Header

I slutet av Augusti så var jag och Emrik i Hvar, en ö som ligger utanför Split, de var så himla fint. Själva Hvar var otroligt mysigt, massvis med gamla hus och mysiga gränder och sen är ju vattnet i Kroatien helt amaze ballzzzzz. Hade verkligen inte tackat nej till att åka tillbaka nu när vädret börjar ge vika här och de bara är mörkt och kallt...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon på er :) Tisdag idag och jag har precis tryckt i mig lite frukost, tyvärr inte lika god som på bilden men nått så närt i alla fall! Jag sitter just nu och kollar på youtube och ska snart dra mig ner till gymmet, känner att jag kommer behöva fylla ut mina dagar när jag inte är på sjukhuset och då är träning nog de bästa att fylla ut med så jag inte bara ligger hemma och gör ingenting. Dom flesta av mina vänner jobbar ju liksom dagtid och likaså min pojkvän så därför kommer jag få lära mig att hitta på saker med mig själv typ! Ikväll så står i allafall hoppträning på schemat så något vettigt har jag att göra idag :) Men nu ska jag stänga ner datorn och göra något vettigt utav den här dagen, vi hörs sen!

Likes

Comments

Idag är de verkligen ingen vanlig dag för idag är de första dagen utav min sjukskrivning som håller på fram till och med den 2 januari. Ni som följt min blogg länge vet att jag lidit utav kronisk huvudvärk och migrän under fyra års tid, jag har vart på sjukhuset mängder av gånger, gjort test efter test, röntgad hjärnan, vart på akupunktur, massage, sjukgymnast osv osv. De var dock i våras som jag började en ordentlig utredning på Frölunda specialist sjukhus för att verkligen försöka få någon klarhet i varför jag har ont i huvudet varje dag. Varför vet dom inte till hundra procent men dom tror de kan bero på att jag svimmade för fyra år sedan och landade på vårt stengolv med huvudet före, för de var nämligen då min huvudvärk satte fart, och efter de har jag ramlat av och drämt in huvudet i ridhusväggen, svimmat fler gånger samt gått om kull med Calus och då även fått en smäll i huvudet och whiplash i nacken...

Oavsett vad de är som har orsakat den här värken så ska jag nu påbörja en behandling som kommer att hålla på under tre månaders tid, och under dom här tre månaderna så kommer jag befinna mig på sjukhuset 3-4 dagar i veckan för att träffa diverse olika läkare för att på något sätt försöka få mig att må bättre. Så de är alltså inte jag som bestämt att jag ska vara sjukskriven utan de är något som jag måste vara för att kunna få hjälp. Jag är jätte glad och tacksam för att jag äntligen ska få hjälp på riktigt då jag innan bara slussats vidare, men samtidigt som jag är glad och tacksam för att jag ska få hjälp så känns de lite konstigt att jag ska vara sjukskriven i 3 månaders tid, men jag ska försöka att bara se de här positivt - jag ska äntligen få hjälp och kan under dessa tre månader verkligen försöka lista ut vad jag vill göra med mitt liv när behandlingen tar slut.

Hur som helst har jag tänkt att jag ska starta upp min blogg igen då jag kommer ha mer tid för den nu och så tänker jag att de kan vara intressant för min egen del att typ ha den lite som en dagbok gällande mina sjukhusbesök och även för att se hur mitt välmående utvecklas under tiden.

Så välkommen tillbaka till min blogg 😊

Likes

Comments