HeaderDen lediga veckan har bara flugit förbi, som vanligt. Och inte nog med det så kom jag idag på mig själv med att ligga efter med lite plugg. Så resten av eftermiddagen hittar ni mig nog här, läsandes om saker som nog mest åker rakt ut igen, varför inte?

Hoppas ni har en bättre söndag än mig, kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsIgårkväll blev det överraskningsfirande för min pingla. Ett par pizzor, en hembakad tårta och en hög med underbara vänner gjorde alltså tisdagen fulländad. Imorgon drar jag även med mig födelsedagsbarnet på en trip till göteborg, mysigt! Ha en bra onsdag babes, xo.

Likes

CommentsGodmorgon, om man fortfarande kan kalla det morgon när klockan är över 13:00.
Är helt tömd på krafter efter allt som hänt denna veckan, efter ett par dagars praktik avslutade jag veckan med lite nattbio både fredag & lördag. När det väl händer nåt här i byn får man väl passa på, eller? Detta förklarar dagens sovmorgon och den trötta bilden. Idag ska jag iallafall spendera dagen med släkten och bara ta det lugnt. Puss på er!

Likes

Comments

Självis ifrån dagen.

Det har ekat ganska tomt på bloggen det senaste. Allt har berott på skolarbete och denna veckans praktik. Har för en vecka fått umgås med en massa underbara små knattar i byns dagis, åh vad jag kommer sakna de små trollen. Men inga dystra miner, för vad gör det när det är fredag och även jag nu tar ett efterlängtat sportlov, hallelujah!

Likes

CommentsLite halvkassa bilder ifrån igår. Tacos stod på menyn och vännerna stod för sällskapet.
XoXo, Elin.

Likes

Comments

Vart hemma från skolan idag vilket lett till mycket. Ett nystädat fräscht rum, träning, matlagning och även en välbehövlig sömn. Precis intagit soffläge framför en film och en god smoothie i hand.XoXo, Elin.

Likes

CommentsTre snabba close-ups på vad som trillat ner i min brevlåda idag när jag kom hem från skolan, två supermysiga tröjor i underbart material. Detta underlättade verkligen eftermiddagens plugg rejält.

Likes

CommentsStannade till på ett café med vännerna efter skolan, skönt efter en slitsam dag! Nu träning, middag och sova. xo.

Likes

Comments

Känt mig lite hängig idag så har mest kollat på film och tryckt i mig en massa god frukt. Imorse var jag dock uppe en sväng och kikade på knattarnas Vasalopp här i byn, hihi minns själv när man var med och kämpade för att komma först över mållinjen ca 500 meter bort och vinna dendär blänkande medaljen. Ibland vill man bara vara liten igen, ellerhur? Haha pust.. Så mycket tankar när man inte har nåt bättre för sig. Puss på er, ska käka lite tacos och sedan bädda ner mig i sängen, xo.

Likes

Comments


Lagade ihop en megagod, snabb frukost imorse innan jag kastade mig ut i snövädret, och det var nog tur, jobbig dag i skolan med långa lektioner. Men vad gör det när det är fredag?

Har mest tagit det lugnt resten av dagen, hunnit med att fila lite på ett so-arbete och städa mitt rum, vilket var välbehövligt! Blir tidigt i säng ikväll, för Imorgon väntas fotbollscup och derby på bortaplan! Dock kommer jag vara där som åskådare denna gången då mina ben inte är helt friska. Tråkigt!
Nu ska jag iallafall lägga mig under täcket och slå på en film, happy friday!

Likes

Comments