Det är väldigt långt tills 2017 men ändå inte, mindre än 6 månader vilket är galet! Har faktiskt redan en massa planer att se fram emot som jag tänkte dela med mig av! Och ja, man ska "leva i nuet" och bla bla bla... MEN det är jävligt skönt att ha något att se fram emot och längta efter i januari-april när månaderna går som långsammast och är deppigast, enligt mig..

1. Jag fyller 18!!!!!!! Helt sjuktttt. Och därmed...

2. ...Ska jag ta körkort. Detta är något jag längtat efter i hela mitt liv. Älskar att köra.

3. Badrummet som jag och min syster delar ska renoveras! Inga mer gula väggar och golv från 70-talet tack och lov :-)

4. Jag ska resa till USA igen. Jag har varit där två gånger förut i New York, och det var bland det coolaste jag har varit med om. Men tyvärr så är New York inget av hur USA egentligen är... så vi ska åka på en roadtrip! Först ska vi mellanlanda i New York och vara där några dagar. Efter det blir det en bilresa över till andra kusten! Vi ska besöka bland annat San Fransisco och Los Angeles och massor därtill. Så spännande! Eftersom papputt fyller 50 år nästa år så var detta hans önskan, kan ej klaga nej :ppp:)))))

5. Det sista jag kommer på för tillfället som kanske kommer hända är att jag ska på bröllop. Min kusin ska gifta sig! Men eftersom de troligen kommer gifta sig i augusti samtidigt som vi har planerat att resa så är det inte säkert att det kommer bli av, vilket är synd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejhej! Äntligen fredag :):) Har jobbat hela veckan + lyckats dra på mig en förkylning, är helt slut. Hade lite hemmaspa ikväll med bad, inpackningar, ansiktsmasker m.m. Så skönt och mysigt! Nu har jag skrivit med några vänner, kollat en film och ätit godis, hehe. Planerna för helgen är inga speciella faktiskt, var ju iväg hela förra helgen så tänkte mest ta det lugnt! Tänkte planera lite blogginlägg och träna bara. 

POK


Likes

Comments

​Börjar bloggen med två fina bilder som jag och Emma tog idag. 

​Idag mötte jag upp Emma på stationen för att sedan äta innan bion. Vi såg ​Livet efter dig​ vilket jag tyckte var en superbra film! Synd bara att jag inte kan ta seriösa stunder när alla i salongen sitter och storgråter...
Efter bion hängde vi nere vid ån en stund innan vi stack hem till mig för en liten photoshoot samt godis och lite fix av hennes blogg! En bra lördag helt enkelt.

Kram

Likes

Comments