Åndelighet

Hei dere.

Jeg må si det siste innlegget mitt engasjerte mange på den ene måten og den andre måten. Og noen faktisk delte det i håp om at ingen skulle gå i samme "fella" som meg. Og det komiske er at ingen har ringt etter den dagen, så kanskje denne mannen klarte å fjerne meg. Håper det😌

Jeg har lyst å dele noe som er litt merkelig, litt uforklarlig faktisk.

Vi bor her i vårt deilige hjem som vi trives så godt i. Men vi trives ikke så godt med strømregningene som kommer, for de er skyhøye! Vi har noe som heter pillefyr som varmer opp huset, og selve maskinen går på strøm..Men i året bruker den 600 kw, som er lite.Vi har gasskomfyr, helt splitte ny varmtvannstank, ny vaskemaskin og tørketrommel..Så dette er ikke noe som skal trekke så opp i regningen. Vi har boblebad, men den bruker vi kanskje 2 ganger i mnd, ingen panelovner, vaskemaskinen går i ett en dag i uken, tørketrommelen går 2 ganger i uken. Ellers har vi en oppvaskmaskin som døde for 2 dager siden, venter på ny.

Utover det bruker vi kun lys i de rommene vi er i. Det vil si, vi bruker lite lys også.

Så til saken. Vi har bodd her siden midten av juli og vi er langt over det normale i forbruk. En vanlig familie på 4 bruker ca 4000 kw i året..Vi lander på 8000kw. DET er mye! Spesielt når vi ikke bruker strøm til oppvarming eller unødvendig.

På mandag kommer en for å se litt på ting som vi tror trekker strøm, men noe vi egentlig vet ikke trekker.

Jeg prøver å se litt på energier i dette og jeg prøver å tenke fornuftig i møte med dette. Okey, det kan være at strømmen lekker ut av noe..( Se for deg en vannslange som vannet bare renner og renner ut av, det bildet) Som fornuften kanskje sier. Mens om man vender det mot energier, er det vi som bor her som trekker dette ut. Er det våre energier som trenger dette, eller er det våre energier som er så sterke at noe brytes ned rundt oss. Vet det høres hinsides ut og mulig du rister på hodet nå, men det er jo bare en tanke jeg har som ikke trenger å betyr noe. Jeg deler tankene bare.

Jeg vet jo at alt er energier, så på en måte så er det jo ikke så fjernt allikavel. Vi mennesker blir jo påvirket av vannårer under huset feks. Og energier som henger igjen går som oftes på det elektriske for å vise deres tilstedeværelse ( Vårt hus er ikke hjemsøkt, for vi sliter ikke med at pærer går eller noe den stilen)

Jeg har jo tidligere fortalt her på bloggen at jeg hadde en helt ny bil som det alltid var noe galt med..Jeg tror den dag i dag at den ikke er helt frisk.

Så om man er i denne boksen så vil man tenke at det er en forklaring bak, som det sikkert er. Men så har du meg da som ikke er helt i denne boksen som tenker at det ligger noe mer i dette, som jeg tror på.

En liten uforklarlig historie på en torsdags formiddag.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hverdagen

Hei dere.

Jeg er nødt å fortelle en liten opplevelse jeg hadde her om dagen. OMG! Jeg er jo en av dem som tenker i mitt stille sinn at vi må jo ikke la oss lure av alle disse reklamene som florere på sosial media og iallfall ikke klikke oss inn på dem!

Jeg satt her om dagen å surfet litt, plutselig dukket det opp en sånn reklame dings på skjermen. På den sto det at jeg kunne få en Iphone7s gratis og jeg bare sææærlig! Men så ble jeg farget av at det sto at det var kun en igjen og det var 4 min og 56 sekunder igjen for meg til å bestemme meg om jeg ville ha den. Jeg begynte jo selvfølgelig å drømme om den perfekte julegaven til dansken! Jeg satt faktisk å kjente på om jeg kunne "se" om jeg ble kontaktet. Og det ville jeg bli. Jeg ble i 2000 der jeg satt. Så jeg akspetere dette og jeg ble jo som sagt sendt inn til flere sider for å svare på noen kjedelige spørsmål og jeg hastet meg igjennom disse! Så kom jeg på slutten av innsendelsen, der jeg måtte gi ifra meg alt av info..mailadr,tlfnr og navn..Ja selvfølgelig måtte de jo ha dette for at jeg skulle få denne lekre tlf i postkassa! Så jeg kjørte på!

