Header

Blogg

För er som är ny på min Blogg så hade jag som plan att starta med YouTube denhär sommaren som var. Jag köpte min Vlogg kamera, jag hade ett bilstativ, jag har uppenbarligen en dator, jag har värsta idéerna men.. Jag har inget redigerings program, eller jag har två men tiden för gratisversionen har gått ut och jag har inte haft råd att köpa. Men.. Den riktiga sanningen är att jag är rädd.

Ja, jag är rädd. Fast det jag egentligen är rädd för är helt löjligt. Det är för att inte vara perfekt, att få den perfekta videon, få det perfekta klippet och den bästa vinkeln. Jag vet, ingen är perfekt från början utan att man måste jobba på det och öva. Men jag har såna höga visioner på mig själv så jag vill inte ladda upp nått som inte är perfekt. Jag vill kunna ladda upp perfekta videor såsom de stora YouTubers direkt, men de kraven kommer jag aldrig att kunna uppfylla. Det är ju inte som att nånn skulle kommentera direkt "Va dåligt", utan snarare är det jag som tänker så. Så det är den största orsaken till att det inte har blivit av än.

Mitt första YT klipp har jag redan färdigt planerad, men för att få det klippet så måste jag ha ett riktigt program. Det går inte med t.ex Windows Movie, utan det måste vara ett riktigt. Det kommer även att ta daaaagar att spela in och jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu när vintern kommer emot. Redigeringen kommer att ta dagar också och flera svordomar, men jag vill få in just det där perfekta. Så jag funderar på att ändra på min idé till mitt första "intro" och sedan ändra det nästa sommar.

FÖR, nu har jag min absoluta första tid och den BÄSTA! Jag har alla medel jag behöver just nu, alla krav och nästa månad måste det ske. Jag har satt upp mitt mål - Nästa månad!

Hey, ställ era frågor så jag kan ha en dagens fråga i nästa inlägg.

Ställ era dagens frågor!

Såååå ses vi i nästa inlägg

Fight!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blogg

Nu är hösten här, eller jag menar - snarare vintern. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte "fira" jul i år, precis som för 2 år sedan. Alltså jag menar att jag inte kommer att lägga upp massa julpynt, julgranar och juleljus trots att jag älskar julen. För jag vet vart jag kommer att tillbringa den..

MEN jag är sååå sugen på att ändra om i mitt hem. Jag vill att mitt hem ska bli lite mer privat och kännas mer som att jag bor där. Även om jag hyr i andra hand, använder deras saker och inte kan lägga upp saker på väggarna. Men det finns så mycket detaljer man kan få in istället för att förstöra väggar. Samt att jag vill börja få lite mer privat space och vill inte att grannarna ska få all insyn. Och självklart, en mer lyxigare känsla till lägenheten.

Som ni vet kollar jag massor på YouTube, nästan all min lediga tid. Och jag har fått så mycket inspiration, så det första jag kommer att ändra på är gardinerna. Jag älskar ljus, ljusa ytor och ljust. Speciellt när man ska ta foto eller sminka! Så det har slutat med att man inte har gardiner fördragna och alla lampor på. Men jag har helt fastnat för LINNEGARDINER! Det ska komma till mitt hem direkt jag får råd. Då får jag precis allt vad jag begär! Både min egna stil, ljus, privat space och LYX. Det är helt perfekt.

Just check it...

Vad är era inredningsdetaljer? Kommentera!

Ställ gärna era frågor på mitt ASK -> Här

Annars.... Såååå ses vi i nästa inlägg!

Fight!

