Hejhej!
Den här dagen har bara gått åt till att plugga till ett matte prov jag har imorgon. Asså de känns inte alls bra & jag kan ingenting men jag kan inte göra något åt de nu så det får gå som de går. Nästa vecka kommer mycket timmar gå åt att plugga, men jag ska försöka att få uppgraderat endån.
Förlåt förresten att jag inte kommer lägga ut en ”haul” på de jag köpte igår, men ni kommer nog se kläderna på något annat sätt.
Hoppas ni är taggade på skolvecka igen... hahaha de är inte jag iaf... men snart är det höst lov så de är bara att kämpa de sista.
Nu måste jag sova!!
Kram E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Igår så var jag hemma från skolan, hade så otroligt mycket mensvärk & det blev bara värre & värre.
Idag däremot har det varit en super bra dag, det började med att jag gick upp, fick i mig avokado mackor & började sedan göra mig klar inför väla.
Eftersom att jag anser att mina kläder är fula & inte alls fina överhuvudtaget så var jag tvungen att köpa kläder idag.
Denna sommaren har jag nämligen klippt gräset vilket ha lett till att jag nu fått in lite pengar. Så idag blev det en del shopping. Jag köpte lösögonfransar, 4 tröjor & 2 par jeans. Jag är jätte nöjd med allt & jag känner mig taggad inför att få använda kläderna.
Btw, det kommer förmodligen bilder på kläderna imorgon.
Idag var det även räkmackansdag, jag ÄLSKAR räkor så jag var överlycklig när jag fick det till middag.
När jag & Alma kom hem från väla så snackade vi bara & hade de mysigt resten av kvällen.
Imorgon är det dags för plugg... vilket jag inte alls är taggad inför..
Hoppas ni har haft en bra lördag.
Kram E

Likes

Comments

hejhej, hur många gånger har jag inte sagt att jag ska börja blogga igen? Jo många. Senast för lite mer än en månad sen, men jag vill verkligen försöka mig på bloggandet igen då jag har mycket som jag vill dela med mig med. Det kommer vara några stressiga dagar fram över men då kommer jag bara försöka lägga ut tidsinställda inlägg eller så får jag bara skita i att uppdatera den dagen. Detta är det tråkigaste inlägget man kan läsa, jag vet. Men nu måste jag återgå till mina läxor...
kram E

Likes

Comments

Hejj, hade ännu en gång tänkt börja blogga, har gjort det tidigare men jag har inte varit så seriös med det då. Eftersom att detta är första inlägget hade jag tänkt att ni skulle få veta lite om mig, så jag hade tänkt svara på lite allmäna frågor så hoppas jag att ni får reda på tillräckligt mycket så ni ska känna att ni vill fortsätta läsa min blogg.

Hur gammal är du?

- är född 9 november 2002, ska alltså fylla 15 om ungefär 2 månader.

Favorit årstid?

- Vintern helt klart, så himla mysigt och det är julafton vilket jag älskar. Sen kan jag inte låta bli att nämna våren, det är nog då jag är som lyckligast, det går mot varmare tider och livet leker :)

Har du några husdjur?

- Ja, en hamster som heter Kiwi och en hund som heter Bamse.

Favorit färg?

- Vit eller grå skulle jag tro.

5 saker du längtar till?

- Min födelsedag, julafton, nyårsafton, när jag och min mamma ska till london nästa år och såklart alla sorters ledighet från skolan.

Vad är dina största intressen?

- Främst shopping, jag är den lyckligaste tjejen på jorden när jag shoppar.

favorit sminkprodukt?

- Helt klart mitt "mary - lou manizer", min highlighter helt enkelt.

Var bor du?

- I skåne, helsingborg

Favorit mat?

- Jag är vegeterian, och jag har inte varit det alls länge, så jag har inte hittat så många maträtter som jag älskar. Men en maträtt som jag verkligen älskar är vegetariska enchiladas.

5 saker som gör att du mår bra?

- Jag mår som bäst när jag tränar eller äter bra mat (händer dock inte så ofta men jag försöker), och såklart när jag umgås med vänner eller familj. Men jag kan även må som bäst när jag kollar serier och bara får umgås med mig själv.

Ha de så bra, kram E


Likes

Comments

Title