Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Från första dagen på Kreta

Likes

Comments

View tracker

I onsdags åkte vi över dagen till Gröna Lund vilket självklart var roligt! Sov med Calle från torsdag till fredag och idag hann vi inte göra så mycket förutom att spela minigolf. Håller just nu på att packa resväskan för imorgon drar jag till Kreeeeta!! Så skönt!

Likes

Comments

I eftermiddags bestämde vi oss för att köpa med oss lite pizza och åka ut till Händelöp en sväng. Efteråt åkte vi en sväng till mormor. Begav mig senare ned till stan tillsammans med Simon och Joakim för lite glass (bland annat xd) och lite promenad innan jag drog mig hemåt till sängen.

Likes

Comments

Händer inte så mycket i mitt liv just nu, vilket är skönt samtidigt som jag känner mig otroligt rastlös inombords typ konstant haha.

I torsdags umgicks jag med några grabbar som jag åt pizza & promenerade lite med. På fredagen åt jag på restaurang med familjen. I lördags gick jag ner till stan med Hanna eftersom det var den sista Vis-dagen och dagen därpå åkte jag med familjen till Ikea & även till smultronstället för lite glass. Sov med Hanna från igår tills idag, och vi har gått/åkt runt lite, lagat mat och sådär.

Likes

Comments

Igår tog mamma, mormor, Hanna och jag en tripp till Stockholm för lite shopping. Väldigt varm dag (avbrutet av lite regn då och då), men väldigt mysigt och trevligt trots att det för min del inte resulterade i speciellt mycket shopping.

Likes

Comments

Äntligen (!!!) har jag också fått sommarlov på riktigt. Har haft feriepraktik på Älvdansens förskola. Har fått städa en hel del vilket såklart aldrig är roligt, men det har varit väldigt kul att få vara med barn och lära sig bättre hur dem fungerar osv. Kommer sakna så många, men gud vad skönt att äntligen få lite ledighet!!

Likes

Comments

Äntligen första jobbveckan avklarad. Är redan helt sjukt trött på mitt sommarjobb, men får stå ut i två veckor till. Fyllde år i måndags, då jag blev firad av familj och släkt. I tisdags blev jag grattad av Calle och vi gick ut och åt på guldkant, vilket var supermysigt. Igår blev jag även grattad av bästa Hanna och idag drar jag nog ut till stugan och stannar över midsommar.

Likes

Comments

Lite bilder från i fredags. Gick ut nian äntligen och fick stipendium i bild vilket kom väldigt oväntat. Därefter kollade jag på när min kusin tog studenten och åkte till hennes studentskiva. Blev sedan hämtad av Adrian och vi drog oss vidare och träffade kompisar och hade det kul. Mötte upp Calle någon gång efter tolvslaget eftersom han skulle sova här.

Likes

Comments

Några bilder från Odenskans.
Var i Odensvi torsdag till fredag tillsammans med skolans kamratstödjare, skyddsombud och skolrådsrepresentanter. Vi åker dit varje år och det är lika kul vardera gång. Bastade och grillade bland annat och hade det allmänt trevligt. Blev inte så mycket sömn dock, utan mest skratt och bus hela natten lång hehe.

Likes

Comments