Header

Hverdagen

I dag er det første dag jeg sitter på kontoret mitt med åpent vindu. Jeg simpelhet elsker det! Hører fuglene og lukten av våren , fluene som er så vinglete og glade ( enn så lenge, ikke lenge før jeg angrer på at jeg sa dette. Vi bor på landet og her er de litt irriterende nærgående når varmen kommer) Jeg prøver å få kontoret i bedre stand, jeg satt her mye sist uke å jobbet, men da jeg så i helgen åssen jeg egentlig satt med alt rundt meg så tok vi ett skippertak. Så nå er det luftig og deilig her inne. Blir så utrolig inspirert av å sitte her. Alltid før så har jeg brukt stua eller senga når jeg har jobbet og alltid ønsket meg ett kontor. Enda da vi flyttet inn idette huset så kunne jeg ikke helt se for meg at jeg skulle ha noe kontor, for det var veldig fjernt. For jeg var veldig usikker på hva jeg ville.

Men den siste tiden har jeg brukt det mer og mer fordi jeg har trengt å være helt for meg selv, koble av familielivet , og være inne i mitt eget fristed. Og på denne korten tiden så har det skjedd magiske ting. Så nå blir jeg litt dradd inn her og 5-6 timer etterpå så går jeg alltid ut her ifra med enorme gode følelser og ikke minst mange kladdeark bak meg. Dette blir super bra! 💗

I natt våknet jeg kl 0030 og ikke på tale at jeg fikk sove igjen, lys våken. Det som var kjedelig var at det fantes ikke noen tanker eller bilder inni meg som jeg kunne kjenne på eller sovne til. Ingenting! Og jeg vet ærlig talt ikke hva som er verst, å være lys våken uten å tenke på noe eller være lys våken å tenke på noe? Halv 4 sto jeg opp, jeg måtte bryte ut av det jeg var i. For jeg ville så gjerne sove igjen. Vi har en liten krabat som liker å stå opp kl 06 for tiden. Og kl 04 gikk jeg å la meg igjen og det var så merkelig fordi det gikk ikke lange tiden så kom bildene og tankene, jeg ble mega glad for da visste jeg at jeg kom til å sovne.Og vips var jeg i drømmeland..0520 våkna Elias.Yeah! Jeg har ikke vært noe trøtt, merkelig nok! Men kl 18 så sovner jeg vel. Det er noe som har blitt satt i gang igjen..Disse prosessesene som vi alltid går igjennom.💗

En annen ting til slutt. Synes det er helt grusomt det som skjedde i London! Mye som skjer i Europa for tiden. Men jeg ønsker ikke møte det med frykt, men jeg sender tonnevis av gode følelser også håper jeg det er flere som gjør det samme! Det trengs! Plutselig så er det vi som trenger det 💗 ( Man vet aldri)


TA VARE!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Åndelighet

I går hadde jeg en sånn fin liten stund for meg selv. En stund som fikk meg til å tenke på hvorfor jeg ikke gjør dette oftere. Det var så fint og sitte i senga å se ut på sola og la bildene i sinnet mitt komme til. Det er alltid mye som skal gjøres via tlf og heldigvis var tlf fri for strøm, huset var tomt og jeg var helt alene med meg selv. Det var så deilig! Jeg forventet ingenting, jeg nøyt stillheten og samtidig kjente jeg litt på ett snev av ubehag. Ubehaget fordi stillheten var så stille. Så tenker man jo fort at det må skje noe slik at stillheten brytes. Men jeg lå der å kjente på dette ubehaget som egentlig var bare godt. Jeg fokuserte på pusten og kjente på alt som kom inn på hvert innpusten og ut på utpusten. Jeg visualiserte det kroppen skulle kvitte seg med på utpusten og fokuserte på alt det rene og gode på innpusten. Pustet helt ned i magen og holdt den litt der før jeg pustet alt ut igjen. Hjernen ble litt klarere og tydligere. Og vips så koblet kanaliseringsenergien til.

