View tracker

Nu är jag äntligen hemma efter helgens sista arbetspass och har bäddat ner mig i soffan, ska snart försöka sova.
Helgen har varit ganska Nice endå även om denna natten gjorde tvär kaos i mitt huvud, den gick inte alls som hoppats men det får en räkna med.

Veckan ser gaska lugn ut, jag ska på julbord på måndag sen tror jag inte det är mycket till läkarbesök mer än att jag ska till läkaren och kolla upp en stor knöl jag har på armen som har börjat växa, förhoppningsvis är det ingenting men lika bra att kolla upp det!
Sen fyller lilla A år på tisdag vilket ska bli GALET kul, har längtar så mycket, älskar verkligen födelsedagar för det är verkligen inget annat än kärlek dessa dagar, spelar ingen roll vem som fyller år, alla är på grymt bra humör!

Denna vecka blir det storsatsning på musikhjälpen , ska försöka sprida bössan så mycket som möjligt och ska även försöka skapa lite initiativ osv, alla tips och samarbeten är välkomna, jobbar tillsammans hela Sverige nu så inget är för litet ❤️

Night Night mina vänner!
På återseend

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som ni vet så ger vi ju Lilla M medicin en gång i veckan genom en pump, jag har fått otroligt långa frågor om denna samt att intresset verkade finnas för en video för att se hur en bygger ihop och använder en av dessa, så jag och sambon spelade in en liten video, garanterar att det absolut inte är några nålstick i denna video utan det är endast hur pumpen ser ut och hur sen bygga ihop helt enkelt!

Hoppas ni gillar sen och ge den en tummen upp för fler av dessa videos som är mer ingående och kanske om andra maskiner vi har hemma 😊❤️

Likes

Comments

View tracker

Musikhjälpen är något som ligger mig otroligt varmt om hjärtat, varje år lägger jag ner otroligt mycket energi runt musikhjälpen och startar insamlingar, varit med och skapar auktioner och spridit musikhjälpen namn otroligt mycket.

Musikhjälpen är det som får mig att få julkänslan, innan musikhjälpen känner jag alltid, varför ska en fira jul, jul är endå bara långtråkigt och varför gör folk en stor grej utav det, tills musikhjälpen börjar, då ser man hur mycket vackra människor det finns och hur underbara vi faktiskt är mot varandra, musikhjälpen hjälper till att föra tillbaka kärleken i Sverige efter att folk har sabbat det nästan hela året innan, jag tycker det är då fint när så många människor går ihop och enas för att hjälpa andra, det händer inte ofta och det visar att vi är starka!

Därför i år har jag skapat en bössa Mys Hjältar som ett bevis på hur starka vi människor är och hur omtänksamma och kärleksfulla människor det finns på denna jord och jag blir så glad av att se att det börjar rulla på i bössan och att vi redan är uppe i 450kr!

Om du skulle vilja vara med och göra något mer för detta, om du kanske är ett företag eller liknande så kan du göra en aktion på Tradera via musikhjälpen och ni får jätte gärna skriva/ döpa annonsen till Mys Hjältar och liksom aktionera ut produkter i "vårt namn" det är helt okej! Och det skulle enbart göra oss överlyckliga, hör bara av er så jag kan hjälpa till och dela det.

Om ni är suga på att starta något annat initiativ tillsammans med mig så hör av er! Jag är på dom flesta idéerna och är även ledig hela veckan och är väldigt flexibel!

Denna veckan ska ägnas åt kärlek och omsorg!
Låt oss fortsätta med denna underbara tradition!
Tänkte även försöka ta mig till Örebro i veckan och vinka åt alla i buren så hojta till så gör vi de tillsammans!! ❤️

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/mys-hjaltar


Klicka på länken här över och släng in en slant eller dela bössan så att den aldrig står stilla!!

Likes

Comments

Som jag skrev igår så har vi gjort en bössa till musikhjälpen som heter "Mys hjältar" och många har delat den men vi behöver bli fler!

Ni får jätte gärna dela våran bössa och visa att du stöttar både musikhjälpen och våran lilla Mysan hjälp oss hjälpa andra!

Jag vet att det finns extremt många goda människor där ute, vi har fått smaka på den underbara saften själva och nu ber jag er att dela denna vidare, dela på Facebook, instagram eller varför inte en blogg? Allt är välkommet och skänk gärna en liten slant, om det så endast är 1krona, vi är alla Mysan hjältar och vi kommer aldrig sluta kämpa för att alla barn ska ha samma rättigheter ❤️

Likes

Comments

Alva har ju varit hos sin pappa världsfred länge nu då hon blev magsjuk och då är det ju inte läge att åka iväg så hon fick vara kvar och kurera sig med sin pappa, idag löste han dock så att han kunde köra hem henne hela vägen hit vilket är otroligt tacksamt efter som jag ska jobba och iväg på julbord osv under helgen/veckan så hade vart otroligt svårt för oss att åka.

