Header

​Hej på er! 

Som sagt så kommer jag göra en serie där jag testar olika mascaror mot varandra! Är jättetaggad för detta, ska bli himla kul. Hoppas ni är lika taggade som jag! :D 

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Senare på kvällen igår så var vi i bästa jobbgänget ut och käkade på Big Street. Jag vart lite besviken på köttet men annars så var det riktigt mysigt. Satt och pratade under filtar och tre timmar passerade snabbt. Kommer sakna så att jobba med er!!

Likes

Comments

Igår var jag ledig och det var delvis fint väder så vi tog med oss morfar och åkte upp till Vidablick och fikade! Supergod kladdkaka har dom där, får ni chansen åk dit och testa 😍

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Fick sluta tidigare igår eftersom att jag har jobbat väldigt många dagar i rad. Jag kom hem runt halv elva så somnade inte överdrivet sent igår vilket var skönt för jag är så himla trött. Idag väntar ledighet fram tills klockan tre då jag börjar jobba. Men innan det ska jag hinna med skype-möte, mat och lite annat jobb. Vad gör ni idag?


Likes

Comments

​Jag har alltid varit naiv. Jag har alltid sett människor som en bunt med teddybjörnar som alla bara behöver en kram. Jag tror inte på att man föds elak. Jag tror att elakheter är handlingar man tar till när man inte har tillgångar att ta till för att få fram det man vill. För mig har det alltid varit svårt att inse att människor kan vara elaka mot varandra. Den här veckan har jag fått lära mig att jag alltid haft så så fel. Men också så så rätt.

Jag har för första gången i mitt liv sett en man skada en annan man. På riktigt. För att han aktivt valt att göra det. Inte på grund av överdrivna mängder alkohol eller på grund av droger. För att mannen i fråga inte hade något annat att ta till än sina nävar. 

Samtidigt som detta var väldigt jobbigt för mig så var det trots omständigheterna bra att jag fick se detta. Jag menar inte att själva händelsen i sig var bra, men det var bra att jag fick bevittna det. Så att jag fick öppna ögonen för människor och att dom faktiskt kan vara hemskt elaka. Jag har länge vetat om att jag är väldigt naiv och blåögd, det kommer jag nog alltid att vara, men det har aldrig varit lite påtagligt som nu. 

Jag har lärt mig att jag kan hantera en situation med lugn. Jag har också lärt mig hur det känns att vara i chock. Jag har lärt mig mycket av ett väldigt litet, men allvarligt missförstånd. Men framförallt har jag lärt mig att alla människor nog skulle behöva se något allvarligt som detta och få upp ögonen för verkligheten. På ett annat sätt. Jag kan inte riktigt förklara. Jag önskar att jag var bättre med ord.


Likes

Comments

Ni har säkert både hört talas om och provat denna app men den är verkligen värd att nämnas igen. Runtastic Pro är superduperbra för dig som gillar att springa. Det har voice feedback så efter varje kilometer talar den om för dig hur långt du sprungit, hur fort det går osv osv.. Superbra kick för att fortsätta springa! Om du lyssnar på musik så fadear den bara ner musiken och pratar, istället för att stänga av musiken helt.

En annan sak som är bra är att du kan välja vilken sorts aktivitet du utför. Det finns en hel lista på saker att välja mellan så som jogging, dans, aerobics, curling, badminton, gymnastik... allt! Sedan räknar den km, kalorier du bränner, genomsnittlig hastighet och så finns det gps så du kan se exakt vart du sprungit vilket är superbra. Dessutom kan du lägga till en bild och "bedöma" varje aktivitet du utför, vilket är jättebra när man vill kolla tillbaka hur det sett ut tidigare i processen :D

Så 👍 för denna app! Finns i AppStore och Play Market.

 Här nedan ser ni två bilder från appen. PS. Den kostar 7kr men det är den värd!

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? Jag har precis kommit hem från en 5km springtur i spår. Har inte upptäckt spår förrän nu och jag måste bara säga att shit vad nice det är!! Mycket bättre underlag och skön natur. Spåret går i skogen och är 5km så det är perfekt 😍

Idag börjar jag vid 15 och jobbar till stängning, vilket är runt 00. Rättvik börjar ju fyllas med folk nu så vi har fullt upp hela passen vilket i och för sig är väldigt bra får då går det fort. Fick lön idag också och det var riktigt nice faktiskt!! 😃Hur gör ni i sommar, jobbar ni?

Tar en bild efter varje springtur. Såhär har det sett ut dom senaste 4 dagarna. Lite kul att följa sin känslomässiga resa, så att säga, haha!

Likes

Comments

Hej på er,

Vaknade vid 11 och nu har jag ätit frukost och tittat på serie. Ska strax springa 6km och sen blir det hem och förbereda mig inför jobb. Vad gör ni idag? Vädret verkar se ut som dom flesta andra dagar. Tätt med moln men ändå lite sol ibland, skönt springväder men inget vidare sommarväder.. 😔 Man blir ju trött på att det inte skulle kunna vara lite sol iallafall.

Här har ni en bild på min frukost. Har kommit på att banan i vaniljyoghurt är SUPERGOTT! Till höger ser ni knäckebröd med ost och Johnny's Senap. nomnom!

Likes

Comments

​Hej på er,

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Vi kunde stänga tidigare idag vilket var skönt med tanke på veckan som kommer. Classic Car Week är runt hörnet och hela Rättvik håller nu på och förbereder sig, det syns överallt, folk som packar, lastar, sätter upp skyltar och köerna som blir längre in till samhället dag för dag. Själva är vi inte speciellt taggade, eller ja, i alla fall inte jag. Tycker det är superjobbigt med CCW då det är alldeles FÖR mycket folk..... Men aja, Rättvik lever vidare tack vare det.. haha. 

Förresten så är vår katt med kattungar. Vilket kom lite som en chock. Känns lite jobbigt då hon själv var kattunge typ igår (känns det som). Men jag älskar kattungar så det är ju gosigt ändå. Är det någon som är sugen på att köpa en så kan ni ju höra av er. Candy (mamman) är väldigt väldigt fin. Är lite osäker på vem pappan är dock.


Likes

Comments