Jeg kan rett og slett ikke huske sist jeg kanaliserte til meg selv, beskjeder til meg selv, eller noen form for veiledning fra den andre siden. Nå satt jeg der og synes det var litt kult faktisk. Jeg bruker ordet kult fordi det var akkurat det jeg følte der og da! Jeg startet så med å takke så undelig mye for alt jeg har fått tildelt i livet mitt, for jeg vet takknemeligheten er viktig i oss mennesker og i mitt hodet så viser man ydmykheten ovenfor noe som er mye større enn oss selv. Og er man i kontakt med det så blir størrelsen innvendig på oss selv mye større også. Man blir liksom fylt av det som er større og akkurat det er en utrolig fin følelse å kjenne! For meg opplever jeg også at jeg får ett veldig nært og godt sammarbeid med denne kraften som jeg var i, for det viser meg også en tilitt til tilgangen mellom meg og dette eksistere.

Tidligere så skal jeg innrømme at jeg har nok vært for redd for å ta i mot beskjeder til meg selv, for jeg har tenkt mye på om jeg vil kunne tåle å høre det. Blir det for mye å ta innover seg, blir det for mye tanker rundt det, blir det sånn at jeg ikke tror på det. Det har vært veldig vanskelig å se ting på seg selv, fordi mange ganger blir det jo ønsketenkning og kanskje det blir at man ikke tror på det. Så da lar man heller vær.

I går var det helt annderledes, jeg åpnet meg fullstendig opp for det, uredd og klar. Jeg ville høre alt, jeg ville ha en dialog, jeg trodde på alt som jeg kjente på og alt jeg var i. Det skjedde. Mens beskjedene kom så stoppet jeg opp og spurte til dette underveis og det var så fint. For dialogen var helt riktig og mens jeg spurte så kom svarene på hvorfor det skjer og hvordan det skjer til hver av mine undrende spørsmål jeg hadde. Og sånn holdt det på i en god stund. Jeg fikk se min fremtid, jeg fikk se hvordan den kan bli utifra dagens situasjon. Hvor jeg står akkurat her og nå. Og den viktigste beskjeden jeg fikk er noe jeg ønsker å dele med dere er. Det som skal til for at du skal oppleve dette er deg selv og ikke bry deg om hva andre mener og synes om deg.Og for meg ble det veldig forsterket og det var som at noe ble overført til meg via denne kanalen. Dette kan virke veldig sært for mange, men akkurat det bryr meg ikke noe om.

Det som jeg fikk se ønsker jeg selvfølgelig ikke å dele her fordi det føler jeg er privat siden det ikke handler bare om meg.

Jeg gjorde dette fordi dette handler mye om min personlig utvikling og min spirituelle reise. Ikke hva som venter der fremme men hva jeg må gjøre for å oppnå mine mål og ønsker. Jeg ønsker å stole mer på meg selv og hva jeg ser på min egen vei. Jeg har jo tidligere sagt at jeg ikke klarer å se min egen vei, men det er jo fordi jeg selv har blokkert dette selv pga frykt. Det betyr jo heller ikke at jeg skal lene meg til disse kanaliseringene men det er med på å hjelpe meg videre på min vei og hvilken retning min vei er. Fremtiden ligger jo i mine energier og klarer jeg å se dem så hvorfor ikke gjøre det når muligheten kommer. Jeg synes det var fantastisk og her snakker jeg hjelp til selvhjelp.

Grip dagen!

Likes

Comments

Åndelighet

Av og til tenker jeg bare på å la det gå forbi eller jeg prøver å overse det. Men hele tiden så kommer dette i tankene mine , som at jeg skal belyse det. For det er faktisk veldig viktig!

Jeg hører veldig ofte mennesker jeg kommer i kontakt med at det er mye rart der ute. For ja det er mange ganger jeg blir rett og slett trist når jeg kommer over ting på nettet. Jeg kommer over statuser der det står " Er det noen der ute som har en god teknikk til det ene og det andre fordi jeg trenger det til en av mine klienter?" Også går jeg inn på siden til denne personen for å se , og der står det at personen er en alternativ behandler, driver med veiledning innen klarsyn og mediumskap! Jeg blir faktisk redd på vegne av disse klientene som denne behandleren utfører jobben på! En ting er sikkert denne behandleren ville jeg aldri ha gått til, #aldri! Man sitter ikke på Facebook å ber om hjelp til sine kunder, da har man rett og slett lite peiling på hva man driver med!

