Just nu sitter jag i bussen påväg hem från Haparanda, jag var i Haparanda i 2 dagar. Jag åkte upp till Happis för de var Classic motormeet. De var många fina bilar, mina kusiner har en "raggarbil" så vi åkte med den. Min faster var också där vilket jag inte visst haha. Men sen träffa vi också många andra. De är faktist inte så många som vet att jag är lite motor intresserad, jag tycker de är kul med gamla bilar osv.

I mina kusiners bil☺️

Tyckte duetten hade lite frän lack bara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Asså de är ju faktist sant😂

Likes

Comments

Jag tror att allt händer av en anledning. Okej, inte allt men mycket. De har hänt för mig också, som Therese också säger. Man förstår inte de i början men i de hela så förstår man. Som ex När jag skulle börja i 4an så de var en kompis jag var med jätte mycket, vi gick i samma klass så jag var med henne varje dag. När hon slutade så visste jag inte vem jag skulle vara med. Så de enda jag fick göra var ju att vara med dom andra tjejerna i klassen. Jag blev bästa kompis men några av dem och vi var bara 9 tjejer i klassen så den var inte stor. Nu har jag ingen kontakt med henne och jag är inte direkt ledsen över det. Mer glad över att hon slutade, haha. De var inte direkt så speciell grej men de var lite jobbigt för mig i början.

Likes

Comments

Glass/ Godis

Smink / Utan smink
Sommar / Vinter
Julafton / Födelsedag
Singel / Förhållande
Rosa / Blå
Bok / Tidning
Kjol / Klänning
Få pengar / Tjäna pengar
Katt / Hund
Gina / H&M
Jordgubbar/ Hallon
Godis/ Frukt
Vatten/ Läsk
Kaffe/ Te

Halsband/ Armband


Träna/ Vila
Glass/ Godis
Smink / Utan smink
Sommar / Vinter
Julafton / Födelsedag
Singel / Förhållande
Rosa / Blå
Bok / Tidning
Få pengar / Tjäna pengar
Katt / Hund
Gina / H&M
Jordgubbar/ Hallon
Godis/ Frukt
Vatten/ Läsk
Halsband/ Armband
Träna/ Vila
Havet/ Pool
Sova/ Vaken
Instagram/ Facebook
Dag/ Natt
TV/ Dator
Borste/
Kam
Blogg/ Vlogg
Göteborg/ Stockholm
Vanilj/ Choklad
Salt
/ Surt
Tomat/ Gurka
Mjukisbyxor/ Jeans
Bio/ Film hemma
Ögonskugga
/ Mascara
Klackar/ Sneakers
Brunett/ Blondin
Sverige/ Utomlands
Skräck/ Komedi
Mörk choklad/ Ljus choklad
Spontan
/ Icke spontan
Landet/ Storstad
Dusch/ Badkar
Balkong
/ Altan
Sola/ Bada
Hotell
/ Tälta
Morgonmänniska/ Nattmänniska
Bil
/ Flygplan
Villa/ Lägenhet
Spara
/ Slösa
Långa naglar/ Korta naglar
Nagellack/ Utan nagellack
Max/ McDonalds
Strut/ Bägare
Baddräkt/Bikini
Nätshoppa/ Shoppa irl
Smsa/ Ringa
Iphone/ Android
Nikon/ Canon
Vänsterhänt/ Högerhänt
Få kuddar
/ Många kuddar
Inga husdjur/ Husdjur

Likes

Comments

Jag tänkte berätta om min ögonbryns rutin. Jag börjar med en penna för att göra en form. Sen använder jag lite olika men oftast är de dennamen jag brukar också ha den och den. Till sist så använder jag ögonbrynsgél, de är lite olika vilka jag tar men de står mellan 1/ 2

Likes

Comments

Köpte en ögonbryns penna igår från Technic. För ville testa en lite billigare penna för att kunna testa den och berätta för er. Jag köpte min för ungefär 20kr vilket inte är mycket. De första jag kan säga om den de är att den när ganska krämig, inte alls hård att dra streck med. Jag har bara testat den en gång men av den gången så tycker jag den är bra. Rekomengerar för dig som inte vill satsa så mycket på smink, finns att köpahär

Likes

Comments

​Nu är vi påväg mot Finland, vilket betyder att de kommer vara lite inlägg igen. Men då och då har jag internet så de kommer komma upp nått inlägg ungefär varannan dag. Men ville bara berätta de så ni vet. Men efter dehär så blir de mycket fler inlägg lovar. 

Likes

Comments

De har varit tomt länge här och de finns en förklaring. Jag har haft jätte mycket att göra hela tiden och inte haft tiden till att blogga, när jag väl hade tid så hade jag inte orken att göra de. Men nu börjar jag få ordning på livet och ha tiden att blogga igen. Jag visste nästan att de skulle bli tomt men inte så här mycket. När har tiden och orken till att blogga så ska jag skriva några extra blogg inlägg men inte lägga upp utan spara det till sen när jag inte har tid så jag inte missar. Men vad jag tänkte från början med bloggen var att jag lägger upp ett inlägg varannan dag men i början var de jätte kul så jag la upp minst ett inlägg om dagen. Jag säger inte att det är tråkigt att blogga för de är kul och de är därför jag gör de. 

Likes

Comments

Rexona har släppt en ny doft, kan inte riktigt beskriva doften men den luktar gott. Jag tycker inte riktigt om roll on deodoranter men alla fungerar bra iallafall för mig​. Mycket bra. 

Likes

Comments

Vs Här/ holister / brun utan sol Här/  solglasögon Här/  ögonbryns pomade Här 

Det var några grejer jag inte hittade men aja.

Likes

Comments