hei dere!
har vært hjemme i dag,har vært på sykkel tur i dag,det var en fin tur i dag men litt dårlig vær men gikk bra for det da,skal prøve å blogge litt senere i dag  og i kveld også da,hører på musikk nå da,har fri fra skolen i dag,det er Kristi himmelfartsdag i dag da,i morgen er det fri også da,skal blogge før jeg legger meg da,må prøve huske å blogge da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

hei dere!
har vært på skolen i dag,har gjort forskjellig i dag,har gjort stallarbeid i dag,det var litt stallarbeid i dag,det gikk bra da,skal prøve å blogge når jeg kommer hjem da,det  blir  lang helg da,vet ikke helt hva jeg skal gjøre da men,finner nok på det,sitter på bussen nå,det regner i dag da,ble veldig vått i dag da.
snx.
😎Elisabeth😎

Likes

Comments

hei bloggen!
har vært på skolen i dag ,har gjort litt forskjellig i dag da,har vært hos sau i dag,har vært litt stallen i dag,har slippet hester i ridehallen,har sluppet hester på beite i dag da,sitter på bussen nå da,vet ikke om skal jeg skal blogge når jeg kommer hjem da.
snx.
🤠Elisabeth🤠

Likes

Comments

hei dere!
i dag har pakken min kommet i dag,da jeg skulle spise middag men jeg åpnet pakken min likevel da,det var gøy med ny genser da,skal prøve å blogge litt senere i dag og kveld også da,hvis jeg husker det da,får mer fri denne her uka da,torsdag og fredag blir det fri da,vet ikke helt hva jeg skal gjøre da men,skal blogge før jeg legger meg da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei sann!
har vært på skolen i dag da,har gjort litt forskjellig i dag,har vært på kano og båtroing i dag,det gikk bra i dag syns jeg da,sitter på bussen nå,skal prøve å blogge når jeg kommer hjem da,dagen i dag har vært gøy og spennende syns jeg da.
snx.
😉Elisabeth😉

Likes

Comments

hei dere!
blogginnlegget kommer nå,jeg skulle ha blogget litt tidligere i dag da,men kom ikke pp det rett og slett,har lest ut en bok i dag,har ryddet rommet mitt og gjort mye annet også da,har gjort litt pc'e jobbing i dag,jeg gleder meg til tur i morgen da,har hatt en fin og bra helg syns jeg,har gått to turer i dag da,skal blogge i morgen også da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments

hei sann!
har stått opp i dag,vet ikke om jeg vil ha frokost eller ikke ha,skal blogge litt mer i dag og i kveld,før jeg legger meg da og etter å ha vært borte i dag da,i går leste jeg mye i boka mi,sto opp litt tidlig i dag men det går bra,skal spille på iPaden nå,ha en fin dag videre alle sammen da.
snx.
😀Elisabeth😀

Likes

Comments

hei dere!
har vært på skolen i dag,har gjort mye forskjellig i dag,har vært  hos smådyr i dag,har vært litt i stallen i dag,det ble ingen ridning i dag,har gjort litt stallarbeid i dag,sitter på bussen nå,skal prøve å blogge når jeg kommer hjem da,skal blogge  om kvelden også, og før jeg legger meg da,hadde egentlig fri i dag å men jeg kom likevel da,har tatt med planene mine hjem i dag da.
snx.
😘Elisabeth😘

ikke lov til å lager bildet.

Likes

Comments

hei sann!
har vært på høøks i dag,har ikke vært på skolen i dag,skal dit i morgen da,har kjøpt mye fine klær og genser og ridebukse og ridehansker og vest og ridestøvler,har kjøpt ridestøvler i dag,de passet perfekt syns jeg da,fridagen har vært kjempe koselig og trivelig dag i dag da,skal blogge før jeg legger meg da ,skal blogge senere i dag da,nå må jeg ta bilder av det jeg kjøpte i dag da.
snx.
😘Elisabeth😘

første er:ridestøvler,kjøpt på høøks i dag.
andre er: ridebukse,kjøpt på samme butikk.
tredje er:ridesko,kjøpt på samme butikk.
fjerde er:vest,kjøpt på samme butikk.
femte er:genser,kjøpt på samme butikk.
6 er:støvletrekker,kjøpt på samme butikk.
7 er:ridehansker,kjøpt på samme butikk.

ikke lov til å lager bildet.

Likes

Comments

hei sann!
har lest litt bøker før jeg la meg ,men jeg får ikke sove i natt,derfor sitter jeg litt oppe og blogger litt da,har sett litt på snapchat i kveld da,skal blogge i morgen tidlig og litt senere før jeg legger meg da,må bare huske på det da,det bli lite blogging i dag da,men håper det går bra da.
snx.
😀Elisabeth 😀

Likes

Comments