Da jeg var ferdig med dette så kom det bare opp " Takk for din innsats" Javel tenkte jeg..Ja ja men jeg blir jo kontaktet, for det så jeg jo! Så jeg sa inni mitt stille sinn " Selv takk"

På ettermiddagen så begynte tlf å ringe og jeg tok den selvfølgelig og da ringte de ifra en strømleverandør og jeg ba dem ringe tilbake når typen kom hjem så kunne han ta seg av det. Jeg har jo har ikke så peiling på hvilken strøm vi har osv. Så timene gikk og alle kom hjem fra jobb,skole og barnehage..SÅ begynte tlf å ringe, ikke bare en gang men flere ganger..Da skjønte jeg hva jeg hadde gjort! Så jeg smiler litt usikkert og bredt til Sune og forteller om denne telefonen jeg hadde klikket hjem. Han ser på meg og sier "lille skatt, hva i all verden er det du har gjort nå??"

Jeg bare hørt meg selv si..Reklame, gratis, julegave, ga fra meg alt av info men selvfølgelig ikke kontonr mitt da ( Som at det gjorde saken MYE bedre) Telefonen ringer igjen og han tar den og det var jo selvfølgelig fra en av disse selgerene som hadde fått opp mitt tlf nr på deres lister og dansken ber pent om de kunne slette mitt nr og han i andre enden, ja selvfølgelig kunne han det. Telefonen har ikke lagt på bordet i mer enn ti sekunder så ringes det fra England 😭😂

Så nå må jeg antakelig bytte mitt nr igjen! For nå ligger mitt nr på alle listene som finnes der ute!

Note to self: Ikke stol så hardt og ekstremt på magefølelsen😂 Jeg ble mildt sagt kontaktet for å si det sånn!

Ha det best der ute💗


Likes

Comments

Personlig

Akkurat nå kjenner jeg det hadde vært godt med en pauseknapp på livet!

Bare noen timer eller nei foresten noen dager hadde passa meg bedre. Jeg er så lite flink til å sette på håndbrekket i denne tiden av året, jula altså! I dag har jeg ikke gjort det..

Dansken prøvde å tulle med meg da vi hadde lagt Elias og jeg mener, jeg holdte på å spise han opp, altså ikke i en positiv forstand. Jeg merka først da at jeg virkelig ikke ha brukt dagen min på den måten jeg bruker. Jeg har kjørt meg alt for hardt og jeg liker det ikke akkurat nå!

Når man er "påkoblet" eller fokusert store deler av dagen ( eller i dette tilfelle hele dagen for min del) og du har ikke helt oversikten på tingene så er det som at hjernen jobber på høyt gir hele tiden! Igrunn veldig motiverende når det står på ,men ikke etterpå som nå! Jeg sitter her å små angrer på at jeg tok på meg to store bakeprosjekter her hjemme med lillegutt sammens med meg. Fokuset på han, mens fokuset er også på oppskriftene..fokuset på han mens jeg vasker den 5 maskinen med klær..Fokuset på han mens jeg kjører den 2 maskinen med kopper og oppvask..Leser flere bøker med han mens baksten står i ovnen. Når den er ferdig så henter vi julenissene og små pynter her hjemme og det var så sykt koselig! Men så kom jeg på at jeg må dekorer litt mer..henter frem små kuler og stæsj som må til får å henge dem opp, mens fokuset er å hjelpe han med å være med på pyntingen og snakke masse med han under denne opplevelsen.

Andre baksten er under heving og skal snart i ovnen..På tide med en liten høneblund for lille gutt. Shitt.. jeg skjønner når jeg står ute med han for å få han til å sove at ovnen snart piper, da er første runde over. Stresset tar meg litt fordi dette vil få han til å våkne litt opp når jeg står å vugger han frem og tilbake når jeg idet stopper opp for å løpe inn for ta baksten ut. Jeg holder pusten og haster meg inn for å ta dem ut, kanskje han ikke la merke til at jeg ikke var der i 15 sekunder. Løpt tilbake til vognen og han var enda våken med helt rolig..Phu!

Mens jeg står der å vugger så kommer enda en tanke..shitt vi har ikke hjortesalt..Det MÅ jeg ha asap i hus! Jeg har nemlig lovet Niklas å lage kakemenn, helst i går! Handle lista ble laget flere ganger i hodet mitt mens jeg vugget lillegutt. Jeg merket så kraftig at jeg hadde ett stress over meg men jeg ville ikke erkjenne det da! Det er jo sånn det er noen dager, tenkte jeg da!