Likes

Comments

Blogg

Igår blev det ett väldigt kort inlägg och bara ett enda innehåll, men det berodde på att jag hade såååå fullt upp att jag var klar med allt 02 inatt. Som ni såg igår så berättade jag att jag söker assistenter till min helt nya grupp, och att ett av kraven är körkort. Jag får oftast höra att "Det är omöjligt att få någon med körkort i Stockholm" och att det ska vara helt omöjligt. Men har de inte tänkt på att Stockholm är FULL med bilar, och om en bil går - Så måste ju chauffören ha körkort. Då menar jag inte att Stockholm är full med lastbilar och taxin, utan personbilar. Att hitta någon, 7stycken med körkort, kan ju inte vara en omöjlighet. Även om vi har lite tid på oss, så kan det inte vara omöjligt. Jag skrev ut i en grupp att jag behövde tips om vart folk kollar när de söker jobb, och typ bad om hjälp. Det tog inte lång tid innan de som ville jobba med mig, med körkort dök upp. Jag visste att det fanns! Jag kände mig så stolt och att min dröm kan slå in snabbare än tänkt. Jag hoppas att de runt mig nu ser - Inget är omöjligt!

Finns det nånn som tänker att det där kanske är nått för er, tveka inte att hör av er!

Vet ni vad som också kan vara intressant för er? Om det finns de i Finland som skulle vilja jobba med mig i Sverige, så tveka inte heller att höra av er. Jag vill också ha personer från Finland, för det skulle underlätta såååå otroligt mycket med resorna. Jag får åka hem på besök och de som jobbar får lön, resa och gå på besök hem. Tveka inte!

Jag har sett de nya arbetsavtalen och de är såååå bra! De är verkligen riktiga! Inga klurigheter och inga konstigheter, det är precis som ett riktigt avtal ska se ut.

Jag tröttnar aldrig på dessa frågor, för jag är helt 100% på att det inte är en och samma person som frågar dessa, utan olika. Jag tycker också att folk har rätt att få veta och svar. Det finns så många fördomar mot de i rullstol och vi lever på 2017. Jag tycker att det är dags att ändra på den synen och för att kunna få början på det är att själv påbörja ändringen. Därför har jag inga problem med att gå ut med mitt liv offentligt. Även om folk stirrar, även om folk säger saker och även om ingen förstår. Det är ju självklart att de gör dessa saker om de flesta fortfarande har fördomar. Så jag går mer än gärna ut med mitt liv offentligt och svarar på frågor, jag lever ju ett helt normalt liv.
Favorit bilmärke... Jag har inget helt ärligt. Huvudsaken att bilen är snygg! Haha.

Vad är erat drömjobb? Kommentera!

Ställ gärna frågor på mitt ASK -> Här

Annars... Såååå ses vi i nästa inlägg

Fight!

Likes

Comments

Blogg

Ja, ett liknande inlägg har ni sett förut. Fast det inlägget var lite av en annan sort. Nu ger jag detta ett nytt försök i ett litet nytt aspekt.

Nu är jag här med ny energi, nytt projekt och färsk erfarenhet - Så jag gör även ett nytt försök att hitta 5 nya heltidare, taggade och energirika personliga assistenter till mitt nya team!

Glad tjej på 25år söker assistent som gillar resor, mode och smink! -> STOCKHOLM <-

Jag är en positiv tjej på 25 år som nyligen har flyttat till Stockholm från Finland. Jag kan prata svenska flytande och nu söker efter 5 nya assistenter här i Stockholm. Jag har också ett stort intresse för... party, killar, mode, smink, fotografering och Bloggar, samt allt därtill. Jag skulle tycka att det var kul med en assistent som har liknande intressen som jag.

Jag söker dig som är ansvarsfull, lyhörd, noggrann och flexibel. Du ska vara utåtriktad men det är också viktigt att du har en känsla för professionalitet och förstår att personlig assistans både handlar om omvårdnad och att möjliggöra för mig att kunna leva mitt liv som jag själv vill. Jag sitter i rullstol och behöver hjälp vid förflyttning, matlagning, transport mm.

I arbetet ingår att hjälpa mig vid de flesta vardagliga sysslor, detta inkluderar bland annat personlig vård, matlagning, transport mm. Samt övriga uppgifter. Jag sitter i rullstol och kommunicerar med talet men pratat lite lågt. Mina assistenter lär sig snabbt att förstå vad jag säger och tolkar detta sedan vidare till andra. Då jobbet innehåller integritetskänsliga arbetsuppgifter ser jag främst kvinnligt identifierade sökanden och runt min egen ålder.

