Header

Det känns i hela min kropp att julen snart är här. Så fint. Samtidigt känns det så sjukt att det är nästa vecka?? Hur gick tiden så fort? Jag har inte hunnit med. Men idag har jag varit ledig och varit och köpt julklappar och sedan slagit in de. Att slå in julklappar är nästan det bästa jag vet. Blir så lycklig.
Nu jobbar jag dessvärre precis hela julveckan och helgen så jag kommer inte hinna umgås så mycket med familjen som jag skulle vilja, men den lilla tid blir fantastisk. Det känna helt galet att vi känner av julen så mycket redan på jobbet. Julstressen är helt sjuk, vad den gör med folk. Det är inte det lättaste att vara alla människors stress och klagomur. Tur det bara är en gång per år!

Likes

Comments

I oktober flyttade jag till min första egna lägenhet och därmed har det varit extra roligt att julpynta i år. Det här hörnet är det mysigaste i min lägenhet just nu, här spenderar jag allra helst min tid när jag är hemma.

Likes

Comments

Godmorgon första december, jag har längtat efter dig. Alla som känner mig vet att julen är min favorittid på året. Men jag är också den som försöker hålla ut med allt som har med julen att göra tills det är första advent. Men det är inte förrän första december som det känns på riktigt. Så denna morgon började jag med att mysa framför första avsnittet av årets julkalender. Har en sån bra känsla för denna.

Senare idag ska jag följa med min vän till Ikea och efter det ska jag tvinga henne till att följa med mig på lite julklappsshopping. Jag har inte köpt en enda julklapp ännu och vet inte riktigt när jag ska ha tid med det sen eftersom jag jobbar större delen av hela december. Det gäller att vara ute i god tid. Kram

Likes

Comments

Min lördagskväll var så himla bra på alla sätt och vis. Jag träffade min fina vän Ronja som jag inte umgåtts med på alldeles för länge. Vi gick ut för att äta och vi båda var så sugna på just hamburgare och öl så, så fick det bli. Därefter gick vi och bowlade, för att sedan gå och dricka drinkar. Tänk vad en kväll med en bra vän kan göra så himla mycket. Vaknade upp med extra mycket energi idag. 

Idag fyllde min fantastiska pappa år så gick över dit för att fira honom, med mycket fika och tårta, som sig bör. Efter det åkte jag och min bror hem till mormor och morfar för att hälsa på. Helt plötsligt hade klockan blivit halv tio när vi väl åkte hem. Lyckligt lottade är vad vi är med världens bästa morföräldrar. 

Denna helg har varit helt perfekt. 

Likes

Comments

​I lördags var jag hem till en kollega som gått i pension tillsammans med andra kollegor. Under kvällen gick vi ner till en privat brygga och möttes av denna fantastiska vy. Solen hade precis gått ner och himlen färgades rosa. Så fint! 

Idag är det onsdag, tiden går så fort och det känns som att jag jobbar hela tiden. Men idag är jag ledig, vilket är så skönt! Jag strosar mest runt hemma och fixar med smågrejer och tittar på lite serier. Precis som jag vill ha det. Tittade nyss på klockan och trodde att den var mycket mer än vad den är. Vad mycket man hinner med när man går upp tidigt haha. 

Likes

Comments

​Det var ungefär såhär min fredag såg ut. 

Hela den här veckan har jag varit kattvakt till min brors katter, så jag har åkt dit varje dag. Igår hade jag planer på att göra det ganska tidigt, men så kom min lilla kisse in till mig och mös ner sig bredvid mig i sängen. Så då tog allt mycket längre tid haha.. Hopplöst att katten får styra allt. Hur som helst. Efter jag hade varit hos min bror så åkte jag och handlade ingredienser till kvällsmaten. Fick en sådan extrem craving på fajitas så, så fick det bli. Efter middagen så satt jag på soffan resten av kvällen och slötittade på film. Har längtat efter en kväll att bara göra ingenting på. Så nöjd! 

Likes

Comments