Postad i: Allmänt

Äntligen en jobb&skol vecka över!

Och jag behöver verkligen helg😍 Så skönt att sova ut och inte behöva göra så mycket egentligen?
Men dock kan jag inte ta det så extremt lugnt som min kropp kanske behöver?? Då jag verkligen måste göra klart 2 uppgifter nu i helgen. Som båda ska vara klara på söndag😨 Har dock lite halvt Panik? över det? Då det är en del som måste fixas om på dem....
Sen den där förbaskade j'***a boken också..

Men det måste också göras för att bli klar och godkänt i Engelskan...

I dag blir det att försöka sova tidigt. Då jag verkligen har varit hur trött som helst hela dagen! Så några extra timmars sömn, tackar jag inte nej till

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Tankar & Åsikter

God kväll på er kära läsare!

Hoppas eran vecka har varit bra?
Själv är jag så glad att jag får helg nu! Jobbat 2 dagar, skolan 2 dagar och sen inte gjort så mycket mer. Men ändå är jag helt slut och orkar knappt något??
Redan efter 2 dagars jobb kände jag hur extremt trött jag var? Kanske bara jag som behöver få in en rutin att jobba varje dag i veckan och inte ligga kvar i sängen och sova på vardagarna?

Men har känt denna vecka att jag verkligen inte har haft ork till att blogga varje dag eller någon dag faktiskt. Så blev en liten kort paus om man vill säga så. Skönt att inte behöva känna press till att blogga eller att man är tvugen att lägga ut inlägg flera dagar i veckan i alla fall!

Denna helg ska jag verkligen vila upp mig är tanken! Förhoppningsvis får jag sova hur länge jag vill och inte vakna vid halv 8 som jag brukar....
Hoppas på några till sovtimmar!

Ända som måste göras är att plugga Engelska vilket går fort när jag väl gör de!!

Hoppas eran helg blir super bra :)

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Mående, Tankar & Åsikter

God kväll på er alla!
Hoppas eran dag har varit bra? Själv har jag jobbat hela dagen, eller till 15:00 i alla fall!

Dock sjukt trött efter denna jobbdag. Men annars allt bra!

Träffade Madde i helgen, Söndags tror jag? Vi åt middag och snackade massor😊 Jag mår verkligen topp bra när jag är med Madde! Jag blir mitt gamla jag igen. I alla fall senare på kvällen så svullnar min halsmandel upp från ingen stans... Och "ramlar" ner till hakan typ? Så ser ut som en svullen tomat typ? Men bara på en sida? NEJJ. Och har varit svullen sen i söndags? Och svullnaden försvinner inte, eller minskas inte för den delen?
Hoppas bara den inte blir värre och att jag får feber? Än så länge har jag klarat mig!


Men i skrivande stund så sitter jag i säng och bläddrar runt på tv samt lyssnar på CREEPYPODDEN?! Avsnitt Halloweenspecial... Dock brukar jag inte lyssna på poddar, då det egentligen inte är något för mig! Men de är avkopplande ändå? Måste börja lyssna på de och böcker oftare. Då jag verkligen tröttnar på att läsa eller att jag inte hittar motivation alls till att läsa för fem öre...

Har ni några poddar som ni lyssnar på ?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Drömmar, Mående, Tankar & Åsikter

ÅÅÅ så besviken på mig just nu!

Sa ju i början på denna vecka att jag skulle börja med att sluta äta sötsaker och förhoppningsvis hålla det! Det höll ca 1 dag... Kan verkligen säga att jag är besviken på mig?

Men samtidigt vet jag att det är svårt att försöka ändra något om man inte mår helt 100 % bra. Och att det inte direkt går som man vill då! Så bättre att försöka att må bra en att börja på "fel" ställe och kanske behöva börja om igen efter någon månad?/vecka?

Men jag vet inte riktigt hur jag ska börja?
Liksom vilken pusselbit ska jag börja med för att komma ditt jag vill?

Vad har ni för tips för att må bra och för att sluta med alla sötsaker??

