Tips

1. Håll om henne runt midjan och få henne att känna sig trygg. Trygghet betyder mycket!

2. Lyssna på henne när hon vill berätta något.

3. Öppna upp dig, dela med dig av ”hemligheter” och behåll dom mellan er. Tillit!

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt. En klassiker och alltid lika givet. Ge henne jackan!

5. Kyss henne med klass. Då menar jag, med känsla och kärlek.

6. Skratta med henne. Humor är något som värdesätts högt.

7. Bjud ut henne på middag.

8. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans. Livsviktigt och samtidigt väldigt kul!

9. Ligger ni i soffan så klia henne med dina fingrar i hennes hår. Att bli kliad <3!

10 Kyss henne när hon minst anar det.

11. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan. Gör det spontant och mysigt!

12. Berätta hur du känner för henne oavsett hur lång eller kort tid ni har varit tillsammans.

13. . Om du märker att något är fel, så fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga något. Hon förstår att du alltid finns där då, oavsett vad. Trygghetskänslan!

14.Saknar du henne? Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne.

15. Kollar ni på film? Håll om henne!

16. Titta ALLTID henne i ögonen när du säger att du älskar henne.

17. Försök bilda en bra relation med hennes nära och kära.

18. Överraska henne med ‘frukost på sängen’ en eller flera gånger i veckan.

19. Har hon klätt upp sig lite extra och ska i väg på något partaj? Berätta hur fin du tycker att hon är.

20. Ge mig massage (behöver inte vara något stort)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Tankar & Åsikter, Vardag, Mående

God morgon. Hur mår jag i dag då?

Vill säga att jag mår bra och känner mig frisk? Men jag vågar verkligen inte säga dem orden högt. Knappt att jag vågar skriva dem egentligen. Då jag senast sa det så vände det över natten. Och jag mådde hur dåligt som helst dagen efter.

Men förhoppningsvis så har det vänt nu?😖 Man kan ju i alla fall hoppas att man blir frisk innan jul och nyår.
Sjuk i ca 1 1/2 - 2 veckor? Nej tack. Eller i alla fall inte små sjuk som jag nu har varit dessa veckor när jag blir bra och sen sämre igen. Då snackar vi bara om en liten lätt promenad på kanske 5 minuter med hundarna. Det sköna är dock att jag kunde ta en längre promenad i går kväll med hundarna. Dock var jag jävligt trött när jag kom in igen. Tror jag till och med slumrade till på golvet i vardags rummet en liten stund i går.


Så arg och besviken att jag inte klarar engelskan. Fick reda på det i går efter lektionen. Men bläää. Jag som verkligen hade hoppats på att jag skull klara engelskan.
Men sen är Matilda inte så klar heller, eller hon säger 2 helt olika saker.. Så de blir ju inte lättare att förstå heller.

Innan Nationella så sa hon att dem inte var betygsavgörande eller att det skulle påverka betyget. Men nu? jo visst. Det är fan hela betyget. Jag är så jävla sur och arg. Eller just nu bara så irriterad att hon säger en sak och sen ändrar sig helt. Visste hon att jag inte skull bli godkänd så kund hon sagt det i tid så jag skulle ha en chans att kanske kunna fixa betyget?
Så hoppas jag får svar på mitt mejl jag skickade i går och att vi kanske kan komma överens på något sätt?

Likes

Comments

Tankar & Åsikter, Allmänt, Mående

Jag som trodde seriöst att jag hade blivit frisk? Men nej, så klart inte. Blev lite bättre under helgen och kände mig faktiskt helt bra i går. Men så klar inte. När jag kom hem i går kväll så kom så klar febern tillbaks. Eller kände av den ända från stallet. Följde med Madde när hon red i går eftermiddag/kväll. Feber och ont i kroppen kom väl mer eller mindre krypandes under dem timmarna.

Så att komma hem och försöka äta middag gick inte så bra. Fick i mig typ 1 1/2 korvar och lite makaroner. Sen raka vägen och borsta tänderna och sen upp till sängen😖 Verkligen inte min dag i går kväll eller i dag känner jag.

Vaknade ca 4:00 i morse med ont i kroppen och ont i huvudet. Och att somna om gick verkligen inte alls. Så låg vaken från 4 till halv 6 då jag egentligen skulle upp och göra mig klar och åka till jobbet. Men så långt kommer jag tyvärr inte. Gick upp och tog tempen då jag verkligen kände att jag inte mådde bra. Kände redan innan jag tog tempen att jag inte mådde bra, ont i kroppen, huvudet. Och när jag försökte röra mig så får jag också ont.

