Förkylningen försätter och det endast vi gör är mysa hemma. Men han gör mina dagar dem bästa, älskar hela han.. Går inte och beskriva hur mycket jag älsar denna lilla människa. Hoppas förkylningen försvinner snart för det är så tråkigt och vara hemma hela tiden.

Läste nåt i facebook som är så sant, Att vara gravid och åka på en förkylning = mans förkylningen! haha det är så sant, gnäller nu mer än alla andra gånger jag va förkyld. Men pga det hade jag en blodtrycksfall, har haft massor i hela graviditet men denna gången va jag tvugen att ringa mannen och bad honom komma hem från jobbet för jag verkligen kunde inte ens stå på mina ben. Som tur att han kom snabbt och tog hand om lillen så jag kunde vila och nu mår jag bättre. Hatar detta! Hormoner leker hur dem vill men oss när vi är gravida. Hoppas också att dennagraviditet går snabbare än den första men än så länge går så sakta..

Bjuder på en bild från mitt hjärta, min älskling, mitt allt!

Godnatt fina ni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför när man är gravid är man sötsugen eller saltsugen? Antigen en godispåse eller en chipspåse, första graviditet var jag så saltsugen att istället för att äta en chipspåse åt jag salt med chips Nu är det söt det endast jag vill ha! Godis, munkar, kakor, och mycket choklad! Nästan bara choklad är det jag vill ha! haha

Idag blev det två goda wienerbröd 😍 nackdelen med detta är att jag vill ha mer! Måste börja fundera på att sluta med så mycket socker, kan bli dålig till slut men jag kan inte! uush varför är det så svårt att bli gravid haha

I Spanien (där jag är ifrån) säger man att om man är sötsugen blir det en flicka, blir spännande och se vad det blir om fem dagar 😄 Längtar så mycket att se min lilla bebis igen ❤

Likes

Comments

Igår var jag och min underbar man iväg en stund, vi åkte och tittade på hus! Vi har haft tanken att köpa ett hus men aldrig gick vi på en visning och igår bestämde vi oss för att göra det.

När man kollade på bilder så såg huset hur fint som helst men nej, i verkligheten så va inte så fint som det såg ut.. En gammal missionkyrkan som sen blev det ett hus.. Den hade bara en toa! Tre våningar och bara en toa! NEJ! haha det va det första vi reagerade på. Så vi får leta vidare och se om innan detta året slutar hittar vi våran drömhus.

Här har ni en bild på huset vi tittade.


Likes

Comments

Hösten börjar, och min lille firar den men en förkylning som låter inte honom sova.. Det gör så ont i mammas hjärta, han brukar sova till klockan nio på morgonen och ibland tio men idag är han så täppt i nässa att han vaknade vid halv sju. Eftersom Danilo jobbade så mycket hela förra veckan, låt vi honom sova vidare medans jag passar min älskling.

Sen har vi min andra lille bebis som rör sig fullt in i magen, även att jag är vara i vecka 19 så är det fest där inne haha.. Längtar så mycket till den 25:e så att vi sa kunna se hen igen och veta såklart om det blir en till prins eller en prinsessa.

Idag ska min mamma passa Nico medans jag och Danilo ska iväg och göra nåt alldeles för roligt! Om jag hinner ikväll ska jag säga till er vad är det vi har gjort :) 

Ha en bra start på vecka!

Likes

Comments

Älskar lördagar! Varje lördag går vi in i en ny vecka, idag går vi in i vecka 19 och om bara 9 dagar så har vi rul och då ska vi veta vad är det som gömmer sig där inne. Blir det en prins eller en prinsessa? Det är så spännande!! Varje graviditet är olika men lika underbart, även att båda graviditet har inte varit så toppen då med första mådde jag illa dem första tre månader och kunde verkligen inte sova på hela graviditet och nu mår jag fortfarande illa, sover knappt nånting, tidigt foglossning (det jag inte hade med första) och migrän! JA, jag har migrän... uusch hoppas detta försvinner snart eller efter förlossning för det gör så ont.

Idag tittade solen ut då ska vi passa på och gå ute sen när Nico vaknar, Eftersom lillen sover ska mamma försöka vila en stund.

Likes

Comments

Äntligen kom dem hem! Längtade så mycket då jag hade bara ett par skor men nu har man två, wow.. haha

Kostade endast 99:-, https://www.justfab.se/ Första köpet för 99! då passade jag på och köpte ett par nya skor och det blev dem här fina boots. Nu efter första köpet så har en 30% rabatt för boots i 4 dagar, ändå en bra rabatt så vi får se om det blir en till köp.


Likes

Comments

Vi började med babysim när han va 6 månader, nu går vi förtsättningskurs. Tycker det är så roligt att se min lilla hjärtat simma! Han är så duktigt! Vi tänker försätta när denna kurs är färdig så att han lär sig o simma ordentligt.


Nu när Nicolás ligger o sover så ska jag passa på och vila en stund.

Likes

Comments

Igår kände jag första sparken v18 (17+4) efter allt rädsla nu är den borta och egentligen kände jag min andra mirakel. Är fortfarande lite orolig, det är min andra graviditet men är mer orolig med denna än med första.. varför vet jag inte men nu är jag så glad att jag kände min lilla bebis 😍 längtar så mycket till rul den 25:e denna månad.

Likes

Comments