Just nu är jag nog öppen för alla förslag.


Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Drömmar, Mående, Tankar & Åsikter

God kväll på er alla!
Hoppas eran dag har varit bra och att ni har haft ett par bra dagar sen jag skrev senast!

Själv har jag haft en bra vecka! Jobbat en dag och sen skolan 2 dagar! Mos med Madde i torsdag!

Jag trivs verkligen inte i den gallerian... Den är så stor och affärer över allt! Man går ju runt i cirklar bara, bara för att hitta till en specifik affär som man kanske redan har gott förbi!! Men så blev det inte riktigt i Torsdags(igår).

Kollade på Vero Moda, Cubus, Gina Tricot, Glitter, samt lite fler! Riktigt bra dag med Madde!

Sen iväg och pierca mig😨 Kan säga att det nog är sista gången jag gör det nu! Fy fasiken vad ont och obehagligt det var! Om jag kommer ihåg rätt så gjorde det verkligen inte så där ont som det gjorde! Men kanske bara min smärt tröskel som har blivit klenare??

Men tillbaks på en åter koll om ca 2 veckor i alla fall och kolla så allt är bra och kanske byta/köpa nytt smycket också! Kommer nog passa på att köpa nytt smycket till läppen då också, när jag ändå är på gång liksom!


Men skolan går faktiskt bra än så länge! Alla uppgifter inne i tiden. Dock måste jag rätta en uppgift som ska va inne på söndag😳 Känner mig lite halvt stressad över den! Men har 2 dagar på mig så borde bli klar! Sen måste den där boken också bli klar! Gud vad mycket som kommer upp! Och vart finns tiden då? Ingen aning? Den bara försvinner...

Kanske för att dagarna går så snabbt och att tiden nu går alldeles för fort...

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hoppas eran dag har varit bra! Själv har jag haft en super bra dag! Eller förmiddagen var ganska seg men eftermiddagen var hur bra som helst!

Avslutade dagen med Madde och middag😍 och massvis med prat! När vi väl ses så kan vi ses hur länge och bara prata om allt..
Sen att vi ibland kan ses lite för länge är en annan sak.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Mående, Tankar & Åsikter

Hoppas era helg har varit bra? Själv har min helg varit bra! Inte gjort så mycket men ändå fått mycket gjort? Hur det nu hänger ihop??

Tänkte fixa lite frukost, men brödet som jag och mamma bakade i helgen blev tyvärr inte färdigt😒 Vilken besvikelse. Hade väntat på nybakat bröd men icke! Hoppas på nybakat bröd till nästa helg då!

Men vad kan man då äta?
Brukar inte äta direkt när jag vaknar då jag inte är hungrig. Eller mera att jag inte klarar av att äta så tidigt på morgonen😔 Så oftast blir det sen frukost eller tidigt lunch!


Skrev ett tidigare inlägg om att jag e sugen på att börja träna igen! Men dock vet jag inte vart eller vad för träning ännu??
Men känner att ett bra sätt att starta är att sluta med sötsaker! Vilket jag tänkte på igår kväll!
Så i dag ska jag försöka att börja med att sluta äta sötsaker! Vilket jag vet hur svårt och jobbigt det kommer vara! Men så värt om man väl lyckas?
Eller så kanske man bara ska börja med C9 igen?


Likes

Comments

Postad i: Mående, Tankar & Åsikter, Minnen, Mål

Från ingen stans så har jag blivit sugen på att börja träna igen??!Vet dock inte vilken form av träning ännu. Men har tänkt ett tag att ta upp träningen igen! Men har inte varit säker på om jag har velat eller inte!

Har gymmat förut men de gick inte så bra?

Så vet inte om det är värt att testa igen?? Känns som jag bara kommer slänga pengar i sjön så att säga..

Vad gör ni för att träna??

GYM?
Simning?
Bara ute och går?
Cyklar?

Har ni några tips på hur man gör träningen lite lättare?? Eller hur man hittar tillbaks till hela den där motivationen som man vill ha igen??

Likes

Comments