Men nu är hon här och jag är så lycklig över att jag inte kommer missa hennes födelsedag som är nu på lucia, vi har en jätte fin snögubbe kostym till henne hon ska få ha på lucia och så ska det bakad tårta och slå in presenter!!
Jag verkligen längtar!!

Nu är det dags att natta barn och fixa sig inför nattens arbetstimmar! Hoppas på att det blir en lugn natt❤️

Likes

Comments

Denna helgen kommer det bli riktigt trögt med inlägg här, tänkte lägga in lite tidsinställda inlägg men dagen har varit tvunget att gå till annat och snart måste jag sova lite så jag orkar jobba i natt, jobbar även i morgon natt så jag kommer uppdatera bättre sen jag lovar!

Senare idag kommer det komma upp en video här och på tuben där jag visar hur en bygger ihop lilla M's pump till antikropparna som hon får varje fredag, idag är första dagen då vi gjorde det själva hemma och det gick jätte bra så ni ska få se en liten filmsnutt på det 😊

På söndag kommer det även spelas in en video där det kommer bli bygge och antagligen väldigt mycket ilska och svärord så jag varan för det redan nu 😜 denna videon kommer förhoppningsvis upp redan på söndag men i värsta fall kommer den redan på måndag 😊

All kärlek till er och hoppas ni kan stå ut med en väldigt trög och seg Elin i helgen 😘❤️

Likes

Comments

Nu har vi skapat en bössa till musikhjälpen som jag verkligen önskar och hoppas på att fler vill dela vidare så vi tillsammans kan göra världen lite bättre!

vår bössa heter My's hjältar då alla som följer oss är hjältar i våra ögon och om ni vill dela denna så får ni gärna använda er av min bild här under och länken http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/mys-hjaltar här för att komma direkt till våren bössa, alla som delar denna kommer att få stå med här på min blogg och jag kommer uppdatera varje dag!
all kärlek till er, ni är bäst 💖

Likes

Comments

Snart är det daga att krypa ner i sängen bredvid mannen i mitt liv för att sova inför morgondagen, planen var egentligen att åka till Örebro i morgon men det ser tyvärr inte ut så då magsjukan verkar spöka där borta tyvärr, får hoppas på att dom kryar på sig snart och får vara friska!

Imorgon är det dags för sjukhuset med lilla M och ta prover, dom ska ta ett IgG för att kolla hur dom nya antikropparna har tagit som vi gett genom pumpen samt så hoppas jag att dom ska ta prover på dom vitablodkropparna så att vi får se om hon har någon infektion på gång i kroppen eller om det är grundsjukdomen som gjorde henne så dålig idag.

Sen har jag även läst att hon ska få zink då hon låg ganska lågt i det och det kan hjälpa henne så att hon inte är lika torr i huden och det skulle ju vara helt underbart.

Jag hoppas verkligen på att denna natten blir mycket bättre än gårdagens, det gör så ont i hjärtat att se henne så dålig som hon var igår och under dagen idag, dock verkar det peka på att det blir en bättre natt "peppar peppar"

Godnatt mina vänner!
Ska försöka få med mig kameran i morgon också och försöka filma lite!
❤️

Likes

Comments

Det är så att jag och sambon har planer på att starta en bössa till musikhjälpen i år som jag tänkte döpa till "My's hjältar" som vi tänkte att folk kunde skramla lite pengar i, men vi skulle behöva hjälp med att dela runt denna bössan så vi undrar nu vilka som skulle vara intresserade utav detta att dela kanske på instagram, Facebook eller på sin blogg? Skriv ett meddelande eller en kommentar här under så kan vi knapp ihop något, självklart kommer jag dela med mig och länka till alla som vill som är med och delar, så är någon intresserad? 😊 #musikhjalpen #mh16

Musikhjälpen är något som ligger mig personligen extremt varm om hjärtat, jag har engagerat mig i musikhjälpen enda sen första året, jag har gråtit, skrattat och t.om fött barn till musikhjälpen och det var den enda som fanns kvar av min vardag förra året när vi låg inne på sjukhuset med lilla M och det fick mig att må så otroligt bra!

Jag hoppas verkligen att fler vill hjälpa till och även jag ska göra allt i min makt för att dela så mycket som möjligt❤️

Likes

Comments

Vloggar är alltid något jag har velat göra och hålla på med, jag är inget proffs på ämnet men jag älskar att filma, det är något jag även tänkte fortsätta göra framöver också, denna videon blir ett litet smakprov, samt att jag har lite mer roligt på gång också!

Denna videon tar jag även modet till att filma mig själv en kort snutt, så in och gilla så jag ser att ni vill ha mer! 😀

Likes

Comments


Better Blogging Nouw