Header

Det är ju något alldeles fantastiskt med att vakna upp och höra fågelkvitter utanför och se att solen lyser från en klarblå himmel där utanför. Älskade vår.

Däremot har jag åkt på en elak förkylning som gör mig helt orklös. Utöver det så har jag upplärning på jobbet både igår kväll och ikväll som jag inte har tid och missa så jag får pallra mig dit fastän jag egentligen mår för dåligt för det. Men nu är det bara tre arbetsdagar kvar innan jag också får lite helg. Så det ska jag förhoppningsvis klara av.

Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har så mycket som försiggår i min hjärna, hundratjugo saker samtidigt. Och ibland är det så befriande att få kladda ner det någonstans. Här är några anteckningar från min telefon.

“Kanske är det för att större delen av mitt vuxna liv har varit just så. Kaos. Kanske attraherar jag det. Kanske vet jag ingenting annat. Men på något sätt så trivs jag i det. I den där verkligheten av kaos. Min verklighet. “

“Jag tänker mycket. Reflekterar mycket. Över livet, över händelser, över känslor. Det är så jag är, det är så jag alltid har varit. Jag finner mig ofta vandra iväg i mina tankar, ibland så långt bort att jag själv undrar hur jag hamnade där.”

“Och dina vänner blir sura för att du inte svarar när de hör av sig, för att du helt enkelt inte kan föra en konversation. Du vill svara, du vill följa med ut, du vill verkligen gå ut och ha roligt. Men samtidigt låter inte din kropp dig det. Det är som om något inuti dig tvingar dig att vara nedstämd. Och ingen annan verkar förstå det.”

“Så småningom slutar du svara ärligt på frågan “hur mår du”, för följdfrågan blir alltid “hur kan jag hjälpa dig”. Och det är det som är grejen. Du vet inte ens själv vad du vill, du vet inte vad du ska göra för att må bättre. Du känner dig bara fången.”

“Och inom några sekunder känns det som att du drunknar. Utanför är det så ljust men allt du önskar är att någon bara kan dämpa ljuset, snälla. Du försöker fråga dig själv vad som hände mellan nu och då, men ibland finns det bara ingen förklaring. Du kan ha allt du vill ha i världen och fortfarande känna att du har ingenting.”

"Jag vill bara vara lycklig"

Likes

Comments

Jag är en sån person som har väldigt svårt för frukost. Jag kan inte äta tidigt, jag tycker inte om smörgåsar och är allmänt negativt inställd till just frukost. Men idag hade jag lite rester kvar av fajitas så jag åt det till frukost. Självklart i sängen för det blir som godast då!!

Likes

Comments

Äta? Jag vill egentligen leva efter att jag ska testa allt åtminstone en gång innan jag kan säga att jag inte tycker om. Men jag skulle aldrig äta lutfisk eller surströmming. Aldrig någonsin!!

Dricka? Redbull och all annan typ av energidryck som smakar likadant. Jag förstår inte hur alla kan tycka att det är så himla gott??

Ha på kroppen? Återigen ska en väl aldrig säga aldrig men jag har väldigt svårt att tro att jag någonsin skulle sätta på mig någonting neonfärgat.

Vilja uppleva? Att förlora någon som står mig nära till något annat än hög ålder och livets gång. Helst vill jag ju såklart att alla mina nära och kära ska leva för evigt. Om det bara vore möjligt <3

Kunna arbeta med? Jag skulle aldrig kunna jobba inom sjukvården. Jag är för rädd för det själv. Sjukhus, nålar. Nej. Det är ingenting för mig.

Säga nej till? Resor utomlands. Vem säger ens nej till det??

Göra offentligt? Vara naken haha!

Likes

Comments

Jag känner mest bara att det är helt otroligt att jag har lyckats vända på dygnet så pass att jag vaknar av mig själv utvilad klockan sju!!! När jag tidigare kunde sova hur länge som helst on inget väckte mig. Mitt liv, mitt humör, ja allt egentligen, har blivit mycket bättre. Jag har liksom fått rutiner som jag inte haft på hur länge som helst och det är såå skönt!! Och fördelen med att vakna tidigt är att jag hinner göra så mycket på mornarna. Jag har redan slängt in en tvätt i maskinen. Och nu får jag gosa i sängen framför tv:n en bra stund innan jag behöver göra något annat, och det älskar jag!

Likes

Comments

Fick världens finaste bukett av mormor i helgen!! Älskar den lila färgen. Helt fantastiskt vacker!! Hur glad kan man ens bli över lite blommor?? Löjligt glad tydligen!

Likes

Comments

Äntligen är den här veckan över!! Herregud vad trött jag är nu, efter att ha börjat jobba klockan sex i flera dagar. Nu längtar jag efter att få sova. Efter jobbet bestämde jag mig för att jag skulle göra fajitas vilket jag varit sugen på hur länge som helst. Så jag tänkte att det skulle vara ett bra sätt att avsluta veckan på. Det var såå gott!!

Likes

Comments

Mina favoriter för kroppen. De doftar så himla gott!!

Likes

Comments

Sprang över dessa skor häromdagen och blev kär. Kunde inte bestämma mig för ett av paren så båda två fick följa med hem. Nu vill jag bara att det ska bli vår på riktigt så jag kan börja använda dem!!

Likes

Comments