Jag ger snart upp på detta att vara sjuk. Mår jag lika dåligt i morgon som jag gör nu så ringer jag nog ner och försöker boka tid hos vårdcentralen.
Då jag redan varit sjuk i ca 1 veckas tid och blir inte bättre, enligt mig..

Likes

Comments

Vardag, Allmänt, Mående

Riktigt mysigt att vakna upp till lite snö i morse! Även fast jag har en hat kärlek till detta med snö så var det verkligen riktigt mysigt att se snön ute. Hoppas bara att det inte blir något kaos i trafiken nu av denna snö. Men sen vet vi väl redan hur de brukar bli när vi får snö i Sverige.

Men hoppas verkligen att den lilla snön som har kommit stannar fram till jul och nyår😍 Dock får de gärna snöa lite till, så de blir VIT på marken och på träden i alla fall! Det är väl det ända mysiga med vintern egentligen? När det inte blir snö kaos som det var föra vinter.. Fy fasiken. Det var verkligen ingen rolig vinter om man säger så.

Så hoppas verkligen att denna vinter inte blir lika kaos som föra årets. Känner inte att jag orkar med en sån vinter..

Kan äntligen säga att jag mår bättre? Eller bättre än föra veckan och från i helgen i alla fall! Så ringde och friskanmälde mig på jobbet sant på försäkringskassan. Kommer väl dock få ångra mig i morgon när jag har kommit hem från jobbet men seriöst så orkar jag inte va hemma och inte ha något att göra. Börjar verkligen bli så tråkigt just nu. Men vill man bli frisk..
Så man kan väl hoppas att det inte blir så många timmar och på en lugn avdelning? 😉


Dagens planer är väl egentligen att försöka plugga lite, helst skulle dock allt varit klart i går. Men eftersom att energin är som den är just nu så blev jag inte riktigt klar. Så ska försöka sätta mig med en uppgift i alla fall innan jag ska träffa Madde senare i dag.

Likes

Comments

Tankar & Åsikter, Allmänt, Mående

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Vaknade relativt okej i morse, men orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen förrän klockan var ca 11:30-12:00. Och sen när jag väl tog mig upp ur sängen så orkade jag verkligen inte fixa någon frukost heller. Var verkligen helt off. Börjar verkligen känna att jag verkligen inte klarar av att vara sjuk och inte få in rutiner... Min kropp blir som en zombie. och mitt huvud med för den delen.

Kände mig nästan helt bra igen, eller jag gjorde halvt i morse när jag vaknade. Sen under dagen ju mer jag ansträngde mig, desto jobbigare blev det att andas och försöka orka med saker. Så att försöka plugga var väldigt ansträngande men fick i alla fall lite gjort. Önskar dock att jag hade mera energi så jag kunde få mera gjort. Men förhoppningsvis så går denna förkylning över typ i kväll.... Hoppas kan man alltid göra!
Så jag i alla fall kan få plugga färdig, och bli klar med alla uppgifter och kunna skicka in dem utan att känna mig stressad.

Hoppas också att halsen inte blir värre än vad den är just nu.. Orkar inte med ännu en halsfluss. Dock skulle jag inte bli förvånad om det skulle vara de sista som håller på att komma just nu.

En sak som jag verkligen har gått och irriterat mig på nu i några veckor.
Träffade en kille i början av sommaren. Som verkligen egentligen inte var min typ av kille. Vilket jag kan säga med helt öppet hjärta utan att skämmas eller må dåligt för det.

Men nu i efterhand? Kan väl mer eller mindre säga att jag typ ångrar det beslutet jag tog då. Att jag sa att de inte skulle funka? Att jag inte var intressera.. Seriöst? Bara för att han var/är raka motsatsen till killar jag egentligt tänder/tycker är attraktiva??

Och så klart försöker man leta reda på personen, men så klart har jag varken kvar numer eller någon som gör de lättare för mig att hitta honom😔 Visst man kan ju alltid försöka leta om man kan ett namn, men ska ja va ärlig så vet jag inte om jag kommer ihåg rätt namn? ee.. Vilket jag egentligen borde.

Likes

Comments

Tankar & Åsikter

Detta inlägg är bara rena tankar och åsikter från mig och några av mina kompisar, som jag har ändrar lite för att dem ska passa in mera.

Dagens skönhetsideal är så fel på så många sätt. Att man inte ska få se ut på ett visst sätt utan att bli dömd på en gång.

