Header

Kände vi våra första sparkar ovanpå magen!

Det är så mysigt nu när Fredrik har börjat känna bebben sparka ovanpå magen. Inte längre bara jag som känner av karusellen i magen. Buffandet bara eskalerar dag för dag, åtminstone känns det så nu. Och vissa gånger sparkar hen riktigt högt upp så att jag när jag vilar armen högst upp på magen (perfekt armstöd) hoppar till ibland. Det är så overkligt och graviditeten börjar på riktigt kännas som en graviditet nu. Det har blivit så verkligt nu när det går att känna av bebisen. Hur coolt är inte detta? Och tänk, om ett år får jag fira min första morsdag. Ryser av välbehag.

Bebisen, flytten, inredningen och jobbet med Seger Marketing är så roligt och inspirerande. Jag gör typ inget annat än planerar hur vi ska inreda, jobbar, tänker på vår framtid som familj och bara myser vid tanken på allt som komma skall. Livet vore perfekt om jag inte hade den där tunga stenen aka gradun som hänger över mig likt en mörk skugga. Jag tänker bara, sen. SEN ska jag skriva. Nu mitt i allt är vi i mitten på maj och jag har 2 ynka veckor kvar i Vasa. Det är inte det att jag inte vill, det bara känns så övermäktigt.

Ja, nu har jag i alla fall 4 timmar kvar av denna skol/arbets dag, som för övrigt varit så oerhört inspirerande. Fyfan vad jag älskar mitt jobb. Ursäkta för det där ordvalet, men jag älskar att komma in i ett flow och bli inspirerad och komma på en massa ideér till fotograferingar. Älskar att jag har privilegiet att få göra det till mitt jobb. wow. Hursomhaver, 4 timmar kvar tills jag kan fara hem och nyttja toaletten i vår lägenhet. 4 timmar i skolan. 4 timmar som jag helhjärtat tänker ägna åt att jobba på avhandlingen. PUNKT.Det blir nog bra det här.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Ibland finns de rätta lösningarna mitt framför näsan på en. Man går runt med ögonbindel och hoppas på att idéerna ska komma till en. Hoppas utan att kunna se. Vågar man tänka lite längre och lite mer så vill jag lova att allt man söker finns där. Det kanske inte räcker med att bara öppna upp ögonen, för att kunna göra det krävs det en gnutta ansträngning. Jag behöver få inputs. Jag behöver pinterest och texter som fångar mig och väcker intresse. Jag behöver få se något som drar mig ur mitt invanda tankemönster. Jag behöver inspiration som slänger mig rakt tillbaka till 2012, för det var det magiska året då jag fann mig själv och var så mycket Elin som en bara kan va. Idag fanns det rakt framför ögonen på mig. En inspirerande bok som bara SKREK och talade till mig. Den köptes i Köpenhamn 2012. Jag läste halva boken då, för andra halvan handlade om kunder och marknadsföring och sånt som jag inte riktigt förstod just då. Nu behöver jag och vill jag veta allt om marknadsföring. Denna bok kunde inte ha kommit mer lämpligt. Jag vet inte vad som gjorde att jag ens över huvud taget kom ihåg att den existerade, att den låg orörd inne i vår byrålåda. Plötsligt hade jag bara plockat upp den och det var kanske dagens bästa impuls.

Nu ska jag läsa bli inspirerad. Få tankeimpulser som väcker nya tankar och får mig in på nya spår samtidigt som jag lyssnar på Erik Hassle "no words" & Foster the people "Pumped up kicks" för att det är då som jag kommer in i mitt flow. Gamla klassiker fungerar alltid. 

Be unfashionable. Take risks. 

Likes

Comments

Vår älskade lilla bebbe på bild i v. 21+4, 8.5-17 <3 

Jag älskar att mysa med vår lilla bebis, som jag nu allt mer börjat kunna känna av. Hen buffar livligt under korta stunder på dagen men vaknar oftast på kvällen för att buffa mig godnatt. Jag har moderkakan i framvägg, därav de trubbiga buffarna som kom rätt sent. I vecka 20 vill jag minnas? På senaste ultraljudet fick vi se en välmående liten bebbe som visade tungan och drack fostervatten. Hen hade blivit så STOR sen sist. Nu täckte ju bebisen hela skärmen. Inte så konstigt dock, i vecka 12 vägde vår skrutt 30 gram och nu vägde hen 410 gram. Det torde ju märkas någonstans. Och min mage har helt plötsligt börjat uppenbara sig. Nu går det absolut inte att dölja längre! Jag tror ju att jag ännu är platt, så varje gång jag går förbi ett fönster eller en spegel får jag mig en smärre chock. Det är nog märkligt det här att vara gravid, det känns så underbart samtidigt som det känns overkligt. Händer detta faktiskt mig! Vi är lyckliga. Mer än så behöver nog inte sägas.

