Hei sann!
har stått opp i dag da,holder på å spise frokost nå og ser på tv nå,litt senere skal jeg gå tur,etter det blir å høre på musikk og lese bok,skal blogge senere i dag og i kveld også.
snx.
😋Elisabeth 😋

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei  bloggen!
har vært på bowling i kveld med noen venner jeg kjenner da,jeg vant i første runde,andre runde kom jeg på andre plass,det var bra syns jeg,har vært på burger king i kveld,har hatt det fint i kveld,skal blogge litt senere i kveld også da.
snx.
😁Elisabeth 😁

Likes

Comments

hei dere!
har vært på skolen i dag da,har gjort litt forskjellig i dag da,har vært hos smådyr i dag,det gikk bra syns jeg da,har vært i stallen i dag da,har ridd i dag,det gikk bra syns jeg da,har travet i dag,har børstet hest i dag,ble sparket av hest i dag,etter utstyret var tatt av hesten,så skulle jeg børste hvor utstyret hadde vært,så skvatt hesten og sparket meg på låret og foten min,men det gikk greit etter på da,sitter på bussen nå,skal smøre inn ridestøvlene mine når jeg kommer hjem da,skal bort igjen i dag,skal på bowling i kveld da,jeg gleder meg allerede.
snx.
😎Elisabeth 😎

ikke lov til å lager bildet.

Likes

Comments

hei bloggen!
har vært på skolen i dag da,har vært i stallen i dag da,har hoppet hindrer i dag,det var artig syns jeg da,har vært i smia i dag,har sveiset litt i dag,det gikk bra syns jeg da,sitter på bussen nå,skal prøve å blogge når jeg kommer hjem da,skal smøre inn ridestøvlene mine og rideskoene mine også i dag,skal bort litt senere i kveld da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei dere!
har vært på skolen i dag da,har gjort litt forskjellig i dag da,har vært i stallen i dag da,har kjørt med hest og vogn i dag,det gikk bra syns jeg da,har hatt gym i dag,gjor litt forskjellig i gymen i dag,sitter på bussen nå,skal prøve å blogge når jeg kommer hjem da.
snx.
😊Elisabeth 😊

Likes

Comments

hei bloggen!
har vært på skolen i dag,har gjort litt forskjellig i dag,har sett film i dag,det gikk greit syns jeg da,sitter på bussen nå,skal blogge når jeg kommer hjem da,skal bestile russeklær i dag,skulle egentlig gjøre det i går men det blir i dag,hadde besøk i går.
snx.
😉Elisabeth 😉

Likes

Comments

hei dere!
har vært på skolen i dag,har gjort litt forskjellig i dag da,har vært i smia i dag,det gikk bra syns jeg da,har vært i stallen i dag,det gikk bra syns jeg da,sitter på bussen nå,skal prøve å blogge litt senere i dag.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei dere!
har stått opp i dag da,holder på å spise frokost nå og ser på tv nå,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da,skal sikkert gå en tur ut litt senere i dag,skal lese bok litt senere i dag.
snx.
😁Elisabeth 😁

Likes

Comments

hei kjære lesere!
har stått opp for en stund siden i dag,glemte å blogge når jeg sto opp i dag da,har vært på kjøpesenteret i dag,har kjøpt litt matvarer i dag,har kjøpt litt klær i dag,har kjøpt lys i dag,skal blogge litt senere i dag og i kveld også da.
snx.
😄Elisabeth 😄

ikke lov til å lager bildet.

Likes

Comments

hei bloggen!
har vært på skolen i dag da,har vært hos smådyr i dag,har ridd i dag,det gikk bra syns jeg da,sitter på bussen nå,skal prøve å blogge litt senere i dag og i kveld også da.
snx.
😎Elisabeth 😎

ikke lov til å lager bildet.

Likes

Comments