Da han sov så satt jeg meg ned å betalte masse regninger, og alt er jo på digital post ( Og kjære Norge, det er faktisk myyye bedre enn brev i posten) her i Dk ..Dansken facetimer mens jeg sitter å betaler og jeg kjenner jeg ikke har tid til å snakke med han, for jeg følte jeg var så bakpå med alt jeg skulle gjøre mens Elias sov. Ble ferdig etter en liten stund..Tok en Wirkola og hoppa i dusjen, dette måtte skje fort. Elias kunne våkne å krabbe ut av vognen! STRESS!!

Han våknet etter en stund og i mellomtiden hadde jeg ikke rukket å drikke kaffe, merket jeg var i underskudd på koffein. Satt over en kaffe mens vi fortsatte å lese på bøkene. Jeg får en tlf som jeg måtte ta, ble sittende i 15 min å snakke samtidig som jeg måtte holde fokus på lillegutt. Vi lekte sammen mens jeg snakket på tlf. Jeg hater å snakke i tlf når jeg og Elias er sammen. For den tiden vi har sammen er mye viktigere! Så jeg stresser litt over situasjonen og prøver å bli fort ferdig! Sånn , nå kunne jeg falle tilbake til hans lille verden igjen.

Det skulle ikke vare lenge, for da ringer mormor! Og den måtte jeg også ta, hun prøvde å ringe meg i går ettermiddag også men da sa jeg at jeg skulle ringe henne opp i dag igjen siden vi akkurat skulle sette oss til å spise. Jeg har den der at man skal ta vare på de gamle og når de ringer så kan det være de trenger noen å snakke med eller rett og slett bare høre åssen det går, og disse tlf tar jeg alltid! Jeg sa bare til henne at Elias er urolig så når jeg må legge på så må jeg faktisk bare gjøre det. Og det var hun helt enig i selvfølgelig! Men vi fikk oss en hyggelig prat sammen og Elias kom som sagt å sa at nå var jeg ferdig for nå skulle vi lese bok.

Jeg sendte sms til Niklas å sa at han måtte komme rett hjem etter skolen og han spurte meg om Elias var håndfull men det var han ikke, men at han kunne fort bli det om jeg skulle ta han med i butikken. Og det merka jeg at jeg ikke hadde så mye plass til akkurat i dag!

Småjogger til butikken, handler i ett hattefokk også hjem for å starte på middagen..Taco! Kutter hit og dit ,opp i mente av tilbehør. Elias sitter heldigvis hos sin storebror og leser bøker ( Ja han ELSKER å lese bøker!) så da får jeg litt fokus på det jeg holder på med. Typen kommer hjem..DEilig!! Han og Elias tar også en Wirkola og hopper også i dusjen, mens jeg og Niklas får oss en liten samtale sammen alene. Vi spiser middag og nå hadde det vært syyykt deilig å sette seg i sofan å roe helt ned. Neida, her var det tid for å leke gjemsel. Opp og hopp! Da jeg ,typen og Elias var ferdig med det så måtte vi jo danse litt også skulle vi leke litt med ballen. Kvalitetstid tror jeg det heter! Men det var jo veldig gøy og vi følte oss levende.

Så var det opp trappa å kose litt med lille gutt i foreldresenga mens vi ser på Pappa Gris ( Peppa Pig)( Ser nå at dette kan missforståes, men det er ikke slik overhodet altså..stress å måtte forklare dette) Elias bare " Agurk og pusse tenna) Han kan rekkefølgen nå!

Vi legger han og koser han litt ihjel før vi stiger ut av hans barnerom. Ned trappen så gikk lufta totalt ut av meg, men jeg sa ingenting. Vi kom på kjøkkenet så skulle jo dansken være kjempe morsom , noe jeg vanligvis hadde synes hadde vært morsomt. Men nå kunne jeg faktisk ha klort ut øyene hans, helt feil tidspunkt å være morsom på! Jeg tenkte at jeg bare trengte litt pusterom på noen min. Satt meg i sofan og venta på at jeg skulle bli "normal" igjen. Han prøvde å snakke til meg og jeg bare freste som en katt..han tok med seg kaffe koppen og sa at han gikk på rommet for å se en film..jeg bare "Fint"

One of those days sier jeg bare!

Nå sitter jeg her og kjenner jeg gleder meg til hodet treffer puta og kan lukke øynene og takke for denne dagen og jeg lover at slike dager skal jeg ikke ha så mange flere av for det kan virke som at disse er jo helt normale for dere. Men det er jo også mye her som jeg heller ikke skriver og akkurat nå kjennes det på kroppen og i hjernen at stress og myyye å se til ikke er bra for meg akkurat i dag.

Nå skal jeg krype inntil dansken å mjaue litt,male litt med halen kanskje!

