Header

Min fina lillasyster, gott fika och världens bästa pappa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min lördagskväll var så himla bra på alla sätt och vis. Jag träffade min fina vän Ronja som jag inte umgåtts med på alldeles för länge. Vi gick ut för att äta och vi båda var så sugna på just hamburgare och öl så, så fick det bli. Därefter gick vi och bowlade, för att sedan gå och dricka drinkar. Tänk vad en kväll med en bra vän kan göra så himla mycket. Vaknade upp med extra mycket energi idag. 

Idag fyllde min fantastiska pappa år så gick över dit för att fira honom, med mycket fika och tårta, som sig bör. Efter det åkte jag och min bror hem till mormor och morfar för att hälsa på. Helt plötsligt hade klockan blivit halv tio när vi väl åkte hem. Lyckligt lottade är vad vi är med världens bästa morföräldrar. 

Denna helg har varit helt perfekt. 

Likes

Comments

​I lördags var jag hem till en kollega som gått i pension tillsammans med andra kollegor. Under kvällen gick vi ner till en privat brygga och möttes av denna fantastiska vy. Solen hade precis gått ner och himlen färgades rosa. Så fint! 

Idag är det onsdag, tiden går så fort och det känns som att jag jobbar hela tiden. Men idag är jag ledig, vilket är så skönt! Jag strosar mest runt hemma och fixar med smågrejer och tittar på lite serier. Precis som jag vill ha det. Tittade nyss på klockan och trodde att den var mycket mer än vad den är. Vad mycket man hinner med när man går upp tidigt haha. 

Likes

Comments

​Det var ungefär såhär min fredag såg ut. 

Hela den här veckan har jag varit kattvakt till min brors katter, så jag har åkt dit varje dag. Igår hade jag planer på att göra det ganska tidigt, men så kom min lilla kisse in till mig och mös ner sig bredvid mig i sängen. Så då tog allt mycket längre tid haha.. Hopplöst att katten får styra allt. Hur som helst. Efter jag hade varit hos min bror så åkte jag och handlade ingredienser till kvällsmaten. Fick en sådan extrem craving på fajitas så, så fick det bli. Efter middagen så satt jag på soffan resten av kvällen och slötittade på film. Har längtat efter en kväll att bara göra ingenting på. Så nöjd! 

Likes

Comments

Jag är en riktig filmälskare och tittar gärna på flera filmer i veckan, så många jag bara hinner med. Nu under sommaren har annat kommit i vägen men här är några favoriter jag hunnit med. Perfekt för en fredagskväll!

Me before you
Denna var helt fantastisk, som även boken är. Självklart är det sådär att när man först läst boken så är förväntningarna så höga, men jag tyckte faktiskt att de lyckats bra med denna. En film om kärlek som man förstår ganska omgående hur den ska sluta, men ack så fin ändå. Har till och med sett den en andra gång!

Jack of the red hearts
När jag hittade denna hade jag inga förväntningar alls, visste endast vagt vad den handlade om. Men jag tyckte verkligen att den var såå bra och intressant på samma gång. En film om en ung kvinna som får ett jobb som assistent till en tjej med autism och hur deras förhållande utvecklas. Absolut sevärd!

The fundamentals of caring
Även denna hade jag ingen aning om vad det var för film, utan bestämde mig bara en kväll för att titta på den. Och jag ångrar det inte en sekund. En härlig film om att ta sig utanför sin comfortzone.

Likes

Comments