne seg selv bedre og kanskje ønsker å kjenne på sin egen magefølelse. Lære litt om hvordan ting henger samme. Jeg får tilbakemeldinger på at de endelig har det godt med seg selv etter en slik helg. DET gleder meg ekstra mye! Men så er det kanskje noen som ikke føler dette var noe for dem, eller kanskje ikke er åpen for det som skjer. Og det er også helt fint. Man går jo på veien for å finne veien innover eller utover eller hva det måtte være de søker etter💗

Jeg er iallfall helt trygg på at det er dette jeg skal gjøre og jeg er helt trygg på at det blir som det blir og er som det er uansett utfallet. At jeg hjelper en på veien min er nok for meg og om det er flere så er det jo en stor ekstra bonus i min spirituelle reise💗Jeg er så sykt takknemlig for livet som jeg er i og som jeg lever. 💗

Nå skal jeg slappe litt mer av og kose meg resten av kvelden. Mannen jobber natt *gråter litt av det * men onsdags morran går han av og har mange dager fri. Det blir det meget godt!

Jeg legger ved ett bildet jeg tok da jeg kjørte med bussen fra Værnes og her snakker vi åndelig føde for hjernen💗

Tusen takk Trondheim for denne gangen 💗

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Åndelighet

Så var kvelden senket seg her i huset og det er veldig godt. Da får jeg tid for meg selv til å reflekter litt. Ikke analysere men å reflektere, som er to forskjellige ting. Å reflektere er friheten til å se ting på sin måte eller sammen med noen uten at det egentlig finnes noen fasit. Jeg liker egentlig ikke at noe eller noen sitter med fasiten, for meg opplever jeg det veldig hardt og veldig lite åpenhet, mulig det ligger mye frykt her også. Ikke hos meg men hos de som mener de sitter inne med fasiten. Derfor når noen ikke har denne åpenheten til å reflektere men heller ønsker å ha rett så mister jeg interessen til å møtes i det. For det blir bare slitsomt å delta når man må rekke opp hånden hele tiden for å komme til.

Jeg elsker å møte mennesker som er åpen, det er det fineste jeg vet! Åpen for å vokse sammen. kanskje det er en måte å komme nærmere seg selv på . Veldig mange er veldig redde for at de ikke tror mennesker klarer å bære deres tanker, redd for å bli avvist om de viser en liten del av seg selv fordi det kan virke så overvelvende mye. Men hva om disse menneskene klarer å holde deg? Det er veldig enkelte å finne ut hvem som "tåler" deg eller ikke. Når du møter ei venninne eller venn som du blir glad av så vet du at de har styrken til å tåle hele deg. Møter du mennesker du blir sliten av så har de kanskje dessverre nok med seg selv og kanskje du blir møtt med avvisning. Så tenk etter hvem du har rundt deg. Jeg vet jeg har gode mennesker i livet mitt som tåler hele meg, men jeg vet også at det er noen av dem som kanskje ikke får se hele meg fordi jeg verne meg selv og vet at jeg blir kanskje ikke møtt i det jeg selv ønsker å bli møtt med så da lar jeg heller vær.å vise hele meg selv. Jeg har heller ikke behov for å vise hele meg til alle og en hver. Beskyttelse! 💗

La oss si at noen sier til deg at de vet hvordan du er. Kjenner du at du blir litt provosert eller kanskje du blir litt overrasket over at noen mener det om deg. For det er kanskje kun deg selv som vet innerst inne hvordan du selv er. Og det holder du litt for deg selv fordi du prøver å finne veien selv. Og den veien blir kanskje litt dyrbar for deg. Så når noen mener noe om deg som kanskje ikke stemmer inni deg selv så føler du kanskje plutselig at du mister litt fokuset på veien din fordi disse meningene om hvordan du er, begynner å vokse inni deg til at det plutselig blir en sannhet for deg. Så fort gjort er det , en sannhet blir til en usannhet. Derfor så er det også veldig viktig å være forsiktig med å si sine meninger om du bryr deg om andre mennesker du møter på veien din. Like viktig er det å passe seg for hva enn selv sier til andre. Det vokser uansett hva som formidles om vi vil det eller ei.

Vi kommer alltid til å møte mennesker på veien vår som ikke liker oss og mennesker som elsker oss. Vi velger selv hvem vi ønsker å ha fokuset på. Vi skal heller ikke endre oss for at noen skal like oss, da er man utro mot seg selv. Om en positiv endring inni deg selv skjer så er det fordi vi møter mennesker som elsker oss og som viser oss hvem vi er. De hjelper oss til å elske oss selv eller like oss selv. Vi må bli flinkere til å ikke tro at vi er her på jorden kun for oss selv, vi er faktisk bare en liten brikke i hele universet. Vi kan ikke redde verden men det vi kan gjøre er å skape en fin verden å være i inni oss selv. Vi kan bygge fine følelser inni oss med å innhalere det vi føler er godt for oss. Det som gjør oss slitene er at vi skal hele tiden prøve å fikse på utsiden , og det er for mye å gape over. Din indre kjerne er ditt slott, din diamant, dine følelser og dine tanker. Det er der du har det godt !

