Wow hörrni, vilka dygn jag har haft. Sent i söndags kväll satte jag och Marcus oss på en buss från Swansea och klockan 12.30 igår var vi hemma efter sporadiska kvartar av sömn på bussen, flygplatsen och flyget. Vi mådde inte. Men det var bara att äta ikapp typ två missade måltider, packa upp och snygga till oss, för 20.00 skulle vi befinna oss på Annexet framför Fleet Foxes. Jonas fick det i present av mig och Marcus i juni och nu var det äntligen dags. Det var riktigt bra! Vi råkade hamna bredvid First Aid Kit i publiken också, som sedan gästade scenen. Himla fin kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, och glad första advent! Såhär har vår weekend i Wales sett ut hittills. Vi har fikat i typ 3 timmar på världens mysigaste café, fått oväntat mycket sol och promenerat längs stranden. Och ätit massa god mat! Känns konstigt att vi ska åka hem redan ikväll. Hoppas ni får en fin första advent så hörs vi när jag befinner mig på svensk mark igen.

Likes

Comments

Hej! Snart ska jag och Marcus börja packa väskorna inför en långweekend i Wales hos Sara och Chris. Det var över två år sedan jag hälsade på henne senast, så det är mer än dags nu. Vi åker imorgon eftermiddag och kommer hem på måndag förmiddag, sedan väntar konsert med Fleet Foxes på oss på måndag kväll. Kommer bli något hektiskt men jag är supertaggad!

Likes

Comments

Det blev ett besök hos frisören i tisdags. Tanken var att bara toppa men eftersom jag är så trött på mitt slitna torra hår så kapade jag flera centimeter. Snart är jag äntligen ikapp min uppklippning jag gjorde innan studenten, haha. Passade även på att köpa hårolja som jag varit utan alldeles för länge nu.

Likes

Comments

I fredags var det dags för julfest med jobbet. Det var nog första och sista gången jag besökte Vinterträdgården på Grand Hotel. Jag menar, såhär fint var det inne på toaletten. Kände mig som en liten myra i ett slott typ. Vi hade en så jäkla kul kväll. Alla var så fina och uppklädda och ett tappert gäng från byggskador stannade kvar till det stängde. Har aldrig haft så ont i fötterna som efter den kvällen haha.

Likes

Comments

Hej! Här går det veckor mellan uppdateringarna. I helgen hade jag, som rubriken lyder, helgernas helg. Har känt mig lite fast och uttråkad på sistone, så att åka ut till Marcus familjs landställe tillsammans med Marcus, hans pappa och lillebror och Aleks var nog precis vad jag behövde. Vi gav oss ut på fisketur på lördagen, men kom tyvärr inte så långt med kanoten då hela sjön var frusen en decimeter under vattenytan. Men fina bilder blev det, sedan fick vi traska längst ut på udden istället. Vi hann bara med några kast innan det blev för mörkt och vi fick gå hem igen. Sedan spelade vi Rappakalja tills alla grät och hade ont av skratt. Resten av tiden spenderades mest till att lyssna på musik, elda i öppna spisen och spela fler spel. Ta det lugnt och ha det bra.

Likes

Comments

Våra nya smaragdgröna sammetskuddar från Hemtex. Äntligen börjar vår säng bli lite mysig!

Likes

Comments

Igår var det dags, som sagt, för en årliga Halloweenfesten. Det var så himla himla kul! Det var så många fina människor på en och samma plats så jag studsade som en pingisboll mellan mina vänner. Jag var utklädd till manet som ni ser på bilderna och vann pris för bästa utklädnad! Så det var värt allt blod svett och tårar tillslut, haha. Nu ska jag och Marcus kolla på Stranger Things och äta mango resten av dagen.

Likes

Comments

Såhär såg vår morgon ut. Väldigt sena upp som vanligt. Tror klockan var närmare 12 när vi väl kunde sätta oss ner och äta frukost. Hela dagen har gått ut på att preppa inför kvällens halloweenfest. Våra outfits kommer vara on fleek alltså. Vi har gjort våra kostymer själva från grunden, skitkul faktiskt! Får förhoppningsvis ett gäng bra bilder jag kan lägga upp imorgon! Nu ska vi fortsätta sy och fixa. Hej!

Likes

Comments