Igår bäddade vi rent med detta fantastiska bäddset från vinter & bloom's nya kollektion "forest friend" jag är helt såld!

Finns att köpa hos kopbarnvagn.se

Likes

Comments

~ L A G E R R E N S N I N G ~

Nu har @MamsenMini lagerrensning med 50% på alla varor i kategorin " Töm Lageret Kupp/Fynd " kampanjen varar t.o.m 28e Mars. Finns massor utav godbitar kvar!

• Emile et rose • Reima • Mayoral • Tina Wodstrup • Bjällra of sweden • bl a

http://mamsenmini.se

Likes

Comments


Dessa klämmisar är verkligen STOR favoriterna här hemma, perfekt för våran tjej då det inte är något mjölkprotein i dem, bara massa +++

Likes

Comments


Rosett, byxa & tröja från LIVLY

Tänk att våran lilla tjej blev hela 7 månader igår, tiden bara springer iväg!
Det händer något nytt varje dag, full fart varje dag!

Likes

Comments

Vi har det så himla mysigt här på Gotland, tur med vädret har vi också. Dock åker vi hem imorgon, ska faktiskt bli skönt!
Vi ska svänga in på Mall of scandinavia och gå in på zara och köpa lite nya höst kläder till lilla fröken som växer så det knakar! Älskar zaras barnkläder, så himla fina.

Likes

Comments
Alltså det är sådan hets kring amning så det inte är klokt? Under graviditeten sa jag att jag tar det som det kommer, går det inte så går det inte och funkar det så funkar det men på BB har dom hjärntvättat mig totalt (dom var hemska rent ut sagt på BB, kring amningen.)

Dom första dagarna hemma kämpade jag med amningsnapp eftersom hon inte får grepp om min tutte, det har varit fruktansvärt påfrestande det också. I början satt jag och pumpade varje måltid och gav henne på flaska, det är först nu vi har börjat med ersättning och jag pumpar ut då och då. Fördelen är ju att man inte alls känner sig låst, i början vågade jag mig knappt ut.

Med det sagt har jag mått riktigt dåligt, fått dåligt samvete att det inte funkar fastän jag sa att det får bli som det blir, att det ens ska behöva vara så? Dom blir lika glada och friska av ersättning!

Likes

Comments

Fredag den 17e hade vi sista barnmorskebesöket innan BF, barnmorskan som var ny för oss tyckte att jag var i så dåligt skick eftersom jag hade haft sådana problem med klåda, svullnad och hade även högt blodtryck så vi blev direkt skickade till specialistmödravården i Falun, vi fick order om att ta med förlossningsväskan och hela köret (snacka om att vara nervös och inte veta vad som komma skall.) När vi kom dit så kollade dom ctg och tog nya prover på mig, dom gjorde även ett ultraljud. Därefter kollade hon hur öppen jag var och det visade sig att jag var öppen ca 3 cm och tappen var nästan hela utplånad, hon gjorde en hinnsvepning och vi fick åka hem igen med förhoppningen att förlossningen skulle sätta igång. Fick även sömnmedicin och någon ny medicin mot min klåda.

Helgen gick och ingenting hände, vi hade en ny tid på måndagen den 20e ifall att det inte hade hoppat igång naturligt, den här gången blev det ballong-metoden nästan omedelbart trots att vi hade lämnat alla förlossnings grejer hemma då vi inte visste vad som väntade oss. Efter det fick vi ett vilorum på antenatal. Ballongen skulle dras i varje halvtímme tills den tillslut åker ur, 13:14 åker den ur och vi förflyttas till ett förlossningsrum. Väl där tar dom hål på hinnorna och vattnet går sedan sätter dom värkstimulerande dropp. Vid 15:55 får jag lustgas som var räddare i nöden där ett tag.

Vid 19:31 får jag EDA som ger super bra effekt J får dock hjälpa mig på toa då mitt högra ben domnade bort (ramlade ihop på toagolvet, haha)

Vid den här tidpunkten börjar jag även få hög feber, kräkningar och känner mig väldigt yr.
Börjar även få smärtsamma värkar på ena sidan. Här kontaktar dom en doktor som kommer fram till att dom kopplar bort droppet i ca 3 timmar. Under natten kräks jag enorma mängder och min puls ligger på 145 konstant. Det är nu dom kommer på att jag har någon slags infektion i kroppen och det beslutas om akut kejsarsnitt. Nu först började allt gå väldigt snabbt, dom slängde åt J ett par gröna sjukhuskläder och en nät-mössa och mig flyttade dom över på en operationssäng och så började vi direkt rulla ner mot operationsrummet, här är jag totalt borta och förstår inte riktigt vad som händer.

Framme i operationsrummet väntar redan doktorer, barnmorskor, kirurger och barnläkare. Jag får genast bedövning och därefter gör dom snittet omedelbart och hon är ute 09:28.

Efter operationen får jag veta att läkarna hittade var i magen vilket bekräftar infektionen.

Lilla Haylie mår bra och läggs i pappas famn och när J stolt vill visa upp vår lilla dotter mår jag fortfarande fruktansvärt dåligt och kräks! Nu när man skall vara gladast i världen och tror att det har vänt blir jag bara sämre och sämre i ca två dygn framåt, kräks dock inget mer men pulsen ligger kvar på 145 och jag blir sängliggandes sammanlagt tre dygn innan jag kan ställa mig upp för första gången och under denna tiden får J ta hand om våran lilla dotter helt själv då jag är så dåsig och borta att jag inte kan röra mig ur sängen och har förstås väldigt ont efter snittet också.

Vi blir kvar på BB ända till fredagen den 24e Juni då vi lyckats tjata oss till att få åka hem, dock på villkoret att vi kommer tillbaka dagen efter för att göra några sista tester.

Under denna vecka kom personalen in varannan timme, dygnet runt, hela veckan för att kolla min puls och mitt blodtryck. Det var så fruktansvärt påfrestande att inte kunna få njuta, må bra och vila ut. Jag bara grät och grät!

Att få komma hem med min familj efter allt detta var så underbart befriande även om jag fortfarande var febrig och svag samt gick på antibiotika 2 veckor hemma med tabletter vid frukost, lunch och kväll.

Trots att vi nu alla mår mycket bra kan vi bara, efter denna upplevelse konstatera att vi inte vill ha flera barn efter denna hemska förlossning.

4104 g och 50 cm lång, älskade mirakel ♡

Likes

Comments