View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej, just nu ligger jag i sängen och mår allmänt dåligt. Har fått någon rethosta som verkligen är jätte jobbig och är även förkyld. Ska väll försöka dra mig till skolan någon dag nu i veckan men just nu är det filmer och serier som gäller för mig. Orkar inte något i allmänhet, hejdå.

Likes

Comments

View tracker

Igår kväll så åt vi middag på vapiano, eller jag år inte så mycket eftersom jag också åt lunch klockan 4. Men det var väldigt mysigt. Men natten till idag har verkligen varit hemsk då jag fick brutal rethosta hela natten. Det är verkligen jätte jobbigt när man inte kan sova för att man hostar så mycket, hostmedicinen var dessutom slut. Mår dock mycket bättre nu, men jag antar att det kommer bli jobbigt inatt också :/ Ska till skolan klockan 16 iallafall för att få ordning på lite saker. Puss!

Likes

Comments

Uran Decay Naked 2 Basics // Urban Decay Brow Box // Nailsinc Gel Effekt // Real Technique Miracle Complexion sponge // Isa Dora Lip Liner Nude

Haha, det har blivit lite mycket uppdatering av smink på sista tiden nu. Köpte de här produkterna i tisdags och sedan igår kom min glossybox som jag faktiskt hade glömt bort, så det var mycket nytt till sminkbordet.

Eftersom jag köpte detta i tisdags så har jag hunnit prova alla produkter och jag älskar redan Naked paletterna som ni vet, men även bryn skuggorna fungerade väldigt bra på mig. Nagellacket som är köpt på Sephora är verkligen det bästa någonsin, det har någon gel effekt som gör att det torkar jätte snabbt och får en super fin glansig yta, har två stycken nu.

Allt på bilden är verkligen TIPS!!! Puss

Likes

Comments

Jag har fått min Glossybox nu! Tycker alltid det är lika roligt varje gång den kommer, det är som en liten present en gång i månaden haha.

I min box så fick jag för det första en ögonfrans primer från märket Manna Kadar Cosmetics. Det är en primer om bygger upp och ger fransarna näring, den kan användas under till exempel en natt eller innan man applicerar mascara. Den ska tydligen förhöja effekten av mascaran och den är även återfuktande. Ska bli spännande att testa, tycker det är så kul med nya saker man får så man får prova på och ibland är det verkligen jätte bra.

Jag fick även en BB cream från ACO som även sa ge en matt finish och den ska vara återfuktande.

Sedan fick jag en anti celluit kräm från märket Kueshi som är återfuktande och ska bevara hudens elasticitet.

En ögonskuggs borste från ett Svenskt märke som heter Emité Make Up. Jag fick borste E144 och det står att den är bra till att skapa djup vid ögongloben.

Till sist fick jag ett lypsyl som är från Hot Makeup som tydligen också har ett samarbete med glossy box. Testade lypsylen och den luktade verkligen jätte gott!!

Det ska bli väldigt intressant att prova dessa produkter och kan även skriva recensioner till ​produkterna om ni skulle vara intresserade av det! 

Likes

Comments

Kom precis hem från att ha varit vid Zinkensdamm och ätit middag där på berget. Det var menat att det skulle vara mer som en picknick, men när vi gick förbi en thaimats restaurang så ändrades planerna. Vi myste där ett litet tag, sen tappade Markus bort sin väska så då letade vi efter den lite.

Efter det gick vi till Snaps på medis och drack lite öl/vin, en riktigt mysig avslutning på tisdagskvällen. Nu ska jag gå och lägga mig, puss.

Likes

Comments

Jacka - HM // Solglasögon - Mango

Nu är jag påväg in mot en picknick i sthlm. Ska bli riktigt mysigt att ta vara lite på den sista svenska sommaren nu.

Idag så har jag handlat lite nytt smink från bland annat Urban Decay och lite mer. Har redan fotograferat och kommer läggas ut en bild när jag kommer hem. Älskar förresten mina solglasögon från Mango. Puss

Likes

Comments

Instagram@elinwillner