Jag mår fortfarande fint och njuter av varje dag som går. Mitt liv hade inte kunnat vara bättre för tillfället. jag har ett underbart jobb, härliga kolleger och inspirerande arbetsuppgifter. Jag har kommit ikapp med skolarbeten och fått avprickat många deadlines. Det mesta med flytten är fixat och sommaren är planerad. Allt är under kontroll och jag känner att det här, det kommer att bli bra. Jag längtar efter sommaren. Då ska jag inreda vår nya lägenhet och fixa inför bebisens ankomst, studera och även jobba deltid i Juni med kära Seger Marketing. Att få barn just nu, mitt i starten av min karriär, kunde inte ha varit en bättre ide. Det må låta dumt att skaffa barn när man börjar utvecklas, känner sig driven och hittat rätt spår i livet. Men faktiskt, så är jag glad att jag inte blev gravid under tiden jag jobbade inom vården. Jag ville verkligen ha barn då, men om det hade hänt så hade jag lagt allt fokus på bebisen och helt och hållet glömt bort mig själv och kanske aldrig vågat börja göra något som jag vill göra. Jag hade indirekt levt ut mina drömmar via barnet. Nu är barnet mer liksom en krydda i livet, men det definierar inte mig. Om ni förstår? Jag är ändå jag, men mina drömmar och mina mål i livet. Och bebisen är inget jag skaffat för att fylla något tomrum i mitt liv. Mitt liv kändes komplett innan vi plussade, och plusset gjorde oss väldigt glada, men det förändrade varken mig eller Fredrik. Han kommer fortfarande att älska musik och att snickra gitarrer, och jag kommer fortfarande att vilja utvecklas och göra karriär. Konstigt nog så känns allt liksom mer uppnåeligt tack vare vår lilla bebis. Jag känner att allt är möjligt. Förut trodde jag att det var kört med karriär och studier efter att man fått barn, men nej. Det är bara början på vårt liv.

Likes

Comments

Hur är det möjligt att känna att tiden bara rusar iväg, samtidigt som man tycker att man har varit gravid alldeles för länge redan och bara vill ha en fullgången graviditet här och nu? Jag tänker inte skriva att tiden gått så snabbt, eller utbrista "tänk att vi redan är halvvägs!". Nej, för så känns det inte. Januari och februari var de längsta månaderna i mitt liv, liksom mars också gick i snigelfart. Men den som väntar på något gott, den väntar länge. Tycker jag. Man vill ju bara ha den gosiga bebisen här och nu, inte vänta till september.. med stor sannolikhet Oktober förrän hen ploppar ut.

Nu har vi förresten på allvar börjar kolla på vagnar och spekulera i bebisgrejer. Allt blev mer konkret när vi fick den nya lägenheten. Ännu återstår själva flytten, men den tar vi sedan när den kommer. Imorgon ska vi iväg och se på ett babyskydd och en bärsele. Jag är lite kluven i bärselen, kommer pappan att använda den? Vill man hellre ha en mjuk tyg bärsele än en Babybjörn One? De i tyg är ju helt klart tio gånger snyggare, om man nu måste vara snygg när man strosar på hemma. Däremot skulle jag bra kunna tänka mig att använda en BabyBjörn One på promenader eller annars bara när man vill ha händerna fria, typ på stan.

Vi kommer endera att köpa en förmånlig ny vagn, eller en begagnad vagn av mer exklusivt märke som typ emmaljunga eller britax. Ni vet såna vagnar som kostar över tusenlappen som nya, men som med mycket tur och envist letande går att hitta för några hundralappar på findit eller någon liknande sida. Just nu är jag absolut mest sugen på denna Petite Cherie Heritage från Jollyroom för att den låter så LÄTT och har fått överraskande bra recensioner trots sitt låga pris. Färgen är jag lite osäker på, men en mörkblå skulle inte sitta helt fel.

​Om det blir denna vagn så tror jag dock inte att jag vågar mig på den blåa (fegis) utan det blir antagligen den svarta med silverfärgat chassi i såna fall. Varför denna vagn lockar är först och främst för att vi kommer att bo i stan, i höghus en trappa upp och ha en relativt liten baklucka. Dessutom är den ju så otroligt snygg! 