I min arbetsgrupp arbetar man främst pass som är schemalagda och viss flexibilitet kring arbetstider förekommer vid till exempel vid resor. Tjänsten är en heltidstjänst eller vikariat.

Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande men för mig är personkemi det viktigaste. Du MÅSTE ha körkort, eftersom bil finns tillgängligt på arbetsplatsen. Det är inga problem om du röker och det är viktigt att du talar svenska flytande i tal och skrift.

Urval sker löpande.

Krav:

- Kvinnor

- Runt min egen ålder

- Flytande svenska

- KÖRKORT OBLIGATORISKT

Likes

Comments

Blogg

Det finns flera saker som jag helt enkelt har fått fundera på under dessa veckor och helt enkelt bestämt mig för. En del saker är jag sjukt osäker på ännu och typ den enda vännen jag hade som har följt detta från starten till flytten finns inte längre i mitt liv. Jag har försökt ta kontakt med hen, men antingen har jag bara fått jättekonstiga svar eller så har nått annat dykt upp. Så just nu skulle hen vara sjukt bra att bara kunna babbla om detta med för jaaaag har ingen aning om detta. Och jo, det kommer en storytime om detta när jag har fått fundera på saken och det kommer att dröja. Var redo på en liten galen men kul storytime. Men i alla fall, jag har bestämt mig för flera saker.

Jag ska flytta. Före jag flyttade till Stockholm så hade jag som plan att bli en Södermalm-tjej. Jag ville bo där eftersom det var riktigt mitt i allt det roliga. Krogen runt hörnet, mataffären öppet dygnet runt, apoteket nära, helt perfekt. Ljudet av bilar bryr jag mig inte i, så att bo där skulle ju bara bli super! När jag har fått utforska Stockholm lite mer, så har jag också märkt var jag vill bo, vart jag villE bo, vart jag absolut inte vill bo. Ni vet ju mitt drömställe, men där kommer jag inte kunna bo före jag är rik.. Södermalm, jaa det är fint men jag åker hellre på besök dit än att bo. Jag är en stadstjej, men inte innerstads-tjej. Jag har ju avslöjat var jag söker lägenhet på FB, så jag kan lika gärna avslöja det här också. Jag trivs som jag vet inte vad i Solna och det är där jag söker lägenhet. Det är nära till allt, nära till Stockholm Centrum, det är lixom mitt i men endå avsides. Jag har även ett specifikt område jag vill bo på, dock kommer jag att hålla det hemligt. Men i Solna söker jag en lägenhet nu så vet ni av någon som hyr ut en 2:a eller 3:a så hör av er, eller om ni vet någon som vet någon... Säg till!

Jag ska dra igång mina hudvårdskvällar. Vet ni hur mycket jag har saknat att hålla hudvårdskvällar?! Jag har märkt att Stockholm är det perfekta stället för just hudvård och smink. De vill ta hand om sig och är mer öppna. Så just nu funderar jag på det perfekta namnet för kvällarna. Och sen vill jag plugga, plugga och plugga hudvård. Det är det första jag kommer att göra, att plugga. Basen kan jag ju, men jag vill lära mig meeer. Så det ska jag.

Dagens fråga på Bloggen Jag kommer att köra igång en dagens fråga här i Bloggen, precis som Helen Torsgården har på sin YouTube. Där ni ska kommentera era frågor, så kommer jag att ta en random fråga och svara på den i slutet av mitt inlägg. Det kan vara allt ifrån frågor om min sjukdom till frågor om favorit sminkmärke. Så släng gärna in några frågor.

Ja, jag kan få barn. Jag har en muskelsjukdom, SMA, så det betyder att min sjukdom sitter i musklerna. Så jag känner som vem som helst, jag kan göra precis som vem som helst osv. Jag älskar barn så självklart kommer jag att skaffa barn. Inte bara just nu. Före jag skaffar familj vill jag hinna jobba och skaffa mig en karriär. Jag vill ha folk runt mig som jag vet jag kan lita på 100%, folk jag kan berätta allt åt. Jag vill ha min YouTube kanal och ha gått på massa Blogg & YouTube event. Jag vill ha en bra ekonomi så jag kan ge barnet det den vill ha, som nya skor, bra vinterkläder mm. Sen det viktigaste - Jag vill ha en kille som uppskattar mig, ger & tar, som stöttar mig och som älskar mig. Ja, det är allt jag vill före jag skaffar familj.

