Header

Hverdagen

Hallo i luken, som jeg sa før i tiden når jeg skulle være litt ja jeg vet ikke hva, kul kanskje! 😄

Jeg tenkte jeg skulle informere kjære dere, at ting skjer! Jeg har bestemt meg for å bruke mindre tid på å skrive å dele her. Det er ting som vil komme til å ta så mye tid og plass ( Som dere snart skal få vite
😘) at jeg kommer til å prioritere bloggen sist. Jeg har jo selvfølgelig lyst å dele, jeg har en tanke om at jeg kanskje kan få anledning til å dele en gang i uken. Men om det er ett ønske eller om at det faktisk skjer det vet jeg ikke. Jeg vet det er utrolig mange som får veldig mange ganger noe godt ut av det jeg skriver og det elsker jeg virkelig. Derfor er det ekstra kjipt å ta denne beslutningen.

Jeg merker at bloggen er allerede bort prioritert den siste mnd fordi jeg har hatt så mye å gjøre. Min lille baby som jeg har vært så utrolig glad i og som har hjelpt meg noe helt vanvittig på min vei. Tiden er inne for å bevege meg videre til neste trinn på denne stigen. Jeg gleder meg noe inn i granskogen
🌿🌱🍀

Nå er det en annen ting som skal få lov å bli min lille baby, som jeg ønsker å bruke masse tid på, som jeg ønsker å utvikle, som jeg ønsker å satse 110% på, som jeg ønsker å gi masse kjærlighet til og ikke minst la den få lov å vises mer en noen gang
❤️

I oktober var bloggen 7 år og tallet 7 står jo for personlig utvikling/vekst ( slik jeg har forstått det ), og nå ser jeg frem til 7 nye år med det samme i en annen form av vekst. Morsomt å tenke på, men vi bor i hus nr 7 også.

Dette blir mega spennende! Følg med
😘

Kanskje jeg kommer med små drypp i morgen, hvem vet
🕊

Følg meg gjerne på Instagram elisabethgimsoy 😘

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Åndelighet
Ny start

Du trenger deg selv mer enn du trenger andre nå. Og det tror jeg du kjenner langt inn i sjelen din at det stemmer. Kanskje du føler du står litt på start streken og aner ikke veien videre. Men har kanskje tanken slått deg at du trenger ingen plan videre? Kanskje du selv skal skape deg selv fremover? Kanskje du skal kjenne hva DU vil gjøre med livet ditt. Kanskje du får en følelse at du har fått en ny sjanse? Ting som kanskje ikke gikk så bra før kommer på veien din igjen for at du kanskje er mer klar en noen gang til å realisere nettopp dette.

Kanskje du føler deg mer samlet, kanskje du føler at ikke fokuserer så mye på ting du brydde deg om før. Kanskje tanken er litt skremmende fordi den er litt ny.

Du føler du står fast,men gjør du egentlig det? Kjenn godt etter. Om ting er stille rundt deg og kanskje inni deg så betyr det jo ikke at du står stille. Du er jo akkurat der du skal være. Kanskje du merker deg selv mer en noen gang, kanskje det er det som skremmer deg. Kanskje veien din videre egentlig ikke blir slik du tenkte for noen mnd siden, kanskje du føler det er helt rett å ta andre retninger nå.

Det kan føles ut som alt som skjer nå er det du selv har ønsket skal skje!

Kanskje du føler at relasjoner rundt deg forsvinner, ikke hold på det. La det skjer , om du ikke passer inn i deres boks så er det fordi de ikke liker at du ikke er inne i samme boks. Men så kommer du til å møte mennesker som er i samme "boks" som du er. Det kan ta tid men det vil selvfølgelig skje,nettopp fordi vi er på vei til å samle oss nå til finne tilbake til hverandre å bli ett medmenneske sammen. Og da trenger vi de riktige til vår energi i denne prosessen.

Du har kanskje mistet alt over en periode, men det er fordi vi skal ikke ta med oss "gamle" energier inn i vårt nye jeg. Er du inne i systemer, så prøv å komme deg bort ifra det så mulig det går ant. Det kan skape en slags blokkering i vårt eget system. Så frigjør deg mest mulig ifra det som gir smerter inni deg selv. Dette vil skape ett enormt stort rom inni deg selv til å bli deg selv igjen.