En annen ting er alle disse gruppene som er der ute, og det er jo fint å dele sine opplevelser og erfaringer. Men når oppretteren/oppretterne av gruppen begynner å åpne opp døren til den andre siden med flere tusen medlemer på gruppen så begynner jeg å synes dette er uforsvarlig og farlig! Man skal skulle kunne veilede mennesker inn i denne verden på en trygg og forståelig måte. Men her på denne gruppen legges det ut i det vide og det brede. Igjen blir jeg redd for medlemer som går fem på og kanskje aldri kommer seg ut av denne verden igjen.

Det er så ufattelig mange som ønsker å ta den kjappeste veien til åndeligheten og når mennesker står der å ønsker dem velkommen til det, så blir jeg også veldig redd! Redd for de mennesker som føres inn i dette på en uforsvarlig måte, som er så uviten. Det er ikke deres feil men feilen ligger hos dem som deler og deler uten å stå til ansvar for andre!
Og det skremmer meg helt vanvittig!

Jeg skjønner så utrolig godt alle som er skeptisk der ute, og dere har all grunn til å være det og det skal dere være det også! For igjen alt er ikke lys og kjærlighet. Noen behandlere påstår det og det må jo selvfølgelig være opp til deres sannhet men for meg er det abselutt ikke.

Jeg vet det er mange der ute som opplever det samme som meg , men ikke sier noe høyt om det. Jeg vet jeg har beskyttet miljøet mange ganger før fordi jeg hadde troen på alle, jeg var en del av dem der ute og jeg tenkte en for alle , alle for en! Men ikke før jeg begynte å legge merke til hva som egentlig skjedde der ute at jeg så hvor skakkkjørt alt var, så følte jeg meg selv litt lurt.

Grunnen jeg følte meg lurt var fordi jeg har brukt så ufattelig mye tid på å finne min vei, min utvikling, mitt ansvar, hva som er rett og galt, etikk og moral, ydmykhet , kjærlighet, motpolen i alt, balansen i meg selv , JORDING, åndeverden, foredrag, kursing, workshop, konkurranser , , forstå hva som er mitt og hva som er andres, forstå hva som er viktig og ikke viktig , ja forstår energier i alle versjoner ,ja alt mulig mellom himmel og jord for å bli den beste versjonen av meg selv i alt dette, beste versjonen til å veilede mennesker på min vei. Jeg har virkelig elsket dette og hatet det fordi det har tatt så utrolig mye tid og ikke minst samle brikkene sammen til at jeg har følt meg hel! Jeg har alltid tenkt, kvalitet fremfor kvantitet og det ville jeg leve etter og det gjør jeg i dag også!

Om jeg en dag føler meg i ubalanse , så avlyser jeg mine timer fordi jeg skal gi 110% av meg selv til det mennesker som legger sitt liv i mine armer, jeg tar ansvar! Jeg ønsker oppriktig av hele mitt hjertet at de som kommer på min vei skal føle seg ivaretatt og sett. Jeg bruker mye tid på min jobb, jeg elsker det! Jeg går i flere dager etterpå å tenker på mennesker jeg har vært i kontakt med, nettopp fordi jeg bryr meg oppriktig om dem! Jeg går veien sammen med dem og skulle jeg være til hjelp så gleder det meg enda mer!

Så når jeg står på side linjen å ser hvor "enkelt" det er å lure andre mennesker ,så kan jeg med hånden på hjertet si at dette er ikke jeg en del av. Ikke fordi jeg setter meg selv på en pidestal, for det gjør jeg ikke! Men fordi jeg bryr meg om mennesker og ikke mitt ego !

Feel free to share!Likes

Comments

Åndelighet

Instagram@elisabethgimsoy