Header

Steg 1: Obviously att välja bild, men efter de väljer jag ett filter, allt som oftast väljer jag filtret A5, de finns inte med från början när man laddar ner VSCO cam, utan de får man ladda ner i själva appen när man har den, men appen och just de filtret är gratis.
Steg 2: Beroende på hur mörk/ljus bilden är så får jag ändra hur mycket opacitet jag vill ha utav själva filtret. De är ett ganska mörkt filter så är bilden lite mörk så brukar jag få dra ner de en gnutta.

Steg 3: Återigen, beroende på hur ljus/mörk bilden är i orginalet så får man ändra "ljusheten".
Steg 4: Dra upp kontrasten en gnutta för att få lite mer djup och kontrast helt enkelt!

Detta är helt enkelt hur jag redigerar mina bilder i telefonen. Helt ärligt så blir de oftast att jag redigerar i appen och inte i photoshop för de är så smidigt och enkelt att lägga in bilderna direkt från min kamera till telefonen istället för att hålla på med datan och sååå... Kan vara för att min macbook snart fyller 6 år och ger mig psykos på grund utav att den är så jäkla långsam.

Likes

Comments

Hej, god morgon! Allt bra? Själv är jag så oootroligt trött, vaknade 4 för att köra Emrik & GP till flygplatsen och kom hem vid halv 6 och kunde inte somna om. Oavsett hur trött jag än är så har jag svårt att somna om på morgonen när jag väl klivit upp. Somnade om en halvtimma innan klockan ringde på nytt så nu sitter jag här och halvsover samtidigt som jag äter frukost, vet inte riktigt hur jag ska lyckas ta mig igenom den här dagen men en sak jag vet är att jag ska lägga mig i tid idag.
Emrik flög som sagt till Paris idag :( Kul för han, mindre kul för mig som ska sova själv i flera dagar, buhuuuuu... Är verkligen så sällskapssjuk, kanske får våldgästa min syster så jag slipper vara ensam hehe ;) Mysigare att vara hos henne och Marcus med kattungarna än att vara hemma själv i min stora säng...

Nej nu ska jag käka upp min frukost och slänga på mig lite kläder och sedan bege mig till jobbet, HEJJA HEJJA!
BTW, del två utav min foto- & redigerings-tjosan kommer upp idag så håll koll om ni vill veta hur ni enkelt kan få till nice bilder.


Likes

Comments

Idag säger jag godnatt med den här videon på mig och Donna, från våran sista tävling. Minns inte om jag delat med mig utav denna videon eller inte, men har jag inte de så är de för att så fort jag ser den dyka upp i mitt youtube-flöde så rivs de upp så mycket inom mig. Tror ingen någonsin kommer förstå hur otroligt mycket jag älskade denna lilla plutt. Hon var bäst, så är de bara, och jag saknar henne varje dag.

Likes

Comments

Fick en fråga vart man kan köpa Limitato-tröjorna och ni hittar dom antingen på NK art gallery i Göteborg, de är en liten butik som ligger på utsidan utav NK på sidan, där har dom just nu en butik där de säljs helt otrolig konst och även Limi tishor. Annars hittar ni dom på Limitato.eu , dom har super snabb leverands och där har dem dessutom alla printsen som finns. Sen finns dom i lite olika butiker runt om i Sverige och vilka butiker dom finns i hittar ni på hemsidan.
Bra att veta om tishorna är att de inte är något "vanligt" print som är direkt på tishan/tröjan utan, utan de är printat på velvet så dom är faktiskt ännu ballare i verkligheten än på bild ;) Jag har storlek XS på mina tishor och jag är i vanliga fall en 34-36a på överdelar.


Likes

Comments

Fråga på ordentligt så lovar jag att svara på alla frågor i en video! :)

Likes

Comments

Nämnde ju härom dagen att jag kände att jag vart på väg att bli sjuk igen, och om jag kände rätt? Har åkt på världens förkylning så idag sov jag till klockan 19, alltså? Somnade igår vid tolvtiden och sov fram tills klockan sju, är de ens möjligt. Har i alla fall haft en lugn helg så jag borde må bättre imorgon. Just nu är jag hemma hos Emrik, han jobbar och jag ligger i sängen och snorar samtidigt som jag kollar youtube. Anledningen till att jag inte uppdaterat så mycket i helgen är helt enkelt eftersom jag inte mått så bra men ska försöka trixa ihop några inlägg här innan jag somnar, igen, så ni har något att kolla imorgon! :)

Puss så länge, och hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Bilåkande, min favvo-utsikt och lilla Lisa.

Likes

Comments

Fredag och jag sitter på Emriks kontor och väntar på att han ska bli klar, känner mig för övrigt nästan lite sjuk igen?! Har ont i halsen och bihålorna så nu väntar de en lugn helg så jag inte blir sjukare. När Emrik är klar ska vi hem till honom och laga middag, jag är sugen på pasta... ovanligt. Efter de väntar soffan, älskar helger när man inte jobbar så man slipper ha stress över att få tillräckligt med sömntimmar, jag kan somna när jag vill och vakna när jag vill, i princip. I morgon ska jag ha mysdag med min syster, hon köpte för inte så längesedan en kattunge och idag köpte hon en kompis till den som skulle avlivas om hon inte tog hand om den... En liten liten vit lurvig liten tjej, längtar efter att få se den imorgon och kommer lätt ta med kameran så jag kan visa er :) kanske ska försöka mig på att vlogga imorgon igen och hoppas att de blir bättre än förra helgen, eller egentligen blev de inte jätte dåligt utan de är bara de att jag inte har någon steadycam och då blir de så jäkla skakigt när man filmar med systemkamera.

Men nu ska vi åka, kommer upp mer inlägg under kvällen så håll koll :):)

Likes

Comments