Postad i: Drömmar, Era åsikter, Mående, Tankar & Åsikter, Mål

Så surt! Sa ju i ett tidigare inlägg att jag tänkte minska på sötsaker, eller sluta helt är väl tanken helt! Och att jag skulle försöka börja äta mera nyttigt, minska på de där onyttiga helt då!

Men de sket sig ganska snabbt eller i alla fall denna vecka tyvärr😞 Men kände lite att de ändes lite "onödigt" att försöka börja denna vecka när vi ska fira pappa och min lillasyster i morgon(igen?) Då jag vet att de kommer bli alldeles för god middag(eller jag hoppas) och att de kommer bli tårta, dock är jag inte så förtjust i schwarzwaldtårta.. Men en liten bit går väl alltid i ?

Men jag känner mig verkligen så "dum"? som ville börja denna vecka. Men men. Får börja nästan vecka då skolan och allt börja?? Känns som en bra start ändå kanske??
Men nu har jag blivit sugen på att testa C9 igen?? Är jag helt knäpp?!??? Vet hur jobbigt det var sist samt att det inte riktigt passade mig då programmet bara är i 9 dagar... Vilket inte passar mig egentligen, men på något sätt så rensade det ut allt dåligt ur kroppen och fick bort de där jobbiga sötsuget.
Får se hur jag gör helt enkelt, programmet kostar lite också. Så det är inte att bara köpa som man kan göra med ett par byxor/en tröja eller liknande...

Har ni några tips för att göra det lättare att sluta med sötsaker helt ?

Både i matvägen och för att bara minska det där lilla sugen man kan få under dagen eller så❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Drömmar, Mående, Tankar & Åsikter

Något jag verkligen har tänkt på sista tiden är vad jag äter och hur lite jag ändå rör på mig.

Jag har i hela mitt liv gillat nästan allt som innehåller socker, Då menar jag allt från lösgodis, chips, popcorn, läsk, saft.

Under e period så hade jag allt detta under kontroll och lyckades sluta under ett tag med allt socker och onyttigt!

Och nu är jag där igen där jag lir så sugen så ofta.. Jag vill bara få bort de där sötsuget och få bort allt dåligt i kroppen..

Men då kommer de där med att man ska ta de där steget med att sluta med allt de där och hitta något annat gott att äta istället när man blir sugen på de där sockret... inte bara för att jag själv vill sluta utan också för att jag också vill försöka leva lite mera hälsosamt.

Och att försöka lägga ett bra och ordentligt schema att jag ska äta 3 måltider per dag samt en frukt eller e grönsak mellan måltiderna.. Bara jag hör det så känner jag nästan att jag inte kommer hålla de mer än någon dag.
Och sen kan man ju alltid minska kolhydraterna och äta mer kött och grönsaker till maten...

Samt att försöka få in några promenader per vecka också.

Men ska göra allt jag kan till att i alla fall försöka och minska sötsuget och tappa lite vikt på det😍

Lyckas jag så gör jag, men vill inte pressa mig för mycket då jag vet att jag kommer ge upp om jag kör på och alldeles för stenhårt på en gång, så en bit i taget och sen utöka😃

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

God morgon på er alla!

Hoppas ni har haft en bra dag en så länge!

I dag ska jag iväg och äta lunch med Heena! Jisses vad länge sen det var sen vi sågs sen sist. Men det ska bli sjukt roligt i alla fall!!

Sen ska jag hem och baka, maräng och någon choklad kräm som vi ska ha i morgon när vi ska fira pappa och min syster.


Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Drömmar, Mående, Tankar & Åsikter

Jag önskar verkligen varje dag när jag vaknar, att det ska bli en sån där bra dag där jag mår så där bra och orkar med allt och alla runt mig.
Men det har jag verkligen inte. Vissa dagar är så jobbiga att jag egentligen bara vill ligga kvar i sängen och inte behöva tänka alls eller träffa någon människa alls.

Dem bra dagarna så har jag så mycket energi att jag vill göra klart allt på en gång, och de jag tycker är roligt. Och försöka att vara med så många kompisar jag bara kan eller bara vara med en under hela dagen😍 Jag saknar verkligen dessa dagar eller veckor när man bara vaknade och kände att allt är tipptopp.

Har jag tur nu så kan jag vakna och känna att denna dag blir bra, kan då kanske ha 2 dagar i sträck som är bra?!😨 Ska egentligen bara vara lite glad att jag ens får en bra dag. Men önskar så innerst inne att jag kunde få tillbaks dom där mornarna när man vaknar och bara känner vilken bra dag, jag orkar med allt i dag😍

Sen dem där jobbiga dagarna när allt bara är rent skit. Ibland vaknar jag och verkligen känner att hela dagen är skit eller så kan dagen börja rätt okej ändå och sen blir det bara helt fel, oftast utan orsak också! Och kan verkligen inte beskriva varför jag mår dåligt då heller. Jag blir ungefär tom, kan inte ens nu medans jag sitter och skriver detta inlägg beskriva hur jag känner när jag inte mår bra.

