hei dere!
har stått opp for en stund siden,har sett litt på YouTube i dag da,er forsatt forkjøla,skal gå tur litt senere i dag,skal lese bok og høre på musikk nå,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da.
snx.
😁Elisabeth 😁

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei bloggen!
har stått opp for en stund siden,glemte å blogge da jeg sto opp,har vært på senteret i dag,har litt matvarer og ny bukse i dag,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da,skal sikkert gå en tur,har dusjet når jeg sto opp i dag da,har blitt forkjølet i dag,litt kjipt syns jeg da,skal lese bok og høre på musikk da.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei kjære lesere!
har vært på skolen i dag da,har gjort litt forskjellig i dag da,har vært hos smådyr i dag da,har vært i stallen,har ridd i dag,det gikk bra syns jeg da,sitter på bussen nå,skal blogge når jeg kommer hjem da,skal smøre inn ridestøvlene mine når jeg kommer hjem da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei kjære lesere!
har vært i stallen i dag,fram til lunsj,etter lunsj ble det sming,det gikk greit syns jeg da,ridningen gikk fint i dag,skal blogge litt senere i dag,sitter på bussen nå,skal smøre ridesko og ridestøvler i dag.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei bloggen!
har vært på skolen i dag da,har gjort litt forskjellig i dag da,har hatt gym i dag,har hatt vedarbeid i dag,det var litt kald vind i dag,sitter på bussen nå,skal prøve å blogge når jeg kommer hjem da,skal pusse stallsko når jeg kommer hjem da og rydde ut av gymbagen også,skal gå tur litt senere i dag .
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei dere!
har vært på skolen i dag da,har vært hos smådyr i dag,har hatt salmakkerverksted i dag,er snart ferdig med leietauet,gleder meg til å få det med hjem,sitter på bussen nå,skoledagen har vært ok i dag,skal blogge når jeg kommer hjem da,skal lade telefonen min når jeg kommer hjem da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei bloggen!
har vært på utplassering i dag og ridd,har gjort litt forskjellig stallarbeid i dag,har flidd bokser i dag,har spist litt sen lunsj i dag men gikk bra,har sluppet ut hester i dag,det var skikkelig glatt ute i dag,hadde på brødder når jeg leide ut hester i dag,det gikk bra,ridingen gikk fint i dag,har pusset litt utstyr i dag,har travet  og skrittet i dag,det var mye vind i dag,ble henta klokka tre i dag,fin tid å bli hentet på syns jeg da,da jeg kom hjem spiste middag og slappet av litt da,tok ut av oppvaskmaskinen i dag,har gått tur i dag,har lest litt bok i dag,har sett litt på tv i dag da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei kjære lesere!
har stått opp for en stund siden,har glemt å blogge når jeg sto opp,men innlegget kommer nå,har spist frokost,har vært i Verdal i dag,har vært på bruktbutikk,har kjøpt fire bøker i dag,det var om hester,tre bøker om hester,enne om annet,har komet hjem for en stund siden nå,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei bloggen!
har vært på skolen i dag da,har gjort litt forskjellig i dag da,har vært hos smådyr i dag da,har hatt matte i dag,hadde quiz i dag,har ridd i dag,det gikk bra syns jeg da,skal smøre inn ridestøvlene mine når jeg kommer hjem da,sitter på bussen nå,skal blogge når jeg kommer hjem da.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments