View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen ska man få komma iväg igen. Den 24 mars lyfter flyget till förenade arabemiraten. För vi ska nämligen bo på lite olika ställen. Först i Dubai, sedan i Abu Dhabi och sist i Fujairah. Kommer bli helt underbart och jag räknar redan ner dagarna. ❤️❤️

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Nu är sommarlovet slut och precis en vecka har passerat i skolan. Jag börjar tvåan och detta är byts kurser ut, till det bättre tycker jag. Jag är faktiskt himla taggad på vad detta skolår har att erbjuda.

Sommarlovet har varit helt okej, men minus på vädret. Hade förväntat mig att ligga och sola på klipporna hela sommaren men det blev inte riktigt så. Hann med massor av annat roligt dock. Festat, jobbat några veckor på sjukhuset, tagit en tripp till Stockholm och sett bästa bey, mysiga sommarkvällar med rosé och fint sällskap. Så lite har hunnits med iallafall och det får räcka för denna sommar. Hoppas ni haft en underbar sommar.

Likes

Comments

Idag har jag äntligen tagit sommarlov efter 3 sjukt roliga och lärorika veckor på avdelning 6. Haft så himla roligt och lärt mig massor nytt om människor och mig själv. Får mig verkligen att tänka om vad jag vill göra i framtiden. Har jobbat med världens bästa människor som förgyllt dagarna, både patienter och personal.

Personalen bjöd på tårta nu i slutet av dagen och så fick jag även ett paket men en lykta och ett kort som de skrivit. Så himla fint. Jag bjöd även dom på lite godis. Har trivts så bra hos dom, nästan sorgligt att jag ska sluta nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite bilder från den årliga toga festen som var lite mindre rolig för mig, men man kan inte alltid ligga på topp. ;)

Likes

Comments

Hej på er! Är ni lika stressade som jag? Håller på att drunkna i plugg och vet inte hur allt ska hinnas lämna in i tid. Får lite smått ångest, men är glad att det snart är slut. Sen börjar vi 2:an och där lär det väl pluggas ännu mer. Så sommarlov är behövligt nu. Ska dock jobba lite, men cash är alltid bra.

Inte nog med att det snart är sommar lov, det är väldigt mycket annat kul som kommer framöver också. I helgen är min syrras bal som ska blir jätte roligt att titta på, önskar nästan att det var jag. Den 10:e juni är det togan som jag taggar något så otroligt till och sen har vi självklart student och sommarlov. Så nu får man hänga i ett tag till . Vädret går inte att klaga på iallafall. Älskvärt.


Bilder från helgen (glömde berättade att jag jobbade i helgen, var riktigt roligt faktiskt)

Likes

Comments

Hej på er! Hur underbar har inte den här helgen varit? Helgen har levererat sol, värme, fest, najs käk, vänner och allt där emellan. Har verkligen haft en toppen helg. I onsdags var vi på bio och såg bad neighbours 2. Den var helt okej men första var absolut bäst. Torsdagskvällen bjöd på fest hos David. En kväll med mycket gitarrspelande, bad i badtunna och härliga människor. Fredagen efter det spenderades för det mesta i sängen men på kvällen kunde jag dra mig mot Clara för en mysig kväll.

Igår var jag med Ella hela dagen, vi solade hemma hos mig och lyckades bränna oss en aning. Sen köpte vi pizza som vi avnjöt på uteserveringen. På kvällen åkte vi till löga för lite vattenpipa och allmänt skönt häng bara. Senare kom fler och vi grillade lite. Men vi drog oss hem ganska snabbt sedan. Nu är det söndag och ångesten kan inte vara värre. Måste försöka bocka av lite plugg. Nu ska jag sola vidare. Massor kramar.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det Valborg och självklart ska det firas in med riktigt najs fest. Dessvärre har jag dragit på mig värsta förkylningen, så speciellt pigg är jag inte. Men finns det något som alkohol inte kan fixa? Haha. Om två timmar ska jag mot Mathilda för lite gott. Så nu taggar jag igång med Beyoncés nya, galnaste album. Jag tror att jag kommer få en bra Valborg och hoppas att ni får lika bra. Kram

Likes

Comments