Vill ni ha barn? Kommentera!

Fråga gärna nått på mitt ASK -> Här

Annars... Såååååå ses vi i nästa inlägg

Fight!


Likes

Comments

Blogg

Ah, jag längtar till så mycket och jag vill bara göra så mycket. Jag vill bara flyga världen över och få uppleva allt jag vill innan jag får familj, blir gammal osv... Jag vill leeeeeva!

När jag flyttade till Stockholm så kände jag en sån otrolig stress! Jag ville ha allt klart typ nu nu NU. Jag valde första bästa lägenheten, området var det bästa ever! Lägenheten var så otroligt isolerad och man kunde till och med låta dörren stå öppen när man åkte bort utan att nått hände. I lägenhetshuset mitt emot var det ett riktigt ungdomshus med pool på taket och grillfester varje helg. Vi pratar om VARJE helg, ordagrant! Och OM jag har sökt lägenhet där, jaa det har jag. Men 18.000 för en 2:a har jag inte riktigt råd med just nu... Men området, helt perfekt om ni frågar mig! Dock... Kände jag en sån otrolig stress. Jag skulle ha ett fullt team inom en väldigt kort framtid, och slängde i princip in de jag tyckte matchade lite på intervju. Jag kände en sån stor PRESS på mig - De som var med hemifrån ville hem, jag ville ha hem dem och börja leva mitt liv - men det gick ju inte. När jag är stressad och pressad så gör jag INGA bra val och absolut INTE genomtänkta val. Jag gjorde bara första bästa utan att köra på magkänslan. I alla fall lovade jag en person att hen skulle få bo med mig en tid, i en tvåa + två assistenter + eventuellt intro då. Riktigt hur jag tänkte när jag lovade det vet jag inte, men jag lovade det. Men ödet kickade in och jag blev inlagd på Danderyds sjukhus som jag har berättat om.

I alla fall, allt lixom ALLT gick åt skogen från början till slut. Jag menar verkligen allt.

Nu är det bara att ta nya tag och jag verkligen längtar till att få börja om, börja lite bättre och ta allt med lite mindre press. Jag är så sjukt taggad och jag är väldigt ivrig nu. Jag har verkligen den bästa magkänslan och allt jag saknade förra gången jag åkte, har jag nu. Det känns lixom PERFEKT nu!

Skulle ni vilja ha en storytime om min försra tid och hur jag kände? Säg till!

Denna plats betyder nått alldeles speciellt för mig, jag älskar den! Den är lite hemlig och nästa sommar kommer jag säkert mer eller mindre bo på den där bryggan på nätterna.

Var skulle ni vilja bo? Kommentera!

Ställ gärna några frågor på mitt ASK -> Här

Annars... Sååå ses vi i nästa inlägg

Fight!

Likes

Comments

Contains affiliate links Samarbeten

Ett företag jag bara älskar är NA-KD. De har såååå snygga kläder! Det jag mest tycker mest om med deras kläder är stilen, den är både tuff men endå inte för mycket. Den är lixom bara perfekt med det där lilla extra! Jag tänker inte berätta så mycket om dem, utan det är kläder man bara måste se. Så besök deras webbshop på rubriken i den svarta bollen, så ser ni själv!

Jag har nu turen att kunna erbjuda er -15% på ert köp hos NA-KD, ange koden met15 Så in och kika om ni hittar nått!

Vad gillar ni för kläder? Kommentera!

Ställ gärna frågor på mitt ASK -> Här

Annars... Såååå ses vi i nästa inlägg

Fight!

