Jag sitter och försöker formulera mig. Formulera det mörka i ord. Jag känner mig så fruktansvärt motbjudande och äcklig och det känns som om jag springer runt i en cirkel. Det känns som om magen sväller och vågen bara skrattar åt mig. "Så äckligt jävla fet." Jag vet, det är det enda jag tänker på. 

Valborg imorgon och jag rör mig mot Västerås för att välkomna våren tillsammans med Jelina och Emmy. Kommer bli bäst. 
Är inne i en riktig jävla pissperiod, och det känns inte ens som om det kommer bli kul att fixa sig inför imorgon. Jag känner mig bara inte fin.. 

Ska sluta med självömkan nu. Hoppas alla har en bra Valborg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har sedan första gången jag fick mitt hjärta krossat har jag kallat mig själv för känslomässigt handikappad. Jag har skakat av mig alla hjärtesorger och kunnat använda intimitet som någonting destruktivt. Men nu börjar saker och ting komma ikapp mig och jag känner mig tung i kroppen vid tanken på närhet. De som vill ha mig slänger jag bort och dom som jag vill ha slänger bort mig. Bara ordet kärlek blir så negativt laddat, och så smutsigt. Jag skulle ljuga om jag sa att mitt hjärta inte pinas så fort jag ser tillbaka i det förflutna, och hur alla bara klarar sig så jävla bra utan mig. Mitt fysiska jag och mitt känslomässiga jag. 

Jag kapitulerar snart, för det här är fan i mig åt helvetet. 

Likes

Comments

Det känns som om det är något som borde göras, något som borde ha blivit gjort och något som borde bli ogjort på samma gång. Något pressar ihop min bröstkorg till gränsen då organen inte riktigt fungerar som de ska. Lungorna fylls aldrig helt och hjärtat slår aldrig tillräckligt hårt.

Det känns som om min insida precis vaknat upp från en hundraårig dvala, men aldrig kommer vakna helt.

Jag har så mycket att säga, göra och förstå.

  • 608 Readers

Likes

Comments

Jag är fast i ett mellanrum. Är inte ledsen, är heller inte direkt glad. Vill  Måste få massa saker gjorda, men hittar inte orken. 

Nu ska jag duscha sen ska jag skriva på hemtentan, för att sedan skriva klart mitt CV. 
Kanske ska ut och springa först? 
Eller så lägger jag mig i soffan.

Chansar på att det blir alternativ ett.

Likes

Comments