Det kan føles ut som at du bare får motgang men det er det egentlig ikke, det er deg selv som lager denne motstanden. Det er som at det er viktig å slippe taket du har i deg selv, seile med vinden og ha tilitt til at du blir ført akkurat dit du skal være.

Når det gjelder penge energien så er det viktig å vite at dette er en energi som vi trenger. Vi trenger denne for å overleve og vi får tildelt det vi trenger. Når vi slipper egoet til i denne energien så blir fokuset og resultatet deretter også. Om du skulle havne skjevt ut og havner veldig langt nede pga dette. Så er det fordi du skal fokusere på verdier som gjør deg rik innvendig og det er først da du vil bli ett "stort" menneske for deg selv. Da blir fokuset på penger så lite eksisterende for deg, men du får det du trenger og du har en stor aksept for det.

Jeg må trekke inn det mørket i dette, ikke fordi jeg er så gira på det men det handler om å være bevisst. Mørket vil alltid være der. Men det er så enormt viktig å fokusere på ditt eget lys i dette. Mørket er gjerne der for at vi skal finne balansen til oss selv og i oss selv. Vi trenger mørket! Vi kommer alltid til å kjenne på mørket på vår vei, men det er som at det ikke vil eksistere så tydelig nå fremover som før. Vi kommer til å kjenne det men ikke på langt nær så mye som før. Så om fokuset er kun hos deg selv så blir veien din veldig fin. Ikke bruk tiden på å skal vite alt, la det heller komme naturlig til deg.

Du vil komme til å kjenne på en stor følelse av å være ett medmenneske og det er fordi fortiden har lært deg enormt mye om mennesker og hvordan universet har jobbet mye for at vi skal komme dit vi er i dag med hjerte på rett sted. Så takk din fortid for alt du har vært igjennom og all lærdom du har vært igjennom.

Man ser jo at verden raser for tiden, denne maskuline energien som begynner å miste kraft fordi den feminine kraften trer mer og mer frem nå. Og denne energien har vi lengtet etter.

Så mitt tips er å hold fokuset på DEG, du er den viktigste!Likes

Comments

Hverdagen

Hei kjære lesere.

En liten oppdatering. Life is good. Jeg har virkelig ikke hatt tid til å skrive så mye den siste tiden. Har begynt på to innlegg som bare har falt bort i kålen. Og jeg er litt sånn at jeg må skrive og dele, ikke gå tilbake for å skrive meg ferdig. Blir liksom gamle energier i disse innleggene og det er jeg ikke så fan av. Skal noe deles så skal det være nye energier i det, slik som nå.

Jeg har en klient nå kl 13, så jeg tenkte bare å si hei mens jeg venter. Jeg gikk for å hente meg ny kokt kaffe og der var det ikke melk igjen.Og kaffe uten melk er som å drikke brus uten kullsyre. Men jaggu fant jeg en melkeskvett igjen i melkeglasset Niklas tok før han dro på skolen og jeg vet at de virker litt kvalmende å gjøre slike ting.Men er man desperat så gjør man rare ting. Jeg var depserat og helte melka over i kaffekoppen og nå er jeg fornøyd! Hater å være fri for ting man bruker hele tiden. Så etter kunden så er det rett på butikken!


Jeg merker jeg trenger å dele litt i dybden igjen. Det er mange som opplever mye for tiden og dette har jeg lyst å skrive litt om. Mange som både blir missforstått, mange forstår ikke så mye av alt, mange som svever er så høyt , mange som er veldig forsvirret, osv osv. Men ett slikt innlegg trenger jeg tid på, sitte helt for meg selv å se hva som kommer til meg. Det er mega spennende! Jeg opplever jo mye selv som jeg også trenger å få ned eller ut eller hva man skal kalle det. Men av og til er det veldig deilig å være i seg selv uten å dele. Også kommer det plutselig ut.

Er dere noe dere ønsker jeg skal se litt på, så blir jeg glad om dere deler dette med meg. Så ser vi på det sammen.

Nå må jeg stikke, vi sees plutselig igjen!

Ha det best!

Likes

Comments

Åndelighet

Instagram@elisabethgimsoy