Header

Som ni ser i videon så kommer det alltså snart ut en ny "provsmaknings video" från våra underbara tjejer, glöm inte att gå in och ge dom en tumme upp samt prenumerera!!

all kärlek till er❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu vill jag bara göra klart för er som försöker sälja massor av hudprodukter som jag ska använda till My, hennes utslag är inflamationer som hennes sjukdom skapar i huden (eftet som hon har en autoinflamatorisk sjukdom som orskar inflamationer i hela kroppen då immunförsvaret är överaktiv, lång historia) så era produnter kommer inte bota dessa utslag så att slänga ut sig kommentarer som "du verkar ha gett upp att hon ska bli bättre" eller " vill du inte det bästa för ditt barn" är helt onödigt för nej jag har absolut inte gett upp utan jag följer den rätta vägen, sjukvårdens väg ist för qvakdalvar metoder!!!

Dessa sjukdomar är så över eran kunskap och nej jag tror inte på att dessa produkerhar botar andra med samma sjukdom och jag tror inte på att era fortskare är "special inriktade" på den sjukdomen My har då vi inte ens vet den fullständiga diagnosen än... använd hjärnan ost för att försöka lura på desperats och rädda föräldrar som försöker hitta allt för att få ens barn att må bättre, skulle ni kunna ha på ert samvete om ett av dessa barn faktiskt blir mer sjukt eller värsta fall dör? Ni borde skämmas allihopa!!

Varegod sälj era produket till friska VUXNA människor, gå inte på sjuka barn för att ni är så desperata efter pengar!!

Likes

Comments

Från och med idag så är min "semester" slut för denna sommaren, jag kommer dock arbeta lite mindre under sommaren men ingen mer semester.

Det har hänt otroligt mycket de senaste två månaderna, det är gansks overkligt t.om.

Hels månaden började med att vi flyttade från stan till ett litet hus/lägenhet som vi verkligen älskar på alla plan, lite dåligt utbud på öppettider här bara men endå riktigt mysigt.

Vi gifte oss 10/6-17 på doppin bröllop på Skansen och allt var verkligen superfint och helt perfekt, det var inte stressigt, det vsr inget tjafs, dagen bars flöt på med barnen och vi hade det otroligt kul.
Sen dagen efter skulle vi överraska alla i familjen och berätta men min älskade syster hade redan listat ut det 😂 men det gjorde ingenting, hon hade t.om en bröllopspresent med sig, världens bästs ❤

Sen efter det har vi varit hemma, utforskat närområdet, fixat hemma och även om det är en del kvar så är det ganska skapligt här
hemma.

Har varit på HAB och dom ska hjälpa oss så att My ska få en "leksak" hon kan börja träna benen med så hon förhoppningsvis börjar gå en vacker dag och hon ska öven få komma till tand specialist så dom får se över tänderna/munnen

Hon har gjort röntgen och och massor med olika provtagningar som liksom första stora steget här i att börja om utredningen, vi har fått en del preliminära svar på röntgen och lite prover men inget som egentligen svarar på något eller är underligt och det är det som.är så frustrerande med allt detta, sjukdomen finns där men den gömmer sig så jävls väl!!
Men förhoppningsvis kommer dom fram till något snart!

Och idag börjar jag jobba igen, jag har så otroligt mycket inplanerst för denna sommaren, den har börjat trögt men jag kommer se till att trotts att vi måste hålla oss i närheten och har en del läkarbesök ska vi kunna hitta på kul saker! 🙂❤

Vad har ni gjort i sommar och vad ska ni göra i sommar? 😘❤

Likes

Comments

LIMITED EDITION! En lycklig vinnare vinner en valfri nappflaska från Twistshake’s pastellkollektion

Följande regler:


·         Följ mig & @twistshakebaby


·         Tagga 2 vänner som du vill tipsa om tävlingen


·         Varje kommentar räknas så ju fler kommentarer, desto större chans att vinna


·         Lägg även till detta i tävlingen: Till er som inte kan vänta på priset så får ni en rabattkod – använd kodenelinvonwred20 och få 20 % på hela @twistshakebaby’s sortiment.


