Hejsan alla fina!
Idag så har jag haft fullt upp, det började med att klockan ringde 8:30 då jag började göra mig klar till en högmässa i kyrkan med konfan, så kl 10:00 var jag i kyrkan till ungefär halv 12. Efter det hämtade mamma mig & vi körde hem.
Kl 12 stack jag & min stora syster Ellinor till gymmet, vid halv 1 blev vi sedan hämtade & stack hem till en färdiglagad pasta carbonara. Jag åt, planerade veckans träning med Ellinor & duschade sedan.
Efter det stack jag in till min mormor där jag hjälpte henne med att noppa ögonbrynen, efter det gjorde vi egna croissanter & skar upp melon. Under tiden vi fikade på de spelade vi spel.
Nu har jag precis kommit hem & ska städa undan i mitt rum & sedan bädda rent.
Kram E

Likes

Comments

hej!
Idag har de hänt en massa roligt, det började med att jag vakande halv 10 då jag ställt klockan. Vid 20 över 11 stack jag, mina systrar & min mamma till väla. Där gjorde jag ett till hål i örat & jag är sååå nöjd.
Efter det stack vi till "linnea & basilika" vilket är en kinamat buffé, riktgt gott faktiskt. Efter det åkte vi till familia vilket är ett köpcentrum. Väl där köpte jag böcker & mat till min hamster, hahaha så random grejer.
Efter det stack vi & fixa gymkort då jag vill börja gymma.
Sen när vi kommit hem slingade vi mitt hår i någon / några timmar då min mamma är frisör & har en frisörsalong i huset, efter det åt jag middag & nu sitter jag bara & kollar vampire diaries :))
Btw de har börjat snöa igen, jag som trodde de skulle bli vår ://
Kram E

Likes

Comments

hejj, i'm back & jag ska försöka börja att blogga igen.
Idag så ska jag inte göra så mycket då jag har en massa saker att fixa, kommer va sååå skönt imorrn då jag har fått saker gjort, hoppas ni mår bra
Kram E

Likes

Comments

Hejsan, idag så har jag bara varit i skolan & sedan tagit det lugnt.
Imorgon börjar jag klockan 09:40 pågrund av att vår lärare är ledig :))
Kram // E ♡

Likes

Comments

Hejj, första dagen efter jullovet avklarat !!
Allt är igång som vanligt & jag längtar redan till nästa lov, hihi :))
Min dag började med att alarmet ringde 06:00, gick upp, gjorde mig klar, åt frukost & stack sedan till skolan.
I skolan hade jag geografi, tyska, svenska, idrott & matte :))
Kom sedan hem, följde med mamma till affären & gjorde sedan lite matteuppgifter. Åt sedan hemlagad pizza, efter det stack jag & pappa till gymmet på pappas jobb.
Kram E ♡

Likes

Comments

Hejsan, hoppas ni mår bra.
Jag har dygnat i natt så jag är riktigt trött nu & det är riktigt bra för då kommer jag somna snabbt i kväll & kommer kunna gå upp hyfsat enkelt imorrn, klockan 06:00 ringer klockan :(
Vid ungefär halv 10 imorse gick jag en pw för att inte sova bort dagen, vilket jag skulle gjort om jag inte skulle gått upp.
Har sedan bara varit med en vän, riktigt saknad var hon <33
Kram E ♡

Likes

Comments

Stort tips till frukost / mellanmål, mums

Likes

Comments

en vanlig v - ringad T-shirt från gina tricot, 99kr

spets bh från gina tricot, 150kr

marinblå Morris T-shirt, 600kr

Svarta träningstights från soc, 250kr

Marlene Birger skal, 300kr

Likes

Comments

hejsaaan, det är nytt år & jag är riktigt taggad.
Detta året tror jag kommer bli riktigt bra, dem flesta säger det inför varje år men jag tror verkligen detta året kommer bli bra.
En sak som jag har som mål detta året är att bli bättre på att priotera saker, inte behöva sitta med ett stort prov dagen innan bara för att man suttit & kollar youtube resten av veckan lixom.
Detta året ska jag inte ha nyårslöfte där jag inte äter onyttiga saker, fast jag ska försöka hålla igen & börja med att träna varannan dag.
Kram E ♡

Likes

Comments