Spennende og innholdsrik dag! Dagen har gått til å besøke 2 av 4 Disneyparker - Epcot og Animal Kingdom.

Til nå er nok den store favoritten Epcot! Her kunne man blant annet "gå" gjennom forskjellige land - Der i blant Norge faktisk! Så det var gøy ❤ Hadde ikke lest meg så mye opp om Epcot før jeg dro, anbefaler på det sterkeste og dra innom denne parken også! Her har de klart å sette sammen kultur og arkitektur slik at man føler at man faktisk er i landet.

Så gikk turen videre til Animal Kingdom, som forsåvidt også var veldig bra. Etter 1 time (!) venting var det endelig vår tur til å dra på safari - Det var utrolig spennende! Dyreparker er ikke det jeg liker best da jeg ikke er så glad i å se dyr i bur, men safarien gjorde hele turen verdt det!

I morgen går turen til Magic Kingdom og Disney Hollywood Studios (beste til slutt ikke sant? 😉). Kjenner det skal bli godt å legge seg nå, da kroppen ikke er helt vandt til tidsforskjellen enda! Ny, spennende og innholdsrik dag i morgen - Gleder meg ❤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Instagram eaurdal

Endelig på vei til USA ❤ Sitter på Gardermoen nå og venter. Flyet går kl 16.30, også er vi fremme kl 20.15 lokal tid! Oppdaterer mer når vi er der, da blir det innlegg med litt mer innhold 😉

Likes

Comments

T-Skjorte Nelly Skjørt Five Units Veske Decadent

Ei som savner varmen fælt. Da setter man ekstra pris på at det heldigvis ikke er så lenge til man får kjenne litt solstråler på kroppen! Søndagen har gått til å sette frem kofferten, samt begynne å pakke smått. Ellers skal jeg sette meg ned å jobbe litt snart, og bare nyte søndagen!

Likes

Comments

Skinnjakke Zara Kjole APHRU Clutch Decadent

Endelig lørdag! I dag har dagen gått til jobb og avslapning - Som alle lørdager? Neida, men tida etter jobb på lørdager er så deilig å bruke til å slappe av ❤ Nyt helgen!

Likes

Comments

I anledning ny måned har jeg satt sammen en liten liste med ting jeg ønsker å gjøre i januar og resten av året.

1. Vedlikeholde strikkeprosjektene mine. Jeg har en tendens til å alltid legge fra meg strikkeprosjektene mine før jeg er ferdig. Dette resulterer jo selvfølgelig i at jeg ikke blir ferdig på x antall måneder. Har begynt å strikke en genser til Chloe - Denne skal bli ferdig før sommeren kommer!

2. Rydde klesskapet. Hmm, denne blir jeg vel å skrive hver måned? Elsker å ha det ryddig rundt meg, men så er det jo det å komme i gang. Kjenner jeg har lyst til å rydde unna alt jeg ikke bruker i klesskapet og heller gi det til de som vil bruke det.

3. Dra på skitur. Det har jeg faktisk ikke gjort på flere år! Snøværet her er nydelig nå - Må jo få utnyttet det. Og få kjøpt ski først..

4. Skrive To Do lister. I tider der det er mye å huske på, kjenner jeg at det kan være lurt å skrive lister. Det MÅ jeg bli flinkere på! Har skrevet en liten en til vi reiser, men glemmer selvfølgelig å ordne det som står på listen. Har visst to ting jeg må bli flinkere på!

5. Bli flinkere på å drikke vann. Haha har en vis anelse om at denne kommer også til å stå flere ganger..? Er ikke den flinkeste til å drikke væske i løpet av dagen, og det ønsker jeg å bli flinkere på.

6. Feire Chloe. Chloe blir 1 år 5. januar, og det må selvfølgelig feires <3

7. Reise og oppleve. Som sagt så reiser vi 10. januar. Gleder meg til å oppleve andre kulturer og bare nyte øyeblikket. Forhåpentligvis blir 2018 året for gode opplevelser verden rundt.

8. Dra på hyttetur. Har ikke vært på hyttetur på alt for lenge. Savner å fylle bilen med god mat og kjøre på hytta for å bare kose seg og slappe av!

9. Være flinkere til å skru av mobilen. Spesielt på kveldstid. Kjenner det kan være godt å bare koble helt av og bare tenke på meg selv - Alt for skjeldent at dette skjer.

10. Invitere venner på besøk. Har lyst til å invitere alle mine nærmeste på en skikkelig middag. Hvor vi bare kan kose oss og snakke hele kvelden.

<3 God natt

Likes

Comments

Så godt med nytt og spennende år i vente! Året starter rolig med kakebaking til morgendagen, for da er jeg endelig 20. Hvis det er lov å si endelig? Haha

Ellers så holder jeg på med de siste dokumentene som må være i boks før vi reiser 10. januar. Tro hvor turen går..?

Likes

Comments

For en fin avslutning på jobbdagen! Dagen i dag har gått til jobb, mat og venninnetid, akkurat slik jeg liker det. Ellers blir resten av dagen å gå til bare avslapning - Det blir godt!

Likes

Comments