Likes

Comments

Blogg
g

Idag har jag gjort i stort sätt en enda sak - Mail! Jag har suttit från morgonkaffet till kvällen och svarat på mail, rensat mail, gjort nya mail.... osv... När jag reste hade jag 4.000 olästa mail, nu är jag nere på 3.800 nått. Det tar sig! Jag minns att jag kollade på YouTube en gång och fick ett tips - Ta två timmar om dagen att svara på mail och fortsätt dagen efter. De mailen man har svarat på kommer ju endå få svar dagen efter. Som ni minns förra våren så skrev jag att jag också jobbar med reklam. Det är nått jag lade åt sidan när jag flyttade, men det är också nått jag känner att jag vill fortsätta med. Inte för att jag tjänar på det, men fler människor världen över får ta del av mig och mitt liv genom Bloggen där. Och det vill jag! Inte för att jag gör de bästa inläggen varje dagen, men ibland har jag verkligen saker jag vill få ut till folk. Men idag har nästan all min tid gått åt att svara på mail, den enda tiden jag inte svarade var när jag åt eller hade besök. Visst, de har fått snabba svar. Men ju fler mail jag svarade på, ju kortare och sämre blev svaren. Alla vet ju att jag äääälskar att skriva och jag vill ju kunna ge bra svar i alla lägen. Jag har funderat på att göra som tipset sa och ta en specifik tid och BARA svara på mail, samt att ta bort skräppost. En tid på dagen och en tid på kvällen, eller nått.

Sen har jag gått med i en mindset projekt där man ska få mer och bättre struktur på sina drömmar och hur man ska nå dem. Där ska man avlägga en tid, egen tid, för att bara skriva ner dem där ingen annan kan se. Jag har ett hemligt dokument där jag tänker skriva ner dem och spara dem. När projektet är klart ska jag läsa genom allt och göra en steg-för-steg lista med ett tidsperspektiv. Eftersom jag kommer att satsa detta på två olika delar, både inom Health & Beauty och Bloggen, så kommer jag att göra samma projekt två gånger eller om jag gör det i samma dokument. Jag har inte bestämt mig. Men jag vill verkligen börja nå mina drömmar nu och nå dit jag vill. Jag har även funderat på att köra lite inspiration på instagram och eventuellt Bloggen. Och en egen hashtag såklart! Har ni tips på hashtags, så ge mig! Men till denna, dessa?, mindset tid så tänkte jag faktist lägga ner 60 minuter varje dag, plus instagramtiden. så det blir runt 1 timme och 30 minuter varje dag. Jag tror det kommer att bli perfekt!

Vad tycker ni ska vara för bra hashtag? Kommentera!

Ställ gärna frågor på mitt ASK -> Här

Annars.... Sååååå ses vi i nästa inlägg

Fight!

Likes

Comments

Blogg

På sista tiden har jag varit så less på min mitt hår och jag har bara velat ändra på det. Men i Sverige har jag inte velat gå till nånn salong och jag har trots allt gjort det mesta hemma på sista tiden. Jag vet lixom inte av nånn som är billig och bra, samt att jag endå har hittat min favoritfärg som både är billig och inte skadar mitt hår. Eftersom jag kör på den blonda fronten nu, så är det viktigt att det inte skadas och att kvalitén håller i sig. Som jag har jobbat på i flera fleeeera år.

Mitt hår har även växt som jag vet inte vad på sista tiden. Själva färgen har ju hållit i sig relativt bra och jag har inte ens använt silvershampoo. Kvalitén är också så gott som perfekt. Jag tänkte att jag skulle skriva om min rutin nånn gång, om lite tips och så. Men nu under min resa hem har jag bara det nödvändigaste med mig, det som jag använder som standard. Inga inpackningar, skrubber osv. Så vad vill ni, vill ni ha en standard rutin eller en helhets rutin? Eller bägge?

Det enda jag tänker ändra på nu är färgen och hur högt upp färgen sitter.

Vad gillar ni för salonger? Kommentera!

Annars... Ställ gärna era frågor på mitt ASK -> Här

Sååååå... Ses vi i nästa inlägg

Fight!

