Header

Mina brudar är här hos mig just nu och det vankas middag och drinkar. Detta kan bara bli himla bra. Hur är det ens möjligt att ha så fina vänner som jag har? Tacksam!!

Likes

Comments

Jag älskar tulpaner. De kan verkligen förvandla ett helt rum. Så fint.

Likes

Comments

Detaljer från min lilla lägenhet just nu. Vilken fantastisk frihet det är att bo i sin egna lägenhet där allt är mitt och så som jag vill ha det. Trodde inte jag skulle njuta så mycket av det som jag faktiskt gör!!

Likes

Comments

En kall vintermorgon. Bland krispiga lakan med snöflingor på. En kopp te. Och en bra bok. Såhär vill jag spendera resten av dagen.

Likes

Comments

Igår var jag ute och åt middag med mina fantastiska vänner. Det där lilla extra som förgyller vardagen. Och det var så himla mysigt. Sånt där som får en att inse att det är det lilla som är viktigast.

Likes

Comments

Det känns i hela min kropp att julen snart är här. Så fint. Samtidigt känns det så sjukt att det är nästa vecka?? Hur gick tiden så fort? Jag har inte hunnit med. Men idag har jag varit ledig och varit och köpt julklappar och sedan slagit in de. Att slå in julklappar är nästan det bästa jag vet. Blir så lycklig.
Nu jobbar jag dessvärre precis hela julveckan och helgen så jag kommer inte hinna umgås så mycket med familjen som jag skulle vilja, men den lilla tid blir fantastisk. Det känna helt galet att vi känner av julen så mycket redan på jobbet. Julstressen är helt sjuk, vad den gör med folk. Det är inte det lättaste att vara alla människors stress och klagomur. Tur det bara är en gång per år!

Likes

Comments

I oktober flyttade jag till min första egna lägenhet och därmed har det varit extra roligt att julpynta i år. Det här hörnet är det mysigaste i min lägenhet just nu, här spenderar jag allra helst min tid när jag är hemma.

Likes

Comments

Godmorgon första december, jag har längtat efter dig. Alla som känner mig vet att julen är min favorittid på året. Men jag är också den som försöker hålla ut med allt som har med julen att göra tills det är första advent. Men det är inte förrän första december som det känns på riktigt. Så denna morgon började jag med att mysa framför första avsnittet av årets julkalender. Har en sån bra känsla för denna.

Senare idag ska jag följa med min vän till Ikea och efter det ska jag tvinga henne till att följa med mig på lite julklappsshopping. Jag har inte köpt en enda julklapp ännu och vet inte riktigt när jag ska ha tid med det sen eftersom jag jobbar större delen av hela december. Det gäller att vara ute i god tid. Kram

Likes

Comments