Idag klockan 14:30 åkte jag in mot stan med familjen. Vi kollade i några butiker, men jag hittade ingen speciellt. Letade efter en klänning eller nått att ha på mig på midsommar. Men hittade som sagt inget.

Kanske åker in till stan imorgon och kollar igen. Men kommer säkert inte hitta något. Nu den senaste tiden har jag aldrig hittat nått i stan. Så beställer kläder online istället.
Är det bara så för mig, eller känner någon igen sig.?

Sen när jag kom hem så solade jag lite och åt glass. Är så trött efter en dag i stan. Och just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik.

Puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeej mina hjärtan!!
Idag ringde klockan 07:45 men jag låg kvar och drog mig tills 8-tiden då jag gick upp och fixade mig lite sen gick jag ut med hunden. Sen när jag kom hem åt jag lite frukost. Och nu håller jag på att sminka mig för ska snart till stan.

Har inget speciellt planerat idag, så jag får se vad som händer senare ikväll.Men först ska jag till stan och möta upp mamma & pappa. Vi ska kolla runt i lite affärer sen ska vi åka till några vänner.

Vi hörs lite senare

Likes

Comments

Hej på er allihopa!
Hur har eran dag varit? Min dag har varit jätte mysig, varit hemma och bara kollat på film,städat, solat och varit med hunden.

Jag har även tvättat kläder som står på tork nu. Och har rensat min garderob. Har så mycket kläder jag behöver bli av med, vissa av kläderna är för små och vissa använder jag inte längre. Om en liten stund ska jag ut och springa lite och sen när jag kommer hem ska jag krypa ner i sängen och kolla på youtube och sen sova.

Hoppas ni alla haft en bra dag idag , PUSS <3

Likes

Comments

1. Jag blir irriterad när saker går långsamt , har dålig tålamod.

2. Jag är egentligen rädd för höjder. Inte när jag står på marken, som när jag åker snowboard.
Men om jag klättrar så skakar mina ben så mycket att jag inte kan se ned för då får jag ångest. Jag skulle aldrig någonsin hoppa bungyjump. Eller dyka från en hög klippa.

3. Nästan alla kallar mig Eli. Men även Bettan,Lisa, typ ingen som säger Elisabeth.

4. Jag är 50% Tysk och 50% Thailändsk

5. Jag hatar kaffe, haha jag vet att jag bara är 17 år. Jag tycker det är så vidrigt, kan inte ens äta godis med kaffesmak. Klarar inte av lukten av klaffen. Gillar verkligen inte smaken , så beskt. BLÄÄ!

6. Jag fyller år den 22 Januari

7. Jag är beroende av Snapchat

8. Jag älskar vintern mer än sommaren

9. Rädd för ormar men inte spindlar

10. Älskar mat

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så har jag sommarlov. Jag har hunnit med ganska mycket, har bl.a varit med mina vänner,shoppat,solat, och gymmat.
Men som sagt är det bara början på lovet, har mycket plannerat.Nästa månad ska jag sommarjobba på Gothia Cup. Så det kommer bli super kul, kanske kommer jag se någon av er som är där och spelar??
Denna sommaren kommer bli en underbar sommar. Sen nu i helgen är det midsommar. Och då ska vi fira med släkten & vänner. Vad ska ni göra på midsommar?
Skriv gjärna i " kommentaren " vad ni kommer göra. Hade varit kul att veta.

Hoppas ni alla har haft en underbar dag idag.

Så hörs vi lite senare.

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Mitt namn är Elisabeth, jag är en 17-årig tjej som kommer från Göteborg ( född 2000 ). Jag har haft en blogg innan. För ca 1 år sedan, men den var inte så värst seriös så kör på en nystart nu och ska göra mitt absolut bästa.

Mina sociala medier

Instagram: elisabeth_beyer
Snapchat: elisabeth0144
Email: elissbethbeyer@hotmail.com

Likes

Comments