Jag önskar att de bara fanns en knapp som man kunde klicka på så försvann detta men icke!

Sen är alla dagar så olika. Så ibland kan det bara va jobbigt att försöka planerar något med en kompis.

Som i går, efter jag hade varit hos psykologen. Det gick hur bra som helst när jag väl var där, eller? HAHA. försvann lite då och då när vi pratade. Vet inte om jag egentligen pallade med det! Men med tanke på hur jag har mått så kände jag att jag var tvugen att bara få prata av mig lite.
Men riktigt skönt att vi har börjat på den andra delen av utredningen i alla fall! Kan inte säga så mycket ännu då jag knappt vet något själv?! Ända jag nästan är säker på är att vi gör en utredning om jag har ADHD eller ADD om jag har förstått rätt?

Det jobbiga brukar kommer efter man varit hos psykologen. När man kommer hem och kan slappna av lite. Då inser man verkligen hur jobbigt det är att sitta där och prata om sig själv, att få höra jobbiga frågor (till och från) Och som man ibland inte har något svar till😰

Så går dagen var jobbigare än vad jag egentligen hade hoppats. Tycker de är så svårt att förklara i ord så ni som inte har träffat en psykolog kanske kan förstå lite vad jag menar??

Detta är vad jag känner efter ett möte med en psykolog:

  • Allt runt omkring mig blir jobbigare
  • Har ingen lust att träffa någon
  • Vill bara stänga in mig
  • Vill helst bara äta så onyttigt det bara går?
  • Känner mig hängig och ork lös
  • Kan från ingen stans börja gråta


Likes

Comments

Postad i: Tankar & Åsikter, Minnen

Detta minne kommer jag så väl ihåg, kanske för att jag alltid blir påmind nästan hela tiden!

Mamma och pappa hade precis varit nere och hämtat hem våran första hund, vilket vi tyckte var hur spännande och roligt som helst.

Kommer ihåg detta så väl!

Mamma och pappa kom hem till mormor och morfar. Då jag och min lillasyster var så små så vi inte fick sova hemma själva. Kan säga nu att de är ca 12 år sen.

När dom i alla fall kom hem till mormor och morfar med den lila valpen. I deras hall så har den en gång mellan hallen och matrummet, där mellan är det en tvättstuga och på vardera sida så är de 2 dörrar.
I alla fall till saken....

Där satt han, på sin filt han fick med sig. Så liten och var så rädd och hade ingen aning om vart han var. Våran lilla Buster.

Kan säga att jag INTE direkt brydde mig så mycket då.

Men när vi väl kom hem😂

Jag var så rädd för den där lilla valpen ?! Jag sprang till soffan och drog upp fötterna i soffan för att jag var så rädd för honom?

Det jag har hört från mamma och pappa nu i efter hand är att dem var rädd för att ämna tillbaks honom för att jag var så rädd?!

Men tanke på att jag några år efter vi skaffade Buster så började jag med hästar? Och i dagsläget så bryr jag mig inte det ändå att hästen är större än mig och väger många kg mer än mig😂 Eller visar respekt när de behövs om man säger så!

Så som ni tror så är denna historia väldigt roligt att höra.

(hittar jag någon/några bilder på Buster som valp kommer jag lägga upp dem så ni förstår vilken lite valp jag pratar om, som jag var rädd för) Men dessa 2 bilder får duga nu

Likes

Comments

Postad i: Mående, Tankar & Åsikter, Musik

GAAA, jag tänker inte be om ursäkt som jag i vanliga fall skulle göra! Det har varit så skönt att inte skriva och inte behöva tänka på att uppdatera som förut.

Men har samtidigt börjat tänka om jag verkligen vill fortsätta med bloggen eller inte? På den punkten är de blandade känslor till 1000😨 Och kommer nog ta ett bra tag innan jag vet vad jag verkligen vill där..

Men medans jag tänker så ska jag väl försöka att slänga in något inlägg här och där om jag vill och orkar med...

Men förutom allt detta så mår jag så där bra igen som jag nästan inte trodde va sant typ? Och att försöka hitta musik till de här bra humöret som jag hoppas stannar kvar ett jäkla bra tag.... Fy fasiken vad svårt.

Så har ni några tips på bra musik, som man känner glädja av ? Så släng ner det i en kommentar 😘


Och sen lite bra musik som ex dessa ?

kan ju inte bli så fel ?

