Header

God kväll på er, ouh så trött jag är... Har precis landat i sängen efter en dag fylld med jobb och träning, tog mig faktiskt i kragen och sprang (!?) ner till gymmet för att köra lite styrka, tycker de är pest och pina när jag väl är där men efteråt, ojojoj va skönt de är, kroppen känns så där trött och skön. Har lovat mig själv att köra en kickstart, jag avskyr ju när saker och ting tar långt tid så nu i två veckor framöver så kommer jag köra gärnet med bra mat och bra träning. Grejen är för mig att jag har ganska lätt för att både gå ner och upp typ 3 kg och dom 3 kg gör ganska mycket, känner mig liksom inte lika "flötig" när dom kilorna är borta, löjliga lilla jag.  Hur som helst, måndag och jag jobbar hela veckan, så ska fixa ihop lite tidsintällda inlägg nu innan jag somnar så att ni har något att läsa när jag är på jobbet! :)

Puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lilla Calus som egentligen inte är så liten... Vi har ju haft honom i ca 1,5 år men ännu inte kommit på ett bra smeknamn, jag kallar honom oftast Calis men tycker ändå inte de är så bra. Har ni några förslag på vad vi kan kalla Calus för, tycker Calus är så fult så behöver kompensera med ett bra smeknamn 😜

Likes

Comments

Likes

Comments

Lill killen skötte sig alldeles utmärkt idag, har vloggat under dagen så ska klippa ihop de när jag kommer hem :)

Likes

Comments

​God morgon på er, Lördag idag och jag sitter i Emriks kök och käkar frukost helt själv, han är iväg och tränar och jag ska snart bege mig hemåt. Idag ska jag nämligen iväg och hoppa Pay and Jump med Culan/calis/Calle/Calus, vi var ju iväg på en pay and jump i November som gick jätte bra men sen dess har vi inte vart iväg på något så de kan helt enkelt gå hur som helst idag. Förvisso har mamma varit iväg på några dressyrtävlingar sen dess men hoppat har han bara gjort på bortaplan en gång tidigare så därför får vi ta de lite för vad de är. De är så härligt att de börjar bli ljusare nu så jag kan börja rida lite mer för under vintern är de väldigt svårt när jag slutar såpass sent som jag gör och de bara är en ridhus-paus på 45-60 min, nu när de börjar bli ljust och ute-ridbanorna inte är frusna så kommer de bli så mycket lättare för mig att få lite fler timmar i sadeln. Saknar de trots allt så himla mycket.

Men nu ska jag slänga på mig lite kläder och köra hem, så vi får höras lite senare helt enkelt!
​Puss och ha en bra lördag.

Likes

Comments

Limitato.eu
Just nu har limitato 40 % på hela sin webbshop, så vill ni ha en riktigt snygg T-shirt så tycker jag lätt att ni ska klicka er in på deras hemsida och hitta en, eller fler favoriter!

Likes

Comments

Hej på er, vilket väder som glidit in över Göteborg? Strålande sol och någon typ påbörjan till varmare väder :D Dock har jag vart hemma från jobbet idag med så har bara legat i min säng och kollat ut på den blåa himlen, lyssnat på bra musik och druckit smootihe, kan väll knappast vara ensam om att ha svårt för att käka när man sjuk? Hur som helst mår jag bättre nu, så imorgon är jag frisk, punkt slut. Vill tillbaka till jobbet, avskyr att vara sjuk (wow originellt), dessutom är de ju fredag imorgon och på Lördag ska jag iväg med Calis och hoppa Pay and Jump så nu har jag inte mer tid till att vara sjuk helt enkelt.
Ovan hittar ni lite feel good musik som matchar the feel good:iga vädret och min smoothie som jag nu ska slänga i mig innan jag lägger mig i sängen igen för att ladda de sista utav batteriet i min kropp som kommer göra mig super pigg och fräsch imon 😜  Puss på er så hörs vi bättre imorgon!

Likes

Comments

Titta vilken fin jacka jag fick hem härom dagen :) den kommer från zara och jag längtar tills att de blir lite varmare så jag kan börja använda den ordentligt!

Likes

Comments

Okej jag vågade, jag laddade upp den... Usch de är ju vidrigt att se sig själv på film men förutom de så var de jätte kul att filma och redigera since I am a nerd. Vill verkligen komma förbi min typ scenskräck om vi kan kalla de så? så att jag kan börja göra mycket mer och roligare videos! I nästa video vill jag inte vara helt ensam, känns som stämningen blir lite lättare om de inte bara är me myself and I. Och uppenbarligen så måste jag prata lite högre också men men, min första vlogg - enjoy.

Likes

Comments