Annars har vi spanat in några begagnade Gesslein vagnar men just de modellerna som finns till salu på finska sidor är lite för stora och klumpiga för att passa oss. Med  volvo och villa hade förutsättningarna varit helt annorlunda, men har man en liten Opel astra som man inte vill bli av med i första taget och bor i höghus är förutsättningarna helt annorlunda. 

De krav jag har på vår blivande barnvagn är bland annat följande: 

-lättkörd, bra fjädring

-små svängbara hjul fram

-liten ihopfälld (och lätt att fälla ihop själv)

-liggdelen bör vara lätt att ta loss själv och inte väga för mycket 

-stilren och modern design 

-PRAKTISK

-förmånlig 

Så, tipsa mig gärna om vilka märken och modeller som skulle passa oss! 


Likes

Comments

Idag blev det en heldag på tritonia med fokus på att komma igång på riktigt med avhandlingen, och jag känner så här i efterhand att det gick över förväntan bra. Jag lånade även en del litteratur, bland annat en handbok i hur man skriver kvalitativa och kvantitativa examensarbeten på kand-och magisternivå. Gissa om den boken var bra! Praktisk handledning var precis det jag behövde för att komma igång. Där fanns till och med tips på hur man håller upp motivationen. Så här var det när jag skulle skriva kandidatavhandlingen också, jag kom inte igång före jag hade hela uppsatsens innehållsförteckning och disposition på klart.

P.S underskatta aldrig ett välformulerat syfte och en utarbetad forskningsfrågeställning även i ett supertidigt skede av skrivprocessen. Bara som ett litet tips till er andra i samma sits.

Okej nu blev ju detta supertråkigt för er som inte skriver examensarbete nu. Ber om ursäkt, ni kanske får något mer smarrigt att läsa imorgon. Who knows?

Nu blir det sale för att köpa Juice och bär!

Likes

Comments

Hej på er! Jag inledde vardagen i tisdags med en husfotografering, därav de underbara blommorna ovan. Jag jobbade från kontoret igår, men idag är jag tillbaka i Vasa och jobbar från hemmakontoret aka soffan. Mitt jobb är både världens bästa, och världens stressigaste .. Som idag när jag glatt satt och jobbade med bildeditering och fick ett samtal där jag blev tillsagd att filma mig själv. Det hade inte varit någon fara, om jag inte hade suttit och jobbat i mjukiskläder utan smink och med världens flottigaste hår. Och jag fick bara 30 minuter på att hinna sminka mig, byta om, öva på någon bra replik (lätt det att tänka ut något som låter bra under press) och filma. Men alltså jag måste säga att jag överträffade mig själv. Fan vad jag blev snygg! Och håret, jag är helt stum av förvåning. Jag fick ju till den perfekta knuten på någon minut. Det behöver inte alltid vara så mycket smink heller. Här kom jag långt på röda läppar, en snabb grund, mascara på övre fransar och lite ögonbrynsgel.

Och videon blev dessutom helt bra den med. Jag lyckades trots kurrande mage låta riktigt ivrig och glad. Haha. Så stress kanske inte alltid är av ondo.. ☺️

Nu borde jag så småningom ta mig ut i friska luften och göra något så att jag kommer iväg lite från hemmet. Jag blir så rastlös om jag sitter inne en hel dag, även om jag gör det på grund av skolarbeten eller arbete. Problemet är bara att jag blir så jättetrött av att sitta framför datorn i x antal timmar att jag bara vill lägga mig ner och se på tv tills sambon kommer hem. Skolan får vänta till imorgon, då tänker jag köra en heldag på bibban och jobba med gradun så det blir inget mera bibban ikväll.. men något borde jag göra utanför hemmet för att känna att jag har "gjort" nåt idag. Jättekonstigt detdär, iom att jag har gjort massvis redan. Jag tror däremot inte att jag är ensam om att känna såhär.