 


Tävlingen startas torsdag kl. 07.00 och avslutas lördagkväll


Så glöm inte att hoppa in på min instagram och tävla om dessa ascoola nappflaskor!!
visst är dom underbara 😘

Likes

Comments

Hejsan hoppsan Karlsson!!
Idag har det kommit upp ny video på våra Youtube kanal!
Det är en video där våra stora tjejer provsmakar olika sura godisar!
Videon är dock inte redigerad men den är bra endå, är så att våray wifi hemma fungerar inte och redigeringsprogramen vill inte samarbeta med mig men jag hoppas att ni gillar den endå 😘

Likes

Comments

En video från våran vigsel, jag vet att jag ser ut som om jag är typ 100kg större än vad jag faktiskt är, men vad fan gör det, jag har fått gifta mig mig med min livs kärlek så bättre kan det inte bli ❤❤

Likes

Comments

Hejsan mina vänner!
Igår var det min man ❤ och lilla Mysan inne och träffade hennes läkare, det konstaterades att den nya medicinen fungerar men den drar ner immunförsvaret lite för mycket så vi ska pröva den i en mindre dos om ca 2v.
Det var otroligt skönt att få de bekräftat att även läkaren ser skillnaden denna gången, hon känns otroligt mycket mer involverad nu och det ger en del av trygghetskänslan tillbaka igen och det är verkligen något jag saknat det senaste 6 månaderna.

Vi sitter nu hemma och peppar in för nästa vecka, nästs vecka är det dags för inläggning och sövning, det var ett tag sen vi gjorde något såhär stort nu och sövningar har ju inte varit dom lättaste stunderna för henne, hon har alltid haft så svårt för att vakna och syresätta sig under uppvakningen så klumpen i magen blir bara större och större för var dag som går, men jag vet att hon kommer ta sig igenom detts även denna gången.
Det hon ska göra är en Mr röntgen på hjärnan för att se om det finns några skador eller liknande där efter allt som har varit samt att dom ska ta massor med olika prover och även biopsier som en ny start på hela utredningen som pågått snart i 2år och jag måste erkänna att det känns tungt att behöva börja om, att göra allt som har gjorts igen, att hon ska behöva gå igenom allt detta igen men förhoppningsvis så klarar vi denna utredningsperioden utan en massa infektioner och liknande som försvårade allt förra gången och att det går fort och smidigt.

Sövningar och provtagningar är nog något jag aldrig kommer att vänja mig vid till 100%, att se ens barn gå igenom smärta, trötthet och slit är inget någon förälder vänjer sig vid eller ens vill acceptera att vänja sig vid men det är ett nödvändigt ont som kan få oss att komma närme till att fastställa en diagnos och hitta rätt medicin och behandling så jag antar att det bara är att gilla läget

Likes

Comments

Då var vi igång igen!!
Pokemon Go säsongen är här igen.och jag har redan kommit igång lite med generarion 2 pokemonen och det känns helt underbart, jag älskar verkligen detta spelet då det får en att viljs gå ut mer igen och man får liksom en mening och ett mål med en promenad ist för meningslöst vandrande som jag personligen hatar, jag hatar verkligen att gå utsn mål, inget man ska till, se på eller sammla till, utan man gåt bara för att kunna gå liksom, nop det är ingenting för mig, men att jaga pokemon och samla kilometer till ägg är en grymt bra anledning iaf för mig 😘

Spelar ni? 🙂

Likes

Comments

Idag är det dags för tid hos Habliteringen för lilla Mysan, det var väldigt länge sen vi var där nu och jag hoppas verkligen att dom kommit på en bra plan och vart vi ska börja med allting.
habliteringen så ska dom alltså hjälps till att komma på en plan och ev hjälpa till med hjälpmedel osv om det skulle behövas för att kunna träna upp hennes muskler osv så att förhoppningsvis kommer kunna lära sig gå och utveklas som hon ska.

Dom på HAB verkar otroligt snälla, dock har vi inte lärt känna dom ordentligt än så jag undrar om dom verkligen har förstått sig på hennes sjukdom än och vad den faktiskt innebär så jag litar inte riktigt på deras beslut till 100% men förhoppningsvis börjar det släppa efter snart det med.

Idag ska vi iaf ta upp det med hennes ben, hennes ben har ju varit låsta otroligt länge och får hon välja själv så använder hon gärna inte benen heller så hennes ben är otroligt svaga och behöver tränas upp jätte mycket, liks så hennes armar och jag vet att det har diskuterats förut om skenor till henne och det ska vi ta upp med dom idag, vad kan göras i detta läge för att träna henne muskler framförallt i benen då så det ska bli spännande att se vad dom säger.

Vi ska även prata med dom om att anmäla oss till teckenspråks kurser i höst, det finns kurser nu indelade i tre steg för att lära sig mer tecken som jag och min man vill gå på så jag hoppas verkligen att det finns lediga platser kvar till oss 🙂❤

Likes

Comments


Better Blogging Nouw