Åndelighet

God morgen.

Høsten har kommet og nå ligger jeg rett ut med bihulebetennelse
😪 Jeg bryter i meg alt av nesespray, smertestillende , te, vann og store doser med ro! Jeg liker ikke å være syk, føler jeg bruker tiden min feil om dere skjønner! Men ting er på bedringensvei, en dag til i senga har jeg bestemt meg for at da er det verste er over!

Men dere? Alternativ behandlere som kurerer kreft? I rest my case! Jeg fikk en melding tidlig i dag om dette, og jeg hadde jo ikke fått dette med meg. Jeg kjenner jeg får så forbanna nok av denne bransjen! Dette har gått så alt for langt at NOEN må stå til ansvar for dette.

Jeg leste at messe ansvarlig ikke visste dette, eeeeh?? Dreier alt seg så forbanna mye om penger nå at folk driter så jævlig i hvem som sitter på disse bodene og lover gull og grønne skoger for flere tusenvis av kroner! Så grusomt alvorlige sykdommer som å kurerer Kreft!?!?!?

Jeg kan virkelig ikke kjenne meg igjen av noe av det som er i denne bransjen! Ingenting!! Og det skremmer meg enda mer! Jeg er så forbanna sint nå at jeg sier sikkert mange ting som jeg ikke burde ha skrevet her! Men jeg har ingenting å tape på dette!

Jeg har mistet noen av mine nære i kreft og det var helt forferdelig. Jeg gikk aldri inn for å kurere noe for dette er så laaaangt ifra mine kunnskaper som det går ant å komme. Jeg stolte på at mine kjære fikk all den hjelpen de trengte fra profesjonelle leger og team! Og ja men kan lindre smerter og kanskje få personen til å føle mer ro over situasjonen men kreftfri??

Hvor langt skal dette egentlig gå??

Jeg sier bare en ting , kom og hør på oss, FARLIG UTVIKLING 21 januar i konserthuset. Nå holder det, nå er det nok..før noen alternativ behandlere tar livet av folk! Dette er ikke greit!!

Likes

Comments

Hverdagen

I dag måtte alle bite i det sure eplet. Niklas måtte bite en ekstra bit av dette sure eplet da han måtte sykle i 2 pluss grader til skolen! Elias tok en sur bit da han skjønte at han skulle kle seg for å dra i barnehagen. Sune sukket inni seg da han måtte ut for å starte bilen slik at den ble varm og tok ett jafs av eplet. Mens jeg ja, jeg tenker at ett eple er ett eple..sur,søt, nytt , gammelt det må spises uansett gjøremål!

Rart at vi egentlig sukker og stønner oss over ting vi ikke kommer utenom. Og det er faktisk deilig og gjøre det av og til. Deilig å lage disse lydene som at vi ønsker at hele huset skal høre det, gjerne lage lydene ekstra høye. Vi gjør jo for at huset skal høre deg og komme til posisjon for å bli spurt om hva som plager oss , vi deler det veldig gjerne med en irritert tone og innerst inne så ønsker vi at huset overtar disse sukkene og stønnene, også er vi selv fri for disse. Men vi kommer oss ikke ifra dem. Gjøremålene må gjøres.

Jeg er sikker på at Niklas ville ha byttet plass med meg da han skulle sykle, samme med Elias han ville jo heller være hjemme enn i barnehagen, Sune skulle ønske jeg gikk ut å startet bilen og jeg skulle ønske de kunne ha rydde ut av oppvaskmaskinen, satt koppene inn, brettet alle klærne..Eller ville de egentlig det? Var det kanskje bare veldig godt å la alle bare høre disse sure eplene som de tygde på, veldig høyt. Alle hørte det samme på hver sin måte og alle spiste av det samme eplet, det sure! Man kommer dessverre ikke utenom.

God mandag alle sammen.Likes

Comments

Åndelighet

Du våget å være nær, du våget å kjenne det, du våget å tro på det og du våget å leve med det.

Hvorfor skal vi være så redde for å være i livet? Ja, det store spørsmålet , hva er livet? Trenger vi egentlig dette spørsmålet ? Tro om det blir mye lettere å leve uten å vite hva livet er. Kanskje vi lever mer levende og på ekte da?

Å føle seg levende er vel når du opplever en tilstedeværelse i det du er i, hele tiden? Må man egentlig hoppe i fallskjerm for å føle seg levende? Er det virkelig da det skjer noe i våre følelser, en reaksjon eller en liten påmindelse at noe skjer i kroppen vår. Må vi virkelig høyt opp for å oppnå disse reaksjonene?

Kanskje vi egentlig ikke vet hva livet er, kanskje vi bare bygger noe inni oss alt etter som moten er, hva naboen liker og ikke liker, hvilken bil skal man kjøpe neste gang osv osv

Kanskje vi er noe vi ikke helt har funnet svar på? Men at vi kanskje antar at vi er noe, men egentlig er det ingen som vet. Er det livet som vet det kanskje?

Vi puster , vi er i en kropp som fungere , vi stiller masse spørsmål, alle har svar men alle er like forvirret, og alle har hørt snakk om livet, alle ønsker å finne livet. Kanskje det ikke finnes en mening, kanskje vi blir lurt. Er livet noe man bor i?

Igjen så har selvfølgelig alle svarene på hva livet er. Men har dem egentlig det?