Over og ut!Likes

Comments

Åndelighet

Noen ganger ser jeg deg, når du prøver å skjule deg.

Du er igrunn veldig flink til å skjule deg så da er det litt vanskelig å se deg,men jeg føler deg.

Jeg føler deg når du tror jeg hverken ser eller føler deg,men jeg gjør det.

Noen ganger later jeg som jeg ikke ser deg eller føler deg fordi jeg ser du er redd for at jeg skal se eller føle hvor redd du egentlig er.

Noen ganger glemmer jeg å se deg og da kan jeg se at du skulle ønske jeg så deg.

Andre ganger så blir du veldig glad når jeg ser deg uten at ord trenger å sies.

Noen ganger blir du frustrert over at jeg ikke ser deg, men kjære, jeg gjør det..Jeg føler når du er frustrert.

Andre ganger ser du meg når jeg ikke ser meg selv.

Noen ganger er det vondt å se og føle, noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke så eller følte, mens andre ganger er jeg glad for at jeg ser og føler. For livet for meg uten dette hadde vært tomt.
Likes

Comments

Åndelighet

God morgen der ute.

Om jeg noen ganger føler meg litt oppi årene så er det når jeg våkner 0515 slik som i dag! Jeg går å tisser for å legge meg igjen, kanskje jeg sovner igjen. Neida her har kroppen våknet for full vigør. Jeg lå nesten en time før jeg ga opp. Det var plutselig så mye jeg måtte gjøre mens jeg lå der, hashtag denfølelsen! Jeg gikk ned å tente adeventlysene og satt meg i sofan her. Først toget passerert kl 06 og gatene er enda stille her. Fytti katta det er for tidlig å stå så tidlig opp! Tankene reiser til mine besteforeldre som alltid sto så tidlig opp på morran, jeg savner dem! Tenk om vi kunne sitte våken sammen nå å drikke litt morra kaffe sammen og snakke om livet. Det hadde vært så fint!

Jeg føler jeg tenker for lite på dem. Jeg gjorde det mye mer før, men nå så kommer dem i tankene mine en sjelden gang. Det er ikke mange nettene siden min bestemor kom til meg og det var så godt og kjenne hennes nærvær og føle hennes stemme helt inni hjerte mitt. Og når dette skjer, så savner jeg dem ekstra mye. De er så nær men så fjern. Jeg får litt dårlig samvittighet for at jeg ikke tar mer kontakt med dem, når jeg har mulighet liksom. De betydde jo så enormt mye for meg. Jeg vil bli sånn når jeg blir gammel, sånn god og snill hele tiden.

Noen ganger så lukter jeg bestefar, det kan være når jeg kjører bil, en situasjon jeg er i eller så kan det være når jeg bare sitter her i stuen og gjør ingenting. Når det skjer så smiler jeg og kjenner meg veldig ivaretatt. Når jeg har tatt kontakt med dem så blir det veldig sterkt og jeg gråter ofte da, det er veldig fint når det skjer. Men jeg blir også full av savn etter dem. Noen ganger blir jeg veldig i tvil om dem er på den andre siden, fordi når jeg prøver å be om hjelp så kommer de ikke så tydelig som jeg ønsker. Og av og til så ser jeg tilbake på alt de faktisk har hjelpt meg med uten å være i samtale med dem eller følt deres eksistens. Jeg vet det bare på en måte som er vanskelig å forklare, for det handler om energiene som skjer underveis. Måten jeg har blitt kjent med dem igjennom årene etter dem forlot denne verden er bare noe jeg har følt og sett. Kun jeg! Jeg er glad for at jeg har blitt kjent med dem på den måten etter de gikk bort. For da vet jeg at jeg blir ivaretatt på vår måte. Men jeg savner dem like mye som da de levde.

Akkurat nå er jeg ikke i tvil om at de er på andre siden, fordi jeg tror på den siden. Noen ganger tror jeg ikke på den siden, fordi jeg tviler på meg selv. Når jeg tviler hvorfor skulle den andre siden være så ekte når jeg selv tviler på at jeg er ekte.

Julen står for tur og det hadde vært så uendelig koselig og feire jul sammen med dem igjen, som en sist gang. Som at jeg lover at jeg aldri skal be om mer hjelp om de bare kan komme tilbake kun på denne dagen også at jeg lover jeg skal være snill og god for resten av mitt liv. Bare de kan være levende akkurat på denne julekvelden sammen med oss og deres oldebarn. Se hvor fine oldebarn de har, og hvor levende de kan bli av dem.

Det er lov å ønske!

Likes

Comments