Undrar hur det ska bli sedan när jag är hemma med bebisen? Kommer jag att klara av att vara så mycket i själva hemmet då? Eller tänker man ens på det när allt är så nytt och intensivt? Hur gör man då för att inte känna sig dålig för att man sitter inne så mycket? Vagnpromenader javisst, men utöver det? Jag kommer så att behöva nya vänner i jakobstad. Hojta till om ni vill lära känna mig. 👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Vilken vecka är du i nu? 18+0

När fick du reda på att du var gravid? Den 7:e Januari VISSTE jag, men Fredrik trodde inte på ett så svagt streck. Enligt honom var det inte positivt, men jag kunde urskilja något litet rött i det svaga strecket och därför visste jag på en gång att jag var gravid. Jag har hängt mycket på familjeliv och är självutnämnd specialist på att analysera svaga graviditets tester. Tre dagar senare vågade Fredrik tro på att det var positivt.

I vilken vecka var du i? Inte ens i v 4, eftersom det var före min beräknade mens.

Hur tog du det? Jag fick ju världens chock och kände tusen och en känslor på samma gång, men min sambo trodde inte alls på att testet var positivt för enligt honom hade jag testat så där svagt tusen gånger innan (vilket jag inte hade. Jag har sett så många negativa test att jag vet precis hur ett negativt test ska se ut). Så tja, jag var upp i varv och han helt chill. Jag blev helt överlycklig, samtidigt kunde jag inte tro på att JAG skulle kunna bli gravid. Jag hade bara inte trott att jag skulle kunna få barn så fort. Jag trodde inte ens att jag kunde bli med barn utan att hamna försöka i minst ett år. Jag vet inte varför jag var så säker på att vi skulle ha svårt att bli med barn, jag hade nog läst för mycket om barnlöshet tror jag. I samband med plusset kom även oron på direkt och jag blev livrädd för att få missfall och räknade kallt med att det skulle drabba oss. Efter vecka 10 något så vågade jag börja hoppas på att det skulle gå vägen för oss, men ändå släppte inte oron förrän efter första ultraljudet då vi fick se med egna ögon att allt såg riktigt bra ut. 

Graviditetssymtom: Ytterst få. I v 8 hade jag metallsmak i munnen i en enda dag, vilket var hemskt just då men det varade inte länge. Kändes som att suga på en peng. Orolig mage har jag haft hela graviditeten hittills, men strax innan jag plussade hade jag just haft en sämre mag period så det var egentligen bara som att skovet hade fortsatt. Jag har haft väldigt svullen mage och ibland fått ont efter måltider, men det är inget ovanligt det heller annars och jag är van. Så därför tycker jag att hela graviditeten varit extremt smärtfri och symtomfri hittills. En otrolig lyx att slippa illamående.

Mådde du mycket illa i början? Inte alls!

Har du mycket halsbränna? Nej, inte känt av någon halsbränna ännu.

Mat/dryck jag är torsk på: Jag är sugen på det mesta. Åt extremt hälsosamt de första tolv veckorna, hade inget kaffesug, inget sockersug och började må illa vid tanken på Mc'Donalds. Numera äter jag det mesta, men har lite svårt för sötsaker även om de lätt slinker ned. Det är bara magen som inte gillar dem.

Mat/dryck som får mig att vilja kräkas: Gurka! Vissa gurkor är ok i mindre mängder, men om de luktar mycket gurka börjar jag kväljas.

Är du känslig? Haha, ooja! Blir lätt arg och ledsen på min sambo, stackarn. Tur att han är stabil och vet hur han ska hantera mig.. med några snälla ord och en kram. Det är fint av honom, att inte ta åt sig om jag blir arg utan istället trösta mig. 

När kände du bebisens första sparkar? Runt v. 17+. Kommer inte ihåg exakt dag. Nu är jag dock osäker igen om vad det är jag känner, men den första sparken är jag säker på att var äkta.

Är du ofta orolig? Nej, jag lovade min sambo att om allt var bra på ultraljudet i vecka 12 så skulle jag slappna av och börja njuta. Och det har jag lyckats riktigt bra med!

Sparkar bebisen mycket? Ingen aning!

När började du läcka bröstmjölk? Har inte hänt ännu och hoppas att jag slipper i några veckor till minst. 

Har du fått bristningar? Inget ännu.

Min barnmorska heter: Kommer inte ihåg.. :) Och jag kommer bara att träffa henne en gång till, sedan byter jag till någon annan i Jakobstad. 

Hur vill du att din förlossning ska se ut? Jag vill föda vaginalt och hoppas på att allt går bra och att det inte blir ett akut kejsarsnitt. Sedan hoppas jag även på att det blir en bra upplevelse för både mig och Fredrik och att han stöttar mig genom hela förlossningen. Jag vill att barnmorskorna ska tala svenska och att jag ska känna mig trygg under alla skeden av förlossningen. Tryggheten är a och o för mig. De mer praktiska detaljerna har vi inte börjat fundera på ännu.

