Hei bloggen
Jeg har ikke vært på skolen i dag heller, har tatt det kjedelig dag hjemme syns jeg,har gått tur tok ikke med telefonen og tok ikke bilder,det regna og blas litt så ble ikke noen bilder da,har ingen planer for helga,bare nyte helga og ta det med ro og lese bøker og se litt på tv og høre på musikk, i helga er det Halloween jeg skal ikke gå eller kle meg ut altså,bare være hjemme.
Snx.
❤️Elisabeth❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

hei bloggen
jeg har gått en tur i dag,har tatt bilder med telefonen min,håper dere liker innlegget mitt og bloggen min,bare kommentere dere her på bloggen min da vel,jeg skal svare på kommentarene deres  sender meg .
snx.
❤ Elisabeth ❤

ikke lov til å lager bilde.

Likes

Comments

Hei dere
Jeg er ikke på mære i dag,jeg ble litt dårlig i går da jeg spiste afrikansk peanøtt suppe,det var litt uvant smak syns jeg ,jeg tro jeg reagerte på peanøttsmøret,det var økologis peanøttsmør,jeg har gått meg en tur i dag,måtte finne på noe for ikke kjede meg helt,jeg har tatt bilder med telefonen min i dag,på mære er det egentlig internasjonal dag i dag,det skal handle om Colombia og maten de spiser og borgerkrig og mye mer så jeg ikke vet om.jeg har spist frokost og sett litt på tv og lest ut en bok og begynt på en ny bok.jeg har spist formiddagsmat og tatt det med ro, i helga som var fikk jeg ikke ta det med ro akkurat da,hadde overnattings besøk av venninna mi,etter ho dro var jeg helt klar og litt sliten etter langer dager på mære,denne helgen skal jeg ikke ha noe besøk da nei,da får jeg sove litt lenger det er greit uten å finne på noe og syns jeg da og kan lese bok og gå tur og slappe av og nyte helgen som kommer og se hva man ønsker å se på tv
😊
Snx.
❤️elisabeth❤️

Likes

Comments

hei sann
jeg har vært på skolen og hatt fag,har vært i srallen i dag og gjort stallarbeid,har flidd og  hentet ei trillebåre med fliss til boksen til hesten, har vasket fôrkrybber og vasket vannautomatene i stallen og ute i  tre paddocker,har  orndet med kveldshøyet til hestenene,har vasket hodelag,etter hodelagvaskingen ble det å gå opp og sikfte klær,nå sitter jeg på bussen nå,skal hjemover nå.
skal blogge når jeg kommer hjem også.
snx.
❤ Elisabeth ❤

ikke lov til å lager bilde.

Likes

Comments

Hei sann

Jeg har Samsung telefon,den virker bra og kameraet er veldig bra syns jeg da,telefonen min har mye forskjellig kamera og video program,det er pannoramma bilde og  mye mer.

Likes

Comments

hei bloggen 
jeg må lese i boka mi hverdag og helg,når jeg ikke har besøk,i helga skal jeg være hjemme og ta det med ro og skal gå tur og lese mye i boka mi. jeg er på  kapittel sju i boka,det er bra det syns jeg da.
snx.
❤ Elisabeth ❤

Likes

Comments

hei dere
jeg har gått meg en tur,kom hjem nettopp  fra turen jeg gikk. har tatt bilde av solnedgangen,den var veldig fin syns jeg da.
snx. skal blogge  mere i kveld også,til dere der ute som blogger mye og lite og motiverte seg å blogge mye,jeg selv prøver å blogge mye og lange innlegg til dere.
❤Elisabeth ❤

ikke lov til å lager bilde.

Likes

Comments

hei  bloggen
har vært på skolen i dag,har hatt litt fag i dag,har hatt gym i dag,nå er jeg på bussen,har vært på gartneriet i dag, har  hatt grei dag på mære i dag syns jeg da.skal blogge når jeg kommer hjem også.
snx.
❤ Elisabeth ❤

Likes

Comments

hei bloggen
jeg har vært på skolen i dag,har hatt litt fag,har vært tur,har hatt naturfag,nå er jeg på bussen. dagen i dag startet bra syns jeg da. har hilst på  hund,det var artig syns jeg,jeg er jo  glad i dyr og hest og alle dyr.
snx.
❤ Elisabeth ❤

Likes

Comments

hei dere
nå ser jeg på newton,den handler  om
sjiraff og  mye  forskjellig.  jeg  må jo drikke julebrus  selv om det er for tidlig syns jeg da,jeg tok julebrus i går også da.  som jeg skrev i forrige innlegg så var  turen fin og  ble litt kalde på fingrene ,etter vi spiste litt lunsj ble det hjem og varme oss, vi hadde på oss mye klær men likevel ble det kaldt,bare sur vind og surt vær,det var sol,ikke regn,bare litt sol innimellom litt.

snx.
❤ Elisabeth❤

er noen litt enige om julebrus  drikking for tidlig eller er det bare greit å drikke  julebrus likevel.

Likes

Comments