Bare noen tanker💗Likes

Comments

Familie/samliv

Hei kjære lesere.

Så var det søndag og snart er det ny uke. Er du klar for det ? Jeg føler meg så å si alltid klar får at mandagen skal komme. Jeg tror jeg faktisk liker alle dagene i uken om det går ant. Det er ingen som er verre eller bedre enn andre, eller jo fredager er veldig fine da. Typen jobber turnus, så han har reist på jobb..3 dager på og 4 av. Veldig deilig! Han er så utrolig flink til å hjelpe meg med bedriften, i helgen har han brukt mye tid på den og det gleder hjertet mitt så mye. Så de dagene han jobber så er det jeg som drifter alt her hjemme og når han har fri så merker jeg det veldig godt inni meg selv. Får plutselig så mye "fritid" og er mer ovenpå. Pluss at han da bruker sine fridager på min bedrift. Eller vår bedrift som jeg liker å si, fordi han gjør masse som ikke synes og jeg gjør ting som synes. Og vi begge har hjertene våre i dette så da er det jo litt vårt . Vi har snakket så mye om dette med hans arbeidstid og min arbeidsdag at det funker så fint og det er ikke en selvfølge. Så vi føler oss heldige som har denne muligheten ! Jeg er stolt over hva vi får til. Stolt over at jeg har kontroll , fordi dette var noe jeg overhodet ikke hadde før. Da lot jeg andre ta seg av alt og det angrer jeg på. Jeg lærte ikke en dritt om å drive en bedrift. Mens nå står jeg i det hele tiden, lærer så innigranskogen masse, jeg blir både inspirert og motivert av det. Så når man står i det så lærer man mest er min konklusjon. Det var litt godt å få delt dette kjente jeg.

Fredagen kjørte jeg og han ned til stranden å satt oss på en topp ut mot havet og kun reflekterte om livet og det var innmari godt. Komme seg ut av huset og lufte hodet sitt på en annen måte. Det ble på en måte meditasjon for oss begge. I 2 timer satt vi der og hørte på bølgene skylle inn mot stranden mens solen og skyene danset på himmelen mens vi delte tankene med hverandre. Kun oss to. Elias og Niklas var enda i barnehagen og på skolen. Og da vi dro derifra så var det noe fint over oss begge, man kommer i kontakt med sjelen i slike stunder og det var litt magisk over det hele. Hverdagen går jo fort til alt annet enn sånne ting som dette, så derfor smakte det ekstra godt.å være i dette. Bilder ble glemt og det sier jo bare litt 💗 Tilstedeværelse!

Vi fikk mersmak og dro i øs-pøsende regn ut i skogen på lørdag med Elias og det var faktisk helt fantastisk. Så friskt og god lukt av moder jord. Jeg blir helt stum av beundring av slike ting. Å gå der i 18 varmegrader med regntøy på seg med regnet som bare skyller ned over oss. Man blir forelsket! Så mens vi gikk i skogen så begynte solen å titte frem og ja ord blir fattig! Skylle bort gårsdagens tanker og følelser og inn med nye tanker og følelser. Jeg blir helt rar av naturen på den fede måden ( som de sier her i Danmark)! Okey nok halleluja ang helgen 😁

Ja en ting til. Huff jeg gjorde en liten bommert på lørdag. Noe som jeg gjorde for at det synes jeg var god humor ble tatt veldig på alvor. Jeg og Elias laget papirfly og det endte med at noen minner fra barndommen kom frem og jeg laget en spåkopp. Og dette synes jeg var veldig morsomt også sier jeg til Sune at dette må jeg legge ut på Facebook for å se om noen husker tilbake til samme minne. Så jeg legger ut bildet av denne spåkoppen med tall fra 1-9 og spørr "Noen som vil bli spådd?🐵" Og det ender med at det er over 300 som sier ja takk til å bli spådd, innlegget ligger her . Noen tar selvfølgelig dette med en gang og sier at de har gode minner fra denne tiden mens andre ønsker da å bli spådd..UPS! Jeg kjenner at jeg kan jo ikke bare si at dette var bare en kødd, også la det gå videre. Så jeg har funnet ut av jeg skal trekke ut en av de 334 stk og gi en liten klarsynt veiledning. Så lærdommen her at jeg skal være mer konkret når jeg legger ut noe 💗Men ideen var jaggu ikke dum. Så når jeg får litt bedre tid så kanskje jeg gjør alvor av min lille spåkopp .Unnskyld for misforståelsen om du er en av dem som ønsket å bli spådd, men kanskje du er den heldige vinneren 😃 Vinneren blir trukket i de nærmeste dagene.


Likes

Comments

Instagram@elisabethgimsoy