Hur många UL har du gjort? 1 hittills, snart ska vi på det andra ultraljudet.

Vet du vad det blir för kön? Nej.

Vad ska bebisen heta om det blir en tjej respektive en pojke? Vi får se, vi har ett pojknamn som fastnat med jobbar ännu på med flicknamnen som tyvärr känns rätt svåra.

Några mellannamn? Nej.

Mina första mammakläder: En hel hög med graviditetskläder från Asos, to die for.. <3 Och ett par helt ok snygga byxor från H&M i ren desperation.

Första bebisprylen: Babynestet vi fick av Fredriks syster.

Första bebiskläderna: Köpte jag långt före plusset haha. Men det var roligt att ha något att pilla på direkt efter att vi hade plussat. Efter första ultraljudet firade vi med att shoppa lite nytt åt bebisen också.

Konstiga grejer jag gjort under min graviditet: Glömt en massa saker, tappat grejer på golvet och varit allmänt råddig av mig. Jag har tyvärr glömt en hel massa, och utan min kalender skulle jag vara helt körd.. 

Konstiga kommentarer jag fått höra: Inget konstigt ännu faktiskt.

Konstigaste bebisrådet: Inte fått något konstigt råd.

Värsta gravidminne: När jag skulle hosta och halva frukosten kom upp för att min magmun tydligen var så slapp av alla hormoner. Det var rätt så äckligt, och lite chockande att "spy" utan att må det minsta dåligt.

Bästa gravidminne: Helt klart ultraljudet i vecka 12+0. Det var så himla fint! Vi gick dit helt utan några förväntningar och fick oss en riktigt härlig överraskning när hen uppenbarade sig på skärmen. Fredrik tog min i handen och vi såg på varann och var bara så glada. Jag hade kunnat stirra på vår bebis hur många timmar som helst. Bästa känslan i hela världen.

​Jag vill avsluta denna lista med att säga att jag bara njuter så mycket av varje dag jag får vara gravid. Jag är så glad över att jag har fått må så här bra och jag känner att jag strålar av glädje. Jag trivs verkligen att vara gravid, och är säker på att jag kommer att älska min nya kropp ovillkorligt hur stor den än blir till sommaren. Så mer än redo för denna förändring. Och jag älskar att HAN älskar min kropp också, även om den förändrats en del redan. Jag trivs med denna förändring, och ser fram emot att få ta del av denna resa. Jag tänker njuta till max, även om jag ibland känner skuld gentemot alla som måste må dåligt under sina graviditeter. Men jag tröstar mig själv med att jag kanske mår helt piss nästa gång, och då har jag faktiskt all rätt att ta vara på denna graviditet. Jag är också väldigt glad över att vi är så trygga med varandra och extremt glad över att han står vid min sida och att vi går igenom detta tillsammans. Det är en otrolig befrielse att känna denna trygghet. Nu om någonsin behöver jag den. 


Likes

Comments

Godmorgon! 

Jag mår toppen! Ovan ser ni gårdagens snacks. Jag älskar gröna äpplen, typ det godaste som finns. Idag ska jag iväg på fotouppdrag, det ska bli produktfotografering till en webshop. Rekvisitan och min utrustning är packad och klar, det enda som saknas är ordentliga kläder till mig. Jag skulle behöva gummistövlar eftersom stället vart jag ska till, är på en bondgård. Senast jag var där var jag nog så olämpligt klädd som man bara kan bli med kostymbyxor och klackat. Visst hade jag blivit förvarnad, men jag tänkte inte riktigt på gyttjan.. haha.

Denna helg är fullbokad med skola. Kurs från 8:00-16:00 imorgon och på söndag. Jobbigt! Dessutom ska vi iväg på en lägenhetsvisning på lördag. Hoppas att det känns helt rätt denna gång. Senast vi var på visning fick vi faktiskt lägenheten och var riktigt lyckliga över att få flytta in till en helt splitterny trea, men tre timmar senare fick jag ringa och tacka nej på grund av uppvärmningen. Denna gång har vi lärt oss en läxa och tänker vara noga med att kolla upp det finstilta. Hur gärna jag än hade velat bo i en vit och fin helt nyrenoverad lägenhet, så måste man vara realistisk. Även om grundhyran var låg på den förra lägenheten, så blev de totala boendekostnaderna skyhöga. Denna lägenhet vi ska kolla på imorgon är dock i höghus, så där slipper man redan en del extra kostnader. Håll tummarna för oss nu att lägenheten passar oss. Givetvis har vi sett bilder, men man vet aldrig.