Likes

Comments

Postad i: Listor

1. Om du fick välja att leva i en tv:serie, vilken skulle du välja att leva i de?
Ska jag va riktigt ärlig så skulle jag verkligen inte vilja leva i en tv:serie. De händer samma sak i varje avsnitt och antagligen så är de ett lycklig slut eller ett tråkigt slut😒

2. Vad ville du bli när du var liten?
Polis, kan säga att jag fortfarande vill det i dag. Men inte 100 % säker om jag vill

3. Är du beroende av något?
Beror på vad man kallar beroende?
Men beroende av min mobil, kan inte va utan den typ... Vilken är sjukt jobbigt ibland!
Vet inte riktigt vad jag har för andra beroende riktigt.

4. Något du är riktigt rädd för?
Att förlora mina/familjens hundar och så klart familjen

5. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle du då välja?
mhm, ingen aning om jag ska va helt ärlig.

6. Har du någon tatuering?
Nej det har jag inte. Men vill dock ha 😍

7. Vilket stjärntecken är du?
Fisk

8. Favoritklädbutik?
Har inte direkt en favoritklädbutik. Handlar lite där jag känner fört och vilken affärer som har snyggast kläder ??

9. Vad ska du göra i helgen?
Jag ska va hemma och vara hundvakt🐶

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Mående, Listor

1. Vem är din bästa vän? Gud, kan verkligen inte säga en bästa vän! Alla betyder så mycket och har absolut en speciell plats för mig! My, Anton, Anna, Madde,

2. Vad har du för skostorlek? 38

3. Brukar du skratta för dig själv? Haha ja? Vem gör inte det?! 😂

4. Vilket är ditt favoritnummer?

5. Vad var det senaste du åt? Pasta med kyckling och bacon röra😍

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Blå! Älskar verkligen den färgen!!

7. Hur är vädret just nu? Bra fråga? Ingen aning faktiskt

8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? HAHA, Icke någon jag nämner vid namn just nu. Låt oss kalla honom X

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Hur personen ser ut?! De är väl typ a&o?? Hur personen beter sig 😊

10. Tv eller dator? HAHA, både och!

11. Favoritprogram på TV? Criminal minds, lätt alla dagar i veckan!

12. Har du några syskon? Ja, e lila syster som fyller 18 år i år😰

13. Längd? Jag är 165 cm

14. Hårfärg? Är naturligt brunett, men färgar håret till rött typ hela tiden!

15. Ögonfärg? Någon blandning mellan Blå och Grå

16. Använder du kontaktlinser? Nix

17. Favorithögtid?
Kommer alltid älska julen spelar ingen roll! Extremt mysigt med julstämning

18. Favoritmånad? September och Oktober

19. Har du gråtit någon gång utan anledning? Det händer fortfarande!

20. Vilken var den senaste filmen du såg? Pirates of the caribbean

21. Favoritdag på året? Måste säga julafton. Har alltid haft bra minnen av den dagen, alla är glada och man får umgås en hel dag med människor man tycker om!

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Haha ja i början innan man blivit tillsammans så är jag det. Men efter några gånger så släpper det!

23. Kan du stå på huvudet? HAHA, vrf ska jag ens testa det för ??

24. Kramar eller kyssar? Måste säga kramar. De är mysigare. Fast jag älskar såklart kyssar också❤

25. Choklad eller vanilj? CHOKLAD!😍

26. Har du några tatueringar? Nej det har jag inte, men vill ha

27. Vad lyssnar du på just nu? Inget 😉

28. Är du kär i någon kändis? Haha, gud nej! Men när jag var yngre hade jag en del kändiscrusher haha! Vem hade inte det när man var yngre??

29. Vilka böcker läser du just nu? Har aldrig haft ett intresse för böcker men om jag nu väl ska läsa så Fifty shades of grey

30. Piercingar? Jag har 5 hål i örona, 1 i tungan och 1 i läppen 😉 Men fler kommer de

31. Vad gör du just nu?
HAHA, lyssnar/kollar på Criminal minds och pratar med X 😍

32. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Saltade alla dagar i veckan!

33. Hundar eller katter? Hundar lätt😍

34. Favoritblommor?
Rosor, Spelar ingen roll färg men rosor ska det vara

35. Har du blivit påkommen att göra något du inte får göra?
HAHA, nej inte vad jag direkt kan komma på??

36. Har du en bästa kompis av det motsatta könet? Ja de har jag! Kan prata med honom om typ allt! Han är bokstavligen bäst! Vet inte direkt vad jag skulle göra utan honom

37. Har du älskat någon någon gång? Ja, absolut.

38. Vem vill du träffa just nu? X

39. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Ja, Eller kanske inte all men har kvar kontakten med några i alla fall

40. Har du någon gång skjutit med en pistol? Nej och kommer aldrig vilja testa heller

41. Gillar du att flyga flygplan? Verkligen inte! hatar de verkligen

42. Höger eller vänsterhänt? Högerhänt!

43. Hur många kuddar sover du med? Två stycken

44. Saknar du någon? Ja! Några hästar från ridskolan!

Likes

Comments