Jeg kjenner jeg blir usikker når jeg skriver alt dette, men siden alt kommer igjennom meg nå så er det vel noe i det som jeg skal skrive ned her. Jeg prøver å stoppe energien men den vil igjennom. #denfølelsen

Jeg kjenner jeg ikke vil skrive dette fordi det blir så stort og så sært på hver sin måte. Når jeg er ferdig med en setning så kommer ny før jeg er ferdig. Det dunker i hodet mitt nå. Nå begynner jeg å stille spørsmål til alt dette, det gjorde jeg ikke for litt siden. Jeg skrev alt som at det var helt riktig og helt rett inni meg, men nå er jeg usikker nettopp fordi jeg begynner å stille spørsmål! Jeg vil jo egentlig ikke det heller for det er jo egentlig ikke noe som trengs å stilles spørsmål til. Alt virker så utrolig fint når spørsmålene ikke er der, som om alle ser det samme uten alle spørsmålene. Tenk så fint det hadde vært.

Det er som at spørsmål bryter ned den riktige energien som vi alle bør være i hele tiden. For det er spørsmålene som gjør oss usikre og tvilende.

Jeg prøver å kjenne på om jeg gikk igjennom mitt liv uten spørsmål , og det kjennes vanvittig bra ut! Ikke trenger jeg å spørre noen om ting jeg lurer på, ikke trenger noen å spørre meg om noe de lurer på, ikke trenger vi å stille spørsmål til våre handlinger eller noe. Alt er liksom akkurat slik det skal være og alle elsker det. Tenk så befriende om noen der ute kunne fjerne alle spørsmålene. For er det kanskje derfor det blir krig der ute fordi de ikke får svar på sine spørsmål eller motsatt?

Spørsmål virker for meg veldig ødeleggende for både meg , deg og alle andre. Vet det virker super sært å skrive det. Men det må ligge noe i det, jeg kjenner det.

Det ér som det ér!

Likes

Comments

Familie/samliv

God morgen.

Søndag , huset er stille og det er fordi alle sover bortsett fra meg. Jeg finner en spille liste på Spotify som heter Peaceful piano den setter jeg på. Til nå så må jeg høre den litt mer før jeg eventuelt skifter spilleliste. Når jeg hører noen spiller piano slik som nå så ser jeg liksom for meg at det skjer i en bakgård midt i stor byen, oppe i 3 etasje. Rommet er høyt under taket og midt på gulvet står ett stort sort flygel og en mann med dress som spiller for seg selv, men alle som går i gatene undres på hvor lyden og musikken kommer ifra . Det er faktisk veldig fint og jeg liker musikken. Lytt til denne spillelisten om du liker slik rolig piano musikk, jeg skifter ikke for jeg vil høre mer.

I går kom vi hjem fra København, vi var på besøk hos familien vår og det var veldig hyggelig. Vi hadde store planer med å dra ned til byen for å oppleve byen og dra i lekeland med barna. Men det ble dessverre ikke noe av, for lille Elias hadde andre planer. Så det endte med at vi reiste hjem mye tidligere enn antatt. Ikke det at jeg legger skylden på Elias altså ,men han slet veldig med å sove på kvelden og våknet utrolig tidlig. Så han var helt smadret i går, så vi dro rett og slett bare hjem for å finne roen.

I morgen begynner Niklas på skolen og Elias i barnehagen og høstferien er over for denne gangen. Rutiner og jobb står på planen og det er også helt fint. SÅ får vi bare se frem til neste familie kos som er til jul. Nesten den fineste tiden jeg vet om. Julen

Nå våkner lille gutt så da sees vi snart igjen. Ha en kjempe fin søndag med dine.

P.s Vårt foredrag Farlig Utvikling som har premiere den 21 januar i Konserthuset kan du bestille HER 💗Likes

Comments

Opplevelser

La oss si du har fikk noen indre bilder/magefølelse ( kall det hva du vil) for mange år tilbake om en situasjon som blir veldig virkelig for deg. Så virkelig at du tror det vil skje de nærmeste dagene. Du får ikke bildene ut av hodet ditt, blir nesten litt oppslukt i dem.

Dagene går og dagene kommer, men ingenting av dette skjer ! Du blir litt småskuffet og blokkerer dette litt ute, for du kjente såpass mye på denne gleden som skulle skje men skjedde ikke.

Årene går.

Også begynner det å skje noe som ligner på noe av det du hadde sett ,du jubler innvendig og tenker nå skjer det endelig! Under denne situasjonen så endrer energien inni deg, det er noe som ikke stemmer. Du ser at det skjer men følelsene dine er ikke de samme som du hadde den gangen du fikk da du så at dette ville skje. Situasjonen endrer seg i takt med deg selv. Du trekker deg ut av dette og igjen så er du litt småskuffet og denne gangen tenker du at du har bare hatt en ønsketenkning også skyver du det helt ifra deg. Tankene og følelsene stemmer ikke overens så hva skal man tro på?

Årene fortsetter å gå.

Du kommer inn i en situasjon og du tenker ikke så mye over det, før situasjon er over. Plutselig kom bildene og følelsene som du fikk den gangen for mange år siden! Akkurat samme! Situasjonen var jo en helt annen opplevelse enn det du hadde forestilt deg skulle være. Brikkene falt på plass og det får deg til å tenke på at ting kommer kanskje i en annen form eller bevegelse enn antatt. Du innser at selv om du får disse bildene så er tid noe som ikke eksisterer, det skjer når du er klar for at det skal skje deg! Og denne gangen tok det mange mange år før det skjedde, men det skjedde.

Så får du sterke bilder inni deg, kjenn litt på dem, prøv å se nærmere på bildene, tro på dem med følelsene dine og stol på dem!

Ting kommer alltid til oss når vår sjel er klar for det! Ikke før og ikke etter
💗
Likes

Comments