Likes

Comments

Blogg

Jag skrev inget igår i Bloggen för det skulle bli det tråkigaste inlägget ever. Inlägget skulle bli max tre meningar. Det skulle i princip stå att jag var borta och packade med några lådor jag ska ha med när jag åker tillbaka till Sverige. Vi kom hem så sent och jag skulle äta middag och allt, så jag valde att inte skriva nått alls. Men nu är jag här!

Jag har, som de flesta andra, en dröm om att bli rik. Vem vill inte det? Men jag menar inte att bli rik genom att vinna 5, 10, 500 miljoner eller leva på sin man. Utan jag vill bli rik genom att tjäna mina egna pengar. Jag vill lixom känna när jag kollar på min bank "Wow jag har tjänat dessa pengar" och känna mig stolt när jag köper vad det nu än är. En soffa, ett bort, en bil osv. Jag tycker pengar man tjänar ihop själv betyder så mycket mer och man värderar det mer, än att bara få pengar. Så tycker i alla fall jag. Sen säger jag inte att det är nått fel i att vinna pengar eller leva på sin man, det är helt upp till var och en. Men det är inte min grej och jag vill vara stolt över mina pengar. Så i detta inlägg tänkte jag skriva några punkter om vad jag skulle göra om jag var rik...

Köpa en snygg bil! Jag har haft min bil jag vet inte huuuuur länge, snart i 10 år. Inte bara för att jag vill ha en ny, men också bara för att jag behöver en ny. Efter krocken med älgen får nått år sen, så har bilen bara haft problem på problem på problem. Så den kostar mig en hel del och om man räknar ihop allt - All köp av kylarvätska, all service och all hjälp jag har behövt - så har det i princip täckt en ny bil. Så när jag blir rik, ska jag köpa en snygg bil som jag verkligen vill ha!

Köpa lägenheter! Nu kanske ni tror köpa lägenheter åt mig själv, men så var inte riktigt planen i denna punkt. Jag skulle nämligen köpa lägenheter och renovera upp dem. Sen skulle jag lägga ut dem till uthyrning eller sälja dem vidare. Jag skulle ta ett väldigt fint område så att det helt garanterat blir uthyrd eller såld. Detta skulle då vara i Stockholm, eftersom det går åt där.

Bygga vid Vår Hemliga Plats! Jag har alltid gillat den platsen på alla sätt och vis. Det är både lugnt, vid havet och man har de bästa möjligheterna att fotografera där. När jag hade, i princip, lagt flytten till Sverige åt sidan och i stort sätt bestämt mig för att stanna hemma. Så hade jag en liten plan om att köpa mark där och bygga hus. Jag såg att det var till salu två byggtomtar, så de hade jag lite fikat efter. Så när jag blir rik ska jag bygga ett hus där, inreda och bo i när jag kommer på besök hem. Sen ska jag hyra ut huset möblerat under den tid jag inte är på besök hem.

Studera och starta eget! Det finns så mycket jag skulle vilja studera allt från juridik till sminkös och skönhet. Jag skulle börja med att studera skönhet och företagsamhet på samma gång. Sen skulle starta mitt egna skönhetsmärke med allt från shampoo till matt läppstift. Efter det ska jag studera juridik. Jag tycker att alla studier ska vara gratis, men de jag har kollat på kostar en hel del.

Köpa en lägenhet på Liljeholmen eller Kungsholmen! Jag bara ÄLSKAR de platserna, mer än..... Jag vet inte vad! Under sommaren var vi där konstant, vi var dit nästan varje kväll. Det var så mysigt och om vi inte gick så körde vi bara runt och utforskade massa ställen. Vi hittade de absolut mest perfekta ställen att allt ifrån att ta sin crush till till att flytta dit. Jag skulle lätt köpa en 4:a eller 5:a där! Varför jag vill ha så stort är för att jag inte vill bo trångt och jag vill inte leta något nytt direkt jag hittar min kille och vi bestämmer oss för att flytta tillsammans. Vem nu det än är... Så när jag blir rik ska jag köpa en lägenhet där!

Vart skulle ni vilja flytta? Kommentera!

Annars så får ni gärna ställa frågor på mitt ASK -> Här

Såååå..... Ses vi i nästa inlägg

Fight!

Likes

Comments