Kramar, Elin 

Likes

Comments

Jag älskar mitt jobb och skulle aldrig, frivilligt, byta ut det. En stor del av det beror på att det är så varierande och inspirerande. Idag har jag pysslat med rekvisita, planterat örter och shoppat på eurokangas. Just därför gillar jag mitt jobb. En kombo av att vara innehållsplanerare, stylist och fotograf. Exakt de grejer jag är bra på, och alltid haft ett öga för, men aldrig trott att jag på riktigt skulle få användning för. Att bli anställd som Segers fotograf var verkligen en lottovinst, och jag njuter av alla stressiga dagar. Jag njuter av att få nya projekt, se företaget växa och framför allt. Att få vara en del av det. Jag vet inte hur länge jag får stanna, men jag blir inte bitter om jag inte får fortsätta efter sommaren heller. Jag är bara glad över att det här är mitt liv just nu, för just detta är verkligen något som jag behöver för tillfället. Denna möjlighet har öppnat helt nya dörrar för mig. Om jag någon gång i framtiden vill starta eget, så vet jag nu att inget är omöjligt. Att starta eget är nog inget som kommer att ske inom de närmsta åren, men det är en dröm jag har. Att någon gång få ha eget företag, eller vara delägare. Lite sådär blondinbella style. Hon är en stor inspiration för mig.

Jag ser också mig själv växa, och kanske just därför trivs jag som fisken i vattnet. Jag gillar självutveckling, det är a och o i mitt liv och något jag jämt reflekterar över. Jag har blivit bättre på att ta snabba beslut, köra på magkänslan, säga till om min åsikt, bättre på att fotografera och bättre på finska. Woop woop! ✨ särskilt finskan ger mig fjärilar i magen haha!

Dessutom är jobbet belönande. Det finns inget bättre än när en kund är nöjd över mina bilder eller när man får höra positiv feedback av nöjda kunder. Det som är nästan lika bra, är när jag själv överträffar mig själv och producerar riktigt jäkla bra material.

@segermarketing insta.

@segermarketing insta.

P.S jag gillar min macbook pro. Den är så snabb. Så liten. Jättebra akku som håller och håller. Så nätt att ta med. Perfekt jobbdata. Vad jag inte gillar, är minnet. Men kanske lika bra, så blir jag tvungen att rensa bland mina filer och flytta över dem lite oftare.

Likes

Comments

Förra veckan fick jag hem min beställning från Asos. Och jag är så nöjd. Dom har typ världens snyggaste preggokläder. Nu kan till och med jag känna mig fin i sommar. Det bästa då? Att dom har en kollektion mammajeans för korta personer under 1.60 cm! Heaven.

Jag önskar att detta inlägg vore sponsrat, men tyvärr är det inte det. Det kommer rakt från hjärtat. Jag är kär i vartenda plagg jag fick hem. I dem kommer jag och lilla bebibulan trivas fint! ❤️

Bland annat klänningen ovan fick flytta hem till mig. Senare i vår blir det nog en till beställning därifrån.. jag hyllar dem så starkt, för att allt satt bra, allt såg ut som på bild och för att storlekarna stämde. Jag kan inte klä mig i vanliga jeans eller byxor, det ger mig obehag. Därför kom denna beställning inte en dag för sent.

Att få känna sig snygg även som gravid är super viktigt för mig. Detta är en underbar tid som jag vill njuta till max av. Just därför är jag tacksam över att det finns webshopar som gör det möjligt. Utöver Asos vill jag även hylla Lindex amningsbehåar som känns så mjuka och bra mot kroppen. När jag växt ur de nyinköpa vanliga bharna tänkte jag att det får vara nog. Hellre köpa en amningsbh ren nu som jag hoppeligen ryms i även efter förlossningen, än att lägga stora summor pengar på vanliga bhn som jag aldrig mer kommer att kunna använda. Och om jag vart nöjd! Oooja. Jag skulle kunna sova i min nya bh.

Lycka är också att känna sig vacker. Och jag känner mig vacker nu. Jag älskar precis allt med denna graviditet och vill att det ska synas utåt, vilket det säkert gör nu. Härligast av allt nu? Jag har en liten kula. Min mage är skarp, och jag känner av den. Mys mys.

Likes

Comments