Header

Första övernattningen pÄ Great Ocean Road Àgde rum pÄ en supermysig liten camping ute i skogen. Detta var en "först till kvarn" camping och den var verkligen populÀr dÄ platserna började ta slut senare pÄ kvÀllen!

Likes

Comments

Marriners Lookout, vi körde lite "offroad", parkerade bilen och vandrade uppför en kulle. Sedan var vi hÀr, en fantastiskt vy över Apollo Bay.

Likes

Comments

Utkik efter utkik. De tvÄ översta bilderna frÄn Mt. Defiance Lookout och de resterande frÄn Cape Patton Lookout. Lite besvikna blev vi nÀr vi alltid trott att vi skulle upp pÄ ett berg till Mt. Defiance eftersom namnet sÀger sÄ, men i sjÀlva verket var det bara ett vanligt stopp efter vÀgen. Men vi ska absolut inte klaga! Vackert var det verkligen.

Likes

Comments

Teddys Lookout efter Great Ocean Road. Hur fint?

Likes

Comments

NÀr vi körde igenom Aireys Inlet stannade vi av för att se den kÀnda fyren "Split Point Lighthouse". Kanske ingen "waaaow"-kÀnsla och vi tillbringade inte mer Àn fem minuter dÀr, men det fanns fina vyer lÀngs kusten att stÄ och titta pÄ.

Likes

Comments

Andra stoppet pÄ Great Ocean Road, Point Addis. Fantastisk vacker utsikt lÀngs kusten!

Likes

Comments

Första stoppet pÄ Great Ocean Road, Bells Beach i Torquay. Den mest omtalade stranden pÄ "The surf coast". HÀr hÄlls en vÀrldscuptÀvling varje Är i maj. Dock blev vi vÀldigt besvikna pÄ denna strand efter att ha hört sÄ mycket om den. Inte den vackraste vi sett, men förmodligen erbjuder den vÀldigt bra surfing!

Likes

Comments

HallÄ pÄ er igen!
Det var nu ett litet tag sedan ni hörde av oss hÀr pÄ bloggen, men det har sina anledningar sÄklart! (SvÄrt att hitta internet dÄ vi levt i en bil de senaste dagarna)

Under en veckas tid har vi haft bil dÄ vi kört den berömda strÀckan Great Ocean Road i tvÄ dagar. De resterande dagarna hÀlsade vi pÄ i Phillip Island och Àven den fantastiska nationalparken Wilsons Promontory. Detta har varit sju magiska dagar och det kÀnns lite synd att den tiden nu Àr passerad.

Ni förstÄr nu kanske att jag har en hel drös med bilder som jag bara mÄste visa er. DÀrför kommer jag nu under de kommande dagarna skriva om vÄr senaste vecka och dÀrefter kommer en summering om vÄr tripp i Australien!

NÄgot mer jag inte fÄr glömma att nÀmna Àr sÄklart att vi kommit fram till Nya Zeeland igÄr! Just nu Àr vi i Queenstown och det Àr sÄ otroligt vackert hÀr, man tappar hakan varje gÄng man lyfter blicken, vart man Àn gÄr. Imorgon börjar vi Àven jobba i Arrowtown pÄ ett gin destilleri. SpÀnnande med nya erfarenheter!

Mycket information... men nu vet ni lÀget i alla fall och vi hoppas att ni kommer följa vÄr roadtrip frÄn veckan som varit. SÄ hÄll utkik efter massvis med bilder och uppdateringar!

Likes

Comments

Den lÄnga strandpromenaden mellan St Kilda och Brighton Àr verkligen supermysig och vacker! Inte konstigt att det kÀndes som tjugo minuters gÄng istÀllet för över en timmas nÀr detta var utsikten hela vÀgen.

Idag lÀmnar vi St Kilda och hostellivet dÄ vi byter ut detta mot en veckas roadtrippande! Det ska bli hur roligt som helst och vi Àr mer Àn taggade.

Likes

Comments

En och en halvtimmas promenad frÄn St Kilda till Brighton Beach, Melbournes grÀddhylla skulle man kunna sÀga! Inte nog med att stranden var supermysig, de smÄ fÀrgglada strandhusen var alla unika pÄ sitt egna lilla sÀtt som man sÄklart inte kunde hÄlla sig ifrÄn att ta kort pÄ.

Likes

Comments

Instagram@elinwii