hei kjære lesere!
jeg og mamma har hentet en pakke i dag,har vært på biloteket i dag og lånt litt bøker i dag,har vært på butikken i dag,har kjøpt kun matvarer i dag, min bror har bursdag i dag,skal feire i dag,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da,pakkens innhold var en bag,farge lilla,jeg er medlem i en hesteklubb som heter penny&frends.
snx.
❤Elisabeth ❤

Ikke lov til å lager bildet.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

hei bloggen!
har stått opp nå,er på badet og skal kle på meg,etter det blir det å finne mat og drikke,skal på blioteket i dag,skal levere inn bøker som jeg har lest ut,skal hente en pakke i dag på postkontoret,tanken var å blogge litt om pakken,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da.
ha en fin dag videre alle sammen da.
snx.
❤Elisabeth ❤

Likes

Comments

hei dere!
nå skal jeg tegne,vet ikke helt hva jeg skal tegne men kommer på noe sikkert,skal snart legge meg,ha en fin kveld videre alle sammen da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei bloggen!
har tatt bilder i går/mandag,det var fine bilder jeg tok,besøket gikk bra syns jeg da.
snx.
❤Elisabeth ❤

ikke lov til å lager bildet.

Likes

Comments

hei dere!
har spist ferdig frokost,har sett litt på tv i dag,skal bade i dag,skal kanskje på biblioteket i dag,vet ikke mer jeg kommer på,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da og før jeg legger meg .
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei bloggen!
har besøk i dag,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da,skal bade i morgen,er hjemme,har lest ut en b8k i dag,skal ta en bokpause framover nå,skal lade telefonen min nå da,er ikke så god til å finne oå overskrift her på bloggen min,ha en fin dag videre alle sammen da.
snx.
🤠Elisabeth 🤠

Likes

Comments

hei dere!
har gjort meg ferdig på badet og skal gå ned trappa nå,skal finne mat og drikke,skal sikkert lese bok og høre på musikk,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da.
snx.
😎Elisabeth 😎

Likes

Comments