Att om man är större, mullig så kallas man tjock direkt. Utan att man ens vet bakgrunds historian till varför personen ser ut som han eller hon gör. Det kan finnas en ordentlig bra anledning till varför personen ser ut som han eller hon gör, men att döma personen innan man vet anledningen bakom? Det är bara lågt.
Att man blir kallad tjock och ful för att man inte är "smal" eller passar in i normerna som dagens samhälle sätter!

Att man får höra dumma och elaka kommentarer som - Du kanske borde börja träna lite, Du borde börja äta nyttigare, Sluta äta massvis med onyttigheter, Ska du verkligen ha på dig det där?

Att man enligt dagens samhälle måste se ut på ett visst sätt för att vara snygg eller passa in. Och att internet och sociala medier har sån stor påverkan på detta tycker jag är lite läskigt...


Kan någon säga vart detta är snygg? 👇

I vems ögon är detta snyggt??👆

Min ärliga åsikt så tycker jag detta är skit fult, eller nej. Fult är helt enkelt fel ord. Jag blir äcklad av att se människor se ut så där. Att man kan säga att det är helt okej att modebranschen i dagens samhälle ska se ut så? Att man tvingar dagens tjejer att "svälta" sig för att bli modeller. Att man ska se revben, skuldror, nyckelben med mera.

Att det har blivit okej i dagens samhälle, och att internet och sociala medier har sån stor påverkan på dagens tjejer, hur dem "ska" se ut. Detta tycker jag är extremt läskigt. Att dem har så stor makt men att dem inte använder den rätt! Har man en sån makt på internet och samhället så SKA man använda det rätt, och se till och prata om detta ämne. Så det kommer ut rätt till alla människor.

Vart man en går så ser man detta, på tunnelbanestationerna, på bussarna. Där det helt enkelt går att sätta upp affischer/planscher. Där man lätt ser dem och inte missar dem, vilket är riktigt tråkigt.

Alla kläder vi handlar bli mindre, så vi måste köpa större storlekar i allt nytt, visst det kanske bara är en storlek men den lila skillnaden kan fortfarande räka för att någon där ute ska må dåligt. Och så klart kommer normerna in här igen... Man ska se ut på ett sätt för att "passa" in, man ska vara smal, utan former.

På grund av alla dessa faktorer så blir det jättestor press på en vilket kan leda till ångest av att alltid försöka vara på topp. Vilket ger orealistiska uppfattningar & krav till hur man ska se ut och det ger ångest om man inte kan leva upp till dem "förväntningarna" som modebranschen sätter som standard.

Normer är att man alltid ska se ut på topp, superfräsch och fixad hela tiden.

Man borde tänka mer på personlighet och personen kunskaper. Istället för att på peka hur personen ser ut.

Har en kompis som sökte ett jobb på ett bed and breakfast. Hon blev nekad till jobbet för att arbetsgivaren inte tyckte hon var "vacker"? Va fan e de för anledning att inte ge någon jobbet? För att man inte är vacker nog? Seriöst... Hennes kommentar till mig efter vi har diskuterat och jag kanske blev lite förbannat och skriv några ord riktat mot honom. - Ägaren ville bara anställa "snygga och smala" tjejer, men det förstod jag väl enligt honom.

Men enligt vad eller enligt vem, kan då säga vad vacker är?? Då alla har sin egna åsikt vad som är vacker. Jag menar, alla är vackra på sitt egna sätt. Vare sig du är pin smal, mullig eller stor så är du precis lika vacker som vilken människa som helst.

Detta är vackert😊👇

Det kallas kurvor, fyllighet. En verklig människa. Som lever, som älskar sig själv

Borde man kanske inte då sluta visa upp "den perfekta" kroppen. Den kroppen som alltid är smal, benig? Och visa upp kvinnor med former istället? Kvinnor som på bilen ovan👆

Visst de blir mer och mer såna kvinnor i modebranschen, men det tar för lång tid mellan ändringarna. Det måste gå fortare med förändringarna. Det måste hända NU! Inte om 2 år. Det är ändå 2017, så kom igen? Har vi inte kommit någon bit på vägen mot en mer jämställd modebransch?

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspo, Tips, Mode

När man lika gärna kolla på snygga träningskläder så kan man ju kolla på deras byxor också!?

Och hur snygga och stilrena är dem inte😍?
Så ganska tur att jag inte har så mycket pengar just nu, annars hade jag beställt hem alldeles för mycket saker. Men förhoppningsvis så får man kanske lite bättre betalt för November? Så man kanske kan beställa hem lite träningskläder samt ett eller två av dessa byxor 😉

Likes

Comments